Kızlar moralim çok bozuk. Aptalca birşey yaptım ve oğluşuma zarar verdimyerde oturuyodu ve bacaklarının bir kısmı koltuğun altındaydı. Üşümesin diye onu kaldırayım dedim. Geri çekip kaldırdım ama ayağını kurtaramamışım tam. Tabi bacağını sıkıştırmış ve zorlamış oldum. Çok fena ağladı. Sonra da ayakta duracağı zaman sendeledi, duramadı. Acıyo dedi o bacağını gösterip kocam da sağolsun bana laf sayıp durdu. Giyindik acile gittik. Röntgen çekildi. Çocuk doktoru baktı ve kırık çıkık çatlak yok dedi. Dolven şurup ve bi jel verdi. Yarına daha iyi olur dedi. Oğluş yolda uyuyakalınca şurubu içemedi tabi :/ jeli sürdüm ve giydîrdim. Hiç uyanmadı kuzucum ( çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamın ise bana az önce ettiği laf : ne biçim kaldırıyosan artık çocuğu, insan bi dikkat eder, biz çekmicez o çekecek.. Sanki ben bilerek yaptım.. Umarım yarın sabaha herşey daha iyi olur..
uc bebeli hatunun yayilmasi da boyle oliiiiy; camasir bulasik yikanmis cocuklar doyurulmus
günün kötü haberi merdivenden düştüm ayak bileğimi incittim... demekki neymiş merdivenden inerken önümüze bakacakmışız
Geçmiş olsun canım.günün kötü haberi merdivenden düştüm ayak bileğimi incittim... demekki neymiş merdivenden inerken önümüze bakacakmışız
Oyyyy, kıyamam efeciğe. Allah'tan kırık çıkık yokmuş. Bugün düzelir inşallah.Kızlar moralim çok bozuk. Aptalca birşey yaptım ve oğluşuma zarar verdimyerde oturuyodu ve bacaklarının bir kısmı koltuğun altındaydı. Üşümesin diye onu kaldırayım dedim. Geri çekip kaldırdım ama ayağını kurtaramamışım tam. Tabi bacağını sıkıştırmış ve zorlamış oldum. Çok fena ağladı. Sonra da ayakta duracağı zaman sendeledi, duramadı. Acıyo dedi o bacağını gösterip kocam da sağolsun bana laf sayıp durdu. Giyindik acile gittik. Röntgen çekildi. Çocuk doktoru baktı ve kırık çıkık çatlak yok dedi. Dolven şurup ve bi jel verdi. Yarına daha iyi olur dedi. Oğluş yolda uyuyakalınca şurubu içemedi tabi :/ jeli sürdüm ve giydîrdim. Hiç uyanmadı kuzucum ( çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamın ise bana az önce ettiği laf : ne biçim kaldırıyosan artık çocuğu, insan bi dikkat eder, biz çekmicez o çekecek.. Sanki ben bilerek yaptım.. Umarım yarın sabaha herşey daha iyi olur..
geçmiş olsun canım. okulda mı düştün?günün kötü haberi merdivenden düştüm ayak bileğimi incittim... demekki neymiş merdivenden inerken önümüze bakacakmışız
canım beniiiim, çok geçmiş olsun:26:Kızlar moralim çok bozuk. Aptalca birşey yaptım ve oğluşuma zarar verdimyerde oturuyodu ve bacaklarının bir kısmı koltuğun altındaydı. Üşümesin diye onu kaldırayım dedim. Geri çekip kaldırdım ama ayağını kurtaramamışım tam. Tabi bacağını sıkıştırmış ve zorlamış oldum. Çok fena ağladı. Sonra da ayakta duracağı zaman sendeledi, duramadı. Acıyo dedi o bacağını gösterip kocam da sağolsun bana laf sayıp durdu. Giyindik acile gittik. Röntgen çekildi. Çocuk doktoru baktı ve kırık çıkık çatlak yok dedi. Dolven şurup ve bi jel verdi. Yarına daha iyi olur dedi. Oğluş yolda uyuyakalınca şurubu içemedi tabi :/ jeli sürdüm ve giydîrdim. Hiç uyanmadı kuzucum ( çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamın ise bana az önce ettiği laf : ne biçim kaldırıyosan artık çocuğu, insan bi dikkat eder, biz çekmicez o çekecek.. Sanki ben bilerek yaptım.. Umarım yarın sabaha herşey daha iyi olur..
Geçmiş olsun canım. Zor bir durum.Umarım en kısa zamanda iyileşir. Tabi dua ederiz. İlk kalp krizi mi?günaydın kızlar..
herkese hayırlı, huzurlu ve de sağlıklı bi gün diliyorum.
biz de dünden beri çok üzgünüz. aynı binada oturduğumuz ailenin en büyüğü eşimin amcası,
benim bu ailede hiçkimseyle olmadığım kadar yakın olduğum ve hiç sahip olmadığım kp imin yerine koyduğum
amcamız dün kalp krizi geçirdidünden beri yoğun bakımda, solunum cihazına bağlı. uyutuluyormuş..
günümüz gecemiz birbirine karıştı. Rabbim yardımcısı olsun, onu bize bağışlasın.. siz de dua edin n'olur?...
geçmiş olsun canım. okulda mı düştün?
hala ağrıyor mu? benzetmek gibi olmasın, bir ay önce yakın akrabamız apartman merdivenlerinden inerken ayağı dönmüş, ters basmış.
anında şişmiş, morarmış. sabaha kadar ağrısından duramamış. sonra mecbur olmuş dr a gitmeye filmler çekilmiş, sonuç çatlak.
bir ay alçıda kaldı ayağı, tabi yaşı da vardı. onun da etkisi var. inş sen şimdi daha iyisindir...
canım beniiiim, çok geçmiş olsun:26:
insanın basireti bağlanıyor bazen. gözünün önündekini görmüyor, düşünemiyor. Allah beterinden saklasın.
nasıl üzüldün, ama eşin ne anlasın!!! o efeyle saatler günler geçirmediği ve her haliyle birlikte olmadığı için
bıdı bıdı konuşabiliyor, anlıyorum o da üzüldü korktu ama, sana sayınca hangi şey düzeliyor acaba?
neyse, filmler de temiz çıkmış. inş bugün daha iyi olur..
bu arada yine benzetmek gibi olmasın, ayşeciğin ayağına tv düştüğünde hatırlarsınız
hastanedeki filmlerde bi şey çıkmadı. yumuşak doku ezilmesi, bir haftaya iyileşir, normal yürür demişlerdi.
iki üç gün oturduğu yerden doğrulmaya bile niyetlenmedi. durduğu yerde ağrısı yoktu, mızıldamıyor ağlamıyordu
ama birkaç gün sonra üstüne bastığında canı çok yanıyordu. sonra başka dr a gittik, farklı ileri filmler çekildi de çatlak olduğu anlaşıldı..
size ne dediler?
sağol canım.. ilk kalp krizi.Geçmiş olsun canım. Zor bir durum.Umarım en kısa zamanda iyileşir. Tabi dua ederiz. İlk kalp krizi mi?
Günaydın kızlar.
Eagle çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin insallah
Efe ye de çook geçmiş olsun , Allah beterinden sakınsın , insallah bugün sağlıkla sıkıntısız koşar oynar, ah bu erkekler, bazıları dikkat etmeyip çocukta kafa göz patlatıyor sonra da birşey yok diyo , hangi modeli daha bunların iyi bilemedim
Nfk, Allah şifalar versin amcanıza, insallah sağsalim evine döner, küçük çocukları var mıydı );
Elifnaz, gözün Aydın canım darısı başıma , bakalım biz nasıl atlatacağız , rahatsızlığım da düzelir insallah misafirim gelene kadar..
Kızlar ne soracağım , okuldan yıl sonu gösterisi için polo yaka tshirt istemişler kızıma . Poloya baktım fiyatlar bayağı uçuk , başka mağazalarda gördünüz mü o modelden :44: bugün gezip bakmam lazım mağazaları salı günü giyecekler
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı günler diliyorum
bugün de burda kara bulutlar geziyor. Allah acil şifalar versin inşallahgünaydın kızlar..
biz de dünden beri çok üzgünüz. aynı binada oturduğumuz ailenin en büyüğü eşimin amcası,
benim bu ailede hiçkimseyle olmadığım kadar yakın olduğum ve hiç sahip olmadığım kp imin yerine koyduğum
amcamız dün kalp krizi geçirdidünden beri yoğun bakımda, solunum cihazına bağlı. uyutuluyormuş..
günümüz gecemiz birbirine karıştı. Rabbim yardımcısı olsun, onu bize bağışlasın.. siz de dua edin n'olur?...
hala ağrıyor mu? benzetmek gibi olmasın, bir ay önce yakın akrabamız apartman merdivenlerinden inerken ayağı dönmüş, ters basmış.
anında şişmiş, morarmış. sabaha kadar ağrısından duramamış. sonra mecbur olmuş dr a gitmeye filmler çekilmiş, sonuç çatlak.
bir ay alçıda kaldı ayağı, tabi yaşı da vardı. onun da etkisi var. inş sen şimdi daha iyisindir...
insanın basireti bağlanıyor bazen. gözünün önündekini görmüyor, düşünemiyor. Allah beterinden saklasın.
nasıl üzüldün, ama eşin ne anlasın!!! o efeyle saatler günler geçirmediği ve her haliyle birlikte olmadığı için
bıdı bıdı konuşabiliyor, anlıyorum o da üzüldü korktu ama, sana sayınca hangi şey düzeliyor acaba?
bu arada yine benzetmek gibi olmasın, ayşeciğin ayağına tv düştüğünde hatırlarsınız
hastanedeki filmlerde bi şey çıkmadı. yumuşak doku ezilmesi, bir haftaya iyileşir, normal yürür demişlerdi.
iki üç gün oturduğu yerden doğrulmaya bile niyetlenmedi. durduğu yerde ağrısı yoktu, mızıldamıyor ağlamıyordu
ama birkaç gün sonra üstüne bastığında canı çok yanıyordu. sonra başka dr a gittik, farklı ileri filmler çekildi de çatlak olduğu anlaşıldı..
size ne dediler?
Günaydın kızlar.
Eagle çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin insallah
Efe ye de çook geçmiş olsun , Allah beterinden sakınsın , insallah bugün sağlıkla sıkıntısız koşar oynar, ah bu erkekler, bazıları dikkat etmeyip çocukta kafa göz patlatıyor sonra da birşey yok diyo , hangi modeli daha bunların iyi bilemedim
Nfk, Allah şifalar versin amcanıza, insallah sağsalim evine döner, küçük çocukları var mıydı );
Elifnaz, gözün Aydın canım darısı başıma , bakalım biz nasıl atlatacağız , rahatsızlığım da düzelir insallah misafirim gelene kadar..
Kızlar ne soracağım , okuldan yıl sonu gösterisi için polo yaka tshirt istemişler kızıma . Poloya baktım fiyatlar bayağı uçuk , başka mağazalarda gördünüz mü o modelden :44: bugün gezip bakmam lazım mağazaları salı günü giyecekler
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı günler diliyorum
uuuuu, geçmiş olsun canım. Umarım bugüm bişeyciğin kalmaz.günün kötü haberi merdivenden düştüm ayak bileğimi incittim... demekki neymiş merdivenden inerken önümüze bakacakmışız
Bu kocalar delirtiyor insanı zaten. Senin vicdanın yetmiyormuş gb, birde bunlardan bakıcı muamelesi görüyorsunKızlar moralim çok bozuk. Aptalca birşey yaptım ve oğluşuma zarar verdimyerde oturuyodu ve bacaklarının bir kısmı koltuğun altındaydı. Üşümesin diye onu kaldırayım dedim. Geri çekip kaldırdım ama ayağını kurtaramamışım tam. Tabi bacağını sıkıştırmış ve zorlamış oldum. Çok fena ağladı. Sonra da ayakta duracağı zaman sendeledi, duramadı. Acıyo dedi o bacağını gösterip kocam da sağolsun bana laf sayıp durdu. Giyindik acile gittik. Röntgen çekildi. Çocuk doktoru baktı ve kırık çıkık çatlak yok dedi. Dolven şurup ve bi jel verdi. Yarına daha iyi olur dedi. Oğluş yolda uyuyakalınca şurubu içemedi tabi :/ jeli sürdüm ve giydîrdim. Hiç uyanmadı kuzucum ( çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamın ise bana az önce ettiği laf : ne biçim kaldırıyosan artık çocuğu, insan bi dikkat eder, biz çekmicez o çekecek.. Sanki ben bilerek yaptım.. Umarım yarın sabaha herşey daha iyi olur..
Kızlar moralim çok bozuk. Aptalca birşey yaptım ve oğluşuma zarar verdimyerde oturuyodu ve bacaklarının bir kısmı koltuğun altındaydı. Üşümesin diye onu kaldırayım dedim. Geri çekip kaldırdım ama ayağını kurtaramamışım tam. Tabi bacağını sıkıştırmış ve zorlamış oldum. Çok fena ağladı. Sonra da ayakta duracağı zaman sendeledi, duramadı. Acıyo dedi o bacağını gösterip kocam da sağolsun bana laf sayıp durdu. Giyindik acile gittik. Röntgen çekildi. Çocuk doktoru baktı ve kırık çıkık çatlak yok dedi. Dolven şurup ve bi jel verdi. Yarına daha iyi olur dedi. Oğluş yolda uyuyakalınca şurubu içemedi tabi :/ jeli sürdüm ve giydîrdim. Hiç uyanmadı kuzucum ( çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamın ise bana az önce ettiği laf : ne biçim kaldırıyosan artık çocuğu, insan bi dikkat eder, biz çekmicez o çekecek.. Sanki ben bilerek yaptım.. Umarım yarın sabaha herşey daha iyi olur..
günaydın kızlar..
size ne dediler?
uuuuu, geçmiş olsun canım. Umarım bugüm bişeyciğin kalmaz.
Bu kocalar delirtiyor insanı zaten. Senin vicdanın yetmiyormuş gb, birde bunlardan bakıcı muamelesi görüyorsun
Neyse geçmiş olsun canım, birkaç güne geçer zannımca. Arya da bi kere düşmüştü kolu incindi, elini kullanamıyordu, acile gittik, film falan derken bişi çıkmadı. Korktukları için de bazen o uzuvları kullanamıyorlarmış.
Nfk cım size de geçmiş olsun, allah aacil şifalar versin canım. Yaş ilerledikçe biryerlerden bişiler çıkıyor. İnşallah çabucak atlatır.
çok geçmiş olsun hepimizin bir tecrübesi var bu bebelerle...kim fazla zaman geçiriyorsa kazaya ortak olma yüzdesi artıyor...hepimiz matematikçiyiz eşin de dahilonun çözümü pratik zaman geçirmezse risk olmaz...sana kızacak ne var asıl tüm topik ona kızıyor...sen düşünememişsin o düşünseymişde engelleseymiş...kızdım çok kızdım...
tüm iyi dileklere de teşekkür ederim film temiz şükür bikaç güne toparlar diyo öber izin verir de kucak istemezse
nfk çok geçmiş olsun aile büyükleri çok özel kişiler keşke hep başımızda olsalarda kapılarını çalsak...acil şifalar dilerim.
kizlar, Allaha cok sukur amcamiz uyandi.
Hareket ediyor ve bilinci acik..
Hala yogun bakimda. Ogleden sonra kalp hastanesine sevk edilecek. Hemen sadaka vericem. Rabbim tum hastalara sifa versin, yakinlarinin yuzunu guldursun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?