Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben normal doğumdan vazgeçtim canım. o yüzden; ikinciyi de sezeryan ameliyatı olacağım için erkek prof.a gideceğim.

canım yazamadım cevap içimde kaldı, sen de bilirsin ki Kuranı Kerim'de dahi iki yaşından sonrasında emzirilmemesine dair ayetler var. Şu cahil koca karılara tilt oluyorum ama yapcak bi şey yok onlar her yerde. Hayırlısı böyleymiş illa ki iki yaş dolduğu gün bırakılcak o saatte kural değil ya. alacağını aldılar afiyet bal şeker olsun. bağışıklık olsun, zeka olsun :) ben çok etkilendim ondan daha çok ağladım. hala gözlerim doluyo çok zor bir süreç cidden ama er ya da geç yaşanacak.

yeni duzeni sevdim. Digeri fazla pembeydi

Gozun aydin. 2012 tarihli test bile dogru gostermis

alıştım bile bende

hımm bu konuda ayet var derken ????
benim bildiğim ayette 2 yaşına kadar emzirilmelidir ama 2 yaşını bir gün geçerse emzirme haram diye bir ayet yok
:44:
biz belki 2 yaşını aşarızda o yüzden soruyorum :26:

Ben hiç yapmadım ama eşimin bir arkadaşında nar ekşili yemiştim. Hoş olmuştu.

Dışarıda kahvaltı, piknik yapmayı ben de özledim.

Profesör devlette mi? Doğuma pek gelmiyorlar ya.
bu arada ben adet oldum

yaptığım testinde tarihine baktım 2012 imiş neyse bir daha böyle birşey olursa yeni test alırım artıkım
Kaptırmadık seni.:)))))

Herkese günaydınn..
Bu hafta pek huysuzum kızlar
Regl mi yaklaşıyor.
Allah miniklerimizi korusun. Biz aşı olmuştuk. Rota virüsü okul çağında daha yaygın.

Alıntı ve yorumlarım hep gitti sinir oldum !!!!

Nfkcım o salataya en çok limon turşu ve mısır yakışıyor canikom. Ayrıca film seçimlerimimi beğenemedin mi hanımmm?!?! :)

Elifnazım ateş 37 olmuştu. Normalde 35.5 falandır. Kızarıklıklar kalmadı çok şükür.

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum :)

Aryammm başa gelen çekilir kuşum. Siz ki her haftasonu gidiyosunuz; tatilde gitmeseniz olur mu sence???

Pamuk helvacım sonuçlarını paylaşmayı unutmaaaaa. İnşallah güzel haberler olsun.

Busmaicim aklın yolu bir yani sezaryen :) iki numaralı kuduruğa selam söyle

Şeker portakalım dediğin gibi kahvaltılık bir yer olsa ne güzel olur... Artık herşey para olmuş; yaparşar mı öyle güzellik kimseye??

Kesin unuttuklarım vardır. Benim hafıza bu kadar

amiin. nacizane tavsiyem bi maniniz yoksa 2 seneyi sonuna kadar kullanin. Kizimla ilgili tek buyuk pismanligim buydu. Bazen canim neden bu kadar yaniyor diye dusunuyorum. Hala aysecige sarilirken aglamakli oluyorum. Ama bu 2,5 ay once memeden kesmekten ote emzirmeyi aramizdaki o ozel bagi koparmanin verdigi huzun. Dedigin gibi o da bi gun olacakti..

KK de emzirmeyi tam yapmak isteyenler 2 seneyi doldursun diyor. Meali ve buna bagli fikhi hukumleri de okudum. Cocugun hakki iki sene, ancak anne baba birlikte karar vererek emzirmeyi daha once kesebilir. Hanefi mezhebine gore 30 aya kadar emzirilebilir. Yani 24. Ayda bicak gibi kesilecek diye bi sey yok. Hatta bebegin yeteri kadar beslenemeyecegi sagligi konusunda endise varsa 30 ay da asilabilir.

Cenesi dusuk kadinlara ben de gicigim. Her konuda cok bilirler ve tavsiyeleri bitmez.

Ben hiç yapmadım ama eşimin bir arkadaşında nar ekşili yemiştim. Hoş olmuştu.
Kaptırmadık seni.:)))))
ben de yakışacağını sanıyorum.

şeker portakalı bizimdir! şeker portakalı bizimdir! ahahahahah

Allah miniklerimizi korusun. Biz aşı olmuştuk. Rota virüsü okul çağında daha yaygın.
ben aşı yaptırmadım. yaptıran arkadaşın bebeği de rota virüsünden hastanede günlerce yatmıştı
dediğin gibi yaptım salatayı.
film seçimlerin bi kadın için ilginç geldi. beğenmemek ne haddime

bu arada izmit tarafında (sakarya da olur) gidilebilecek neresi var maşukiye, mahmudiye, kartepe haricinde
ay ne kadar kafiyeli söyledim beeah!

blenderlayıp çok az miktarda nişasta ekleyip ocakta çevirdim. üstüne gezdirdim

bize de kargo çok sık geliyor, aynısını yaşıyoruz. mahsus kapıda bekleyip evden çıktığım zamanı mı kolluyorlar blmyrm.
hem sen ne gidicen ya, eşin geçerken alsın..

ciddiyet arzeden önemli bi durumun yok ama yeni doktornu hayırlı olsun. inş memnun kalırsın.

ne güzel

ben de aklıma geldikçe doktoruma sitem ediyorum. çok vebal alıyorlar

Sezaryenci pembiş:)
Kargo olayını hiç sorma, önceden yurtdışından bi kargom gelmişti yine evde yokken Ptt tüm şubeleri dolaştık elimizde takip kodu da yok; ama gönderen belli alıcı belli. Yine de bulamadılar kayboldu gitti çok üzülmüştüm.

Yine aynı sıkıntıları yaşarım diye çok canım sıkıldı ,Ptt yi aradım sabah "öğleden sonra gelir" demişlerdi. Sabah geldi! Kargo notunu bulunca moralim bozuldu dokunsalar ağliycam.. Eşim sonra şubeye gitti, daha gelmedi demişler. Halbuki kağıtta 15ten sonra şubeden alın yazıyor. Eşim 15.40ta gitti. Yine sinirlendim.
Hazırlandım 16.30 da kendim gittim. 17de mesai bitiyor. Gelmiş bu sefer şubeye ama bana vermiyorlar ,çünkü eşimin adına. Az önce eşim geldi zaten gördünüz dedim. Kimliğimi gösteriyorum eşiyim diyorum. O da inada bindirdi evet gördüm ama olmaz diyor,genç bi kız. Tartıştık falan.. Yarın cumartesi olmasa çekip gidicem ama yine kaybolur diye korkuyorum.. "Çok güvenilirsiniz ya" dedim "kaç kez kargomuz kayboldu" O da cevap veriyo falan.. Baya baya mahalle karısı moduna giriyorduk..Sonra eşimi aradım zavallı adam işini bırakıp geldi 17ye 10 dk var. Sonuç olarak aldık.. Kız biz çıkarken ağladı ben de evde ağladım sinir küpü oldum sinirrr

aaa?! ne olay olmuş yaa
yarın alırdınız.. yazık canına..

Yarın alamazdım diyorum ya ptt kapalı cumartesi
pazartesiye kalırdı diyicem ama sonuçlarından korkuyorum

düğün dernek nete düşmüş. ilk film çalgı çengiyi hiiiiç beğenmemiştim, ama bu film çok eğlenceliymiş..

pazartesiye kalırdı diyicem ama sonuçlarından korkuyorum

düğün dernek nete düşmüş. ilk film çalgı çengiyi hiiiiç beğenmemiştim, ama bu film çok eğlenceliymiş..

Diyorum ya önceden bi kargom kaybolmuştuuu:))

Düğün dernek hayatımda en çok güldüğüm film

Hımmmm, nar ekşisiyle mi yaptın? Beğendin mi bakalım.

Nasıl olaylı olmuş!!!!!!

Nfk ben senin bildiğin hatunlardan değilim taaam mı?? :) valla ben aksiyon insanıyım işte. Kocam örümcek adam demişti benim istediğim oldu

Akşam avmye gittik. Derimodda hakkaten manyak indirim var. Ama aradığımı bulamadım :/ greyderde buldum onun da derisinde ufak leke vardı. E bi ayakkabıya hem 160 lira ver hem de lekeli mi olsun??? Sonuç: Efeye ıslak mendil alıp geldik :))

Busmai çok keyifsiz bi durum olmuş. Ama sen niye bu kadar sinir harbi yaptırıyosun kendine yaaaa?? Asabi bi velet doğur da gör şaka bi yana kendine dikkat et yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…