Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlarımm.. günümüz aydın cumamız mübarek olsun..
akşam, gece sizlere dua ettim. Rabbim şu günlerin hürmetine evlerimize sağlık, bereket, afiyet ve huzur versin..
evlatlarımızı bize bağışlasın..

aryam, geçen günkü sakızlı çilekli muhallebiyi hangi tarifle yaptın şekerimm?
şeker portakalımm, huuuu, hiç sesin çıkmıyor nerelerdesin?
born; anneannede keyifli günler

Kocamla sinemaya kaçtık bugün. İyi geldi; değişiklik oldu. Kaptan amerikaya gittik. Bu tarz film sevdiğim için beğendim
ooh ohhh! önce kaçış planı, şimdi kaptan amerika. pembişin film tercihleri
Tüm oruçluların orucu kabul olsun inşallahhhhh. Sabahtan beri demeyi unuttum da :/
amin ecmainn
vesile olur inş, ben de bugün bi yasin okurum bacım
yapma yaa yarın cikabilirsek alalım benim sandaltete ve malum olduğu üzre çantaya ihtiyacım var
kop kop kooop!!! en çok senin hakkın var bu indirimden faydalanmaya
kv ler geldi mi? nasıl geçiyor günler

misafir konusunda sevindim, inş böylelikle günler geçip gider. kerem babaanneden sebep mi yatmak istemedi?
ayşecik de neneye gidince azıtıyor. dün gece yarısı geçti hala full batarya oynuyor velet

Herkese günaydınn..
Bu hafta pek huysuzum kızlar

günaydın canım. hayırdır?

pembis cok geçmiş olsun 38 asliyorsa dış degildir. poposundaki kizariklik atesten olabilir, ipek'te kanda mikrop çıkmıştı dr sonrada vucudunda kızarıklık olur geçer demişti öyle de oldu. salgın varmış bugunde devam ederse dr götür. yanlız bizdeki kizariklik benek şeklindeydi seninki pek ona benzemiyor.

kızlar, dün yengem söyledi. şuan rota virüs salgını varmış.
yeğenimin gittiği okuldaki çocuklardan birkaçı da hastaymış. aciller tıklım tıklım çocuk demiş karşılaştığı bi veli..
bilmiyordum, beni de bi korku aldı. Allah korusun çocuklarımızı..:18:

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar...

Ilbilge hatun , inşaallah sağlıkla bebek sahibi olur Figen arkadaşın , ben 1 tane okurum , anneme de söylerim o da okur ...

Elifnaz, ne güzel misafirin sıkıntı olmamış sana, 15 gün sonra bizimkiler gelecek de , kp yani erkek de olunca yatılı işi daha zor, 3 öğün saatli yemek sabah kahvaltıları sıkıntı olurdu eskiden çok erken uyanır çünkü , neyse ki artık kv kalkıp birşeyler koyuyor beyine.. Bi de erkek olunca kılık kıyafet yönünden rahat olunmuyor, ama başımızın üstünde yerleri var tabii... çocuklar da çok seviniyor evde bizden hariç birilerinin kalıyor olmasına Keremcikle İpekcik de sevinçten şaşırdılar düzeni demek ki..(;

sandaletine ve özellikle çantana bi an evvel kavuşman dileklerimle ben de şöyle genişçe ve sade ama şık bi yazlık çanta bulsam hiç kaçırmıycam insallah :130:

Pazar gününe bıdıklara tiyatro bileti aldım , ablası çok seviyor da bakalım kurtlu Selim bey rahat duracak mı orada ne kadar uygun bilet fiyatları da 3 tl sadece

Pembiş efe bugün nasıl ? Fotografında gayet performansında görünüyordu gerçi

Nfk hayırlı cumalar canım

Aryam hayırdır insallah

Şekerportakalım nerelerde gercekten

Ben de bütün sonucları toparlayıp kontrole gidicez bugün bakalım ne diyecekler ? Selim'i de kulak Dr una kontrole götüreceğim ..

Bu hafta nasıl cuma oldu anlayamadım hiç :44: Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün ve hafta sonu diliyorum şimdiden

Yaa öyle miymiş hiç bilmiyordum âmin Allah korusun miniklerimizi ,
Kalabalık ortam wc lerinden bulaşır en çok demişti Dr bize, birşey olmaz insallah ,
Kızımın da aşısı vardı insallah bulaşmaz onlara da , okul mikrop yuvası çünkü çocuklarda düzgün elleri yıkama vs yok , ben anasınıgı öğretmeni olsam ellerini kırklatırdım kesin o konuda takıntılıyım çok

Canım valla doğaçlama yaptım:) 1 lt süte 2 buçuk yemek kaşığı kadar buğday nişastası ve 2yemek kaşığı un, 1 su bardağı şeker ve bir paket vanilya, 2 tane de damla sakızı attım ( damla sakızı 3 tane de atılabilirmiş yani) karıştırarak pişirdim. Kuplara çilekleri doğrayıp üzerine muhallebi koydum. Ama çilekler hafif sulanmıştı, istersen muhallebinin biraz soğumasını bekleyip koy kuplara.
Bilmem bi sıkıntı yok aslında, daralıyorum, yaz tatili geliyor, kayseriye gideceğiz, rahat olamıyorum orda. Bu yıl özellikle çok ön yargılıyım. Biz her yıl yaz tatillerinde ordayız, her yıl tatil sonunda kavga ediyoruz eşimle. Gecen yılki kavgamız baya büyüktü, hatta bir yıl daha böyle olursa kesin boşanırız diye konuşmuştuk. Kv ve kp min bi sıkıntısı yok aslında, iyi insanlar, seviyorum da allah var. Ama insan başkasının evinde uzun süre yapamıyor. Gecen yıl kavgadan sonra çözüm olarak kayseriye taşınırız diye konuşmuştuk ama başka durumlar çıktı şimdi, evimiz yapılıyor, seneye bitecek, onu beklemek daha mantıklı geldi. Şimdi gitmeyip tarilde burada kalsak göze batar, yanlış anlaşılır, çünkü herkes alıştı oraya gitmemize. Eşimde diyorki ramazanı atlatalım, sonra gezeriz, tatil yaparız. Ama inanın öyle gözümde büyüyor ki, ne tatil istiyorum, ne bişi. Artık kendi evimde rahat etmek istiyorum.
Yukaıda yazdım canım.

herkese günaydın hayırlı cumalar
geçmiş kandilinizde mübarek olsun canlarım

çarşamba günü yoğundum giremedim dünde izinliydim bugün iş başı tabi
melisanın dişinden ve hafif gribal durumlarından dolayı yorucu geçti günler dünde
yemek yediremedim bir türlü süt ayran ve meme olarak günü tamamladı inşallah bugün birşeyler
yer ve bir an evvel bu düşlerde çıkıverir yaa rabbim başka sıkıntı vermesin :26:

aryam çok haklısın canım ama bu son seneniz olacak sanırım eviniz öbür yaza hazır olur
herhalde bu senede idare edersin artık ne yapalım bizim kadınların çileleri

nfk canım evet bir salgın olduğu kesin rabbim korusun gerçektende :26:

pempiş ne güzel sinemaya gitmişsiniz valla süper olmuş

elifnaz gözünaydın kv gelmiş allahtan güzel geçmiş gününüz hep böyle devam eder inşallah

born annende güzel günler geçir bari rahat edersin baya şanslı kız seni

busmai kızz mutfak perdeni seçtin mi?

pamuk helva sanada şimdiden kolay gelsin canım yatılı misafir gerçekten zor giyinmesi bir dert
dinlenmesi bir dert sürekli erken kalkmak lazım gece tuvalete bile gitmesi dert yani

ben de denicem bugün. çıkınca aktara uğrayıp alayım damla sakızı..

anlıyorum. kim olsa sıkılır bunalır. ama bi düzen tutulmuş malesef. öyle gidiyor. :100:
o ne der, bu ne düşünür diye kendi hayatımızdan çalıyoruz..
insan annesinin evinde bile 3 günden sonra sıkılıp evini istiyor.
bana kalırsa siz orda çok uzun kaldığınız için bunalıyorsun.. sana tatil olmuyorki.
eşinin teklifi mantıklı, ramazanı orda geçirmek bi taşla iki kuş. sonra adam akıllı bi planla istediğinizi yaparsınız.
kademe kademe onlar da alışır bu duruma. olumlu tarafından düşünmeye çalış.
ne koparırsan kardır, yavaş yavaş bu düzeni değiştirebilirsin.

dün tatil olunca ben arkadaşlarla kahvaltıya gidelim diye plan yapmıştık akşamdan sahile gideriz diye ama melisa biraz limoni olunca
dışarda kahvaltı yapma fikri iptal oldu kapalı mekan tercih edildi mecburen sağolsunlar kız arkadaşım o kadar da şey hazırlamış patates bile
kızartmış piknik sepetimiz hazır diye aradı melisayı anlatınca sağolsunlar ikiletmeden hazırladıklarını evde bırakıp dışarda başka bir yere gittik eskiden
bazı yerler vardı bütün malzemelerini sen yanında götürürdün çayını ordan alırdın öyle yerler kalmadı herhalde dün öyle bir yer bulamadık
sizin bildiğiniz bir yer varmı?

kahvaltıdan sonra hava biraz ısınınca sahile gittik melisa parkta oyalandı bizim büyük çocuklarda uçurtma sevdasına tutuldu gidip uçurtma aldılar bir güzel eğlendiler döndüp melisayı banyo yaptır uyut derken bende onunla uyudum saat epey geç olmuştu kalktığımızda koca günü böylece bitirmiş olduk

akşama eşim yurtdışından gelen arkadaşıyla buluşacakmış.
yemek işinden yırttım

bi soru daha; şehriye salatasına sos olarak nar ekşisi konur mu?
aklıma düştü bugün iftarda kendime özel salata yapiciiim !

oh, ne güzel bi haftasonu olmuş o öyle
dediğin tarzda bi yer bilmiyorum, bizimkiler dışarda kahvaltıya pek önem vermiyo malesef.
oysaki dediğin tarz benim çok hoşuma gider. bilen varsa bana da söylesin

ben evde olan normal damla sakızından attım içine 2 tane.

aynen valla, şuan yapacak bişi yok, içimi daraltmamam lazım, bu kadar ön yargı iyi değil.

Hiçbir fikrim yok benim. Zaten 1-2 kez ancak yapmışımdır, onda da hazır salata sosuyla yapmıştım, o güzeldi. Knorun sarmsaklı sirkeli olanıydı galiba.

Selam herkeze. geçmiş kandiliniz kutlu olsun. giremiyorum birkaçgündür. işler çok yoğundu. halada yoğun. neyse nasılsız çocuklarda iyidir umarım. geçmişe hiç bakamadım. çıkıyorum öpüldünüz.

Pamuk helvacım sen de baya yoruluyorsun hastalıktı yalnızlıktı derken Allah daha büyük dert vermesin inşallah..
Karaciğer hastası oğlu olan bi arkadaşımdan bahsetmiştim ;pazartesi nakil olacakmış, inşallah herşey yolunda gider. Çok ağır bir süreçmiş ve yavrucak daha 1.5 yaşında Ne kadar zor birşey

İlbilgecim sayılarla dua toplama işini ben de doğru bulmuyorum açıkçası ; ama ne kadar çok kişi dua ederse o kadar iyi bir sonuç olur tabi ki inşallah

Pembiş Efenin kızarıklığı geçti mi

Nfk cım çilekleri rondoda pudra şekeriyle ezip bi kat olarak muhallebinin üstüne de yayabilirsin

Elifnazcım bakalım kv ile daha ne maceralar bekliyor sizi :)) başlangıç iyi olmuş nazar değmesin
bu ne ya benim pc mi yanlış yoksa kk mavimi oldu

Evet bende de öyle
Erkekler kulübü mü oluyoruz yoksa:))

Güzel bi değişiklik olmuş size maşallah
Biz de dün eşimle avm ye gittikten sonra onun ailesine ve benim aileme kandilleşmeye gittik. Çok yorulduk ama olsun çok iyi oldu..
Perde işlerine haftaya bakacağız inşallah,eşimin işleri yüzünden aksadı biraz.

Bu arada bebek şekeri için aldığım kutular kargodan gelmiş ama ben pazara çıkmıştım tam o sırada gelmiş ,çok sinir oldum.. Şimdi şubeye gidip almam lazım öffffff

Yarın da doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım:) Çünkü başka bir doktora gideceğim. Önceden gittiğime ;sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor diye gidiyordum ama herkes çok tehlikeli vs deyince hevesim kırıldı..ben de madem ameliyat olacağım deneyimli bir profesöre gideyim dedim ve bu doktor erkek.

benim arkadaşım sezeryandan sonra normal doğum yaptı oda çok korkuyordu oğlu 2 yaşındaydı ama çok memnun kaldı karnına fazla bastırmamışlar dikişlere zarar gelmesin diye inşallah seninde kolay olur canım
tühh ya evde olmadığın saate denk getirmişler

bu arada ben adet oldum

yaptığım testinde tarihine baktım 2012 imiş neyse bir daha böyle birşey olursa yeni test alırım artıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…