benim arkadaşım sezeryandan sonra normal doğum yaptı oda çok korkuyordu oğlu 2 yaşındaydı ama çok memnun kaldı karnına fazla bastırmamışlar dikişlere zarar gelmesin diye inşallah seninde kolay olur canım
tühh ya evde olmadığın saate denk getirmişler
yeni duzeni sevdim. Digeri fazla pembeydibu ne ya benim pc mi yanlış yoksa kk mavimi oldu
canım yazamadım cevap içimde kaldı, sen de bilirsin ki Kuranı Kerim'de dahi iki yaşından sonrasında emzirilmemesine dair ayetler var. Şu cahil koca karılara tilt oluyorum ama yapcak bi şey yok onlar her yerde. Hayırlısı böyleymiş illa ki iki yaş dolduğu gün bırakılcak o saatte kural değil ya. alacağını aldılar afiyet bal şeker olsun. bağışıklık olsun, zeka olsun :) ben çok etkilendim ondan daha çok ağladım. hala gözlerim doluyo çok zor bir süreç cidden ama er ya da geç yaşanacak.hay Allahım, Ya Rabbim yaaaa!!
ben en son 4 gün önce emzirdim, sanırım bizim hikayemiz bitti..
tek pişmanlığım, 2 senelik süreyi sonuna kadar kullanmamak. ben uzun ve meşakkatli olacağını düşünüp
süreci zamana yayarım diye şimdi başladım. ama bir haftada bitti. dün gittiğim meclislerde kadınlar sordu emiyor mu diye
ben de yeni kestim, birkaç gün oldu dedim. beni bi taşlamadıkları kaldı inanır mısınız?bıdı bıdı konuşup durdular.
güzel güzel emen çocuğu memeden sebepsiz yere erkedenden kestin.
ayşeciğe ay yavrum, vah yavrum seni sütten kestiler mi yazık sana muhabbeti yaptılar az daha ağlayacaktım yani..
en sonunda ciddi ciddi tamam şu konuyu kapatın, ben hala hassasım. siz de duyarlı olun beni acıtmayın dedim.
madem sen de üzgünsün tekrar emzirmeye başla, emer nasılsa diyorlar. 2 yaşına 2,5 ay kaldığını bildikleri halde.
ben de bu kanlı canlı bi bebek, öyle bi kestim bi vazgeçtim olmaz. neden çocuğun pskilojisiyle oynayayım.
hem o memeden tatmin olmuşki, korktuğum bu süreç hem beni hem kızımı zorlamadan bitti dedim. millet ne kadar duyarsız yaa?!
nacizane tavsiyem gündüz azaltman olacaktır. gündüz bile bu kadar çok emmek isterken gece ile başlamak çok daha zorlayıcı olabilir:26:
ben bir süredir gündüz ikiye indirmiştim. bi öğle bi de akşam yatırmadan önce emziriyordum. onları da kesince gece kendi kalkmamaya başladı.
hoş iki gündür, kalkıp biraz mızıldıyor ama hamdolsun ikna olup tekrar yatıyor, su verdim bikaç kez.. ama en korktuğum olmadı,
yani gece kalkıp meme diye ağlarsa kıyamet koparırsa ne yaparım diye korkuyordum. inş sen de sıkıntısız ve kolay bi şekilde halledersin.
göğsümde de birkaç kez sızlama ve beze oldu. ıslak havluyla duşla biraz rahatladı.
yeni duzeni sevdim. Digeri fazla pembeydi
Gozun aydin. 2012 tarihli test bile dogru gostermis
canım yazamadım cevap içimde kaldı, sen de bilirsin ki Kuranı Kerim'de dahi iki yaşından sonrasında emzirilmemesine dair ayetler var. Şu cahil koca karılara tilt oluyorum ama yapcak bi şey yok onlar her yerde. Hayırlısı böyleymiş illa ki iki yaş dolduğu gün bırakılcak o saatte kural değil ya. alacağını aldılar afiyet bal şeker olsun. bağışıklık olsun, zeka olsun :) ben çok etkilendim ondan daha çok ağladım. hala gözlerim doluyo çok zor bir süreç cidden ama er ya da geç yaşanacak.
Ben hiç yapmadım ama eşimin bir arkadaşında nar ekşili yemiştim. Hoş olmuştu.akşama eşim yurtdışından gelen arkadaşıyla buluşacakmış.
yemek işinden yırttım
bi soru daha; şehriye salatasına sos olarak nar ekşisi konur mu?
aklıma düştü bugün iftarda kendime özel salata yapiciiim !
Dışarıda kahvaltı, piknik yapmayı ben de özledim.dün tatil olunca ben arkadaşlarla kahvaltıya gidelim diye plan yapmıştık akşamdan sahile gideriz diye ama melisa biraz limoni olunca
dışarda kahvaltı yapma fikri iptal oldu kapalı mekan tercih edildi mecburen sağolsunlar kız arkadaşım o kadar da şey hazırlamış patates bile
kızartmış piknik sepetimiz hazır diye aradı melisayı anlatınca sağolsunlar ikiletmeden hazırladıklarını evde bırakıp dışarda başka bir yere gittik eskiden
bazı yerler vardı bütün malzemelerini sen yanında götürürdün çayını ordan alırdın öyle yerler kalmadı herhalde dün öyle bir yer bulamadık
sizin bildiğiniz bir yer varmı?
kahvaltıdan sonra hava biraz ısınınca sahile gittik melisa parkta oyalandı bizim büyük çocuklarda uçurtma sevdasına tutuldu gidip uçurtma aldılar bir güzel eğlendiler döndüp melisayı banyo yaptır uyut derken bende onunla uyudum saat epey geç olmuştu kalktığımızda koca günü böylece bitirmiş olduk
Profesör devlette mi? Doğuma pek gelmiyorlar ya.Pamuk helvacım sen de baya yoruluyorsun hastalıktı yalnızlıktı derkenAllah daha büyük dert vermesin inşallah..
Karaciğer hastası oğlu olan bi arkadaşımdan bahsetmiştim ;pazartesi nakil olacakmış, inşallah herşey yolunda gider. Çok ağır bir süreçmiş ve yavrucak daha 1.5 yaşındaNe kadar zor birşey
İlbilgecim sayılarla dua toplama işini ben de doğru bulmuyorum açıkçası ; ama ne kadar çok kişi dua ederse o kadar iyi bir sonuç olur tabi ki inşallah
Pembiş Efenin kızarıklığı geçti mi
Nfk cım çilekleri rondoda pudra şekeriyle ezip bi kat olarak muhallebinin üstüne de yayabilirsin
Elifnazcım bakalım kv ile daha ne maceralar bekliyor sizi :)) başlangıç iyi olmuş nazar değmesin
Evet bende de öyle
Erkekler kulübü mü oluyoruz yoksa:))
Güzel bi değişiklik olmuş size maşallah
Biz de dün eşimle avm ye gittikten sonra onun ailesine ve benim aileme kandilleşmeye gittik. Çok yorulduk ama olsun çok iyi oldu..
Perde işlerine haftaya bakacağız inşallah,eşimin işleri yüzünden aksadı biraz.
Bu arada bebek şekeri için aldığım kutular kargodan gelmiş ama ben pazara çıkmıştım tam o sırada gelmiş ,çok sinir oldum.. Şimdi şubeye gidip almam lazım öffffff
Yarın da doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım:) Çünkü başka bir doktora gideceğim. Önceden gittiğime ;sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor diye gidiyordum ama herkes çok tehlikeli vs deyince hevesim kırıldı..ben de madem ameliyat olacağım deneyimli bir profesöre gideyim dedim ve bu doktor erkek.
Kaptırmadık seni.:)))))bu arada ben adet oldum
yaptığım testinde tarihine baktım 2012 imişneyse bir daha böyle birşey olursa yeni test alırım artıkım
Regl mi yaklaşıyor.Herkese günaydınn..
Bu hafta pek huysuzum kızlar
Allah miniklerimizi korusun. Biz aşı olmuştuk. Rota virüsü okul çağında daha yaygın.kızlar, dün yengem söyledi. şuan rota virüs salgını varmış.
yeğenimin gittiği okuldaki çocuklardan birkaçı da hastaymış. aciller tıklım tıklım çocuk demiş karşılaştığı bi veli..
bilmiyordum, beni de bi korku aldı. Allah korusun çocuklarımızı..:18:
amiin. nacizane tavsiyem bi maniniz yoksa 2 seneyi sonuna kadar kullanin. Kizimla ilgili tek buyuk pismanligim buydu. Bazen canim neden bu kadar yaniyor diye dusunuyorum. Hala aysecige sarilirken aglamakli oluyorum. Ama bu 2,5 ay once memeden kesmekten ote emzirmeyi aramizdaki o ozel bagi koparmanin verdigi huzun. Dedigin gibi o da bi gun olacakti..canım yazamadım cevap içimde kaldı, sen de bilirsin ki Kuranı Kerim'de dahi iki yaşından sonrasında emzirilmemesine dair ayetler var. Şu cahil koca karılara tilt oluyorum ama yapcak bi şey yok onlar her yerde. Hayırlısı böyleymiş illa ki iki yaş dolduğu gün bırakılcak o saatte kural değil ya. alacağını aldılar afiyet bal şeker olsun. bağışıklık olsun, zeka olsun :) ben çok etkilendim ondan daha çok ağladım. hala gözlerim doluyo çok zor bir süreç cidden ama er ya da geç yaşanacak.
ben de yakışacağını sanıyorum.Ben hiç yapmadım ama eşimin bir arkadaşında nar ekşili yemiştim. Hoş olmuştu.
Kaptırmadık seni.:)))))
ben aşı yaptırmadım. yaptıran arkadaşın bebeği de rota virüsünden hastanede günlerce yatmıştıAllah miniklerimizi korusun. Biz aşı olmuştuk. Rota virüsü okul çağında daha yaygın.
dediğin gibi yaptım salatayı.Alıntı ve yorumlarım hep gitti sinir oldum!!!!
Nfkcım o salataya en çok limon turşu ve mısır yakışıyor canikom. Ayrıca film seçimlerimimi beğenemedin mi hanımmm?!?! :)
Şeker portakalım dediğin gibi kahvaltılık bir yer olsa ne güzel olur... Artık herşey para olmuş; yaparşar mı öyle güzellik kimseye??
blenderlayıp çok az miktarda nişasta ekleyip ocakta çevirdim. üstüne gezdirdimNfk cım çilekleri rondoda pudra şekeriyle ezip bi kat olarak muhallebinin üstüne de yayabilirsin
Bu arada bebek şekeri için aldığım kutular kargodan gelmiş ama ben pazara çıkmıştım tam o sırada gelmiş ,çok sinir oldum.. Şimdi şubeye gidip almam lazım öffffff
Yarın da doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım:) Çünkü başka bir doktora gideceğim. Önceden gittiğime ;sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor diye gidiyordum ama herkes çok tehlikeli vs deyince hevesim kırıldı..ben de madem ameliyat olacağım deneyimli bir profesöre gideyim dedim ve bu doktor erkek.
ne güzelbenim arkadaşım sezeryandan sonra normal doğum yaptı oda çok korkuyordu oğlu 2 yaşındaydı ama çok memnun kaldı karnına fazla bastırmamışlar dikişlere zarar gelmesin diye inşallah seninde kolay olur canım
tühh ya evde olmadığın saate denk getirmişler
Kargo olayını hiç sorma, önceden yurtdışından bi kargom gelmişti yine evde yokken Ptt tüm şubeleri dolaştık elimizde takip kodu da yok; ama gönderen belli alıcı belli. Yine de bulamadılar kayboldu gitti çok üzülmüştüm.blenderlayıp çok az miktarda nişasta ekleyip ocakta çevirdim. üstüne gezdirdim
bize de kargo çok sık geliyor, aynısını yaşıyoruz. mahsus kapıda bekleyip evden çıktığım zamanı mı kolluyorlar blmyrm.
hem sen ne gidicen ya, eşin geçerken alsın..
ciddiyet arzeden önemli bi durumun yok ama yeni doktornu hayırlı olsun. inş memnun kalırsın.
ne güzel
ben de aklıma geldikçe doktoruma sitem ediyorum. çok vebal alıyorlar
aaa?! ne olay olmuş yaaSezaryenci pembiş:)
Kargo olayını hiç sorma, önceden yurtdışından bi kargom gelmişti yine evde yokken Ptt tüm şubeleri dolaştık elimizde takip kodu da yok; ama gönderen belli alıcı belli. Yine de bulamadılar kayboldu gitti çok üzülmüştüm.
Yine aynı sıkıntıları yaşarım diye çok canım sıkıldı ,Ptt yi aradım sabah "öğleden sonra gelir" demişlerdi. Sabah geldi! Kargo notunu bulunca moralim bozuldu dokunsalar ağliycam.. Eşim sonra şubeye gitti, daha gelmedi demişler. Halbuki kağıtta 15ten sonra şubeden alın yazıyor. Eşim 15.40ta gitti. Yine sinirlendim.
Hazırlandım 16.30 da kendim gittim. 17de mesai bitiyor. Gelmiş bu sefer şubeye ama bana vermiyorlar ,çünkü eşimin adına. Az önce eşim geldi zaten gördünüz dedim. Kimliğimi gösteriyorum eşiyim diyorum. O da inada bindirdi evet gördüm ama olmaz diyor,genç bi kız. Tartıştık falan.. Yarın cumartesi olmasa çekip gidicem ama yine kaybolur diye korkuyorum.. "Çok güvenilirsiniz ya" dedim "kaç kez kargomuz kayboldu" O da cevap veriyo falan.. Baya baya mahalle karısı moduna giriyorduk..Sonra eşimi aradım zavallı adam işini bırakıp geldi 17ye 10 dk var. Sonuç olarak aldık.. Kız biz çıkarken ağladı ben de evde ağladım sinir küpü oldum sinirrr
aaa?! ne olay olmuş yaa
yarın alırdınız.. yazık canına..
pazartesiye kalırdı diyicem ama sonuçlarından korkuyorumYarın alamazdım diyorum ya ptt kapalı cumartesi
pazartesiye kalırdı diyicem ama sonuçlarından korkuyorum
düğün dernek nete düşmüş. ilk film çalgı çengiyi hiiiiç beğenmemiştim, ama bu film çok eğlenceliymiş..
Hımmmm, nar ekşisiyle mi yaptın? Beğendin mi bakalım.ben de yakışacağını sanıyorum.
şeker portakalı bizimdir! şeker portakalı bizimdir!ahahahahah
ben aşı yaptırmadım. yaptıran arkadaşın bebeği de rota virüsünden hastanede günlerce yatmıştı
dediğin gibi yaptım salatayı.
film seçimlerin bi kadın için ilginç geldi.beğenmemek ne haddime
bu arada izmit tarafında (sakarya da olur) gidilebilecek neresi var maşukiye, mahmudiye, kartepe haricinde
ay ne kadar kafiyeli söyledim beeah!
Nasıl olaylı olmuş!!!!!!Sezaryenci pembiş:)
Kargo olayını hiç sorma, önceden yurtdışından bi kargom gelmişti yine evde yokken Ptt tüm şubeleri dolaştık elimizde takip kodu da yok; ama gönderen belli alıcı belli. Yine de bulamadılar kayboldu gitti çok üzülmüştüm.
Yine aynı sıkıntıları yaşarım diye çok canım sıkıldı ,Ptt yi aradım sabah "öğleden sonra gelir" demişlerdi. Sabah geldi! Kargo notunu bulunca moralim bozuldu dokunsalar ağliycam.. Eşim sonra şubeye gitti, daha gelmedi demişler. Halbuki kağıtta 15ten sonra şubeden alın yazıyor. Eşim 15.40ta gitti. Yine sinirlendim.
Hazırlandım 16.30 da kendim gittim. 17de mesai bitiyor. Gelmiş bu sefer şubeye ama bana vermiyorlar ,çünkü eşimin adına. Az önce eşim geldi zaten gördünüz dedim. Kimliğimi gösteriyorum eşiyim diyorum. O da inada bindirdi evet gördüm ama olmaz diyor,genç bi kız. Tartıştık falan.. Yarın cumartesi olmasa çekip gidicem ama yine kaybolur diye korkuyorum.. "Çok güvenilirsiniz ya" dedim "kaç kez kargomuz kayboldu" O da cevap veriyo falan.. Baya baya mahalle karısı moduna giriyorduk..Sonra eşimi aradım zavallı adam işini bırakıp geldi 17ye 10 dk var. Sonuç olarak aldık.. Kız biz çıkarken ağladı ben de evde ağladım sinir küpü oldum sinirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?