Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Elifnazım gözün aydın canım :) bence mayıs sonuna havalar iyi olur kötü düşünme

Busmaican tıklamadım valla habere. Ama verilen tepkilere bakarak sana kızmak istiyorum. Kızımmm git çiçekli böcekli bişilere bak yaaaa!!!

Boş dersimde sınava girmeyenleri sınav yapıyorum. Bi yandan da yazılı okuyorum. Tabi dayanamayıp size de bakıyorum :)

busmai yaaa içim acıdı rabbim sen biz ve evlatlarımız kötü insanlardan koru karşılaştırma bizlere yarabbim:26:
her daim çocuklarımıza sahip çıkabilme akıl sağlığını versin rabbim

nfk canım yeşil olan güzel oldu diğerinin modelinden dolayı tayt gibi oldu her yerim belli oldu o yüzden onu değiştireceğim

pempiş kız nazar değdirmeyelim sana ama maşallah yaa çok marifetlisin her konuda

busmai cidden yaa sen niye böyle haberlere bakıyorsun bende baktığım için pişmanım :26:

elifnaz gözünaydın canım yayılmak hakkın

aryam eşinin doğum günü kutlu olsun ne aldın bakalım

Son düzenleme:
nfk canım yeşil olan güzel oldu diğerinin modelinden dolayı tayt gibi oldu her yerim belli oldu o yüzden onu değiştireceğim

güzel günlerde kullan cicim.
ikisi aynı pantolon değildi o zaman. yoksa bi tane de pembe al, yakışıııır!

Bana marifetli diyene bakkk ayrıca nelr neler var kız ben hiçbişiyim yani

Güle güle kullan. Kalıp bile farketiriyo..

Alışveriş canavarı mode on

Saol canımcım, hiç bişi almadım valla bu sefer. Bi pasta kestik, biraz agu gugu bu kadar. Yetmez mi

Akşama güveçte türlü yapıcam sanırsam. Yanına da bilmiyorum artık. Belki de hiçbişi yapmam o yeter.

Bu arada kızlar birkaç haftadır arya çok değişti, birden büyük çocuklar gb davranmaya başladı, anlamsız aşırı hareketliliği birden duruldu, laftan sözden anlayan, inat etmeyen kuzu gb bişi oldu. Arkadaşlarım bile farketti, bişi olmuş bu çocuğa diyorlar. İnşallah böyle gider, ( 2 yaş ergenliğini atlatmış olma ihtimalimiz olduğunu sanmıyorum ama öyle düşünmek istiyorum:18:) utanmalarımız başladı yabancılardan, böyle işte....
sizde maşallah diyin keserim valla sizii Pembişim geçenki isyanını okuyunca inşallah efe de yakın zamanda büyür diyesim geldi.

Günaydın tatlişkolar. hepinizi öpüyorummm.

Akşama güveçte türlü yapıcam sanırsam. Yanına da bilmiyorum artık. Belki de hiçbişi yapmam o yeter.
hay maşallah maşallah, 41 kere maşallah
benim yeğen de huysuz hatta biraz arsız bi bebe. o da birden değişiverdi. sakin uyumlu bi çocuk oldu
bir iki haftada büyüdü resmen. o kadar şaşırdık ki.. sen şimdi aryayı böyle anlatınca, o geldi aklıma.. inş devamlı olur.
aradaki krizlere can feda

türlünün yanına en çok pilav gider, ama hiçbirşey yapmasan da olur yani.
türlü de tek başına bi mönü gibi

aramıza hoşgeldin Elifnaazzz
aynen ben de ailesine çok kızdım zavallı kız..

evet adalet yerini bulacak ama insan inanamıyor.. nasıl böyle acımasız oluyorlar,Allah karşılaştırmasın
oto kontrolüne hayranım :) ben tıklamadan duramam
busmai yaaa içim acıdı rabbim sen biz ve evlatlarımız kötü insanlardan koru karşılaştırma bizlere yarabbim:26:
her daim çocuklarımıza sahip çıkabilme akıl sağlığını versin rabbim
aminn
güle güle kullan pantolonunu canım ben pembeyi beğenmiştim ama demek resimdekinden farklı çıktı
maaaaşaalllaaaaah 41 kere

günaydın

Gunaydinlarr..herkes iyidir umarimm..hizli hizli baktim gecmise..sonlardan basliyorumm
Aryam..esin icin nice yillara.sen biseler yaparsin bence soylediklerin pek sonuk kaldi sanki.:)aryaninda yeni durumu 41kere masallah diyorum...o kadar ilac ti vs.cefasinin mukafati olmus bu sana ne guzel iste..
Elifnaz kv gondermissin yayil anacim hakkindir..
Busmaii bencede bakma elinden geldikce bu tur haberlere..en son pamir ve denizd dusen cocuk haberleri beni yeterince hirpalamisti..rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin..sahi denize dusen bebek ne oldu gerisini bilmiyorum..
Colicous..yogunlugun birax azalmistir insallah canim.sizin ev durumu ne oldu bakiyormusunuz hala..ummadik bi zamanda cikar karsiniza istediginiz bi yer umarim.
Nfk..sen bu azimle istedigin kiyafetlerin icine cok rahat olacaksin valla canim..bi ucan bi ka ca n:)
sekerportakali..gule gule giy canim pantolonunu gerci bende pembesini daha cok begendim ama ayni modelin vardir o rengide mutlaka.. ben gormustum lc de kirmizisinida galiba oda olabilir bak..

ben de bi etek ve gömlek beğendim. ama birkaç hafta beklicem, şuan pahalılar..
hem o zaman hedef kiloma da ulaşmış oliciiiim inş :82:

Hırslı velet seniiii :) alır giyer havanı da atarsın

Saol canımcım, hiç bişi almadım valla bu sefer. Bi pasta kestik, biraz agu gugu bu kadar. Yetmez mi

Adam olana çok bileeeee

Ne güzel maşallahhhhh. İnşallah o da dediğin gibi büyür ve akıllanır :)

Efeden sonra iyice dayanamaz oldum. O yüzden tıklamıyorum asla. Allah'ım zulüm görenlere sabır versin, zalimlerin de belasını versin..

Merhaba kızlar. Biraz evrak işim var, giremiyorum.
Şekerportakalı, pantolonları çok beğendim. Mercan da bu sene moda sanırım.

evet aynı modelden beğendiğim renkte yoktu onu değiştireceğim belki başka mağazasında vardır
bu arada ümraniyede canpark diye bir avm açılmış bir beden için orayı vermişti müşteri hizmetleri işyerinden öğle tatilinde oraya gittim orasıda iki katlı baya büyük yolun düşerse haberin olsun sanki daha çok çeşit var gibi geldi bana

Bana marifetli diyene bakkk ayrıca nelr neler var kız ben hiçbişiyim yani

Güle güle kullan. Kalıp bile farketiriyo..

Alışveriş canavarı mode on

evet kalıbı farklıydı

ben de bi etek ve gömlek beğendim. ama birkaç hafta beklicem, şuan pahalılar..
hem o zaman hedef kiloma da ulaşmış oliciiiim inş :82:

sen yaparsın valla

agu gugu süper daha ne isterki

daha ne olsun yaa

ayyy ne güzel
bizimkilerde akıllansın en kısa zamanda inşallah

bizde seni

o mağazada bulamadım ama başka şubelerinde vardır mutlaka bakacağım

Merhaba kızlar. Biraz evrak işim var, giremiyorum.
Şekerportakalı, pantolonları çok beğendim. Mercan da bu sene moda sanırım.

evet mercanıda gördüm ama çok canlı geldi biraz cesaret edemedim galiba bunlar benim ilk çok renkli pantolonlarım

Yeğen kaç yaşında ? Valla rüya gb ya, anneliğin keyfini böyle çıkarıyorum Büyü yapılmış gb yani hayret:44: Görenler sakın bi daha çocuk yapma, es kaza erkek olur, bunun erkeğini düşünemiyoruz diyordu Şimdi görsen küçük hanfendi oldu Bende acaba konuşamıyorken kendini ifade edemediği için mi bu kadar uyuzluk yapıyordu da şimdi konuşuyor, anlatıyor bu yüzden mi değişti gb bir yorum yaptım ama. Bence kesinlikle büyüdü yani.

öğlen eve gittiğimde annem aryaya mantı pişirmişti, biraz fazlaca pişirmiş o var, buzlukta da biraz köftem vardı onu da çıkardım, birde patates salatası yapıcam menü tamam:))

Msj tekrarı...........

ayyy bizde görürüz inşallah ama dediğinde olabilri artık nerdeyse her dediklerini anlatabiliyorlar darısı başımıza
hımm yemek menüsü değişti yani eee buda güzel kayserili olupda mantıdan bıkma ihtimaliniz varmı

Kızlar ig den daha önce alışveriş yapan var mı? Ben bunları çok beğendim, alacağım dayanamıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…