Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sınavdan geldim kızlar. Allah'tan gözetmen olduğum sınıfta sadece 2 öğrenci vardı.ama gözümü açık tutmakta zorlanıyorum.

onu bilmiyorum ama canımı cektirdin. çatlak kurabiye yapmak istiyorum bende tabi malzemeler tamsa
İyiki hamile değilsin Çilekleri doğrayıp ara ara çilek koyucam kuplara. çilekli damla sakızlı yapıcam, iyice canın çeksin

yürüyüş dedim, biraz abartmışım, kendi anamı ağlattım
koltuklarda örtü olarak polar kullanıyorum, ama çok toz pislik çekiyor, her zaman kirli görünüyor, bi de yapışıyor kaldırmak silkelemek bi dert.
iki çift keten koltuk örtüsü aldım, açık renk ama değiştirir kullanırım..
neyse şimdi geldim eve. akşama yemeğim var. ayşecik uyusun çilekli pasta yapıcam inş. bugün tanışma yıldönümümüz

Kızlar ya bana nişastalı damla sakızlı muhallebinin ölçülerini bilen varsa yazabilirmisiniz??? Nette daha çok unla yapılan var daa
hiç muhallebi yapmadım desem??? ayşeciğe pirinçunuyla yaptıklarım istisna..
tarif buldun mu bari?

tamam çok pimpirikli olmak da iyi değil ama bu erkeklerdeki rahatlık beni bazen öldürüyor
hamdolsun ciddi bi durum olmamış. ama idrak etmeleri için illa ciddi bi şey mi olması lazım yani?

ya bu konularda artık psikopata bağlamak gerek sanırım. adana'da ki kızı duydum. hemde akrabası allah korusun çocuklarımızı.
sabah kahvaltıda o kızı düşünürken bir tabak doğranmış domatesi yere bıraktım..
Allah ailesine sabırlar versin.. ne büyük acı, ne büyük imtihan.. bu haberlerle psikopat olma yolunda ilerliyoruz biz de..

bu arada aile hekimine de uğradım.
günde bir ya da çok zorlarsa iki kez göğsünü birkaç kez sık, bir kaşık süt bile boşalsa rahatlarsın.
ama abartma, yoksa boşalan sütün yerine yenisi gelir dedi..
hakikaten sabah biraz sıkmıştım, birkaç damla süt aktı, rahatladı..

Benim daha akşam yemeğimin adı bile yok yaaa. Ben tatlı düşünüyorum Muhallebi bende sık yapmam da görüntüsü çok hoşuma gitti, evde çilek te var diye niyetlendim. Bi tarif buldum gb ama bakayım, inş güzel olur:44:

Yarım saattir minik kuşum uyansın da parka gidelim diye hazırlandım bekliyorum. Bu sefer de çok uyuyacağı tuttu ,terslik yapacak ya:)

Dün gelen misafir kızın 3 ve 1 yaşında iki oğlu vardı. Yani benim gelecekteki halim.. Eve girdiklerinde hoşgeldiniz dedim ama çok duygulandım ,bi bahaneyle odaya geçtim ağlamamak için kendimi sakinleştirdim. Ah şu hormonlar..
Tablo çok sevimli görünüyordu ;fakat birini uyuturken öbürünün ağlaması, ikisinin birden mama sandalyesine çıkmak istemesi, küçüğün sürekli büyüğünün oyuncağını almaya çalışması beni dehşete düşürdü :/ Annenin durumu zaten içler acısı, çok yorgun görünüyordu..

Kerem çok uyumluydu ikisiyle de. Bebek uyurken parmağını dudağına götürüp "şşşt bebek uyudu" diyordu. Bebek uyanınca da "bu top,bu uçak,bu araba" diye oyuncaklarını gösterdi ona:)

İyiki hamile değilsin Çilekleri doğrayıp ara ara çilek koyucam kuplara. çilekli damla sakızlı yapıcam, iyice canın çeksin

neyseki karnını doyurdum acken daha çok tatlı çekiyor canım. kurabiye işi de yattı çikolata yok evde.
magnolia yapsaydin güzel oluyor oda

nasılsınız kızlar.be sık yazamıyorum yaaa.dün bügun denetimden geçtik baya yorucuydu.eksiklerimiz vardı ufff(((((.
çucuklarımız hasta olmuş geçmiş olsun.aryam pamuk helva pembe şeker portakalı eagle Allah hayırlı şifalar versn kızlar. Allah nazardan korusun çocukları.
kızlar çok haklısınız psikopata bağlamak lazım çocuklar söz konusu olunca.bi tanıdığım vardı evlenemek istemiyordu.ensest ilişki mağduruydu.ğlum bakıcıda ya aklıma o kadar çk şey geliyor ki.kamera işini de sözde eşim halledecek.bi işi yapana kadar ömrümü yiyor valla(.
born canım kızın olacağı kesinleşmiş.gözün aydın sennin adına çok mutlu oldum.sağsalim kavuşun inşalllah.tshlarının a seyri bozulmamış.gözün aydın canımm:))
busmai korsan teman çok hoşuma gitti.bi de sahil çekimi çok güzel fikir gerçekten.geçen söz etmiştin kerem karnına çıkıyormuş benim de oğlum yapıyor.bişey olmaz inşallah.şimdiden kardeş tahammülsüzlüğü...
dilanaz gösteriyi izleyememişin oğlandan sebep.ben de kutlu doğum programına gittim.tövbe ettim geldim.küçük çocukla bi daha mi tövbe:?
pamuk helvam oğlumun gözünü sormuşun sağol canım ama gidemedim.bu hafta işlerimi yetiştirsem özele bi gösterecem inşallah.sesi de kısılıyor sabahları. göstersem ii olacak.bu arada sizin kulak mevzusu nasıl oldu.bi hastanın oğlunda baya ilerlemiş ama hiç farketmemişler.şimdi tüp falan taktılar.Allah uzak etsin inşallah.
nfk kurs kaydın hayırlı olsun. ben kursa kaatılmıştım ama gerek yokmuş hep aynı soruları sordular.inşalllah sorunsuz halledersin canım.araba konusunda haklısın küçük otomotik hem kullanışlı hem pratik.
unuttuğum varsa kusuruma bakmasınlar olur mu

maşallah kerem'e abiligi layikiyla yapacak.
evde okadar değilde dışarda, misafirlikte gerçekten zor oluyor. beraber oyun oynadıklarını görünce de insan duygusallasiyor.
oyuncak alma durumu bizdede var. kerem ablasininkini ipek'te kereminkini. kısır döngü anlayacağın

geçmiş olsun canım.onlar bizim gbi olamazlar gerçekten de.pazar günü sadece ik dakika ayrıldım odadan geldim ki çocuk güzünü çıkarıyormuş az kalsın.kanepenin ucuna vurmuş. neden dikkat etmiyorsun diyorum eee çok hareketli diyor yaaa. gerçekten mi dedim.ben de uslu diye seni yanına bıraktım zaten dedim.

Pamuk helva canım geçmiş olsun.değerlerin viraz düşük çıkmış.benim ablamda da öyle olmuştu.sonra ilaçlarla çabucak düzeldi çok şükür.darısı sana inşallah.
Benm oğlum kimseye bişeyini vermiyor.açıkçası biraz krkuyorum bu durumdan kardeşi gelince ne yapacak onu çok merak ediyorum işte.:18:

kızlar merhaba ,

haftasonu cibinliklere baktık , cibinlik + demir aparatı 140-150 tl arasında .

sonuçta 5 metre tül ,yani sadece cibinlik 90-100 arası

siz naptınız ,aldınız mı?

biz biraz daha gezelim diye almadık ??

buyuur?!

bence de pahalı, cibinlik demiri haricen satılıyor. kumaşı da kendin al.. çok daha ucuza gelir.

Kizlar yeni uyeyim alakasiz ama nasil arkadas ekleyebilirim bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kerem de hiçbirşeyini paylaşmaz, dün misafirlere karşı çok kibardı şaşırdım:) Eşref saatine geldi herhal

Süt bitsin diye bi ilaç veriyolar diye okumuştum aslında. Ondan mı kullansan??

Şimdi daha iyiyim canım sağol :)

Allah'ım en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin.

Üff yazamadım
Kavanozu aryam dedi pembişim sorun sende değil bende

Benden beklenmeyecek bi hareket de değil tabi

Allah annesine sabır versin. Düşünemiyorum bile böyle bir acıyı. Ufak çocuğa böyle birşey yapabilmek için de ne olmak lazım bilemiyorum. Allah sonumuzu hayretsin...

Yıldönümünüz kutlu olsunnnn :)

Süper abi Kerem :) maşallah yavruma..

Babaya çocuğunu tanımasından ötürü +1000 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…