Siz de melisayla gezin, anne-kız.
Nfkcan yazmayı unutmuşum. Valla ben gezilecek yerleri hiç bilmiyorum((
Şeker portakalım üzüldüm planların iptal olmasına
Colicos çabuk bitir kız işini
İlbilge valla ben de oğlumu babasıyla bir gün boyunca bir yere göndermek istiyorum. Ekmek almak kesmeyecek beni :)
:) sağol canım evrene mesaj gönderiyorum avatarı gözümde canlandırıyorum ki benim oğluşlar da sevgi pıtırcığı olsunDu kız sen isteme, sen hamilesinn! Bu arada avatarın çok hoş ya
Zaten bebişin kutularına bişey olcak diye panik oldum :))Canımsın :) <3 <3
Ben de beğenmiyordum ama bir tane beğenivermiştim işte... Neyse kısmet değilmiş.
Eşinin laf süper :)
Haklısın kızmakta ama yine de bebiş için şalterleri indireceksinnnnn
Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
Günlerdir uyuyamıyorum oğluş sağolsun. İki saatte bir kalkmayı arıyorum... Artık diş mi yaracak ne olacaksa olsun valla baydımmmmmm :₺
Öyleee:)Klasik sonuç, bebelet hiçbir alışverişten eli boş dönmüyor.
Afiyet olsun.
Göze göz, dişe diş:)))))))
Kolay gelsin tatlım.bizimki öyle olunca uyumaz, mızırdayıp durur. Taaa öğle uykusuna kadar.
Herkese günaydın.
Bir haftadır eve kapalı kaldık. Bugün azıcık güneş var gibi. İnşallah tekrar kapanmaz.
Ya valla çok saçma bi durum oluştu mormalde hiç polemiğe girmem, bi bakış atarım iş biter:)herkese günaydın hayırlı hafta sonları olsun inşallah
busmai kız ne yaptın kendine yazık allah aşkına kendini birşey sanan böylede insanlar var
işte allah akıl fikir versin
pempiş iyi yapmışsın almamakla o kadar para ver birde lekeli olsun
nfk canım hayırdır izmit planınız mı var benim bildiğim bir sapanca var diğerlerini bilmiyoum
uzun zaman oldu sapancayada gitmeyeli geçen aramızda kalsında ordalardı ne kadar değişmiş oralar gitmek lazım
ilbilgehatun hava güzel böyle devam eder inşallah gezersiniz bol bol
:)))
Kimkuu tatli cadinin damarina basar iseee, tez zamanda hakkindan geluneeeee
Bizimki de ayni tur sekerim. Uyumaz ogle uykusuna yatana kadar miz miz omurden goturur
Bugun yilmadim 35 dk ayagimda salladim, sonuc; 20 dakika tavsan uykusu
Ama ise yaradi, mizildamasi gecti..
Hadi bakalim bugun gezmeli bi gun olur ins
Selam kızlar doktordan geldim
İyi bi adama benziyor beklediğimizden gençti profesör olmasına rağmen
Herşey yolunda,en güzel haber de:beklenen doğum tarihini 1 hafta geç hesapladı temmuz 13, yani temmuzun ilk haftası sezaryen olacağım inşallah.. yine yengeç burcunu yakalıyoruz:)
:) sağol canım evrene mesaj gönderiyorum avatarı gözümde canlandırıyorum ki benim oğluşlar da sevgi pıtırcığı olsun
Zaten bebişin kutularına bişey olcak diye panik oldum :))
Neyse ki işe gidiyorsun da kafan dağılıyor ya sen de ekmek almaya yollamakla başla işe:)
Öyleee:)
Evet bi haftadır sabah güneş açıp sonra yağmur yağıyor burda da. Ama neyse ki hep sabah çıkıp güneşi yakalıyoruz. Güneş ışığı bir numaralı D vitamini kaynağı, aman gözardı etmeyin
Ya valla çok saçma bi durum oluştu mormalde hiç polemiğe girmem, bi bakış atarım iş biter:)
Neyse bugün de evde dinlenirsin sen de
Parka gönder. Eşin gelmek istese de efe gelmeyecektir.Nfkcan yazmayı unutmuşum. Valla ben gezilecek yerleri hiç bilmiyorum((
İlbilge valla ben de oğlumu babasıyla bir gün boyunca bir yere göndermek istiyorum. Ekmek almak kesmeyecek beni :)
Herşey yolunda,en güzel haber de:beklenen doğum tarihini 1 hafta geç hesapladı temmuz 13, yani temmuzun ilk haftası sezaryen olacağım inşallah.. yine yengeç burcunu yakalıyoruz:)
:) sağol canım evrene mesaj gönderiyorum avatarı gözümde canlandırıyorum ki benim oğluşlar da sevgi pıtırcığı olsun
Neyse ki işe gidiyorsun da kafan dağılıyor ya sen de ekmek almaya yollamakla başla işe:)
Evet bi haftadır sabah güneş açıp sonra yağmur yağıyor burda da. Ama neyse ki hep sabah çıkıp güneşi yakalıyoruz. Güneş ışığı bir numaralı D vitamini kaynağı, aman gözardı etmeyin
Ya valla çok saçma bi durum oluştu mormalde hiç polemiğe girmem, bi bakış atarım iş biter:)
Bildiğim kadarıyla 22 hazirandan sonrası yengeç, öncesi ikizler. Yengeci tercih ederim.
Bildiğim kadarıyla 22 hazirandan sonrası yengeç, öncesi ikizler. Yengeci tercih ederim.Selam kızlar doktordan geldim
benimde carrefoura gidip yeni aldığım gözlüğe ayar yaptırmam lazım ama melisa ile gözüm yemiyor birde kalabalıktır bugün bakalım :44:
allah iyiliğini versin kız hiç güleceğim yoktu
bugün parka götürsün eşin
Sezaryen olduğu için 2-3 temmuzda falan alır heraldeaaaaa ne güzel sizin paşada 13 temmuzda doğarsa melisa ve ayşecikle birlikte kutlarız artık doğum günlerini
:)))Parka gönder. Eşin gelmek istese de efe gelmeyecektir.
Evet canım aynenBildiğim kadarıyla 22 hazirandan sonrası yengeç, öncesi ikizler. Yengeci tercih ederim.
Çok haklısın ama efeye der gibi söyleyebilirsin "teyzesi oyundan sonra oyuncaklarını toplamasını öğret" gibiKendisi çalışıyor canımyani başbaşayız kudurcanla..
Valla kafam değil ben dağılıyorum artıkkaç gündür dört sınavı okuyamadım. Okula gidip gelmekle bitse sorun değil de işi bitmiyorki..
Bakıcımız şu ara sinirlerimi zıplatıyo. Efeye yetişemiyor resmen.. Tabi bizimki de kuduruk sonuçta.. İki gün önce dolabını toparladım oğluşun çünkü dışarı kıyafetleri, ev kıyafetleri birbirine girmişti. Dün bi açtım bişi almak için talan olmuş!! Ütülüler dağıtıldığı için bi daha ütü yaptım çıkmadan. Oyuncaklarının sepetlerini ayırdım. Yani eğitici oyuncakları başka bir kutuya ayırdım sadece. Tek yapılacak şey onlarla iş bitince o kutuya koymak. Ama yapılıyo mu?? Tabiki hayır!! Her yer her yerde. Ekstra bi temizlik beklemiyorum ama bu kadarcığı da yapılsın yani.. Bunları onunla konuşmam mümkün değil çünkü dayanamaz laf sayarım ve film kopar. Dayanmaktan başka çare yok...
Amaçtan sapılmış sanıyorum
Sezaryen olduğu için 2-3 temmuzda falan alır heralde
Evet canım aynen
Çok haklısın ama efeye der gibi söyleyebilirsin "teyzesi oyundan sonra oyuncaklarını toplamasını öğret" gibi
Bizimki de oyuncakları ve kıyafetlerini katıp karıştırıyor çok sinir bozucu
Ben keremin kıyafetlerini uzuuun zamandır ütülemiyorum, sadece dışarı çıkacaksak onları. Mikrobu kırılsın vs abartmaya gerek yok artık bebek değiller
Hahhahaha
Sen beni yıka diyo bebeğine
bdt 13 temmuzmus, bir hafta onceyse yanlis hatirkamiyorsam dilanazin mahmutla dogumgunleri bir olabilir.
yeni görüntü benimde hoşuma gitti. batuhan 2 ağustos doğumlu. bende ağustos annesiyim. eşim koç ben boğa oğlumda aslan. nekadar uyumluyuz dimi. batuhanda pepe hayranı ne yalan söyleyim bende hayranım ya. çok sevimli geliyorlar. e çocuklarda anlıyorlar artık ve yeni alınan herşeyden çok mutlu oluyorlar. akşam batuş bana allahallah diye kızıyordu. gittikçe bilmiş olmaya başladılar.
İyi hafta sonları.
mavi mavi masmavi ne olmuş böyle?
önceki yıllarda böyle mavi olmuş daha sonra tekrar pempeye dönmüştü.
mahmut kerim,in yaşgünü 27 haziran.benimde temmuz 5 di,bir hafta önce olunca
haziran doğumlu oldu.ben aslında haziran annesiyim.pembe efe,de bizden iki gün sonramıydı?
dün pepee hayranı oğluma pepeeli pijama aldık pek mutlu oldu.bakıp,bakıp seviniyor.
nfk ayşeciğin havuzunu artık çıkar annesi yüzsün bi güzel....
ütülemeyince olmuyor walla.Ben de sadece dışarı kıyafetlerini ütülüyorum canikom. Zaten 3-4 tane uzun kollu incesi var; onlar da ütüsüz olunca şalter atıyo..
Dediğin gibi yapıcam. Ufak ufk öğrensin(ler) toplamayı. Gerçi ben pazar günü toparlayıp da teyze pzt gelince "annen ne güzel yapmış, biz de dikkat edelim" vs diyor ama alışkanlıkları ne kadar değiştirebiliriz ki???
Of yani bugün iyice uykusuz, regl öncesi dolayısı ile gergin, işlerimi ertelediğim için agresifim
ayy tatlım yaa hadi hayırlısı bakalım. sezeryan çok rahat ya ama sonrası biraz sıkıntı. ben epidural anesteziyle sezaryan oldum. normal doğumdan kaçtım. son dak. sezaryana karar verdim. ağlayanları bağıranları görünce korktum bayaa.Selam kızlar doktordan geldim
yengeçler çok duygusallar. ama aileye çok düşkünler.Bildiğim kadarıyla 22 hazirandan sonrası yengeç, öncesi ikizler. Yengeci tercih ederim.
düzenli annenin hali başka oluyor. ama haklısın.yapsın canım. bizim bebeklere yetişmek için birkaçtane adama ihtiyacımız var. ben bile zor yetişiyorum. aşırı hareketliler.Kendisi çalışıyor canımyani başbaşayız kudurcanla..
Valla kafam değil ben dağılıyorum artıkkaç gündür dört sınavı okuyamadım. Okula gidip gelmekle bitse sorun değil de işi bitmiyorki..
Bakıcımız şu ara sinirlerimi zıplatıyo. Efeye yetişemiyor resmen.. Tabi bizimki de kuduruk sonuçta.. İki gün önce dolabını toparladım oğluşun çünkü dışarı kıyafetleri, ev kıyafetleri birbirine girmişti. Dün bi açtım bişi almak için talan olmuş!! Ütülüler dağıtıldığı için bi daha ütü yaptım çıkmadan. Oyuncaklarının sepetlerini ayırdım. Yani eğitici oyuncakları başka bir kutuya ayırdım sadece. Tek yapılacak şey onlarla iş bitince o kutuya koymak. Ama yapılıyo mu?? Tabiki hayır!! Her yer her yerde. Ekstra bi temizlik beklemiyorum ama bu kadarcığı da yapılsın yani.. Bunları onunla konuşmam mümkün değil çünkü dayanamaz laf sayarım ve film kopar. Dayanmaktan başka çare yok...
ben bu minik lokumu yerim bide ısırırım oyyy.
yarın gezersiniz artık. inş hava güzel olurda. önümüzdeki iki hafta yağış olacakmış. türkiye geneli.bugün hava güzel ama ben eve gideceğim sonra eşim işe gidecek 1-2 saatlik iş varmış offf bugün yatar bizim belli oldu
hemen dalamıyorlar malesef. bırak dalmayı ayağıma yatıramıyorum bile oyun yapıyor bana batuş ben yatırıyorum o kalkıyor. resmen ter geliyor.
Kimkuu tatli cadinin damarina basar iseee, tez zamanda hakkindan geluneeeee
Bizimki de ayni tur sekerim. Uyumaz ogle uykusuna yatana kadar miz miz omurden goturur
Bugun yilmadim 35 dk ayagimda salladim, sonuc; 20 dakika tavsan uykusu
Ama ise yaradi, mizildamasi gecti..
Hadi bakalim bugun gezmeli bi gun olur ins
ayy amin canım inşallah. önümüzdeki hafta teslim bakalım. canım çıktı kaç gündür. akşama kadar 8-10 fincan kahve içmişim hiç farkında değilim. yardımcı bayan söylüyor. işe dalınca.saol canim, o senin guzelligin
İns islerin cabucak ve kolaylikla biter de daha cok yazarsin..
ha hahh sanırım epey gelemezler.Hepsi aynı demek ki:)))))))hava yine kapandı.kızım ile babasını ekmeğe gönderdim. Bakalım kaç saatte gelecekler?
bende biran önce bitsin istiyorum tatluuum.Nfkcan yazmayı unutmuşum. Valla ben gezilecek yerleri hiç bilmiyorum((
kızzz okadarmı güzeldi. şu tarifi verde bende yapiim. geçmişe bakamadım tarifi yazmışmıydınız ki.evet nar eksisi ve limonla cook guzel oldu. İki kase yedim, sonra arya gibi fena oldum.
Ac gozlulugun onu
benim 2 haftada bir gelen reglim 2 aydan sonra üç haftaya çıktı. yavaş yavaş düzene giriyor sanırsam.Valla regliyim ondan bencede bu kadar aksilik
Hiiii, sorma ya. Hadi sen oruçtun da benim her zamanki halim
ha haah allah iyiliğini versinnn.ben zaten hizli yerim, bi de cignenmiyor mubarek agzimdan transit gecip bogazimdan asagi kayiverdi
Sonuc; hala kendime gelemedim. Korkuma muhallebinin tadina bile bakamiyom.:111:
aaa olayabak hayret birşey.Sezaryenci pembiş:)
Kargo olayını hiç sorma, önceden yurtdışından bi kargom gelmişti yine evde yokken Ptt tüm şubeleri dolaştık elimizde takip kodu da yok; ama gönderen belli alıcı belli. Yine de bulamadılar kayboldu gitti çok üzülmüştüm.
Yine aynı sıkıntıları yaşarım diye çok canım sıkıldı ,Ptt yi aradım sabah "öğleden sonra gelir" demişlerdi. Sabah geldi! Kargo notunu bulunca moralim bozuldu dokunsalar ağliycam.. Eşim sonra şubeye gitti, daha gelmedi demişler. Halbuki kağıtta 15ten sonra şubeden alın yazıyor. Eşim 15.40ta gitti. Yine sinirlendim.
Hazırlandım 16.30 da kendim gittim. 17de mesai bitiyor. Gelmiş bu sefer şubeye ama bana vermiyorlar ,çünkü eşimin adına. Az önce eşim geldi zaten gördünüz dedim. Kimliğimi gösteriyorum eşiyim diyorum. O da inada bindirdi evet gördüm ama olmaz diyor,genç bi kız. Tartıştık falan.. Yarın cumartesi olmasa çekip gidicem ama yine kaybolur diye korkuyorum.. "Çok güvenilirsiniz ya" dedim "kaç kez kargomuz kayboldu" O da cevap veriyo falan.. Baya baya mahalle karısı moduna giriyorduk..Sonra eşimi aradım zavallı adam işini bırakıp geldi 17ye 10 dk var. Sonuç olarak aldık.. Kız biz çıkarken ağladı ben de evde ağladım sinir küpü oldum sinirrr
çok alemsin yaa. ben yüksek topuk çok seviyorum çokta giyiyorum. ama buraya rahat bi spor giyip gelmiştim. anlayacağın topuklular ankarada kaldı. ayağım şimdi rahata alıştı topuklu giyebilirmiyim bilmiyorum. ayakkabıyada hiç para vermek istemiyorum. söylemesi ayıp 50 a yakın ayakkabım var.hiç abartmıyorum. sadece yazlık olanlar.Nfk ben senin bildiğin hatunlardan değilim taaam mı?? :) valla ben aksiyon insanıyım işte. Kocam örümcek adam demişti benim istediğim oldu
Akşam avmye gittik. Derimodda hakkaten manyak indirim var. Ama aradığımı bulamadım :/ greyderde buldum onun da derisinde ufak leke vardı. E bi ayakkabıya hem 160 lira ver hem de lekeli mi olsun??? Sonuç: Efeye ıslak mendil alıp geldik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?