- 29 Aralık 2007
- 3.415
- 1.154
- 698
kızlar, dün yengem söyledi. şuan rota virüs salgını varmış.
yeğenimin gittiği okuldaki çocuklardan birkaçı da hastaymış. aciller tıklım tıklım çocuk demiş karşılaştığı bi veli..
bilmiyordum, beni de bi korku aldı. Allah korusun çocuklarımızı..:18:[/QUOTE
Canım bir ara rota virüs salgınından bahsetmişsiniz. hatırladığım kadarıyla bu aşıyı vurulmuşlardı. yinede bulaşıcı olurmuki bu virüs.
kusura bakma canım ayrıntılı yazamadım çünki çıkmam gerekiyordu.çok sağ olasın.. detaylı olması daha iyi sanırım kullamasan da geri getirebilirsin ama ihtiyaç duyup bulmasan daha fena.. birde başlıca ne koymalıyım valize..
bende cesaret edemem sanırım riski göze alamazdım.Sezaryen sonrası normal doğum yapanlar var artık. Ama riskleri göze almak lazım. Bir arkadaşım yaptı ve çok memnun kaldı. Ben cesaret edemedim. Zaten çoğu ddoktor kabul etmiyor
Evet canikom 29 haziran :)
Güle güle kullansın minik kuş pijamalarını :)
Bulduğu her yere tıkıyor. Yani bişi oynayacaksan on yerden parça toplaman gerekiyor...
Bi de bizim teyzenin bacağı rahatsız. Tabi yavaşlığı da var...
Alma artık mümkünse ayakkabı falan :)
Ben özel zamanlar hariç topuklu giymem. Okulda okadar saat ayakta duramam zaten.
Ben üç tane gecelik koymuştum. 2 patik çorap ve iki tane emzirme atleti. Çamaşır da koymuştum ama kanamam okadar çoktu ki hastanedeyken hep hasta bezi taktım. Dîş fırçası macunu deodorant ve makyaj malz vardı. Tabi tarak ve geceliklerime uygun tokalar :). Islak mendil ve havlu selpak. ince şal tarzı bişi de alabilirsin çünkü gece hastane çok sıcak değildi.. Nerde yaşadığın da önemli tabiben 2 gece 3 gün kaldım hastanede.
Ufaklığa ise iki tane hastane çıkışı vardı onu koymuştum. Alt değiştirirken çiş yapıp herşeyi batırmadığı sürece değiştirmiyosun zaten üstünü :) tabi bezini ve yenidoğan ıslak mendilini unutmuyoruz :) ben ek gıdaya kadar saf zeytinyağı sürdüm poposuna krem yerine. O yüzden bi pet şişe de zeytinyağı koymuştum. Sanırım bu kadar
yeni bir teyzeye ihtiyacın var sanırım.Sütü az olan kv hiç duymadım zaten.
he hee aynen öyle. çok mükemmeller.Sütü az olan kv hiç duymadım zaten.
Sütü az olan kv hiç duymadım zaten.
Öyle canım yaa banada fenalık geliyorda allah bana nasıl bir sabır verdi bilmiyorum. bazen gülüp geçiyorum bazen dinlemiyorum bile kendi kendine konuşuyor. arada bir cevabını veriyorum. ama dayanmak çooook zor. eşimin hatırına katlanıyorum. iyiki çalışıyorum evden uzak olmak rahatlatıcı.merhabalar nfk bol ,bol alıntı yapmışsın bacım.
maşallah hiçi bişeyi atlamıyorsun dikkatli üye.
ben başak burcuyum,temmuz 5 doğum yapacağım tarihti onu yazmıştım.
bugün çok güzel mesire alanına gittik manzarası ve havası harikaydı.
oğlum babasını çok yorduğu için maalesef fazla oturamadık.
açık havada iyice çoşuyorlar,biz yoruluyoruz o yorulmuyor.şimdi bi güzel uyuyor.
colicos senin kayınvalide daha doğrusu kaynana sıfatı ona daha çok yakışıyor.
okudukça bana fenalık geliyor.sana allah sabır versin.
bende kızdığımda eline minik bir pıt yapıyorum yada acıtmadan bir çimdik. yaramazlığını biliyor bazen kendisi gelip elini uzatıyor pıt yap diye. ama insan dayanamıyor dimi bende kızınca çok üzülüyorum. çocuk beni çok sık görmediği için ayrılmak istemiyor işte yatana kadar ya kucağımdan inmek istemiyor yada hep oyun oynamak stiyor. napimm bazen köpek olup kovalıyorum. oyuncak istemiyor.Hahaha. Sonunu "ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de ünv okudum.." Diye bitirmeni bekledim
Yarın yine pzt ve yine nöbet günü. Tek sevindiğim nokta gelecek haftadan itibaren 12 lerin gelmeyecek oluşu. Böylece onların katındaki nçbetimin yükü hafifleyecek inşallah
Bugün Efe beni yine elindekileri fırlatarak çıldırttı. Dayanamadım yine eline vurdum ve onu ağlattım. Sonra düşündüm. Hayatımda kimse bana yardım etmiyo ve çok yüküm var diye sinirimi gücümün yettiği tek varlıktan çıkarmam doğru mu?? Kocama veya bakıcıma kötü davranamıyorum yada onlar değişmiyo diye henüz anlamayan miniğime tahammülsüz oluyorum. Artık daha çok sabretmeye çalışacağım inşallah. Kocam gördüğü birkaç saat içinde bayıyo çocuktan. Bakıcı zaten ben gelince satıp kaçmaya yer arıyo. Ama bugünler geçecek inşallah. Siz yine de akıl sağlığım için dualarınızı esirgemeyin
ne denirki. deliyle ne deli olabiliyorsun nede akıllı. ya sabırr.herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
pempiş valla güzelim sen bu tempoya iyi dayanıyorsun ama zaten bu senin ruhunda var yani
rutin olsa sen ruhunu neyle besliycen sahi efeden önce nasıldın pek rahat olduğunu sanmıyorum
senin gibi detaycı birinin
nfk izmit planı iptal olmuş havalardan dolayı neyseki hakkın bu haftaya saklı yani
karar vermişmiydiniz nereye gideceğinize bu arada senin derslerin ne zaman başlıyor :44:
busmai bende apartman çocuğuyum ama çok mutlu bir çocuktum şimdiki gibi apartmanda oturan herkes
birbirini tanırdı komşuluk vardı şimdiki apartmanlarda kimse kimseyi tanımıyor kapıya çıkıp oynamak imkansız
born annende keyfin yerinde herhalde sesin çıkmıyor
pamuk helva ne yaptın doktor işini:26:
eaglee zaten önceliklerimiz artık onlar değilmi
dilanaz ne güzel yaa siz havaların keyfini çıkarmaya başladınız darısı başımıza inşallah
ilbilgehatun evet hava bir tuhaf sabah bir güneş vardı sanki şimdi döndü gene
colis senin kaynanana birşey diyemiyorum maalesef
nekadar düşüncelisin. beğenir bence. en azından mutlu olmalı.cumartesi annemlere gittik biraz oturduk sonra anneler günü nedeniyle anneme ve kayınvalideme hediye almaya gittik
anneme güzel bir takım aldık beğendi kayınvalideme aldım ama giyeceği meçhul neyse ben alayımda kendi bilir ama çok güzel ben bile giyerim yani
pazar günü hava kötü olunca akşama doğru anca bir hava almaya çıktık anneler günü için kendime birkaç parça eşya beğenmiştim onları alacaktık ama gittiğimiz şubesinde yoktu bugün başka şubelerine bakacağım pantolon alma niyetindeyim renkli olanlardan bakalım karar veremedim:44:
sonrasında da mutfak alışverişimizi yaptık sonunda melisa normal süte alıştı çok sevinerek günlük süt aldık
süpperr. olsun içsinde.seker portakalim, cok sevindim. Nasil alisti?..
Ben de 3-4 gundur sabahlari acken yarim bardak sut iciriyorum 40 takla atarak.
maaşallah.hım iyi bari denk gelmiş olur bir taşla iki kuş misali
direksiyon derslerinede mi gitmeyeceksin hoş o biraz geç başlarda :44:
valla eltimin kızı süt içiyordu biberonla anne bende dedi
normalde biberon kullanmaz melisa ama onun hevesine birkaç kez istedi bende alışkanlık haline gelsin diye yatmadan önce ve kahvaltıdan sonra veriyorum biberonla içiyor sanırım dişlerinden dolayı biberonun ucunuda ısırıyor oda rahatlatıyor onu onun bahanesine içiyor valla inşallah böyle devam eder
görümcemde içine pekmez kat falan demişti ama pekmez katarsam sütün ne anlamı kalırki ama bal katılabilirmiş sıcak süte olmamak koşulu ile
ben soldakinden almıştım yeşili pek beğenmedim üzerimde.
süper bir tarif aldım hemen.Çocuğunuz için ev yapımı %100 doğal diş macunu tarifi:
3 yemek kaşığı karbonat
3 yemek kaşığı hindistancevizi yağı
15-20 damla nane (peppermint) yağı
Tüm malzemeyi küçük bir kasenin içinde bir kaşık yardımıyla iyice karıştırın, homojen bir kıvam elde edince, elde ettiğiniz macunu kapaklı cam bir kavanoza aktarın.
Doğal dişmacununuzun bazını oluşturan karbonat ağızdaki doğal pH dengesinin korunmasını ve dişlerin beyazlaştırılmasını sağlar. Hindistan cevizi yağı hem hoş bir tat, hem de kıvam verir. Nane yağı ise nefesin tazelenmesine, sinüslerin açılmasına yardımcı olurken aynı zamanda bakterileri öldürücü özelliğe sahiptir. Kullanacağınız uçucu yağ miktarını zevkinize göre ayarlayabilir, nane yağı yerine ya da onunla birlikte limon, karanfil, çay ağacı, zencefil gibi farklı uçucu yağları tercih edebilirsiniz. (kaynakrganikanne.net)
bence pembe, mavisi pijama gibi durmuş. aslında maviyi pembeden daha çok severim
maaşallah süper walla.Benim süte alıştırma sürecimi biliyosunuz... çaylı süt de içirdim, pekmezli süt de.. Birkaç gün içinde alıştı zaten. Alışma sürecinde herşey serbest bence:)
Şimdi koca bir bardak sade sütü severek içiyor. Maşallah oğluşuma
canım kontrollerini çok dikkatli yaptır. ilaçların faydası olur inşallah.Bioderma ürünlerinin güzel olduğunu duymuştum faydasını görürsün inşallah.Pembişcim ve şekerportakalım sağolunevet sonuçları gösterdim Demir ve d vit eksikliği kaynaklı olduğunu söylediler, ilaçlara devam edicem, yine de ayak uyuşmam devam ederSe farklı birkaç tetkik isteyeceklermiş.. Ama ben bu arada; şu an gittiğim hastanede bulunan ayak sağlığı Dr una gidicem, ayakkabı seçimi. Düz Tabanlık vs..de sebep olabiliyormuş
Cilt Dr una da uğradım . Geçen burada muhabbeti olmuştu , bu Dr bioderma ürünlerini tavsiye etti, bakalım memnun kalacak mıyım ?
Dün çocukları tiyatroya götürmüştük, el kuklası tiyatrosuymuş, çeşit çeşit hayvanları rengarenk dekorları gören Selim coştu bayıldı ilk tiyatro deneyimine
Şekerportakalım bence de ikisi de , bu renkler çok güzel .. Guzel günlerde giyin insallah ... Melisacık süt içmeye başlamış maşallah , süt pekmezle verilirse ; yalnızca pekmezdeki Demir alınamıyormuş , pekmez de süt de kalsiyum içerdiği için kalsiyumu pekişmiş oluyor bu iyi yönü, tatlandırma maksatlı kullanılabilir miş canım, bizimki ballı seviyor , tadı az gelirse baaal baaa diyor
Busmai ; şeker kutularımıza kavuşmuşsun gözün Aydınctesi Eminönü ne gitmiştik kızımla dondurma çubuğu almaya, o zaman bebek şeker kutuları külahları görüp seni andım Mevlüt lokumu doldurulan külahların, miniciği ve renklileri vardı, onlar çok hoşuma gitti
Pembişcim her zaman dua ediyorum, Allah kolaylık versin size hem iş hem çocuk sorumluluğuyardımcısız çok zor, efe ye kıyamam annesi oyy kuzucuk, bizimki de ablasının kalemiyle alt mutfak dolaplarımı tamamen karalamış yine, içimden biraz kızsam da boşverdim, napalım orası da öyle olsun beğenmeyen gelmesin eve
Ikinciden sonra boşvermişlik artıyo biraz, nfk ; kv sana ipten alır giydirirsin diyormuş ya; bunu okuyunca utandımtam da beni anlatmış kız ütülemeye yetişmiyor ki , bi posta yıkıyorsun, daha onlar kurumadan kirli sepeti doluvermiş oluyor
Colicos ahh senin pek sevgili kv, sütüne kadar mı karıştıAllah Hidayet versin ... insallah 2. Bebeğinde dilediğin kadar emzirirsin kuzucuğunu
Elifnaz nerelerde acaba :44:
Dilanaz, ilbilge, bahar, eagle sizler de iyisinizdir insallah
hepinize hayırlı huzurlu günler
canım kontrollerini çok dikkatli yaptır. ilaçların faydası olur inşallah.Bioderma ürünlerinin güzel olduğunu duymuştum faydasını görürsün inşallah.
Selimle çok eğlenceli bir vakit geçirmişsiniz. çocuklar bu tarz şeylere bayılır zaten.
Kv gelince nelere karışmadıki. aslında biz önceden hiç böyle değildik. anne kız gibi yakındık. evimiz hep ayrıydı ama. sonra ben bunun bazı hareketlerini gördüm olumsuz yani eşime bana fazla yüz vermemesi çok peşimde dolanmaması konusunda ve ayrıca eşime arkamdan kaş göz işareti yaparken yakaladım ve ben bu kadınla ter düşmeye başladım. yani farkedene kadar benim arkamdan ne kadar fenalıklar düşündüğünü bilmiyordum. bende tavırlı ve uzak davranmaya başalyınca hepten ters düşmeye başladık. anlayacağın 4 sene ben bu kadının fenalıklarını hiç görmemişim. çünki içimde fesatlık yada ardniyet yok.
süperr. çok iyi yapmışsın tatlım güle güle kullan.hepinizi dinledim iki renginide aldım
denemeden aldım öğle tatili bitmeden yetişeyim diye akşam evde denerim artık beğenmezsem geri veririm
Herkez nerde yahuuu. bakın ben işigücü bıraktım yazıyorum habire. kimsecikler yoook.E havada kapalı. neyyse ben işime döneyim bari. ha unutmadan az önce cahidenin sitesine girdim. yufada mantı tarifi vardı. nefis ve pratik görünüyor. lezzeti çok güzel daha önce eski çalıştığım yerde yemiştim MMMmmmmm çok güzeldi.. ama nasıl yapıyorlar bilmiyordum. hemencik aldım tarifi. tavsiye ederim.
Aa evet ben de onu gördüm ve denemeye karar verdim
Kv için de en güzeli Allah'a havale etmek, evet ne yazık ki iyi niyetli insan çoğu zaman haksızlıa maruz kalıyor. Ama ilahi adalet elbet yerini buluyor er ya da geç... Bu da tesellisi
Şekerportakalım güzel günlerde kullan insallah , hangi mağazaydı bu
bende lcw den almıştım denedim çok rahat. henüz giymeye fırsatım olmadı kaçtır giyeyim diyorum hava buaralar kapalı. bir yağmur yağsın aniden indiriyor sanki gök deliniyor. cesaret edemedim o yüzden giymeye. renkler çok tatlı ya kırmızısını gördün mü çok tatlı. şeker kırmızısı onu taktım şimdi gözüme ama bu rengi lcw demi gördüm de faktoda mı hatırlamıyorum.teşekkür ederim canım tabiki en çok ürün ve çeşidin bulunduğu LCW denhemde ucuz
bende lcw den almıştım denedim çok rahat. henüz giymeye fırsatım olmadı kaçtır giyeyim diyorum hava buaralar kapalı. bir yağmur yağsın aniden indiriyor sanki gök deliniyor. cesaret edemedim o yüzden giymeye. renkler çok tatlı ya kırmızısını gördün mü çok tatlı. şeker kırmızısı onu taktım şimdi gözüme ama bu rengi lcw demi gördüm de faktoda mı hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?