Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aksiyon insani dadlu hatun seniiiiii!
Ayakkabiyi almamakla iyi yapmissin.
Benim greyderin tasarimcilarinina gicigim var.
Ayakkabilarin hatlarini ve modellerini begenmiyorum.
Kaba gorunuyorlar gozume

Regl mi yaklaşıyor.

Allah miniklerimizi korusun. Biz aşı olmuştuk. Rota virüsü okul çağında daha yaygın.
Valla regliyim ondan bencede bu kadar aksilik
evet nar eksisi ve limonla cook guzel oldu. İki kase yedim, sonra arya gibi fena oldum.
Ac gozlulugun onu
Hiiii, sorma ya. Hadi sen oruçtun da benim her zamanki halim

Hiiii, sorma ya. Hadi sen oruçtun da benim her zamanki halim
ben zaten hizli yerim, bi de cignenmiyor mubarek agzimdan transit gecip bogazimdan asagi kayiverdi

Sonuc; hala kendime gelemedim. Korkuma muhallebinin tadina bile bakamiyom.:111:

Son düzenleme:
ben zaten hizli yerim, bi de cignenmiyor mubarek agzimdan transit gecip bogazimdan asagi kayiverdi

Sonuc; hala kendime gelemedim. Korkuma muhallebinin tadina bile bakamiyom.:111:
Benim de canımı çektirdin kız
Du bacım, muhallebi kalsın, hakkını yarına sakla bence.

Busmai çok keyifsiz bi durum olmuş. Ama sen niye bu kadar sinir harbi yaptırıyosun kendine yaaaa?? Asabi bi velet doğur da gör şaka bi yana kendine dikkat et yahu

ya ben çok gergindim yine kargom kaybolacak diye; kız da çok tersti. ikisi birleşince olanlar oldu işte:)
Nasıl olaylı olmuş!!!!!!
sormaaa
sonra eşim geldi beni uzaklaştırmaya çalıştı kız hala car car konuşuyor
eşim de "tamam hanfendi iyi yaptın, ödül verirler" dedi:) başka bişey demedi..bana da niye uzatıyorsun falan dedi
eeeh elimde çocuk karnımda bebek aklımda kargom napayım
Benim de canımı çektirdin kız
Du bacım, muhallebi kalsın, hakkını yarına sakla bence.

ben de istyommm

Du kız sen isteme, sen hamilesinn! Bu arada avatarın çok hoş ya

Aksiyon insani dadlu hatun seniiiiii!
Ayakkabiyi almamakla iyi yapmissin.
Benim greyderin tasarimcilarinina gicigim var.
Ayakkabilarin hatlarini ve modellerini begenmiyorum.
Kaba gorunuyorlar gozume

Canımsın :) <3 <3

Ben de beğenmiyordum ama bir tane beğenivermiştim işte... Neyse kısmet değilmiş.

Eşinin laf süper :)
Haklısın kızmakta ama yine de bebiş için şalterleri indireceksinnnnn

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Günlerdir uyuyamıyorum oğluş sağolsun. İki saatte bir kalkmayı arıyorum... Artık diş mi yaracak ne olacaksa olsun valla baydımmmmmm :&#8378;

Du kız sen isteme, sen hamilesinn!

Herkese hepinize gunaydin
Aysecik gece yarisi yatmisti, kotu bi ruya gordugunden az once uyandi. Herseye mizildiyor. Yarim saat daha uyusa kendine gelecek diye alip salona geldim. Ayakta sallama mode on

Herkese 3Gli bi hafatasonu diliyorum.

Klasik sonuç, bebelet hiçbir alışverişten eli boş dönmüyor.
evet nar eksisi ve limonla cook guzel oldu. İki kase yedim, sonra arya gibi fena oldum.
Ac gozlulugun onu
Afiyet olsun.
Göze göz, dişe diş:)))))))

Kolay gelsin tatlım.bizimki öyle olunca uyumaz, mızırdayıp durur. Taaa öğle uykusuna kadar.
Herkese günaydın.
Bir haftadır eve kapalı kaldık. Bugün azıcık güneş var gibi. İnşallah tekrar kapanmaz.

herkese günaydın hayırlı hafta sonları olsun inşallah

busmai kız ne yaptın kendine yazık allah aşkına kendini birşey sanan böylede insanlar var
işte allah akıl fikir versin

pempiş iyi yapmışsın almamakla o kadar para ver birde lekeli olsun

nfk canım hayırdır izmit planınız mı var benim bildiğim bir sapanca var diğerlerini bilmiyoum
uzun zaman oldu sapancayada gitmeyeli geçen aramızda kalsında ordalardı ne kadar değişmiş oralar gitmek lazım

ilbilgehatun hava güzel böyle devam eder inşallah gezersiniz bol bol

bugün hava güzel ama ben eve gideceğim sonra eşim işe gidecek 1-2 saatlik iş varmış offf bugün yatar bizim belli oldu

Günaydınlar tatlişkolar. naberrrsiniz. siz burda kaynatın ben de meraktan çatlayım dimii. giremedim işte birtürlü. ben eksik kaldım. neyyse herkez ve yavrular iyidir umarım. şu işi bir teslim etseydim aranıza daha sık döneceğim şimdilik öpüyorum hepinizi.
Haa buarada NFK tatlım yaa lokum gibi kadınsın yaaa söylemeden geçemicem. zaten seviyordum görünce daha çok sevdim. eşim cepteki fotoları bilgisayara indirsin göndercem bende sana foto oğluşumla beraber. ankaradaki bilgisayarda çok varda buraya geleli pek fotoğraf çektirmedim. olanlardan gönderirim.

gunaydin canim.
Ora gural sapanca. Cok guzel ama fiyatlar da ucuk.

Sana kolay gelsin. 2 saatlik isten sebep insanlarin bi gununu yiyorlar..

Kimkuu tatli cadinin damarina basar iseee, tez zamanda hakkindan geluneeeee

Bizimki de ayni tur sekerim. Uyumaz ogle uykusuna yatana kadar miz miz omurden goturur
Bugun yilmadim 35 dk ayagimda salladim, sonuc; 20 dakika tavsan uykusu
Ama ise yaradi, mizildamasi gecti..

Hadi bakalim bugun gezmeli bi gun olur ins

saol canim, o senin guzelligin
İns islerin cabucak ve kolaylikla biter de daha cok yazarsin..

Hepsi aynı demek ki:)))))))hava yine kapandı.kızım ile babasını ekmeğe gönderdim. Bakalım kaç saatte gelecekler?

Nfkcan yazmayı unutmuşum. Valla ben gezilecek yerleri hiç bilmiyorum ((

Şeker portakalım üzüldüm planların iptal olmasına

Colicos çabuk bitir kız işini

İlbilge valla ben de oğlumu babasıyla bir gün boyunca bir yere göndermek istiyorum. Ekmek almak kesmeyecek beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…