Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ikindi oldu, sabahtan beri iki sayfa ilerlemiş..
colicos bu ara iş yerindeki durumlardan sebep giremicem demişti.. siz nerdesiniz tembel gacılar?

born
şeker portakalım
dilanaz
busmai
pembiş
bahar
eaglee

Elifnazım sağol canım evet ben de bir farklı göz daha görsün yorum yapsın istiyorum
Ecrin, Allah kolaylık versin canım , hamilelik artı bebek bakımı bir de temizlikle uğraşma hiç artık, nfk ya katılıyorum
Nfkcım. Aynen senin gibi sabahtan beri bi halsizlik var, ama ramazana alıştırmak lazım bünyeyi , hem borçlar da var bende, iyi olur biraz tutabilsem, Allah güç kuvvet versin insallah annelere
Bugün pembiş yok nerelerde , sayfalar bomboş alışık olmadığımız bi durum

Burdayım yaw, okuyorum da yazmadım:)
"Lorenzo'nun yağı"nı mı izledin
Dün gece sezeryan kabusları gördüm ben de.
Başa gelen çekilir bebişim hiiiiç düşünme bence

aynen.. Bugun yazmayanlarin notundan 1 puan kirilacak

Veli toplantısından şimdi geldim. Ayakta durmaktan ayağımı hissetmiyorum valla. Başım da ağrıyor bi yandan. Çocuğunun durumunu kabul edemeyen velilerden olmayalım inşallah...

Veli toplantısından şimdi geldim. Ayakta durmaktan ayağımı hissetmiyorum valla. Başım da ağrıyor bi yandan. Çocuğunun durumunu kabul edemeyen velilerden olmayalım inşallah...

Hahha
Kabul edemeyen derken olayı açsana
Cidden bazı veliler kabus gibi oluyor parkta bile rastlıyoruz

hadi gecmis olsun. Ben kacirdim demek toplantin oldugunu.
Pembis nerde diyorum..

Hindistancevizli bezeyi yaptim
Ustten bastirmayaydim sekli daha guzel olacagidii
Tadini bilmiyorum ama kokular harika

İyi akşamlar

üç aylarınız mübarek olsun.

nfk,cım oruçmuşsun,karşılığını rabbim kat,kat versin.

bende yarın tutmayı düşünüyorum,ama dediğin gibi uzun süre tutmayınca

bünyeyi sarsıyor.benim ilk gün başım ağrıyor,iftardan sonra bile geçmiyor.

neyseki eşim yarın evde çocuklarla ilgilenir.pembem sanada geçmiş olsun.

insanı çileden çıkaran veliler var hakkaten.toplantıya değil çocuğunu savunmaya geliyorlar sanki.

akşamüstü banyo yapan oğlum elimden tuttu bana yatağı gösteriyor.yanına yattım hemen uyudu.

bakalım ne kadar uyuyacak.saati biraz ters oldu ama neyse.bende sahura börek yapıcim.

Canım alışveriş arabasını seviyor.öyle olunca rahat ediyoruz.

aynen.. Bugun yazmayanlarin notundan 1 puan kirilacak

Puanim kirilmadan gun bitmeden hemen yaziyim yarin uzunca bi aradan sonra ananeyr gidiyoruz yasirin odasiyla ilgili eksikliklere bakiniyoruz bikacgundir hep disardayiz bugunde evi derli toplu birakmak adina camasir utu modundan cikamadm oraya giderken evi tasiyorum sanki artik doguma kdr bi.kac gidrrim sonra iki cocukla cook zor

yoklamayı ucundan yakaladım sanırım...bugün bir çılgınlık yapıp benim çeteyle akşam oturmasına gittik...ergen oğlum az arıza çıkardı ama babasına azab veriyor şükür bana bulaşmıyor..kızım çok hanımdı herkesi hayran bıraktı oyuncak oynadı sehpa sildi çooook uyumluydu...Allah biyerden kolaylık veriyor diye düşündüm ben de. yolda uykuya dalan bebeleri kahkahayla izledim. evde 5 dakikada bayıldılar. yarın sabah uyusalar fena olmaz...herkesi öptüm ben kaçar iyi geceler...

Hahha
Kabul edemeyen derken olayı açsana
Cidden bazı veliler kabus gibi oluyor parkta bile rastlıyoruz

En basiti velime çocuğunun 5 sorudan canı isterse 1-2 tanesini yazdığını söylüyorum. Bi ton bişi anlatıyorum. Geçiştiriyo. Sonra da diyorki "x dersinde çocuğumun ders notları yok. Öğretmen bişi yaptırmıyo heralde"!!!??? Bilgisayarda çok vakit geçiriyolar diyorum, "bix be yapabiliriz ki?" Diyolar. Geleyim ben mi dişini çekeyim yani?? Ay bunaldımmmm.

hadi gecmis olsun. Ben kacirdim demek toplantin oldugunu.
Pembis nerde diyorum..

Hindistancevizli bezeyi yaptim
Ustten bastirmayaydim sekli daha guzel olacagidii
Tadini bilmiyorum ama kokular harika

Tarifi verirken üstüne bastırın dedim mi nfk????!!! Yakıştı mı sana???!! atarlı öğretmene bağlandım ahaha. Afiyet olsun canım.

Onların çocukları süper biz boşuna bişiler diyoruz

Bayıldım buna

Günaydınlar herkeseeeeeee.
Gece ateşimiz çıktı teyzeleri hiç uyuyamadık. Sabaha karşı hamakta salladım da iki saat uyudu..
Güzel bir gün diliyorum.

Kizlar hepinize gunaydin cok cook uzun zamandır girmiodum..bende2012 temmuz annesiyim ..suan sok gecirdim siz hala aktif gorusuyorsunuz.. harikasiniz kizlar..benim gb 2. Bekleyen varmi bu sefer aralik annesi olacam Rabbim izin verirse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az önce Efenin altını değiştirirken bi baktım bez bölgesi pembe olmuş. Hani yüzümüzü ateş basımca kızarırız ya; zaten ateşi de var ona bağladım. Öyledir dimi?? Bi süre açık bıraktım

gunaydiiiiin!

fatmaza, seni gordugume inanamiyorum.
Ben seni unutmadim da, sen unuttun saniyorum.
Hamileligin hayirli olsun. Baska hamile var mi diyorsun da
Topigin yarisindan fazlasi hamile
Gulec oglun nasil?..

pembsim, gecmis olsun. Belki kasik bolgesi fazla ateslendigi icin kizarmistir. Hava alinca rahatlar. Arada bi havalandir yine. Ama kizarikligi takip et, benek tarzindaysa baska bi dokuntulu hastaligin isareti de olabilir.
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…