Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembişcim ve şekerportakalım sağolun evet sonuçları gösterdim Demir ve d vit eksikliği kaynaklı olduğunu söylediler, ilaçlara devam edicem, yine de ayak uyuşmam devam ederSe farklı birkaç tetkik isteyeceklermiş.. Ama ben bu arada; şu an gittiğim hastanede bulunan ayak sağlığı Dr una gidicem, ayakkabı seçimi. Düz Tabanlık vs..de sebep olabiliyormuş

Cilt Dr una da uğradım . Geçen burada muhabbeti olmuştu , bu Dr bioderma ürünlerini tavsiye etti, bakalım memnun kalacak mıyım ?

Dün çocukları tiyatroya götürmüştük, el kuklası tiyatrosuymuş, çeşit çeşit hayvanları rengarenk dekorları gören Selim coştu bayıldı ilk tiyatro deneyimine

Şekerportakalım bence de ikisi de , bu renkler çok güzel .. Guzel günlerde giyin insallah ... Melisacık süt içmeye başlamış maşallah , süt pekmezle verilirse ; yalnızca pekmezdeki Demir alınamıyormuş , pekmez de süt de kalsiyum içerdiği için kalsiyumu pekişmiş oluyor bu iyi yönü, tatlandırma maksatlı kullanılabilir miş canım, bizimki ballı seviyor , tadı az gelirse baaal baaa diyor

Busmai ; şeker kutularımıza kavuşmuşsun gözün Aydın ctesi Eminönü ne gitmiştik kızımla dondurma çubuğu almaya, o zaman bebek şeker kutuları külahları görüp seni andım Mevlüt lokumu doldurulan külahların, miniciği ve renklileri vardı, onlar çok hoşuma gitti

Pembişcim her zaman dua ediyorum, Allah kolaylık versin size hem iş hem çocuk sorumluluğu yardımcısız çok zor, efe ye kıyamam annesi oyy kuzucuk, bizimki de ablasının kalemiyle alt mutfak dolaplarımı tamamen karalamış yine, içimden biraz kızsam da boşverdim, napalım orası da öyle olsun beğenmeyen gelmesin eve

Ikinciden sonra boşvermişlik artıyo biraz, nfk ; kv sana ipten alır giydirirsin diyormuş ya; bunu okuyunca utandım tam da beni anlatmış kız ütülemeye yetişmiyor ki , bi posta yıkıyorsun, daha onlar kurumadan kirli sepeti doluvermiş oluyor

Colicos ahh senin pek sevgili kv, sütüne kadar mı karıştı Allah Hidayet versin ... insallah 2. Bebeğinde dilediğin kadar emzirirsin kuzucuğunu

Elifnaz nerelerde acaba :44:

Dilanaz, ilbilge, bahar, eagle sizler de iyisinizdir insallah

hepinize hayırlı huzurlu günler

elifnazin kv geldi, ondan pek giremiyor daaa arya gorunmuyor?

Selam tatlişkolar. İyisinizdir umarım. şöyle bir geçmişe bakıcam çok kısa. öpüldünüz.

çok sağ olasın.. detaylı olması daha iyi sanırım kullamasan da geri getirebilirsin ama ihtiyaç duyup bulmasan daha fena.. birde başlıca ne koymalıyım valize..
kusura bakma canım ayrıntılı yazamadım çünki çıkmam gerekiyordu.

Sezaryen sonrası normal doğum yapanlar var artık. Ama riskleri göze almak lazım. Bir arkadaşım yaptı ve çok memnun kaldı. Ben cesaret edemedim. Zaten çoğu ddoktor kabul etmiyor
bende cesaret edemem sanırım riski göze alamazdım.

Sütü az olan kv hiç duymadım zaten.
yeni bir teyzeye ihtiyacın var sanırım.

Sütü az olan kv hiç duymadım zaten.

Öyle canım yaa banada fenalık geliyorda allah bana nasıl bir sabır verdi bilmiyorum. bazen gülüp geçiyorum bazen dinlemiyorum bile kendi kendine konuşuyor. arada bir cevabını veriyorum. ama dayanmak çooook zor. eşimin hatırına katlanıyorum. iyiki çalışıyorum evden uzak olmak rahatlatıcı.

bende kızdığımda eline minik bir pıt yapıyorum yada acıtmadan bir çimdik. yaramazlığını biliyor bazen kendisi gelip elini uzatıyor pıt yap diye. ama insan dayanamıyor dimi bende kızınca çok üzülüyorum. çocuk beni çok sık görmediği için ayrılmak istemiyor işte yatana kadar ya kucağımdan inmek istemiyor yada hep oyun oynamak stiyor. napimm bazen köpek olup kovalıyorum. oyuncak istemiyor.

ne denirki. deliyle ne deli olabiliyorsun nede akıllı. ya sabırr.

nekadar düşüncelisin. beğenir bence. en azından mutlu olmalı.

seker portakalim, cok sevindim. Nasil alisti?..

Ben de 3-4 gundur sabahlari acken yarim bardak sut iciriyorum 40 takla atarak.
süpperr. olsun içsinde.

maaşallah.

ben soldakinden almıştım yeşili pek beğenmedim üzerimde.

süper bir tarif aldım hemen.

maaşallah süper walla.

canım kontrollerini çok dikkatli yaptır. ilaçların faydası olur inşallah.Bioderma ürünlerinin güzel olduğunu duymuştum faydasını görürsün inşallah.
Selimle çok eğlenceli bir vakit geçirmişsiniz. çocuklar bu tarz şeylere bayılır zaten.
Kv gelince nelere karışmadıki. aslında biz önceden hiç böyle değildik. anne kız gibi yakındık. evimiz hep ayrıydı ama. sonra ben bunun bazı hareketlerini gördüm olumsuz yani eşime bana fazla yüz vermemesi çok peşimde dolanmaması konusunda ve ayrıca eşime arkamdan kaş göz işareti yaparken yakaladım ve ben bu kadınla ter düşmeye başladım. yani farkedene kadar benim arkamdan ne kadar fenalıklar düşündüğünü bilmiyordum. bende tavırlı ve uzak davranmaya başalyınca hepten ters düşmeye başladık. anlayacağın 4 sene ben bu kadının fenalıklarını hiç görmemişim. çünki içimde fesatlık yada ardniyet yok.

hepinizi dinledim iki renginide aldım
denemeden aldım öğle tatili bitmeden yetişeyim diye akşam evde denerim artık beğenmezsem geri veririm

hayy allahım yaa ne zoru varmış seninle
en güzeli baştan beri hep mesafeli olmak ilk başlarda bile fazla samimi olmamak

QUOTE=seker_portakali;35160918]hayy allahım yaa ne zoru varmış seninle
en güzeli baştan beri hep mesafeli olmak ilk başlarda bile fazla samimi olmamak [/QUOTE]Bu karakterde olduğunu bilseydim en başta mesafemi koyardım canım. onun için yaptığım herşeye yazık. amaaan neyse onu allaha haval ediyorum. bol bol günahıma girsin bakalım.

Herkez nerde yahuuu. bakın ben işigücü bıraktım yazıyorum habire. kimsecikler yoook. E havada kapalı. neyyse ben işime döneyim bari. ha unutmadan az önce cahidenin sitesine girdim. yufada mantı tarifi vardı. nefis ve pratik görünüyor. lezzeti çok güzel daha önce eski çalıştığım yerde yemiştim MMMmmmmm çok güzeldi.. ama nasıl yapıyorlar bilmiyordum. hemencik aldım tarifi. tavsiye ederim.

Aa evet ben de onu gördüm ve denemeye karar verdim
Kv için de en güzeli Allah'a havale etmek, evet ne yazık ki iyi niyetli insan çoğu zaman haksızlıa maruz kalıyor. Ama ilahi adalet elbet yerini buluyor er ya da geç... Bu da tesellisi

Şekerportakalım güzel günlerde kullan insallah , hangi mağazaydı bu

teşekkür ederim canım tabiki en çok ürün ve çeşidin bulunduğu LCW den hemde ucuz

teşekkür ederim canım tabiki en çok ürün ve çeşidin bulunduğu LCW den hemde ucuz
bende lcw den almıştım denedim çok rahat. henüz giymeye fırsatım olmadı kaçtır giyeyim diyorum hava buaralar kapalı. bir yağmur yağsın aniden indiriyor sanki gök deliniyor. cesaret edemedim o yüzden giymeye. renkler çok tatlı ya kırmızısını gördün mü çok tatlı. şeker kırmızısı onu taktım şimdi gözüme ama bu rengi lcw demi gördüm de faktoda mı hatırlamıyorum.

defacto olabilir lcw de kırmızı görmedim decaftoda güzel ama havalar düzelsin giyelim inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…