Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hah, ne dogru soyledin.. Agzin nur olsun..

Selam kızlar neler olmuş böyle
Nfk ,pembişve eaglee çok geçmiş olsun
Nfk iyileşmesine çok sevindim büyüklerin boşluğu dolmuyor..
Eaglee çok yerinde bi cümle "zaman geçirmezse, risk olmaz" :))
Ben de artık ayıklanacak kıyafetlerimi ayarlamaya başladım ,malum taşınma işleri başladı yavaştan.. Perdeci geldi ölçü aldı, modele mağazada karar vereceğiz.. Herkese kolay gelsin
Klasik aile babası tepkisi..
Ben artık çözdüm olayı :böyle durumlarda direk ağlıyorum Keremle beraber; laf sayamıyor eşim :)) Tabi ağlamam geçince, başlıyor saymaya. Olsun o anda duymak istemiyorum; benim acım bana yetiyor zaten yavrum incinmiş..
Hani bi söz var ya ;

Ben Bardak Kırsam "Sakarım",
Annem Kırsa "Nazar Var ",
Babam Kırsa "O Bardağın Orda Ne İşi Var!"

gecmis olsun dilanazin dediği gibi böyle küçük kazalar hep oluyor hepte olacak umarım bunlardan biri kocana denk gelmez. insan ister istemez vicdan yapıyor. Allah beterlerinden korusun.
Umarım denk gelmez :)çok doğru.

Her yerde var polo yaka t shirtler ;erkek çocuk kıyafetlerinde daha çok vardır, bedeni uydurup alabilirsin.

Çok şükür eagle da ve efe de sorun kalmamış, nfk amcanız uyanmış, âmin Allah sevdiklerine bağışlasın
Sağolun kıZlar lcw ye baktım ama pembesi var bize kırmızı lazım .. Beyaz biyesi, çiçeği vs olmayan kırmızı
Busmai evet cnm en güzeli erkek reyonuna. Bakmak olacak sanırım , sade olur en azından

Son düzenleme:

Evet tam da bu, ama kırmızısı
Bugün Mağazası'na bakayım nette kırmızı göremedim pardon senin verdiğin linkte gördüm fakat o da tükenmiş
Zaten okullar ne istese o tükeniyor
Geçen sene rengarenk bi tütü etek vardı lcw de, onu alın dediler , ara ara bulamadık 9 yaş alıp daralttık
Sonra bi baktım, birkaç okulda sene sonu gösterisinde o etek giyilmiş (;

Son düzenleme:
Kızım kulağım acıyo diyor yine ,
Bizim sokakta bir kbb Prof muayenehane açmış bir De ona göstereyim dedim , özel sigorta ile de anlaşmalılarmış Allah'tan , baya pahalıymış muayeneler
Bakalım o ne diyecek
Kulağı sıvı birikmesinden dolayı çok az duyuyor garibimin );

Selamlar..yazdim yazdim gitti hepsi ya..neyse hemen yazayim oglum uyumusken..
Pembis cok gecmisler olsun efecige canim..eminim efeden cok senin canin acimistir...beyefendilerinde oturdugu yerden ahkam kesmesi cogunluk gprulen bisey malesef..sicagi sicagina bisey diyememissindir ama sonra acisini cikartirsin ondan..
Nfk cim amcanda atlatmis sukur krizi..yasi ileri olanlar daha cabuk atltiyormus zaten..kendine gelmesine sevindim hasarsiz..
Eagle..daha iyisindir umarim canim..go ru nmez kaza iste..bisey cikmamasina sevindim catlak vs..cok zor olurdu senin icin yoksa iki cocuk la..

Pamuk helvacim..umarim en kisa zamanda kizininda kulagindaki sorun duzelir..agrisi filanda oluyosa cok zor..erken teshis cok onemli cok daha ilerleyip d aha kotu sonuclanabilirdide tamamen duyu kaybi gibi..soyledigin tsortlerdende busmainin dedigi gibi erkek reyonlarinda daha fazla rastliyorum bende..hatta pazarda bile oluyor.

kizlar, Allaha cok sukur amcamiz uyandi.
Hareket ediyor ve bilinci acik..
Hala yogun bakimda. Ogleden sonra kalp hastanesine sevk edilecek. Hemen sadaka vericem. Rabbim tum hastalara sifa versin, yakinlarinin yuzunu guldursun ins
Gözünüz aydın canım.

Çok sevindimmmm.

Çıkabilirsen çarşıdaki mağazalara bak, marka olmasına gerek yok sanırım. Bizim burada öyle şeyleri toplu bir yerden alıyor öğretmenler. Veli sadece para veriyor.

hadi bakalım, inş ben de bulurum da yaparım..

Şu ara mevsimi zaten sanırsam

Okul çıkışı kaş bıyığa gittim. Bi gittim ki randevum cuma günüymüş!! Kafa bi dünya işte :) sabah da arabam çalışmıyo diye eşimi arayıp panik yaptırdım meğersem viteste çalıştırmaya çalışmışım farkedince ve bunu söyleyince bi de bu yüzden kızdı. Kendimi toplayayım tüm bunların acısını çıkaracağım

Doktora gidip geldik , yarın işitme testi yapılacak , çıkan değere göre karar verilecek tüp takılma olayına
Dr çıkışı lcw ye uğradık, tabii ki kalmamış, ama forum istanbul da son 2 adet kalmış , bu ne bulunmaz kırmızı tişörtmüş ya hu
C&a ve zara. koton. Mudo. Historia da bunlar var umarım birinde bulurum ,
geçen. Yıl da mavi tişört istenmişti, herkes farklı bi mavi tonu bulmuş , hepsi mavi ama kimisi saks mavisi kimisi bebe mavisi bazısı petrol , çok tuhaf bi görüntü oluşmuştu
Kek ne güzel duruyor öyle misafirlerime yaparım insallah ben de, tatlıyı severler

Son düzenleme:
Kızımmmm sıcağı sıcağına çıkarsanaaa
Nerde bu devlet?? Nerde bu millet?? :)
Devlette yarım gün çalışma hakkı geliyormuş,süper birşey!!!!

"Kamu kurumlarında talebe göre 3-4 saatlik yarı zamanlı işte çalışılabilecek.

Özel istihdam büroları, doğum iznine giden kadın çalışanın yerine eleman bulabilecek.

Ekonomi yönetimi, çocuk teşvikiyle ilgili olarak da 6 maddelik bir taslak hazırladı.

Bu formülü destekleyecek esnek çalışma modeli geliştirilecek.

Doğum öncesi ve sonrası yarı zamanlı çalışma, sigorta priminin devlet tarafından karşılanması, evlenmenin teşvik edilmesi gibi destekler taslakta yer alıyor.

Çocuğu 2 yaşına gelene kadar annelere evden veya kısmi süreli çalışma olanağı tanınacak."
Kesin bulursun bence orda.
Doktordan sonra bize de haber ver

Canım yap valla güzel oluyo

Allah dermansız dert vermesin. İnşallah tüpe gerek kalmaz canım.

İntikam soğuk yenen bir yiyecektir çekirge :)) şaka bir yana lys öncesi bulaşmayacağım inşallah. Sonra bakarız

Valla bu çalışma işi süper olur altından bi iş çıkmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…