ooh ohhh! önce kaçış planı, şimdi kaptan amerika. pembişin film tercihleriKocamla sinemaya kaçtık bugün. İyi geldi; değişiklik oldu. Kaptan amerikaya gittik. Bu tarz film sevdiğim için beğendim
amin ecmainnTüm oruçluların orucu kabul olsun inşallahhhhh. Sabahtan beri demeyi unuttum da :/
vesile olur inş, ben de bugün bi yasin okurum bacımKızlar yakın arkadaşlarımdan birinin tam iki yıldır çocuğu olmuyor. Ona 500 farklı kişinin yasin okuması gerekiyor. Okuyacabilecek var mı? Eşime oku dedim. Dinimizde öyle şeylerin yeri yok deyip okumak istemedi. Onun için kv'lere hiç söylemedim. Annemlere söyledim. Birkaç arkadaşa söyleyeceğim. Bir de aklıma siz geldiniz.
kop kop kooop!!! en çok senin hakkın var bu indirimden faydalanmayayapma yaa yarın cikabilirsek alalım benim sandaltete ve malum olduğu üzre çantaya ihtiyacım var
misafir konusunda sevindim, inş böylelikle günler geçip gider. kerem babaanneden sebep mi yatmak istemedi?gitti 1 puan desene.
kayinvalide geldi tek geldiği için sanırım dün gayet kolaydı. yemek isimde olmadi etliekmek getirmiş konya'dan. bugünde arkadaşı var burada oraya gitti akşam alacak eşim. Böyle misafire can kurban. darısı diğer günlere inşallah.
yanlız çocuklar konusu biraz sıkıntıli oldu. Kerem akşam uyumak istemedi sürekli yataktan çıkıp geldi. 11 de uyumasina rağmen sabahın köründe de dikildi yine ayağa. kiz zaten evlere senlik tam düzen oturuyor uyuyor diyorum. tekrar başa dönüyoruz dün gece kalktı yine saat 4.30 da yattı. sabahi söylememe gerek yok zaten yine evin ilk uyanani o oldu.
Herkese günaydınn..
Bu hafta pek huysuzum kızlar
kızlar, dün yengem söyledi. şuan rota virüs salgını varmış.
yeğenimin gittiği okuldaki çocuklardan birkaçı da hastaymış. aciller tıklım tıklım çocuk demiş karşılaştığı bi veli..
bilmiyordum, beni de bi korku aldı. Allah korusun çocuklarımızı..:18:
Canım valla doğaçlama yaptım:) 1 lt süte 2 buçuk yemek kaşığı kadar buğday nişastası ve 2yemek kaşığı un, 1 su bardağı şeker ve bir paket vanilya, 2 tane de damla sakızı attım ( damla sakızı 3 tane de atılabilirmiş yani) karıştırarak pişirdim. Kuplara çilekleri doğrayıp üzerine muhallebi koydum. Ama çilekler hafif sulanmıştı, istersen muhallebinin biraz soğumasını bekleyip koy kuplara.günaydın canlarımm.. günümüz aydın cumamız mübarek olsun..
akşam, gece sizlere dua ettim. Rabbim şu günlerin hürmetine evlerimize sağlık, bereket, afiyet ve huzur versin..
evlatlarımızı bize bağışlasın..
aryam, geçen günkü sakızlı çilekli muhallebiyi hangi tarifle yaptın şekerimm?
şeker portakalımm, huuuu, hiç sesin çıkmıyor nerelerdesin?
born; anneannede keyifli günler
ooh ohhh! önce kaçış planı, şimdi kaptan amerika. pembişin film tercihleri
amin ecmainn
vesile olur inş, ben de bugün bi yasin okurum bacım
kop kop kooop!!! en çok senin hakkın var bu indirimden faydalanmaya
kv ler geldi mi? nasıl geçiyor günler
Bilmem bi sıkıntı yok aslında, daralıyorum, yaz tatili geliyor, kayseriye gideceğiz, rahat olamıyorum orda. Bu yıl özellikle çok ön yargılıyım. Biz her yıl yaz tatillerinde ordayız, her yıl tatil sonunda kavga ediyoruz eşimle. Gecen yılki kavgamız baya büyüktü, hatta bir yıl daha böyle olursa kesin boşanırız diye konuşmuştuk. Kv ve kp min bi sıkıntısı yok aslında, iyi insanlar, seviyorum da allah var. Ama insan başkasının evinde uzun süre yapamıyor. Gecen yıl kavgadan sonra çözüm olarak kayseriye taşınırız diye konuşmuştuk ama başka durumlar çıktı şimdi, evimiz yapılıyor, seneye bitecek, onu beklemek daha mantıklı geldi. Şimdi gitmeyip tarilde burada kalsak göze batar, yanlış anlaşılır, çünkü herkes alıştı oraya gitmemize. Eşimde diyorki ramazanı atlatalım, sonra gezeriz, tatil yaparız. Ama inanın öyle gözümde büyüyor ki, ne tatil istiyorum, ne bişi. Artık kendi evimde rahat etmek istiyorum.misafir konusunda sevindim, inş böylelikle günler geçip gider. kerem babaanneden sebep mi yatmak istemedi?
ayşecik de neneye gidince azıtıyor. dün gece yarısı geçti hala full batarya oynuyor velet
günaydın canım. hayırdır?
Yukaıda yazdım canım.Günaydın, hayırlı cumalar kızlar...
Ilbilge hatun , inşaallah sağlıkla bebek sahibi olur Figen arkadaşın , ben 1 tane okurum , anneme de söylerim o da okur ...
Elifnaz, ne güzel misafirin sıkıntı olmamış sana, 15 gün sonra bizimkiler gelecek de , kp yani erkek de olunca yatılı işi daha zor, 3 öğün saatli yemeksabah kahvaltıları sıkıntı olurdu eskiden çok erken uyanır çünkü , neyse ki artık kv kalkıp birşeyler koyuyor beyine.. Bi de erkek olunca kılık kıyafet yönünden rahat olunmuyor, ama başımızın üstünde yerleri var tabii... çocuklar da çok seviniyor evde bizden hariç birilerinin kalıyor olmasına Keremcikle İpekcik de sevinçten şaşırdılar düzeni demek ki..(;
sandaletine ve özellikle çantana bi an evvel kavuşman dileklerimleben de şöyle genişçe ve sade ama şık bi yazlık çanta bulsam hiç kaçırmıycam insallah :130:
Pazar gününe bıdıklara tiyatro bileti aldım , ablası çok seviyor da bakalım kurtlu Selim bey rahat duracak mı oradane kadar uygun bilet fiyatları da 3 tl sadece
Pembiş efe bugün nasıl ? Fotografında gayet performansında görünüyordu gerçi
Nfk hayırlı cumalar canım
Aryam hayırdır insallah
Şekerportakalım nerelerde gercekten
Ben de bütün sonucları toparlayıp kontrole gidicez bugün bakalım ne diyecekler ? Selim'i de kulak Dr una kontrole götüreceğim ..
Bu hafta nasıl cuma oldu anlayamadım hiç :44: Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün ve hafta sonu diliyorum şimdiden
Canım valla doğaçlama yaptım:) 1 lt süte 2 buçuk yemek kaşığı kadar buğday nişastası ve 2yemek kaşığı un, 1 su bardağı şeker ve bir paket vanilya, 2 tane de damla sakızı attım ( damla sakızı 3 tane de atılabilirmiş yani) karıştırarak pişirdim. Kuplara çilekleri doğrayıp üzerine muhallebi koydum. Ama çilekler hafif sulanmıştı, istersen muhallebinin biraz soğumasını bekleyip koy kuplara.
Bilmem bi sıkıntı yok aslında, daralıyorum, yaz tatili geliyor, kayseriye gideceğiz, rahat olamıyorum orda. Bu yıl özellikle çok ön yargılıyım. Biz her yıl yaz tatillerinde ordayız, her yıl tatil sonunda kavga ediyoruz eşimle. Gecen yılki kavgamız baya büyüktü, hatta bir yıl daha böyle olursa kesin boşanırız diye konuşmuştuk. Kv ve kp min bi sıkıntısı yok aslında, iyi insanlar, seviyorum da allah var. Ama insan başkasının evinde uzun süre yapamıyor. Gecen yıl kavgadan sonra çözüm olarak kayseriye taşınırız diye konuşmuştuk ama başka durumlar çıktı şimdi, evimiz yapılıyor, seneye bitecek, onu beklemek daha mantıklı geldi. Şimdi gitmeyip tarilde burada kalsak göze batar, yanlış anlaşılır, çünkü herkes alıştı oraya gitmemize. Eşimde diyorki ramazanı atlatalım, sonra gezeriz, tatil yaparız. Ama inanın öyle gözümde büyüyor ki, ne tatil istiyorum, ne bişi. Artık kendi evimde rahat etmek istiyorum.
Yukaıda yazdım canım.
oh, ne güzel bi haftasonu olmuş o öyledün tatil olunca ben arkadaşlarla kahvaltıya gidelim diye plan yapmıştık akşamdan sahile gideriz diye ama melisa biraz limoni olunca
dışarda kahvaltı yapma fikri iptal oldu kapalı mekan tercih edildi mecburen sağolsunlar kız arkadaşım o kadar da şey hazırlamış patates bile
kızartmış piknik sepetimiz hazır diye aradı melisayı anlatınca sağolsunlar ikiletmeden hazırladıklarını evde bırakıp dışarda başka bir yere gittik eskiden
bazı yerler vardı bütün malzemelerini sen yanında götürürdün çayını ordan alırdın öyle yerler kalmadı herhalde dün öyle bir yer bulamadık
sizin bildiğiniz bir yer varmı?
kahvaltıdan sonra hava biraz ısınınca sahile gittik melisa parkta oyalandı bizim büyük çocuklarda uçurtma sevdasına tutuldu gidip uçurtma aldılar bir güzel eğlendiler döndüp melisayı banyo yaptır uyut derken bende onunla uyudum saat epey geç olmuştu kalktığımızda koca günü böylece bitirmiş olduk
ben evde olan normal damla sakızından attım içine 2 tane.ben de denicem bugün. çıkınca aktara uğrayıp alayım damla sakızı..
anlıyorum. kim olsa sıkılır bunalır. ama bi düzen tutulmuş malesef. öyle gidiyor. :100:
o ne der, bu ne düşünür diye kendi hayatımızdan çalıyoruz..
insan annesinin evinde bile 3 günden sonra sıkılıp evini istiyor.
bana kalırsa siz orda çok uzun kaldığınız için bunalıyorsun.. sana tatil olmuyorki.
eşinin teklifi mantıklı, ramazanı orda geçirmek bi taşla iki kuş. sonra adam akıllı bi planla istediğinizi yaparsınız.
kademe kademe onlar da alışır bu duruma. olumlu tarafından düşünmeye çalış.
ne koparırsan kardır, yavaş yavaş bu düzeni değiştirebilirsin.
Hiçbir fikrim yok benim. Zaten 1-2 kez ancak yapmışımdır, onda da hazır salata sosuyla yapmıştım, o güzeldi. Knorun sarmsaklı sirkeli olanıydı galiba.akşama eşim yurtdışından gelen arkadaşıyla buluşacakmış.
yemek işinden yırttım
bi soru daha; şehriye salatasına sos olarak nar ekşisi konur mu?
aklıma düştü bugün iftarda kendime özel salata yapiciiim !
bu ne ya benim pc mi yanlış yoksa kk mavimi oldu
Pamuk helvacım sen de baya yoruluyorsun hastalıktı yalnızlıktı derkenAllah daha büyük dert vermesin inşallah..
Karaciğer hastası oğlu olan bi arkadaşımdan bahsetmiştim ;pazartesi nakil olacakmış, inşallah herşey yolunda gider. Çok ağır bir süreçmiş ve yavrucak daha 1.5 yaşındaNe kadar zor birşey
İlbilgecim sayılarla dua toplama işini ben de doğru bulmuyorum açıkçası ; ama ne kadar çok kişi dua ederse o kadar iyi bir sonuç olur tabi ki inşallah
Pembiş Efenin kızarıklığı geçti mi
Nfk cım çilekleri rondoda pudra şekeriyle ezip bi kat olarak muhallebinin üstüne de yayabilirsin
Elifnazcım bakalım kv ile daha ne maceralar bekliyor sizi :)) başlangıç iyi olmuş nazar değmesin
Evet bende de öyle
Erkekler kulübü mü oluyoruz yoksa:))
Güzel bi değişiklik olmuş size maşallah
Biz de dün eşimle avm ye gittikten sonra onun ailesine ve benim aileme kandilleşmeye gittik. Çok yorulduk ama olsun çok iyi oldu..
Perde işlerine haftaya bakacağız inşallah,eşimin işleri yüzünden aksadı biraz.
Bu arada bebek şekeri için aldığım kutular kargodan gelmiş ama ben pazara çıkmıştım tam o sırada gelmiş ,çok sinir oldum.. Şimdi şubeye gidip almam lazım öffffff
Yarın da doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım:) Çünkü başka bir doktora gideceğim. Önceden gittiğime ;sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor diye gidiyordum ama herkes çok tehlikeli vs deyince hevesim kırıldı..ben de madem ameliyat olacağım deneyimli bir profesöre gideyim dedim ve bu doktor erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?