Akşam bir arkadaşa gittik. 10 bayan bir de birer ikişer çocuk. Kafam şişti.
3 tane arkadaşın 1,5 aylık bebekleri vardı. Birer gün arayla doğum yaptılar. Onların gaz sancıları falan. Bu arada birini 30-40 dakika kucağıma aldım. Benimki bir kıskandı anlatamam. Geliyor bana sarılıyor, kucağıma oturuyor, ağlıyor. Verince melek gibi oluyor.Kabus gibiiiiiiii
Günaydınlar herkeseeeeeee. Bugün gez toz planlarım var ama bakalımherkese güzel bir gün diliyorum.
Günaydınnn....
akşam 10 gb yatmama rağmen, sık uyandım yaa. Uykum varrrrr.
hadi inş iyi haberler alırsınız bugün.Doktora gidip geldik , yarın işitme testi yapılacak , çıkan değere göre karar verilecek tüp takılma olayına
Dr çıkışı lcw ye uğradık, tabii ki kalmamış, ama forum istanbul da son 2 adet kalmış , bu ne bulunmaz kırmızı tişörtmüş ya hu
C&a ve zara. koton. Mudo. Historia da bunlar var umarım birinde bulurum ,
geçen. Yıl da mavi tişört istenmişti, herkes farklı bi mavi tonu bulmuş , hepsi mavi ama kimisi saks mavisi kimisi bebe mavisi bazısı petrol , çok tuhaf bi görüntü oluşmuştu
Kek ne güzel duruyor öylemisafirlerime yaparım insallah ben de, tatlıyı severler
hiiiç gerçekçi gelmedi..Kızımmmm sıcağı sıcağına çıkarsanaaa
Devlette yarım gün çalışma hakkı geliyormuş,süper birşey!!!!
"Kamu kurumlarında talebe göre 3-4 saatlik yarı zamanlı işte çalışılabilecek.
Özel istihdam büroları, doğum iznine giden kadın çalışanın yerine eleman bulabilecek.
Ekonomi yönetimi, çocuk teşvikiyle ilgili olarak da 6 maddelik bir taslak hazırladı.
Bu formülü destekleyecek esnek çalışma modeli geliştirilecek.
Doğum öncesi ve sonrası yarı zamanlı çalışma, sigorta priminin devlet tarafından karşılanması, evlenmenin teşvik edilmesi gibi destekler taslakta yer alıyor.
Çocuğu 2 yaşına gelene kadar annelere evden veya kısmi süreli çalışma olanağı tanınacak."
ay bana bi şeyler oliyy! :111:Akşam bir arkadaşa gittik. 10 bayan bir de birer ikişer çocuk. Kafam şişti.
oh ohh gez toz bacım.. sefan olsunGünaydınlar herkeseeeeeee. Bugün gez toz planlarım var ama bakalımherkese güzel bir gün diliyorum.
ayşecik beni zerre kıskanmıyor yaa3 tane arkadaşın 1,5 aylık bebekleri vardı. Birer gün arayla doğum yaptılar. Onların gaz sancıları falan. Bu arada birini 30-40 dakika kucağıma aldım. Benimki bir kıskandı anlatamam. Geliyor bana sarılıyor, kucağıma oturuyor, ağlıyor. Verince melek gibi oluyor.
Nerelere gideceksin?
benim deeeee..Günaydınnn....
akşam 10 gb yatmama rağmen, sık uyandım yaa. Uykum varrrrr.
Çok hain gördüm seniiiiherkesin günü aydın olsun..
hadi inş iyi haberler alırsınız bugün.
tüp takılması çok mu kötü bi şey? abimler de erteleyip duruyorlar.. :44:
inş bugün şu tshirtu bulursun, gereksiz stres
hiiiç gerçekçi gelmedi..
ay bana bi şeyler oliyy! :111:
oh ohh gez toz bacım.. sefan olsun
ayşecik beni zerre kıskanmıyor yaa
benim deeeee..
ayşecik saat 2.30du kabus gördü. ağlayarak kalktı dakikalarca sakinkeştiremedim.
eşim de zıddıma gitti, olmayacak bi konudan bi laf etti bi de üstüne tavır yaptı!! cevap vermedim ama çook sinirlendim.
o totoyu döndü yattı. bendeki sonuç; 2.30dan 7e kadar uyuyamama.:99:
4 saat uykuyla duruyorum. oruçluyuz zaten. sabah alarm çalınca onu kaldırdım, ben yattım. kendi hazırlanıp gitmiş.
sonuuuuuç: telefonunu evde unutmuşAllahın sopası yok derler ama bence vaaar
şimdi onlarca kilometre geri dönüp telefonunu alsın bakimm. kendimi çok hafif ve rahatlamış hissediyorum :82:
Çok hain gördüm seniiii
Evde lahmacum yapan var mı kızlar yaaa?? Yemedim de denemedim de. Denemeye değer mi yoksa direk fırına mı göndersem içi? Canım fena lahmacun pide tarzı bişi çekiyyyy
3 tane arkadaşın 1,5 aylık bebekleri vardı. Birer gün arayla doğum yaptılar. Onların gaz sancıları falan. Bu arada birini 30-40 dakika kucağıma aldım. Benimki bir kıskandı anlatamam. Geliyor bana sarılıyor, kucağıma oturuyor, ağlıyor. Verince melek gibi oluyor.
Nerelere gideceksin?
herkesin günü aydın olsun..
hiiiç gerçekçi gelmedi..
benim deeeee..
ayşecik saat 2.30du kabus gördü. ağlayarak kalktı dakikalarca sakinkeştiremedim.
eşim de zıddıma gitti, olmayacak bi konudan bi laf etti bi de üstüne tavır yaptı!! cevap vermedim ama çook sinirlendim.
4 saat uykuyla duruyorum. oruçluyuz zaten. sabah alarm çalınca onu kaldırdım, ben yattım. kendi hazırlanıp gitmiş.
şimdi onlarca kilometre geri dönüp telefonunu alsın bakimm. kendimi çok hafif ve rahatlamış hissediyorum :82:
Evde lahmacum yapan var mı kızlar yaaa?? Yemedim de denemedim de. Denemeye değer mi yoksa direk fırına mı göndersem içi? Canım fena lahmacun pide tarzı bişi çekiyyyy
Avrupada hep var bu uygulama, burda da olabilir bence.çok da güzel olurherkesin günü aydın olsun..
hiiiç gerçekçi gelmedi..
benim deeeee..
3 tane arkadaşın 1,5 aylık bebekleri vardı. Birer gün arayla doğum yaptılar. Onların gaz sancıları falan. Bu arada birini 30-40 dakika kucağıma aldım. Benimki bir kıskandı anlatamam. Geliyor bana sarılıyor, kucağıma oturuyor, ağlıyor. Verince melek gibi oluyor.
Nerelere gideceksin?
Günaydın hayırlı günler hepimize (;
Biri lahmacun mu dedi çok severim hiç denemedim ama yapabilmek isterdim eğer hamur açabiliyo olsaydım
Iyi dilekleriniz için sağolun kızlar , bugün 3 gibi merkezde olucaz.. Normalde beni duymuyor çoğu zaman yoksa duymamazlıktan mı geliyormuş anliycaz bakalım
Nfk, kızımın bi arkadaşı oldu yazın geniz eti + tüp takma operasyonu .. Akşamına eve çıktık dedi annesi , ağrı sızısı olmamış.. Tüp dedikleri şey de, ince kıl gibi birşeymiş , oradaki fazla sıvıyı tahliye etme görevi bitince , vücut imha ediyormuş o tüpleri ( Dr böyle anlattı bana )
Ama küçük bebelere zorluktan ziyade narkoz alacakları için ve büyüdükçe kendiliğinden düzelme ihtimali olabiliyormuş o sebeple bekletmeyi uygun görüyorlar sanırım .
Hepinize sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Yaşasın deichmannnnDeichmandan kendime vizon, az topuklu bir ayakkabı aldım. 40 liraya ne güzel bir durum
hayırlı günler diliyorum öğlen oldu vakit
pempiş kendimi toplayayım demişsin ama hangi ara kendini toplayacaksın be güzelim
bence bir izinli gününde bakıcıya bırak efeyi sende en azından yarım gün uyu bence herşey düzelecek
bu arada ayakkabında hayırlı olsun bende o renk bir ayakkabı almak istiyorum ama bakalım
pamuk helva canım bende tüp deyince aklımda daha büyük birşey gelmişti ama o kadar korkulacak birşey değilmiş
demekki ama genede bir kontrolden geçsin inşallah gerek kalmaz:26:
busmaicim nerdeeee o günleri görebileceğimi sanmıyorum bir sürü taslak kanun çıkıyor ama tamamlanı henüz yok
olsa çok güzel olur tabikide belki ikinci çocuğa denk gelir
ilbigehatun valla konuştuğunuzdan birşey anlayabildiniz mi ki
melisa da ilk bebeği elime aldığımda o da seviyor ayyy tatlı diyor
sonra uzun kalırsa kucağımda bende kucama diyor sonrada annesine veriyoruz
nfk allahın sopası var gerçekten bende bazen şahit oluyorum ohhh iyi olmuş valla
bu aralar bizimkide herşeye bir kulp buluyor en ufak birşeyde surat asıyor ama derdi anlaşıldı
bizimkinin hiç başbaşa kalamıyormuşuz falan da falan anacım ben kime yetişeyim bilemiyorum ki
hem eve katkıda bulunup bütün günümü işe vereceğim eve geleceğim ev hanımlığı yapacağım annelik yapacağım karılık
yapacağım eee ben hangi ara uyuyup hangi ara kendime zaman ayıracağım zaten bunların hepsini dört dörtlük
yapabilende yalan söylüyordur herhalde yaa ben mi çok beceriksizim bazen çözemiyorum
aryam daha öncede konu olmuştu bu kelebeklersonsuza uçar yapmıştı sanırım
bizde eşimin kuzeninin eşi yapıyor valla yiyoruz güzel oluyor ama biz sadece yiyoruz hiç yapmadık
Yaşasın deichmannnn
Sen gayet beceriklisin canım ;madem rahatsız eşin bu durumdan, çocuğu bi akşam annesine götürsün siz de başbaşa birşeyler yapın..
Ben eşime hep söylüyorum ama gerçekleşmedi henüz
Düşünsene ailesine haftada bir diyormuş ki "bu akşam çocuğa siz bakın biz eşimle başbaşa olacağız" :)))) nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?