- 8 Ağustos 2011
- 12.717
- 15.187
- 498
Burdayım yaw, okuyorum da yazmadım:)-Allah bilir de- ihtimal o ki açlık ve susuzluktan ibaret orucum sebebiyle
sabahleyip kuvvetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla kendini yerden yere atan nefsim,
an itibariyle ermeni tavuğu gibi boynunu bükmüş durumda.. oh ohsun ona!
aç yada susuz değilim de halsizim. uzun süredir oruç tutmamıştım, ondan böyle oldum galiba
ama üç aylara da girdik, ramazana hazırlık artık haftada bir iki kez tutucam..
sabahtan beri de hiçbir iş yapmadım. ayşecik salona kırıntılar döktü. onları süpürüp makineyi boşaltsam
kendimden başka bi beklentim yok.
halin malum, Rabbim senin niyetini biliyor, ecrini vermiştir ecrinimm
ama kendini temizlikle fazla hırpalıyorsun.. Allah muhafaza o temizlik maddeleri herkesten ziyade etkiler seni..
yapma böyle lütfen.. detaylı da güzel geçmiş, ne mutlu.. dün beyin felcli bi çocuğun hayatıyla ilgili bi film izledim.
dünyada sahip olduğun olacağın herşeyi versen, bir sağlıklı bebeğin şükrü olmaz.. ama gel gör nankörüz biz..
neyse, sen de onu düşün. Allah kuvvetini verir bacım. herşey güzel olacak inş
göğüs ağrım bi hafifliyor bi şiddetleniyor. bugün de hassas, bezeler acıtıyor. ama çok zorlamıyor.
son emzirmemin üstünden bir haftadan fazla geçti, yine de böyle. Allah nasıl akıtıyor bebeğin rızkını..
Dün gece sezeryan kabusları gördüm ben de.Ev aldi basini gidiyor..y ap tigim tek sey oglumun arkasini toplamak oluyor..dun bir kuveti cifliyeyim dedim aksam..sonrasina dilim disarda bi sure uzandim:)biz hafta basi ayrintili ultrasona girdikk..bebisin parmaklarindan burun kemigine kada olcumlerimiz yapildi..hamdolsun hersey yolunda..cumartesi kendi doktorumuza gosterecegiz bakalim sonuclari..su bi kac gundur hareketlilik cok fazla..o hareket ediyor ben yoruluyorum sanki..bu gelecek gunler icin bi isaretmidir dersinizz:)kabusum oluyorr dusundukce..Allah yardimcimiz olsunn
onu izlemistim.Burdayım yaw, okuyorum da yazmadım:)
"Lorenzo'nun yağı"nı mı izledin
Veli toplantısından şimdi geldim. Ayakta durmaktan ayağımı hissetmiyorum valla. Başım da ağrıyor bi yandan. Çocuğunun durumunu kabul edemeyen velilerden olmayalım inşallah...
hadi gecmis olsun. Ben kacirdim demek toplantin oldugunu.Veli toplantısından şimdi geldim. Ayakta durmaktan ayağımı hissetmiyorum valla. Başım da ağrıyor bi yandan. Çocuğunun durumunu kabul edemeyen velilerden olmayalım inşallah...
Canım alışveriş arabasını seviyor.Yok anacim yok..kiz cocuklarinin daha bakilabilir:)oldugu kanitlandi..ilbilgecim alisverise gidiyosun hemde kizinla..oglumu alisveriste zor yakaliyorum resmen kovalamaca oluyor bi gorsen...sonra tovbe diyorum bi daha cikmakmi tek basina..
Bodoslama bi dalis oldu..hepimizin mubarek ucaylarimiz hayirlara vesile olur insallah..az once oglusu uyuttum neyseki..dun gece oglus gece 4 te babasina gidip anne nerde baba?diyerek bizi uyandirdi..gerci esin kalkmadi sadece beni durttu..:)neyse yorgundu vs..sut verdim gozumu acamayaraktan..sonra uyuduk neyseki..kendime guvenemedim malesef ya oruc tutmaya bi ara niyetlendim..nfk ve diger arkadaslarimizin Allah k ab ul etsin oruclarini..bu arada nfk cim.gectimi gogus agrin ve sisligin?
Benim eşim 2. De bile böyle olur.
aynen.. Bugun yazmayanlarin notundan 1 puan kirilacak
Hahha
Kabul edemeyen derken olayı açsana
Cidden bazı veliler kabus gibi oluyor parkta bile rastlıyoruz
hadi gecmis olsun. Ben kacirdim demek toplantin oldugunu.
Pembis nerde diyorum..
Hindistancevizli bezeyi yaptim
Ustten bastirmayaydim sekli daha guzel olacagidii
Tadini bilmiyorum ama kokular harika
İyi akşamlar
üç aylarınız mübarek olsun.
nfk,cım oruçmuşsun,karşılığını rabbim kat,kat versin.
bende yarın tutmayı düşünüyorum,ama dediğin gibi uzun süre tutmayınca
bünyeyi sarsıyor.benim ilk gün başım ağrıyor,iftardan sonra bile geçmiyor.
neyseki eşim yarın evde çocuklarla ilgilenir.pembem sanada geçmiş olsun.
insanı çileden çıkaran veliler var hakkaten.toplantıya değil çocuğunu savunmaya geliyorlar sanki.
akşamüstü banyo yapan oğlum elimden tuttu bana yatağı gösteriyor.yanına yattım hemen uyudu.
bakalım ne kadar uyuyacak.saati biraz ters oldu ama neyse.bende sahura börek yapıcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?