http://www.internethaber.com/6-yasindaki-gizemden-soke-eden-haber-665886h.htmRadyoda iki çocuğun kaybolduğunu duymuştum farklı illerden. Onlardan biri mî(?? Ne çok arttı ya (
Kızlar ya bana nişastalı damla sakızlı muhallebinin ölçülerini bilen varsa yazabilirmisiniz??? Nette daha çok unla yapılan var daa
Nasıl karıştırdım ortalığıÜff yazamadım
Kavanozu aryam dedi pembişim sorun sende değil bende
İyiki hamile değilsinonu bilmiyorum ama canımı cektirdin. çatlak kurabiye yapmak istiyorum bende tabi malzemeler tamsa
hiç muhallebi yapmadım desem??? ayşeciğe pirinçunuyla yaptıklarım istisna..Kızlar ya bana nişastalı damla sakızlı muhallebinin ölçülerini bilen varsa yazabilirmisiniz??? Nette daha çok unla yapılan var daa
tamam çok pimpirikli olmak da iyi değil ama bu erkeklerdeki rahatlık beni bazen öldürüyorAryam sağolasın canım ,
Busmaicim ah bu erkekler , bir de kafası yarılmış çocuğa bakıp , birşey yok yaa demesi yok mu , kendi kafamız yarılsa ne hâle geliriz kim bilir , çocukları telef edecek bu erkeklerin boşvermişliği de Allah koruyor işte ....
Aynı şeyi bizimki de yapmıştı , selime hamileyken, çocuk oyun odasına gittiler beraber, kızım 3 yaşındaydı, sonra bi geri geldi baktım kızım yok , e çocuk nerde diyorum ; orada başka bi çocukla oynuyo onun babası var başlarında demez miiyi bari dedim çok emin ellere bırakmışsın geç otur rahat rahat, ya adam kötü niyetli biriyse , ne biliyorsun ... Allah korusun çocuklara hiçbir şey olmasın inşaallah da ben de aynı şeyi söylüyorum hep, senin ihmâlin yüzünden birşey olursa vicdanından ve benden kurtulmazsın diyorum
sabah kahvaltıda o kızı düşünürken bir tabak doğranmış domatesi yere bıraktım..ya bu konularda artık psikopata bağlamak gerek sanırım. adana'da ki kızı duydum. hemde akrabası allah korusun çocuklarımızı.
Benim daha akşam yemeğimin adı bile yok yaaa. Ben tatlı düşünüyorumyürüyüş dedim, biraz abartmışım, kendi anamı ağlattım
koltuklarda örtü olarak polar kullanıyorum, ama çok toz pislik çekiyor, her zaman kirli görünüyor, bi de yapışıyor kaldırmak silkelemek bi dert.
iki çift keten koltuk örtüsü aldım, açık renk ama değiştirir kullanırım..
neyse şimdi geldim eve. akşama yemeğim var. ayşecik uyusun çilekli pasta yapıcam inş. bugün tanışma yıldönümümüz
hiç muhallebi yapmadım desem??? ayşeciğe pirinçunuyla yaptıklarım istisna..
tarif buldun mu bari?
tamam çok pimpirikli olmak da iyi değil ama bu erkeklerdeki rahatlık beni bazen öldürüyor
hamdolsun ciddi bi durum olmamış. ama idrak etmeleri için illa ciddi bi şey mi olması lazım yani?
sabah kahvaltıda o kızı düşünürken bir tabak doğranmış domatesi yere bıraktım..
Allah ailesine sabırlar versin.. ne büyük acı, ne büyük imtihan.. bu haberlerle psikopat olma yolunda ilerliyoruz biz de..
İyiki hamile değilsinÇilekleri doğrayıp ara ara çilek koyucam kuplara. çilekli damla sakızlı yapıcam, iyice canın çeksin
Yarım saattir minik kuşum uyansın da parka gidelim diye hazırlandım bekliyorum. Bu sefer de çok uyuyacağı tuttu ,terslik yapacak ya:)
Dün gelen misafir kızın 3 ve 1 yaşında iki oğlu vardı. Yani benim gelecekteki halim.. Eve girdiklerinde hoşgeldiniz dedim ama çok duygulandım ,bi bahaneyle odaya geçtim ağlamamak için kendimi sakinleştirdim. Ah şu hormonlar..
Tablo çok sevimli görünüyordu ;fakat birini uyuturken öbürünün ağlaması, ikisinin birden mama sandalyesine çıkmak istemesi, küçüğün sürekli büyüğünün oyuncağını almaya çalışması beni dehşete düşürdü :/ Annenin durumu zaten içler acısı, çok yorgun görünüyordu..
Kerem çok uyumluydu ikisiyle de. Bebek uyurken parmağını dudağına götürüp "şşşt bebek uyudu" diyordu. Bebek uyanınca da "bu top,bu uçak,bu araba" diye oyuncaklarını gösterdi ona:)
Aryam sağolasın canım ,
Busmaicim ah bu erkekler , bir de kafası yarılmış çocuğa bakıp , birşey yok yaa demesi yok mu , kendi kafamız yarılsa ne hâle geliriz kim bilir , çocukları telef edecek bu erkeklerin boşvermişliği de Allah koruyor işte ....
Aynı şeyi bizimki de yapmıştı , selime hamileyken, çocuk oyun odasına gittiler beraber, kızım 3 yaşındaydı, sonra bi geri geldi baktım kızım yok , e çocuk nerde diyorum ; orada başka bi çocukla oynuyo onun babası var başlarında demez miiyi bari dedim çok emin ellere bırakmışsın geç otur rahat rahat, ya adam kötü niyetli biriyse , ne biliyorsun ... Allah korusun çocuklara hiçbir şey olmasın inşaallah da ben de aynı şeyi söylüyorum hep, senin ihmâlin yüzünden birşey olursa vicdanından ve benden kurtulmazsın diyorum
kızlar merhaba ,
haftasonu cibinliklere baktık , cibinlik + demir aparatı 140-150 tl arasında .
sonuçta 5 metre tül ,yani sadece cibinlik 90-100 arası
siz naptınız ,aldınız mı?
biz biraz daha gezelim diye almadık ??
günaydın canlarım.. bu gece de bir milyon rüya gördüm,
kaç kez uyandım. hiç dinlenemedim. gusul alsam da bi rahatlasam..
bi de sağ göğsüm çok acıyor. üstüne yatmak, dokunmak bile acı veriyor. sıkınca şıp şıp süt damlıyor
nette soğuk naneyi çamaşırın içine koyunca rahatlattığını okudum. siz duydunuz mu? evde nane de yok ama
olmazsa dr a gideyim, belki rahatlatacak bi krem falan verir..:44:
en kısa sürede deniciim inş.
inş canım sağol. kaydı yaptırmış eşim, kitap getirmiş. yavaştan başlarım artık çalışmaya.
bi de arabayı satalım diyor eşim. büyük ve düz vites olduğu için. arabamızla özel bi bağım var, nedense çok seviyorum.
ama eşim haklı daha ufak, otomatik vites ve bi yere çarpınca daha az masraflı bi araç öğrenme süresince avantajlı olacaktır.
eşim, sen alışınca değiştiririz diyor.. bakalım..
afiyet bal şeker olsun..
oy oy ooyy!! bekledin ama muradına da erdin.. güzel haberlerle de döndün
ah canım benim geçmiş olun yaa, yüzünü kalorifer peteğine mi çarpmış?:18:
Allah koruyor valla, ben gözümü kırpmasam akşama kadar ona baksam yine de koruyamam.
düşüp kalkmadan da öğrenemezler, Rabbim beterinden korusun. hamdolsun ciddi bi durum olmamış..
eee, kızçe isteyince yapılır
yok yok, uyuyakalmazsın.. annelerin uykusuzluğa bağışıklığı var
az sık dişini, şurda saat 5e ne kaldı
günaydın hayırlı sabahlar
mutfağı beğenmenize sevindim eve gittiğimizde iki düğmemiz yerinden çıkmıştı sağolsun kızım
neyse yerine taktık son gaz oynamaya devam
nfk canım yaa bir doktora git bencede göğüs ağrısıda kötü oluyor ya
bu arada hayırlı olsun yazılmışsın kursa aryamın dedikleri doğru hep çıkan soruların benzerleri
çıkıyor bol bol test yaparsan bile yeterli olur
pempiş canım yaa ilacın yokmuydu ? şimdi nasılsın
aryam -ilbilgehatun yaa bizim kızında köpek dişi dün akşam bizi ayakta bıraktı yavrum ne kadar acıyor
kimbilir gece 3 oldu uyuyamadı yavrum sonra calpol ve diş için bir jel vardı onu sürdüm rahatladıda uyudu
ama biz uykusuz tabi ne yapalım canları sağolsun
dilanaz kızınında beğenmesine sevindim sende yap kız kızın sevinsin
born canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah
busmai sende tamirat masası yap kereme
aldıklarının resmini bekliyoruz
eaglee canım çok geçmiş olsun allah daha beterinden korumuş olacağı varsa yanındada olsan oluyor üzme kendini:26:
dün akşam arkadaşlar çağırdılar onlarda çocuk istiyorlardı tahlil falan yaptırmışlar kızın tsh hormonları yüksek çıkmış onun tedavisine başlayacaklar şimdi
bir sürü şey sordu bende acaba öylemiydi diye bazı şeyleri hatırlayamadım sanki çok zaman geçti üstünden nede çabuk unuttum:44:
birde bowlıng oynadık playstationda eğlenceli bir akşamdı takiiii melisa 3 te uyuyuncaya kadar
Üff yazamadım
Kavanozu aryam dedi pembişim sorun sende değil bende
yürüyüş dedim, biraz abartmışım, kendi anamı ağlattım
koltuklarda örtü olarak polar kullanıyorum, ama çok toz pislik çekiyor, her zaman kirli görünüyor, bi de yapışıyor kaldırmak silkelemek bi dert.
iki çift keten koltuk örtüsü aldım, açık renk ama değiştirir kullanırım..
neyse şimdi geldim eve. akşama yemeğim var. ayşecik uyusun çilekli pasta yapıcam inş. bugün tanışma yıldönümümüz
hiç muhallebi yapmadım desem??? ayşeciğe pirinçunuyla yaptıklarım istisna..
tarif buldun mu bari?
tamam çok pimpirikli olmak da iyi değil ama bu erkeklerdeki rahatlık beni bazen öldürüyor
hamdolsun ciddi bi durum olmamış. ama idrak etmeleri için illa ciddi bi şey mi olması lazım yani?
sabah kahvaltıda o kızı düşünürken bir tabak doğranmış domatesi yere bıraktım..
Allah ailesine sabırlar versin.. ne büyük acı, ne büyük imtihan.. bu haberlerle psikopat olma yolunda ilerliyoruz biz de..
Yarım saattir minik kuşum uyansın da parka gidelim diye hazırlandım bekliyorum. Bu sefer de çok uyuyacağı tuttu ,terslik yapacak ya:)
Dün gelen misafir kızın 3 ve 1 yaşında iki oğlu vardı. Yani benim gelecekteki halim.. Eve girdiklerinde hoşgeldiniz dedim ama çok duygulandım ,bi bahaneyle odaya geçtim ağlamamak için kendimi sakinleştirdim. Ah şu hormonlar..
Tablo çok sevimli görünüyordu ;fakat birini uyuturken öbürünün ağlaması, ikisinin birden mama sandalyesine çıkmak istemesi, küçüğün sürekli büyüğünün oyuncağını almaya çalışması beni dehşete düşürdü :/ Annenin durumu zaten içler acısı, çok yorgun görünüyordu..
Kerem çok uyumluydu ikisiyle de. Bebek uyurken parmağını dudağına götürüp "şşşt bebek uyudu" diyordu. Bebek uyanınca da "bu top,bu uçak,bu araba" diye oyuncaklarını gösterdi ona:)
geçmiş olsun canım.onlar bizim gbi olamazlar gerçekten de.pazar günü sadece ik dakika ayrıldım odadan geldim ki çocuk güzünü çıkarıyormuş az kalsın.kanepenin ucuna vurmuş. neden dikkat etmiyorsun diyorum eee çok hareketli diyor yaaa. gerçekten mi dedim.ben de uslu diye seni yanına bıraktım zaten dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?