- 8 Ağustos 2011
- 12.717
- 15.187
- 498
hah, ne dogru soyledin.. Agzin nur olsun..çok geçmiş olsun hepimizin bir tecrübesi var bu bebelerle...kim fazla zaman geçiriyorsa kazaya ortak olma yüzdesi artıyor...hepimiz matematikçiyiz eşin de dahilonun çözümü pratik zaman geçirmezse risk olmaz...sana kızacak ne var asıl tüm topik ona kızıyor...sen düşünememişsin o düşünseymişde engelleseymiş...kızdım çok kızdım...
tüm iyi dileklere de teşekkür ederim film temiz şükür bikaç güne toparlar diyo öber izin verir de kucak istemezse
nfk çok geçmiş olsun aile büyükleri çok özel kişiler keşke hep başımızda olsalarda kapılarını çalsak...acil şifalar dilerim.
Klasik aile babası tepkisi..Kızlar moralim çok bozuk. Aptalca birşey yaptım ve oğluşuma zarar verdimyerde oturuyodu ve bacaklarının bir kısmı koltuğun altındaydı. Üşümesin diye onu kaldırayım dedim. Geri çekip kaldırdım ama ayağını kurtaramamışım tam. Tabi bacağını sıkıştırmış ve zorlamış oldum. Çok fena ağladı. Sonra da ayakta duracağı zaman sendeledi, duramadı. Acıyo dedi o bacağını gösterip kocam da sağolsun bana laf sayıp durdu. Giyindik acile gittik. Röntgen çekildi. Çocuk doktoru baktı ve kırık çıkık çatlak yok dedi. Dolven şurup ve bi jel verdi. Yarına daha iyi olur dedi. Oğluş yolda uyuyakalınca şurubu içemedi tabi :/ jeli sürdüm ve giydîrdim. Hiç uyanmadı kuzucum ( çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamın ise bana az önce ettiği laf : ne biçim kaldırıyosan artık çocuğu, insan bi dikkat eder, biz çekmicez o çekecek.. Sanki ben bilerek yaptım.. Umarım yarın sabaha herşey daha iyi olur..
Umarım denk gelmez :)çok doğru.gecmis olsun dilanazin dediği gibi böyle küçük kazalar hep oluyor hepte olacak umarım bunlardan biri kocana denk gelmez. insan ister istemez vicdan yapıyor. Allah beterlerinden korusun.
Günaydın kızlar.
Eagle çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin insallah
Efe ye de çook geçmiş olsun , Allah beterinden sakınsın , insallah bugün sağlıkla sıkıntısız koşar oynar, ah bu erkekler, bazıları dikkat etmeyip çocukta kafa göz patlatıyor sonra da birşey yok diyo , hangi modeli daha bunların iyi bilemedim
Nfk, Allah şifalar versin amcanıza, insallah sağsalim evine döner, küçük çocukları var mıydı );
Elifnaz, gözün Aydın canım darısı başıma , bakalım biz nasıl atlatacağız , rahatsızlığım da düzelir insallah misafirim gelene kadar..
Kızlar ne soracağım , okuldan yıl sonu gösterisi için polo yaka tshirt istemişler kızıma . Poloya baktım fiyatlar bayağı uçuk , başka mağazalarda gördünüz mü o modelden :44: bugün gezip bakmam lazım mağazaları salı günü giyecekler
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı günler diliyorum
sağol canım.. ilk kalp krizi.
sağol bacım.. 75 yaşında..
aradığın şu tarz bi şey mi?
Eki Görüntüle 1103886
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kiz-cocuk/Body/2064513/425566
benettonda da bulunuyor ama, fiyatlar polodan aşağı kalmaz. boynere bak. bulamazsan da lcw den alırsın..
Gözünüz aydın canım.kizlar, Allaha cok sukur amcamiz uyandi.
Hareket ediyor ve bilinci acik..
Hala yogun bakimda. Ogleden sonra kalp hastanesine sevk edilecek. Hemen sadaka vericem. Rabbim tum hastalara sifa versin, yakinlarinin yuzunu guldursun ins
Çok sevindimmmm.Okulda fırsat bulup yazamadım. Sabah basarken yine alsıyodu oğluşum. Şimdi eve geldim çok şükür gayet iyi. Allah'ım tüm çocukları korusun ve ailelerine bağışlasın. Desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınızzzzz <3 <3
Çok şükür eagle da ve efe de sorun kalmamış, nfk amcanız uyanmış, âmin Allah sevdiklerine bağışlasın
Sağolun kıZlar lcw ye baktım ama pembesi var bize kırmızı lazım .. Beyaz biyesi, çiçeği vs olmayan kırmızı
Busmai evet cnm en güzeli erkek reyonuna. Bakmak olacak sanırım , sade olur en azından
Kızlar geçen gün bu kekten yaptım ve resmen 1 haftada dolapta bayatlamadan durdu!! Size de tavsiye ederim
http://www.kevserinmutfagi.com/karadutlu-brownie.html
en yakın zamanda deniciiim, mesela yarın
sen de karadut mu kullandın, ekşi olmuyor mu?
Hiç ekşi olmadı. Karadut almıştım marketten. Bi baktım üstü güzel altı küflü!! Böyle değerlendirdim düzgün olanları
hadi bakalım, inş ben de bulurum da yaparım..
Kızımmmm sıcağı sıcağına çıkarsanaaaŞu ara mevsimi zaten sanırsam
Okul çıkışı kaş bıyığa gittim. Bi gittim ki randevum cuma günüymüş!! Kafa bi dünya işte :) sabah da arabam çalışmıyo diye eşimi arayıp panik yaptırdım meğersem viteste çalıştırmaya çalışmışımfarkedince ve bunu söyleyince bi de bu yüzden kızdı. Kendimi toplayayım tüm bunların acısını çıkaracağım
Devlette yarım gün çalışma hakkı geliyormuş,süper birşey!!!!Nerde bu devlet?? Nerde bu millet?? :)
Kesin bulursun bence orda.Doktora gidip geldik , yarın işitme testi yapılacak , çıkan değere göre karar verilecek tüp takılma olayına
Dr çıkışı lcw ye uğradık, tabii ki kalmamış, ama forum istanbul da son 2 adet kalmış , bu ne bulunmaz kırmızı tişörtmüş ya hu
C&a ve zara. koton. Mudo. Historia da bunlar var umarım birinde bulurum ,
geçen. Yıl da mavi tişört istenmişti, herkes farklı bi mavi tonu bulmuş , hepsi mavi ama kimisi saks mavisi kimisi bebe mavisi bazısı petrol , çok tuhaf bi görüntü oluşmuştu
Kek ne güzel duruyor öylemisafirlerime yaparım insallah ben de, tatlıyı severler
Doktora gidip geldik , yarın işitme testi yapılacak , çıkan değere göre karar verilecek tüp takılma olayına
Dr çıkışı lcw ye uğradık, tabii ki kalmamış, ama forum istanbul da son 2 adet kalmış , bu ne bulunmaz kırmızı tişörtmüş ya hu
C&a ve zara. koton. Mudo. Historia da bunlar var umarım birinde bulurum ,
geçen. Yıl da mavi tişört istenmişti, herkes farklı bi mavi tonu bulmuş , hepsi mavi ama kimisi saks mavisi kimisi bebe mavisi bazısı petrol , çok tuhaf bi görüntü oluşmuştu
Kek ne güzel duruyor öylemisafirlerime yaparım insallah ben de, tatlıyı severler
Kızımmmm sıcağı sıcağına çıkarsanaaa
Devlette yarım gün çalışma hakkı geliyormuş,süper birşey!!!!
"Kamu kurumlarında talebe göre 3-4 saatlik yarı zamanlı işte çalışılabilecek.
Özel istihdam büroları, doğum iznine giden kadın çalışanın yerine eleman bulabilecek.
Ekonomi yönetimi, çocuk teşvikiyle ilgili olarak da 6 maddelik bir taslak hazırladı.
Bu formülü destekleyecek esnek çalışma modeli geliştirilecek.
Doğum öncesi ve sonrası yarı zamanlı çalışma, sigorta priminin devlet tarafından karşılanması, evlenmenin teşvik edilmesi gibi destekler taslakta yer alıyor.
Çocuğu 2 yaşına gelene kadar annelere evden veya kısmi süreli çalışma olanağı tanınacak."
Kesin bulursun bence orda.
Doktordan sonra bize de haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?