Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın , Regaip Kandilimiz mübarek olsun , nice güzel üç aylara kandillere yeniden sağlıkla ulaşalım insallah ..
Pembişcim geçmiş olsun efeye , ben de ateşe bağladım komple mi kıpkırmızı bez bölgesi? Oralar kapalı ve normalde De daha çabuk ısınan bölgeler neticede ... Bizde demesela en son Hastalığı'nda sırt boyun bölgesi kıpkırmızı olmuştu kızımın , hastalıkLa beraber düzeldi... Enfeksiyon sebepli demişlerdi...
Insallah şimdi rahatlamıştır kuzucuk ...

anneler gunune ozel derimodda ayakkabi ve cantalar etiketin yarisi fiyatina!

Ben de hatırladım seni. Hiç uğramıyorsun artık, arada yaz. Bebişin de hayırlı olsun.

Regaib kandilimiz mubarek olsun canlar..
Bu gece birbirimize dua edelim.

Biz bugun nenedeyiz. Siz nerelerdesiniz?
Hava da guzel kendinizi gezmelere vurdunuz di miii?

Kolay gelsin bacim. Cok da ugrasma..
Belki ikinci bebekten sonra daha sik bile gidebilirsin..
İlk aylar orada kalmak isini epey kolaylastirir.

Kucuk hanimefendi gulsumle afacan omerin maceralari

Tarifi verirken üstüne bastırın dedim mi nfk????!!! Yakıştı mı sana???!! atarlı öğretmene bağlandım ahaha. Afiyet olsun canım.

İftara 45 dk kala girisince basiretim baglandi sekerim..
Yoksa ben gibi birinin yapabilecegi bi hata mi bu? :111:

Çantam çok da ayakkabı aldıracağım sanırsam :)

Günaydın herkese. Geçmiş olsun canım. Üşüttü mü, dişten mi?

Dişten şüpheleniyorum. Gerçi burun da tıkanıyo, akıyo ama...

Kocamla sinemaya kaçtık bugün. İyi geldi; değişiklik oldu. Kaptan amerikaya gittik. Bu tarz film sevdiğim için beğendim

Oo sonunda sinema keyfi yapılmış yaşasın

Derimoddan aldığım bi babet vardı yırtılmıştı, iyi aklıma getirdin.. :)
Avm ye gittik bugün babeti de verdim hemencik, bakalım 15 güne kadar haber gelir dediler

Regaib kandilimiz mubarek olsun canlar..
Bu gece birbirimize dua edelim.

Biz bugun nenedeyiz. Siz nerelerdesiniz?
Hava da guzel kendinizi gezmelere vurdunuz di miii?

Yok ya, ne gezmesi. Yemek yap, ev topla. Bizim burada hava bulutlu ve soğuk.
Herkesin kandili mübarek olsun.

Oyyy oyyyy, kaçamağın büyüğü yapılmış.

Kızlar yakın arkadaşlarımdan birinin tam iki yıldır çocuğu olmuyor. Ona 500 farklı kişinin yasin okuması gerekiyor. Okuyacabilecek var mı? Eşime oku dedim. Dinimizde öyle şeylerin yeri yok deyip okumak istemedi. Onun için kv'lere hiç söylemedim. Annemlere söyledim. Birkaç arkadaşa söyleyeceğim. Bir de aklıma siz geldiniz.

Ben okuyabilirim birde ismi söylersen öyle niyetlenince daha iyi derler

aynen.. Bugun yazmayanlarin notundan 1 puan kirilacak

gitti 1 puan desene.
kayinvalide geldi tek geldiği için sanırım dün gayet kolaydı. yemek isimde olmadi etliekmek getirmiş konya'dan. bugünde arkadaşı var burada oraya gitti akşam alacak eşim. Böyle misafire can kurban. darısı diğer günlere inşallah.
yanlız çocuklar konusu biraz sıkıntıli oldu. Kerem akşam uyumak istemedi sürekli yataktan çıkıp geldi. 11 de uyumasina rağmen sabahın köründe de dikildi yine ayağa. kiz zaten evlere senlik tam düzen oturuyor uyuyor diyorum. tekrar başa dönüyoruz dün gece kalktı yine saat 4.30 da yattı. sabahi söylememe gerek yok zaten yine evin ilk uyanani o oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…