dün eşimin ailesinin yazlığındaydık kerem oynadı bol bol sonra da uyudu yemeğini de iştahla yedi
maşallah açık hava başka yaa
apartmanda çocuk büyütmek daha zor gerçekten!
bugün de bizimkilerin yazlığına gidiyoruz herşey kerem için
Bu arada az önce Kerem uyandı karyolasından inip odasının kapısını açıp geldi, yüreğime inecekti nerdeyse. eve biri girdi sandım!
Nasıl yaptı hala anlamadım
çok fedakar gördüm seni
kızım bir ara gece terörü yaşarken yapıyordu bize hemde akşamın bir vakti...yarı uykulu bize terör yaşatıyordu nasıl uyutacağımızı şaşırıyorduk.
bu arada nfk senin cevabından sonra burdaki paylaşımlarımın sadece çocuklar üzerine olduğunu farkettim...hayatımın o kadar merkezindelerki rüyalarımda bile hep onları görüyorum ama bukadarı fazla canım bizim evde de yemek pişiyo, ben de tahinli kek yapıyorumama yemekler bile onların keyfine göre...isyaaaaaaaannnnnnnnn
Hahaha. Sonunu "ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de ünv okudum.." Diye bitirmeni bekledim
Yarın yine pzt ve yine nöbet günü. Tek sevindiğim nokta gelecek haftadan itibaren 12 lerin gelmeyecek oluşu. Böylece onların katındaki nçbetimin yükü hafifleyecek inşallah
Bugün Efe beni yine elindekileri fırlatarak çıldırttı. Dayanamadım yine eline vurdum ve onu ağlattım. Sonra düşündüm. Hayatımda kimse bana yardım etmiyo ve çok yüküm var diye sinirimi gücümün yettiği tek varlıktan çıkarmam doğru mu?? Kocama veya bakıcıma kötü davranamıyorum yada onlar değişmiyo diye henüz anlamayan miniğime tahammülsüz oluyorum. Artık daha çok sabretmeye çalışacağım inşallah. Kocam gördüğü birkaç saat içinde bayıyo çocuktan. Bakıcı zaten ben gelince satıp kaçmaya yer arıyo. Ama bugünler geçecek inşallah. Siz yine de akıl sağlığım için dualarınızı esirgemeyin
Ohhh, ne güzel gezmişsiniz.merhabalar nfk bol ,bol alıntı yapmışsın bacım.
maşallah hiçi bişeyi atlamıyorsun dikkatli üye.
ben başak burcuyum,temmuz 5 doğum yapacağım tarihti onu yazmıştım.
bugün çok güzel mesire alanına gittik manzarası ve havası harikaydı.
oğlum babasını çok yorduğu için maalesef fazla oturamadık.
açık havada iyice çoşuyorlar,biz yoruluyoruz o yorulmuyor.şimdi bi güzel uyuyor.
colicos senin kayınvalide daha doğrusu kaynana sıfatı ona daha çok yakışıyor.
okudukça bana fenalık geliyor.sana allah sabır versin.
Kesinlikle hayatımızın merkezindeler. İyi ki varlar.çok fedakar gördüm seni
kızım bir ara gece terörü yaşarken yapıyordu bize hemde akşamın bir vakti...yarı uykulu bize terör yaşatıyordu nasıl uyutacağımızı şaşırıyorduk.
bu arada nfk senin cevabından sonra burdaki paylaşımlarımın sadece çocuklar üzerine olduğunu farkettim...hayatımın o kadar merkezindelerki rüyalarımda bile hep onları görüyorum ama bukadarı fazla canım bizim evde de yemek pişiyo, ben de tahinli kek yapıyorumama yemekler bile onların keyfine göre...isyaaaaaaaannnnnnnnn
Ahhhh, canım benim. Maalesef bazen her şey üst üste geliyor gibi oluyor. Seni anlayabiliyorum. Okul-ev-çocuk, bir yığın stres. Neyseki tatile az kaldı. Allah'ım onları bizsiz, bizleri de onlarsız bırakmasın.Hahaha. Sonunu "ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de ünv okudum.." Diye bitirmeni bekledim
Yarın yine pzt ve yine nöbet günü. Tek sevindiğim nokta gelecek haftadan itibaren 12 lerin gelmeyecek oluşu. Böylece onların katındaki nçbetimin yükü hafifleyecek inşallah
Bugün Efe beni yine elindekileri fırlatarak çıldırttı. Dayanamadım yine eline vurdum ve onu ağlattım. Sonra düşündüm. Hayatımda kimse bana yardım etmiyo ve çok yüküm var diye sinirimi gücümün yettiği tek varlıktan çıkarmam doğru mu?? Kocama veya bakıcıma kötü davranamıyorum yada onlar değişmiyo diye henüz anlamayan miniğime tahammülsüz oluyorum. Artık daha çok sabretmeye çalışacağım inşallah. Kocam gördüğü birkaç saat içinde bayıyo çocuktan. Bakıcı zaten ben gelince satıp kaçmaya yer arıyo. Ama bugünler geçecek inşallah. Siz yine de akıl sağlığım için dualarınızı esirgemeyin
etrafındakiler çok şanslı kendini bu kadar çok sorgulayan ve hep verici olan bir kadınsın...efe için sonsuz vericiliğine desteğim ama "akıllı olup dünyanın yükünü çekeceğine deli ol ki dünya senin yükünü çeksin" diyorum
bizde nöbet dönerli her ay...benim şansıma 12 ler gelmez
Ohhh, ne güzel gezmişsiniz.
Kesinlikle hayatımızın merkezindeler. İyi ki varlar.
Ahhhh, canım benim. Maalesef bazen her şey üst üste geliyor gibi oluyor. Seni anlayabiliyorum. Okul-ev-çocuk, bir yığın stres. Neyseki tatile az kaldı. Allah'ım onları bizsiz, bizleri de onlarsız bırakmasın.
Bu arada az önce Kerem uyandı karyolasından inip odasının kapısını açıp geldi, yüreğime inecekti nerdeyse. eve biri girdi sandım!
Nasıl yaptı hala anlamadım
oh ne sık pikniğe gidiyorsunuz..merhabalar nfk bol ,bol alıntı yapmışsın bacım.
maşallah hiçi bişeyi atlamıyorsun dikkatli üye.
ben başak burcuyum,temmuz 5 doğum yapacağım tarihti onu yazmıştım.
bugün çok güzel mesire alanına gittik manzarası ve havası harikaydı.
oğlum babasını çok yorduğu için maalesef fazla oturamadık.
açık havada iyice çoşuyorlar,biz yoruluyoruz o yorulmuyor.şimdi bi güzel uyuyor.
colicos senin kayınvalide daha doğrusu kaynana sıfatı ona daha çok yakışıyor.
okudukça bana fenalık geliyor.sana allah sabır versin.
Allah iyilğini versinbu arada nfk senin cevabından sonra burdaki paylaşımlarımın sadece çocuklar üzerine olduğunu farkettim...hayatımın o kadar merkezindelerki rüyalarımda bile hep onları görüyorum ama bukadarı fazla canım bizim evde de yemek pişiyo, ben de tahinli kek yapıyorumama yemekler bile onların keyfine göre...isyaaaaaaaannnnnnnnn
ay, yorumun süpper yaaa!! koptum!Hahaha. Sonunu "ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de ünv okudum.." Diye bitirmeni bekledim
o söz ne kadar doğru ya..etrafındakiler çok şanslı kendini bu kadar çok sorgulayan ve hep verici olan bir kadınsın...efe için sonsuz vericiliğine desteğim ama "akıllı olup dünyanın yükünü çekeceğine deli ol ki dünya senin yükünü çeksin" diyorum
bizde nöbet dönerli her ay...benim şansıma 12 ler gelmez
günaydın canımcım.Herkese günaydın.
Bahar bir türlü gelemedi. Hava yine kapalı, bu hafta hep böyle olacakmış.
Hahaha. Sonunu "ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de ünv okudum.." Diye bitirmeni bekledim
Ciddiyim yaa Kerem olmasa hiç kalkıp evden çıkmazdım, çayırda yeşillikte gezmek hiç tarzım değildir. Varsa yoksa çarşılar avm ler:)çok fedakar gördüm seni
İzmit sakarya oldu, bu hafta da deil onumuzdeki haftasonu oldu
Adapazarinda aksam bi nikah var, sabah erkenden giderik..
Dersler mayisin ilk haftasi basliyor demislerdi.
Bebegim var gelemem demistim. Hic cagirmazlar heralde
seker portakalim, cok sevindim. Nasil alisti?..
Ben de 3-4 gundur sabahlari acken yarim bardak sut iciriyorum 40 takla atarak.
yok teorik derslere gitmicem, direksiyonsuz olur mu? olmaaaaz!hım iyi bari denk gelmiş olur bir taşla iki kuş misali
direksiyon derslerinede mi gitmeyeceksin hoş o biraz geç başlarda :44:
valla eltimin kızı süt içiyordu biberonla anne bende dedi
normalde biberon kullanmaz melisa ama onun hevesine birkaç kez istedi bende alışkanlık haline gelsin diye yatmadan önce ve kahvaltıdan sonra veriyorum biberonla içiyor sanırım dişlerinden dolayı biberonun ucunuda ısırıyor oda rahatlatıyor onu onun bahanesine içiyor valla inşallah böyle devam eder
görümcemde içine pekmez kat falan demişti ama pekmez katarsam sütün ne anlamı kalırki ama bal katılabilirmiş sıcak süte olmamak koşulu ile
pembe bana daha yakın geliyor ama, diğeri de bu yaz moda sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?