- 29 Aralık 2007
- 3.415
- 1.154
- 698
Günaydın herkese. Geçmiş olsun canım. Üşüttü mü, dişten mi?Günaydınlar herkeseeeeeee.
Gece ateşimiz çıktı teyzelerihiç uyuyamadık. Sabaha karşı hamakta salladım da iki saat uyudu..
Güzel bir gün diliyorum.
Kizlar hepinize gunaydin cok cook uzun zamandır girmiodum..bende2012 temmuz annesiyim ..suan sok gecirdim siz hala aktif gorusuyorsunuz.. harikasiniz kizlar..benim gb 2. Bekleyen varmi bu sefer aralik annesi olacam Rabbim izin verirse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Puanim kirilmadan gun bitmeden hemen yaziyim yarin uzunca bi aradan sonra ananeyr gidiyoruz yasirin odasiyla ilgili eksikliklere bakiniyoruz bikacgundir hep disardayiz bugunde evi derli toplu birakmak adina camasir utu modundan cikamadm oraya giderken evi tasiyorum sanki artik doguma kdr bi.kac gidrrim sonra iki cocukla cook zor
yoklamayı ucundan yakaladım sanırım...bugün bir çılgınlık yapıp benim çeteyle akşam oturmasına gittik...ergen oğlum az arıza çıkardı ama babasına azab veriyor şükür bana bulaşmıyor..kızım çok hanımdı herkesi hayran bıraktı oyuncak oynadı sehpa sildi çooook uyumluydu...Allah biyerden kolaylık veriyor diye düşündüm ben de. yolda uykuya dalan bebeleri kahkahayla izledim. evde 5 dakikada bayıldılar. yarın sabah uyusalar fena olmaz...herkesi öptüm ben kaçar iyi geceler...
Tarifi verirken üstüne bastırın dedim mi nfk????!!! Yakıştı mı sana???!!atarlı öğretmene bağlandım ahaha. Afiyet olsun canım.
anneler gunune ozel derimodda ayakkabi ve cantalar etiketin yarisi fiyatina!
Günaydın herkese. Geçmiş olsun canım. Üşüttü mü, dişten mi?
Oo sonunda sinema keyfi yapılmış yaşasınÇantam çok da ayakkabı aldıracağım sanırsam :)
Dişten şüpheleniyorum. Gerçi burun da tıkanıyo, akıyo ama...
Kocamla sinemaya kaçtık bugün. İyi geldi; değişiklik oldu. Kaptan amerikaya gittik. Bu tarz film sevdiğim için beğendim
Yok ya, ne gezmesi. Yemek yap, ev topla. Bizim burada hava bulutlu ve soğuk.
Regaib kandilimiz mubarek olsun canlar..
Bu gece birbirimize dua edelim.
Biz bugun nenedeyiz. Siz nerelerdesiniz?
Hava da guzel kendinizi gezmelere vurdunuz di miii?
Çantam çok da ayakkabı aldıracağım sanırsam :)
Dişten şüpheleniyorum. Gerçi burun da tıkanıyo, akıyo ama...
Kocamla sinemaya kaçtık bugün. İyi geldi; değişiklik oldu. Kaptan amerikaya gittik. Bu tarz film sevdiğim için beğendim
Kızlar yakın arkadaşlarımdan birinin tam iki yıldır çocuğu olmuyor. Ona 500 farklı kişinin yasin okuması gerekiyor. Okuyacabilecek var mı? Eşime oku dedim. Dinimizde öyle şeylerin yeri yok deyip okumak istemedi. Onun için kv'lere hiç söylemedim. Annemlere söyledim. Birkaç arkadaşa söyleyeceğim. Bir de aklıma siz geldiniz.
Ben okuyabilirim birde ismi söylersen öyle niyetlenince daha iyi derler
Günaydınlar herkese. Haftanın son günü hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel bir gün diliyorum :)
aynen.. Bugun yazmayanlarin notundan 1 puan kirilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?