Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hanımlar 26 temmuzda doğum olacak inş. ama şekere bağlı erkende olabilirmiş, bende hastane çantasını ufaktan hazırlamak istiyorum hem neler konacak hemde yeni bebek kıyafetlerini neyle yıkayacağımı bilmiyorum, tecrübelerinize ihtiyacım var!!

Ben normal doğumdan vazgeçtim canım. o yüzden; ikinciyi de sezeryan ameliyatı olacağım için erkek prof.a gideceğim.
sezaryan olanlar sonra normal doğum yapamazki zaten öyle değilmi.

emzirme konusu içimde çoook büyük yara. kv başımın etini yedi. sütün ekşimiştir sütün şöyle sütün böyle benimde acemilik işte devam ettiremedim zaten stresten kesildi. onun oluk oluk gelirmiştide sütü. yerlere dökülürmüş falan. beni çooook strese soktu. bende inandım kestim. ama iki elim yakasında alacağım olsun. ayrıca anne sütü ekşir diyede bişey yokmuş. keşke onu hiç dinlemeseydim.

Merhaba. öncelikle allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin. ben kocaman bir valiz hazırlamıştım. malum ağustos annesiyim. hastanede 3 günkaldığım için hepside kullanıldı giysilerin. yani bayaa detaylı hazırlamıştım. bebek kıyafetlerini dalinin bebekler için olan toz deterjanıyla yıkadım. yumuşatıcı kullanmadım tavsiyede etmem. ütüledim ve valize yerleştirdim. bende bir ay öncesinden başlamıştım hazırlamaya.

Herkeze mutlu bir hafta sonu diliyorum. öpüldünüz hanımlar.

çok sağ olasın.. detaylı olması daha iyi sanırım kullamasan da geri getirebilirsin ama ihtiyaç duyup bulmasan daha fena.. birde başlıca ne koymalıyım valize..

Sezaryen sonrası normal doğum yapanlar var artık. Ama riskleri göze almak lazım. Bir arkadaşım yaptı ve çok memnun kaldı. Ben cesaret edemedim. Zaten çoğu ddoktor kabul etmiyor

Evet canikom 29 haziran :)

Güle güle kullansın minik kuş pijamalarını :)

ütülemeyince olmuyor walla.
aa ne ayıp toplamıyormu oyuncakları.

Bulduğu her yere tıkıyor. Yani bişi oynayacaksan on yerden parça toplaman gerekiyor...

Bi de bizim teyzenin bacağı rahatsız. Tabi yavaşlığı da var...

Alma artık mümkünse ayakkabı falan :)

Ben özel zamanlar hariç topuklu giymem. Okulda okadar saat ayakta duramam zaten.

Ben üç tane gecelik koymuştum. 2 patik çorap ve iki tane emzirme atleti. Çamaşır da koymuştum ama kanamam okadar çoktu ki hastanedeyken hep hasta bezi taktım. Dîş fırçası macunu deodorant ve makyaj malz vardı. Tabi tarak ve geceliklerime uygun tokalar :). Islak mendil ve havlu selpak. ince şal tarzı bişi de alabilirsin çünkü gece hastane çok sıcak değildi.. Nerde yaşadığın da önemli tabi ben 2 gece 3 gün kaldım hastanede.

Ufaklığa ise iki tane hastane çıkışı vardı onu koymuştum. Alt değiştirirken çiş yapıp herşeyi batırmadığı sürece değiştirmiyosun zaten üstünü :) tabi bezini ve yenidoğan ıslak mendilini unutmuyoruz :) ben ek gıdaya kadar saf zeytinyağı sürdüm poposuna krem yerine. O yüzden bi pet şişe de zeytinyağı koymuştum. Sanırım bu kadar

Ben de dadece gezmeliklerini ütülüyorum.

Bizim oralarda bir söz vardır. 40 yaşındaki serçeye cik cik demesini mi öğreteceksin diye. Huylu huyundan vazgeçmez. Bizim oyuncak sepetinin içinden peçete, kağıt, çubuk kraker ambalajı çıkıyor. Ne desen değişmez. Ben artık rahat olmayı öğreniyorum sanırım. Biliyorum çok sinir bozucu ama başkasına baktırıyorsak buna bir şekilde razı oluyoruz. Bazen bir doluyorum, sinir patlamadı yaşıyorum. Sonra geçiyor. Bugünler de geçecek diyorum.

aysecige bebegini yikasin diye ortam hazirladim, 2 dk sonraki hali.

Eki Görüntüle 1098427
Kendisine oyun kurmuş annesi:)))))

Sütü az olan kv hiç duymadım zaten.

Çok haklısın. Ben de işte o sinir patlamasını yaşadım dün. Şimdi yine katlanmaya devam :)

Nfkcan yazmayı unutmuşum. Valla ben gezilecek yerleri hiç bilmiyorum ((

gezmek, yeni yerlere gitmek başka bi haz.. yemek içmek, alışveriş gibi değil, çok daha ötesi..

Bildiğim kadarıyla 22 hazirandan sonrası yengeç, öncesi ikizler. Yengeci tercih ederim.
ikizler biraz dengesiz oluyor ama, seviyom ben onları yaaa
sabır bacım, sabır..
[video=dailymotion;xs0yh4]http://www.dailymotion.com/video/xs0yh4_zeynep-dizdar-vazgec-gonul-nostalji-clip_music[/video]
Amaçtan sapılmış sanıyorum
180 derececik kadar bi sapma
Ben de sadece dışarı kıyafetlerini ütülüyorum canikom. Zaten 3-4 tane uzun kollu incesi var; onlar da ütüsüz olunca şalter atıyo..(
ben hala çoğunu ütülüyorum valla.
kv ikinci olsun görürüm seni, ipten alır giydirirsin diyo

tam tahmin edemesem de yaklaşmışım
sen de yengeçsin demek. fazlaca kırılgan ve hassaslar sanıyordum, sen öyle değilsin..

yeni pijaması hayırlı olsun, güzel uykular uyusun. ben ayşeciğe artık çok az izletiyorum pepee.
bana da fenalık geldi.. onda da takıntı gibi olmaya başlamıştı. animasyon film açıyorum şimdi.
oyuncak hikayesi 1-2-3 ü izledik, onu sevdi bayağı.

Allah Allah mı diyoo?
ben yerim onun ağızlarını yaaa

kızzz okadarmı güzeldi. şu tarifi verde bende yapiim. geçmişe bakamadım tarifi yazmışmıydınız ki.
tarifi bi yerden almadım canım. 2 su bardağı şehriyeyi haşlayıp yağladım (epey fazla oldu, istersen yarı yap)
köz biber, kornişon, mısır, dereotu, taze soğan ve nar ekşisi-limonla karıştırdım. benim damak tadıma çok uydu..
bi gün şu yeşil mercimek salatasını yapmak istiyorum.
ama cinsinden mi ben mi fazla pişiriyorum bilmiyorum da, benim mercimekler dağılıyor yaa:44:

Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592775&p=28817991#post28817991
Allah o kadını bildiği gibi yapsın, e mii?
Sütü az olan kv hiç duymadım zaten.
hay, ağzın bal yesin yaa, ne doğru söyledin
Okadar kötü bir hava varkiiiii :/ gezmek yok bugün..
İstanbullular gezsin tozsun ozamannnn!! (Bknz: kıskançlık)
bizim izmit planı da yattı.
ama her hakkım saklı, haftaya gideriz inşşş

Son düzenleme:
dün eşimin ailesinin yazlığındaydık kerem oynadı bol bol sonra da uyudu yemeğini de iştahla yedi
maşallah açık hava başka yaa
apartmanda çocuk büyütmek daha zor gerçekten!

bugün de bizimkilerin yazlığına gidiyoruz herşey kerem için

Bu arada az önce Kerem uyandı karyolasından inip odasının kapısını açıp geldi, yüreğime inecekti nerdeyse. eve biri girdi sandım!
Nasıl yaptı hala anlamadım

Bu arada az önce Kerem uyandı karyolasından inip odasının kapısını açıp geldi, yüreğime inecekti nerdeyse. eve biri girdi sandım!
Nasıl yaptı hala anlamadım

Ben abi oldum diyor annesi. Haklısın, apartmanda çocuk büyürmek zır. Dışarı çıkmayınca yorulmuyorlar, daha hırçın oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…