Benim sütüm iyice azalmıştı, onun için sanırım ağrı olmadı. İnşallah bu yöntemle rahatlarsın.bu arada aile hekimine de uğradım.
günde bir ya da çok zorlarsa iki kez göğsünü birkaç kez sık, bir kaşık süt bile boşalsa rahatlarsın.
ama abartma, yoksa boşalan sütün yerine yenisi gelir dedi..
hakikaten sabah biraz sıkmıştım, birkaç damla süt aktı, rahatladı..
:18::18:Şekerportakalı ve aryam demek ki köpek dişi sezonu açıldı. Neyse böyle böyle bğyüyecekler inşallah.
Dün anlattığım türlüyü yaptım bugün, birde çilekli ve damla sakızlı muhallebiyi. İkiside güzel olmuştu, 2 buçuk kup tatlı yedim sindiremiyorum şuan
Topikte böyle konuşma linç edilebilirsinDün anlattığım türlüyü yaptım bugün, birde çilekli ve damla sakızlı muhallebiyi. İkiside güzel olmuştu, 2 buçuk kup tatlı yedim sindiremiyorum şuan
Günaydınlar herkeseeeeeee :) haftanın ortası da geldi çok şükür :) güzel bir gün olsun inşallahhhhh :)
günümüz aydın, üç aylarımız mübarek olsun..Günaydınlar herkeseeeeeee :) haftanın ortası da geldi çok şükür :) güzel bir gün olsun inşallahhhhh :)
oy oy oooy!!! afiyet bal şeker olsun.Dün anlattığım türlüyü yaptım bugün, birde çilekli ve damla sakızlı muhallebiyi. İkiside güzel olmuştu, 2 buçuk kup tatlı yedim sindiremiyorum şuan
bence deTopikte böyle konuşma linç edilebilirsin.
günümüz aydın, üç aylarımız mübarek olsun..
bugün recebin 1i. "Allahım! recebi ve şabanı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi ramazana ulaştır" amin
"Her hasenenin (ibadetin) sevabı başka vakitte on ise, Receb-i Şerifte yüzden geçer,
Şâban-ı Muazzamada üç yüzden ziyade ve Ramazan-ı Mübarekte bine çıkar ve
Cuma gecelerinde binlere ve Leyle-i Kadirde (Kadir Gecesinde) otuz bine çıkar."
"Receb ekme ayıdır, Şaban sulama ayıdır, Ramazan derleyip toplama ayıdır.
Herkes ne ekerse onu biçer, ne yaparsa cezasını çeker. Bir kimse ekimi bırakırsa,
hasat zamanı ekmediğine pişman olur. Kıyamet gününde ise çok kötü duruma düşer."
biz de bu gece ayşecik dahil sahura kalktık. bizimle yedi içti tekrar yattı
oy oy oooy!!! afiyet bal şeker olsun.
löp löp et olsun inşşşallah!
bence de
Kız allah seni kahretmesin emi! Yedim yemesine de sonrasında çok kıvrandım sindiremedim, midem çok bulandı onu demeye çalıştımBen seni sindirecem o olacak haaaaa!! Hava atar gibi :) eline koluna sağlık şekerim.
Bir süre muhallebi görmek istemiyorumTopikte böyle konuşma linç edilebilirsin.
Günaydınnnnnnn. Veee yarın yine tatil.gerçi şu diş olayı nevrime dönderdi. Gece 00.30' da yattık. Gece de sürekli anne anne diye inledi kuzum. Biri çıktı, biri yolda. Geriye kaldı 2 köpek dişi daha.:18::18::18:
Allah kabul etsin. büyümüşte sahurami kalkıyorgünümüz aydın, üç aylarımız mübarek olsun..
bugün recebin 1i. "Allahım! recebi ve şabanı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi ramazana ulaştır" amin
"Her hasenenin (ibadetin) sevabı başka vakitte on ise, Receb-i Şerifte yüzden geçer,
Herkes ne ekerse onu biçer, ne yaparsa cezasını çeker. Bir kimse ekimi bırakırsa,
hasat zamanı ekmediğine pişman olur. Kıyamet gününde ise çok kötü duruma düşer."
bence de
Günaydın güzeller ,
Diş çıkartan miniciklere ve annelerine kolaylıklar );
Bahar ; sağol canım bir muayeneleri daha olacak, yaza doğru karar verecek Dr tüp takma olayına.. Kızımın durumu düzelmedi kulağı benim normal tonda konuşmamı çok zor duyuyor ,
Bir arkadaşın kızı da aynı operasyonu geçirdi , bi de onların Dr una göstereyim diyorum ,
Allah şifa versin bütün hastalara, içlerinde benim miniklerime de
Hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir gün dilerim (;
Allah kabul etsin canım.günümüz aydın, üç aylarımız mübarek olsun..
bence de
Ben de bütün bu çileye dördü birden çıksaydı dedim. Daha fazlasını bünyem nasıl kaldıracak bilmiyorum. Kızımın dişleri çıkacak ama benim de bütün saçlarım dökülecek. Öbür dişler böyle değildiiiiiiiii.Kız allah seni kahretmesin emi! Yedim yemesine de sonrasında çok kıvrandım sindiremedim, midem çok bulandı onu demeye çalıştım
Bir süre muhallebi görmek istemiyorum
Arya daha o aşamaya bile gelemedi, birde arada bağırınca sesi bi değişik çıkıyor, boğazı şişmiş galiba. En azından ikisini birden aradan çıkıyor sizde.
Yok anacim yok..kiz cocuklarinin daha bakilabilir:)oldugu kanitlandi..ilbilgecim alisverise gidiyosun hemde kizinla..oglumu alisveriste zor yakaliyorum resmen kovalamaca oluyor bi gorsen...sonra tovbe diyorum bi daha cikmakmi tek basina..
Bodoslama bi dalis oldu..hepimizin mubarek ucaylarimiz hayirlara vesile olur insallah..az once oglusu uyuttum neyseki..dun gece oglus gece 4 te babasina gidip anne nerde baba?diyerek bizi uyandirdi..gerci esin kalkmadi sadece beni durttu..:)neyse yorgundu vs..sut verdim gozumu acamayaraktan..sonra uyuduk neyseki..kendime guvenemedim malesef ya oruc tutmaya bi ara niyetlendim..nfk ve diger arkadaslarimizin Allah k ab ul etsin oruclarini..bu arada nfk cim.gectimi gogus agrin ve sisligin?
-Allah bilir de- ihtimal o ki açlık ve susuzluktan ibaret orucum sebebiyleEv aldi basini gidiyor..y ap tigim tek sey oglumun arkasini toplamak oluyor..dun bir kuveti cifliyeyim dedim aksam..sonrasina dilim disarda bi sure uzandim:)biz hafta basi ayrintili ultrasona girdikk..bebisin parmaklarindan burun kemigine kada olcumlerimiz yapildi..hamdolsun hersey yolunda..cumartesi kendi doktorumuza gosterecegiz bakalim sonuclari..su bi kac gundur hareketlilik cok fazla..o hareket ediyor ben yoruluyorum sanki..bu gelecek gunler icin bi isaretmidir dersinizz:)kabusum oluyorr dusundukce..Allah yardimcimiz olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?