- 8 Ağustos 2011
- 12.717
- 15.187
- 498
Hımmmm, nar ekşisiyle mi yaptın? Beğendin mi bakalım.
Nfk ben senin bildiğin hatunlardan değilim taaam mı?? :) valla ben aksiyon insanıyım işte. Kocam örümcek adam demişti benim istediğim oldu
Akşam avmye gittik. Derimodda hakkaten manyak indirim var. Ama aradığımı bulamadım :/ greyderde buldum onun da derisinde ufak leke vardı. E bi ayakkabıya hem 160 lira ver hem de lekeli mi olsun??? Sonuç: Efeye ıslak mendil alıp geldik :))
Valla regliyim ondan bencede bu kadar aksilikRegl mi yaklaşıyor.
Allah miniklerimizi korusun. Biz aşı olmuştuk. Rota virüsü okul çağında daha yaygın.
Hiiii, sorma ya. Hadi sen oruçtun da benim her zamanki halimevet nar eksisi ve limonla cook guzel oldu. İki kase yedim, sonra arya gibi fena oldum.
Ac gozlulugun onu
ben zaten hizli yerim, bi de cignenmiyor mubarek agzimdan transit gecip bogazimdan asagi kayiverdiHiiii, sorma ya. Hadi sen oruçtun da benim her zamanki halim
Benim de canımı çektirdin kızben zaten hizli yerim, bi de cignenmiyor mubarek agzimdan transit gecip bogazimdan asagi kayiverdi
Sonuc; hala kendime gelemedim. Korkuma muhallebinin tadina bile bakamiyom.:111:
Busmai çok keyifsiz bi durum olmuş. Ama sen niye bu kadar sinir harbi yaptırıyosun kendine yaaaa?? Asabi bi velet doğur da görşaka bi yana kendine dikkat et yahu
sormaaaNasıl olaylı olmuş!!!!!!
Benim de canımı çektirdin kız
Du bacım, muhallebi kalsın, hakkını yarına sakla bence.
Du kız sen isteme, sen hamilesinn! Bu arada avatarın çok hoş yaya ben çok gergindim yine kargom kaybolacak diye; kız da çok tersti. ikisi birleşince olanlar oldu işte:)
sormaaa
sonra eşim geldi beni uzaklaştırmaya çalıştı kız hala car car konuşuyor
eşim de "tamam hanfendi iyi yaptın, ödül verirler" dedi:) başka bişey demedi..bana da niye uzatıyorsun falan dedi
eeeh elimde çocuk karnımda bebek aklımda kargom napayım
ben de istyommm
Aksiyon insani dadlu hatun seniiiiii!
Ayakkabiyi almamakla iyi yapmissin.
Benim greyderin tasarimcilarinina gicigim var.
Ayakkabilarin hatlarini ve modellerini begenmiyorum.
Kaba gorunuyorlar gozume
ya ben çok gergindim yine kargom kaybolacak diye; kız da çok tersti. ikisi birleşince olanlar oldu işte:)
sormaaa
eşim de "tamam hanfendi iyi yaptın, ödül verirler" dedi:) başka bişey demedi..bana da niye uzatıyorsun falan dedi
ben de istyommm
Du kız sen isteme, sen hamilesinn!
Klasik sonuç, bebelet hiçbir alışverişten eli boş dönmüyor.Nfk ben senin bildiğin hatunlardan değilim taaam mı?? :) valla ben aksiyon insanıyım işte. Kocam örümcek adam demişti benim istediğim oldu
Akşam avmye gittik. Derimodda hakkaten manyak indirim var. Ama aradığımı bulamadım :/ greyderde buldum onun da derisinde ufak leke vardı. E bi ayakkabıya hem 160 lira ver hem de lekeli mi olsun??? Sonuç: Efeye ıslak mendil alıp geldik :))
Afiyet olsun.evet nar eksisi ve limonla cook guzel oldu. İki kase yedim, sonra arya gibi fena oldum.
Ac gozlulugun onu
Göze göz, dişe diş:)))))))ya ben çok gergindim yine kargom kaybolacak diye; kız da çok tersti. ikisi birleşince olanlar oldu işte:)
sormaaa
ben de istyommm
Kolay gelsin tatlım.bizimki öyle olunca uyumaz, mızırdayıp durur. Taaa öğle uykusuna kadar.
Herkese hepinize gunaydin
Aysecik gece yarisi yatmisti, kotu bi ruya gordugunden az once uyandi. Herseye mizildiyor. Yarim saat daha uyusa kendine gelecek diye alip salona geldim. Ayakta sallama mode on
Herkese 3Gli bi hafatasonu diliyorum.
gunaydin canim.herkese günaydın hayırlı hafta sonları olsun inş
nfk canım hayırdır izmit planınız mı var benim bildiğim bir sapanca var diğerlerini bilmiyoum
uzun zaman oldu sapancayada gitmeyeli geçen aramızda kalsında ordalardı ne kadar değişmiş oralar gitmek lazım
gunaydin canim.
Ora gural sapanca. Cok guzel ama fiyatlar da ucuk.
Sana kolay gelsin. 2 saatlik isten sebep insanlarin bi gununu yiyorlar..
Göze göz, dişe diş:)))))))
Kolay gelsin tatlım.bizimki öyle olunca uyumaz, mızırdayıp durur. Taaa öğle uykusuna kadar.
Herkese günaydın.
Bir haftadır eve kapalı kaldık. Bugün azıcık güneş var gibi. İnşallah tekrar kapanmaz.
saol canim, o senin guzelliginGünaydınlar tatlişkolar. naberrrsiniz. siz burda kaynatın ben de meraktan çatlayım dimii. giremedim işte birtürlü. ben eksik kaldım. neyyse herkez ve yavrular iyidir umarım. şu işi bir teslim etseydim aranıza daha sık döneceğim şimdilik öpüyorum hepinizi.
Haa buarada NFK tatlım yaa lokum gibi kadınsın yaaa söylemeden geçemicem. zaten seviyordum görünce daha çok sevdim. eşim cepteki fotoları bilgisayara indirsin göndercem bende sana foto oğluşumla beraber. ankaradaki bilgisayarda çok varda buraya geleli pek fotoğraf çektirmedim. olanlardan gönderirim.
Hepsi aynı demek ki:)))))))hava yine kapandı.
Kimkuu tatli cadinin damarina basar iseee, tez zamanda hakkindan geluneeeee
Bizimki de ayni tur sekerim. Uyumaz ogle uykusuna yatana kadar miz miz omurden goturur
Bugun yilmadim 35 dk ayagimda salladim, sonuc; 20 dakika tavsan uykusu
Ama ise yaradi, mizildamasi gecti..
Hadi bakalim bugun gezmeli bi gun olur ins
bugün hava güzel ama ben eve gideceğim sonra eşim işe gidecek 1-2 saatlik iş varmış offf bugün yatar bizim belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?