Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

KIZZZLARRR HUUUU nerdesiniz ya halamı yoksunuz. Bugün özel birgün falan mı ben mi bilmiyorum. bakıyorum takvime 5 mayıs 2014 pazartesi. hımmm bana bişey ifade etmiyor. neyyse. şurda bir saat kadar kaldı. proje için görüşmeye gelecekler. arada boşluğum varken takılayım dedim kimsecikler yok. hayallah ya neyyseee. bende kendim çalar kendim oynarım.
Bu arada renkli renkli yazmakta ne hoş olduu.yazıda italik olunca. bide sevgiler dağıtayımmm.

haram mı o nerden çıktı?:/ yok canım yanlış anlaşıldı heralde alelacele yazmıştım. "2 yaşına kadar emzirilmelidir" cümlesi aynı zamanda 2 yaşından sonrasında emzirilmemesinin tavsiye olması manası taşıyorya onu ifade ettim. mantıken de öyle bence. 2 yaşından sonra bebekler oral dönemden çıkıyo ve meme bağımlılığının sona ermesi büyümenin de bir adımı. tabi pat diye olması gerekmez bir kaç ay sarksa hiç bi şey olmaz. ama büyüdükçe ayırmak da zorlaşıyo ne yazık ki. özellikle benimki gibi çok düşkün bebeklerde.

bende arada yazıyorum canım biraz iş biraz sörf

yani bizde 2 yaşından sonra bırakmayı düşünüyoruz kısmet bakalım
ama kimden duyduysam işte çocuk şöyle olur böyle olur bir sürü hurafe söylüyorlar gibi geliyor sonuçta uzun yıllar emen görmedim yada emme psikolojiside yaşayan yok sanırım herşeyin hayırlısı onlarında bir zamanı vardır eminim

Şeker portakalım güle güle kullan aldıklarının ikisini de

Colicos çılgınsın senn :) görüşme güzel geçer inşallah.

Dads sen ne düşünüyosun bıraktırma yöntemi olarak???

Çok şükür nöbet günü bittiiiiii

üzülme Allah aşkına beni de üzme. ben de 2,5 ayın hüznünü yaşıyorum ama her geçen gün daha da zorlaşıyordu mecburdum artık. ben yokken aklına geldiğinde huzursuzlaşıyordu. o huzursuzluğu yaşamasına ben üzülüyordum. hem yaz tatilinde tuvalet eğitimi düşünüyorum ikisi birlikte zor olacaktı üstelik ramazanda gücüm yetmeyebilirdi bu tempoya. fayda zarar analizi yapınca bırakmak ağır basıyordu. bu zamana kadar saatini dahi geçirmeden emzirebilmek için bütün fedakarlığı yaptık. teneffüslerde koşa koşa eve geldim bi ev bi okul yol yaptım. hiç bi şeye katılamadım umrumda da değil anne sütünün değerini biliyoruz çünkü ötesi yok. ama bu süt olma değerinden ziyade ilerleyen aylarda artık bağımlılığa dönüşüyor özellikle çok düşkün bebekler için. çocuklarımız artık bebeklikten çocukluğa geçiyolar. bu süre her bebek için 24 ay olmayabilir bebeğine göre artı eksi bir kaç ay farkedebilir. seninki dedikleri gibi hazırmış. artık alacağı aman aman bir şey yok. ama psikolojik bir yıkım oluyor insana o da kaçınılmaz işte! ben doktoruma danışarak hareket etmek istedim çok stresliydim bi yol çizemiyodum. Allah razı olsun yaptığı açıklama doğrultusunda o çok düşkün oğlumu ağlatmadan, koca karı yöntemlerine başvurmadan ayırdım. tabi ki Allah sabrını verdi oğluma. normalde biraz gecikse ortalığı yıkan çocuğa, "oğlum artık süt gelmeyecek, sen büyüdün artık emmeyeceğiz" vs. diye anlattığımda ardından en sevdiği eylemlere yönlendirdiğimde kolayca kabullendi. çok çok şaşırdım. başından sonuna tam bir hafta sürdü. önce gündüzü 2'ye, sonra gündüzü 1'e düşürdüm. sonra geceyi 2'ye, geceyi 1'e ve sıfır. son gece kendisi teklif etmedi artık. yavaş yavaş olunca bende de bi rahatsızlık oluşmadı. bir sefer kolum ağrıdı sağmak zorunda kaldım. hala sütüm var. ve bu hala gözlerimi dolduruyo. ondan çok ben ağladım zaten gerçekten çok çok zor meğer ben ondan daha düşkünmüşüm..... ha şu var doktorum bu süreçte yanından uzaklaşmamamı söylemişti memeden ayrılınca senden de ayrılacağını zanneder dedi öyle yaptım. bu sefer bana çok düştü. şimdi devamlı sarılıyo, öpüyo, kokluyo, üstünü ben giydireyim ben çıkartayım istiyo. ama huzursuzluğu kalktı ortadan. artık ikimiz de daha huzurluyuz. artık memeye değil gerçekten annesine düşkün bir bebek oldu. siz de biz de bağlılığımızı bu şekilde devam ettireceğiz. emmek yerine sarılıp durucaz birbirimize, daha çok oynaşcaz.

canım ya çok iyi oldu bunu anlattığın bende eşime meme bıraktırırken çocukla sen ilgileneceksin beni gördükçe hep meme ister diyordum
demek yanından ayrılmamak lazım bizde inşallah böyle kolayca bırakabiliriz:26:

seni o kadar iyi anlıyorumki..
biz de gündüz azaltmayla bitirdik. akşam yatmadan önce emmek isteyince
sen az önce yemek yedin ya, şunu şunu şunu yedin, bundan içtin deyince güzel güzel dinledi.
bir iki itiraz etti sonra ikna oldu.. ve bu ara ben ona zaten içgüdüsel olarak daha çok düşüyorum.
farkediyorumki, o da daha sık geliyor, sarılıp öpüyor. tensel temas bu dönemde daha önemli sanıyorum..

renkli yazmak bence de çok güzel

ayşeciği parka çıkardım, dön evi topla süpür, yemek yap. biraz da kestirdim akşam oluverdi..

Valla ben oğlumun normal yolla yani konuşup azaltarak bırakacağını hiç sanmıyorum ama önce onu denerim diye düşünüyorum. Sonra sırasıyla kocakarı yöntemleri :)

Herkese selamlarr....
eşimin doğumgünü bugün, o sebepten giremedim ( colios sormuştun ya özel birgün mü diye, bizim için özel:)) yarın görüşürüz şekerlerr

Günaydınlar herkeseeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)

Aryamm eşinin doğum günü kutlu olsun. Birlikte nice yaşlar kutlayın inşallahhhhh.

yağmurlu bi bahar sabahından herkese günaydınlar efem..
bugün istanbulda parçalı bulutlu bi hava var, yer yer sağanak yağışlı sıcaklık 12-19 derece.

günün şarkısı resul dindardan geliyor. yağarsa yağmur yağar

[video=dailymotion;xw5stn]http://www.dailymotion.com/video/xw5stn_karmate-yagarsa-yagmur-yagar_music[/video]

hepinizi dinledim iki renginide aldım
denemeden aldım öğle tatili bitmeden yetişeyim diye akşam evde denerim artık beğenmezsem geri veririm
hayırlı olsun canım, nasıl oldu?
bu bizde yöresel bi yemek. yufkası da elde yapılıyor.
üstüne isteğe göre sarımsaklı yoğurt, sade terereyağı ya da salçalı-baharatlı tereyağı gezdiriliyor.
biz ziro diyoruz, baz yörelerde siron deniyor.

Canım bir ara rota virüs salgınından bahsetmişsiniz. hatırladığım kadarıyla bu aşıyı vurulmuşlardı. yinede bulaşıcı olurmuki bu virüs.
öyle duydum, şuan da varmış. tabi bu istanbulda.
oralarda durum nedir bilemiyorum. bir de okul çağında daha yaygın.

Valla ben oğlumun normal yolla yani konuşup azaltarak bırakacağını hiç sanmıyorum ama önce onu denerim diye düşünüyorum. Sonra sırasıyla kocakarı yöntemleri :)
her yol mübah
Herkese selamlarr....
eşimin doğumgünü bugün, o sebepten giremedim ( colios sormuştun ya özel birgün mü diye, bizim için özel:)) yarın görüşürüz şekerlerr

oo, sağlıkla mutlulukla birlikte nice yıllara inş..

Son düzenleme:
anne beyni nasıl çalışır?
reklamı çok beğendim. benim annemi resmediyor. o sesli düşünür. ardarda onlarca farkı ve hatta birbirinin zıddı şey söyler
ve olayı olumlu bi şekilde bağlayıp mutlu olur, canım benim yaaaa

[video=dailymotion;x1t5320]http://www.dailymotion.com/video/x1t5320_vestel-cok-dusunen-anneler-reklami_webcam[/video]

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnn....

hepimize mutlu bir gün olsun inşallah, SAlıları seviyorummm

Günaydın kayinvalideyi uğurladık sabah şükür. yorucu bir kac günün Ardından bugün salacagim kendimi.
not: havalar böyle giderse Mayıs sonu bizim tatil işi kötü olur:18:

Günaydın kayinvalideyi uğurladık sabah şükür. yorucu bir kac günün Ardından bugün salacagim kendimi.
Hadi gözün aydın canım. Rahat bi nefes almışsındır şimdi. Valla bencede sal kendiniii

Mayıs sonuna havalar ısınır bence yahuu

sabah sabah içinizi karartmayayım dedim ama belki halimize şükrederiz..film gibi..
http://www.mynet.com/haber/yasam/cocuk-gelin-vahseti-642016-1
Yabusmai allah seni ne yapsın yaa!! Allah belalarını versin bunların. Kızın kendi ailesi de beni delirtti. Gerizekalılar! Hepsi versin hesabını öbür dünyada.
Kızım sende şu felaket tellallığını yapma ya. Bide hamilesin, bunları okuyup okuyup psikolojini bozma ya. Kaldı ki ben bile çöktüm okuyuncA

hadi geçmiş olsun
bence endişelenme, mayıs sonu hava çooook güzel olacak

busmai, sana diyecek hiiiiç bi sözüm yok. haberi ben uzun zaman önce izlemiştim.
Rabbim, kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. ilahi adalet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…