Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benim sütüm iyice azalmıştı, onun için sanırım ağrı olmadı. İnşallah bu yöntemle rahatlarsın.

Dün anlattığım türlüyü yaptım bugün, birde çilekli ve damla sakızlı muhallebiyi. İkiside güzel olmuştu, 2 buçuk kup tatlı yedim sindiremiyorum şuan

Günaydınlar herkeseeeeeee :) haftanın ortası da geldi çok şükür :) güzel bir gün olsun inşallahhhhh :)

Günaydınlar herkeseeeeeee :) haftanın ortası da geldi çok şükür :) güzel bir gün olsun inşallahhhhh :)

Günaydınnnnnnn. Veee yarın yine tatil.gerçi şu diş olayı nevrime dönderdi. Gece 00.30' da yattık. Gece de sürekli anne anne diye inledi kuzum. Biri çıktı, biri yolda. Geriye kaldı 2 köpek dişi daha.:18::18::18:

günümüz aydın, üç aylarımız mübarek olsun..
bugün recebin 1i. "Allahım! recebi ve şabanı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi ramazana ulaştır" amin

"Her hasenenin (ibadetin) sevabı başka vakitte on ise, Receb-i Şerifte yüzden geçer,
Şâban-ı Muazzamada üç yüzden ziyade ve Ramazan-ı Mübarekte bine çıkar ve
Cuma gecelerinde binlere ve Leyle-i Kadirde (Kadir Gecesinde) otuz bine çıkar."

"Receb ekme ayıdır, Şaban sulama ayıdır, Ramazan derleyip toplama ayıdır.
Herkes ne ekerse onu biçer, ne yaparsa cezasını çeker. Bir kimse ekimi bırakırsa,
hasat zamanı ekmediğine pişman olur. Kıyamet gününde ise çok kötü duruma düşer."

biz de bu gece ayşecik dahil sahura kalktık. bizimle yedi içti tekrar yattı

Dün anlattığım türlüyü yaptım bugün, birde çilekli ve damla sakızlı muhallebiyi. İkiside güzel olmuştu, 2 buçuk kup tatlı yedim sindiremiyorum şuan
oy oy oooy!!! afiyet bal şeker olsun.
löp löp et olsun inşşşallah!

Topikte böyle konuşma linç edilebilirsin.
bence de

Günaydın güzeller ,
Diş çıkartan miniciklere ve annelerine kolaylıklar );
Bahar ; sağol canım bir muayeneleri daha olacak, yaza doğru karar verecek Dr tüp takma olayına.. Kızımın durumu düzelmedi kulağı benim normal tonda konuşmamı çok zor duyuyor ,
Bir arkadaşın kızı da aynı operasyonu geçirdi , bi de onların Dr una göstereyim diyorum ,
Allah şifa versin bütün hastalara, içlerinde benim miniklerime de
Hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir gün dilerim (;

Sağolasın cnm âmin inşaAllah sağlıkla güzel Ramazan ımıza ulaşırız
Ben sahura kalkamadım , ne güzel ailecek sahur yapmışsınız , Allah kabul etsin (; ...

Ben seni sindirecem o olacak haaaaa!! Hava atar gibi :) eline koluna sağlık şekerim.
Kız allah seni kahretmesin emi! Yedim yemesine de sonrasında çok kıvrandım sindiremedim, midem çok bulandı onu demeye çalıştım
Topikte böyle konuşma linç edilebilirsin.
Bir süre muhallebi görmek istemiyorum

Arya daha o aşamaya bile gelemedi, birde arada bağırınca sesi bi değişik çıkıyor, boğazı şişmiş galiba. En azından ikisini birden aradan çıkıyor sizde.

Allah kabul etsin. büyümüşte sahurami kalkıyor

farklı dr gitmeniz iyi olur. bademcikte bile birkaç dr gorunmeden aldırmayin diyorlar. operasyona gerek kalmadan düzelir umarım

Allah kabul etsin canım.
Ben de bütün bu çileye dördü birden çıksaydı dedim. Daha fazlasını bünyem nasıl kaldıracak bilmiyorum. Kızımın dişleri çıkacak ama benim de bütün saçlarım dökülecek. Öbür dişler böyle değildiiiiiiiii.

Son düzenleme:
Yok anacim yok..kiz cocuklarinin daha bakilabilir:)oldugu kanitlandi..ilbilgecim alisverise gidiyosun hemde kizinla..oglumu alisveriste zor yakaliyorum resmen kovalamaca oluyor bi gorsen...sonra tovbe diyorum bi daha cikmakmi tek basina..
Bodoslama bi dalis oldu..hepimizin mubarek ucaylarimiz hayirlara vesile olur insallah..az once oglusu uyuttum neyseki..dun gece oglus gece 4 te babasina gidip anne nerde baba?diyerek bizi uyandirdi..gerci esin kalkmadi sadece beni durttu..:)neyse yorgundu vs..sut verdim gozumu acamayaraktan..sonra uyuduk neyseki..kendime guvenemedim malesef ya oruc tutmaya bi ara niyetlendim..nfk ve diger arkadaslarimizin Allah k ab ul etsin oruclarini..bu arada nfk cim.gectimi gogus agrin ve sisligin?

Ev aldi basini gidiyor..y ap tigim tek sey oglumun arkasini toplamak oluyor..dun bir kuveti cifliyeyim dedim aksam..sonrasina dilim disarda bi sure uzandim:)biz hafta basi ayrintili ultrasona girdikk..bebisin parmaklarindan burun kemigine kada olcumlerimiz yapildi..hamdolsun hersey yolunda..cumartesi kendi doktorumuza gosterecegiz bakalim sonuclari..su bi kac gundur hareketlilik cok fazla..o hareket ediyor ben yoruluyorum sanki..bu gelecek gunler icin bi isaretmidir dersinizz:)kabusum oluyorr dusundukce..Allah yardimcimiz olsunn

-Allah bilir de- ihtimal o ki açlık ve susuzluktan ibaret orucum sebebiyle
sabahleyip kuvvetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla kendini yerden yere atan nefsim,
an itibariyle ermeni tavuğu gibi boynunu bükmüş durumda.. oh ohsun ona!
aç yada susuz değilim de halsizim. uzun süredir oruç tutmamıştım, ondan böyle oldum galiba
ama üç aylara da girdik, ramazana hazırlık artık haftada bir iki kez tutucam..
sabahtan beri de hiçbir iş yapmadım. ayşecik salona kırıntılar döktü. onları süpürüp makineyi boşaltsam
kendimden başka bi beklentim yok.

halin malum, Rabbim senin niyetini biliyor, ecrini vermiştir ecrinimm
ama kendini temizlikle fazla hırpalıyorsun.. Allah muhafaza o temizlik maddeleri herkesten ziyade etkiler seni..
yapma böyle lütfen.. detaylı da güzel geçmiş, ne mutlu.. dün beyin felcli bi çocuğun hayatıyla ilgili bi film izledim.
dünyada sahip olduğun olacağın herşeyi versen, bir sağlıklı bebeğin şükrü olmaz.. ama gel gör nankörüz biz..
neyse, sen de onu düşün. Allah kuvvetini verir bacım. herşey güzel olacak inş

göğüs ağrım bi hafifliyor bi şiddetleniyor. bugün de hassas, bezeler acıtıyor. ama çok zorlamıyor.
son emzirmemin üstünden bir haftadan fazla geçti, yine de böyle. Allah nasıl akıtıyor bebeğin rızkını..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…