- 8 Ağustos 2011
- 12.717
- 15.187
- 498
sistem ideal. benim söylemek istediğim tr de yapılabilirliği.Avrupada hep var bu uygulama, burda da olabilir bence.çok da güzel olur
vuhuuu!!! vizonu çok severim.. güzel günlerde kullan bacım..Deichmandan kendime vizon, az topuklu bir ayakkabı aldım. 40 liraya ne güzel bir durum
nfk allahın sopası var gerçekten bende bazen şahit oluyorum ohhh iyi olmuş valla
bu aralar bizimkide herşeye bir kulp buluyor en ufak birşeyde surat asıyor ama derdi anlaşıldı
bizimkinin hiç başbaşa kalamıyormuşuz falan da falan anacım ben kime yetişeyim bilemiyorum ki
hem eve katkıda bulunup bütün günümü işe vereceğim eve geleceğim ev hanımlığı yapacağım annelik yapacağım karılık
yapacağım eee ben hangi ara uyuyup hangi ara kendime zaman ayıracağım zaten bunların hepsini dört dörtlük
yapabilende yalan söylüyordur herhalde yaa ben mi çok beceriksizim bazen çözemiyorum
haklısın, ne desen haklısın da herifler anlamaz, sürekli isteeer!
sistem ideal. benim söylemek istediğim tr de yapılabilirliği.
yani yapmazlar, doğum öncesi sonrası izinler bile malum..
vuhuuu!!! vizonu çok severim.. güzel günlerde kullan bacım..
ben de geçen ayşeciğin giydiği o topuklu siyah ayakkabıları oradan almıştım, 60 tale
haklısın, ne desen haklısın da herifler anlamaz, sürekli isteeer!
ama sen yolunu bulur gönlünü alırsınmelisayı halaya bırak, yapın bi özel program..
elbise kumaşı sebebiyle düğüne uygun değil, nikahsa bile fazla spor kaçar gibime geliyor, yani cıks, olmaz :100:
aynen oldu dün akşam baktım melisayı aldı kayınvalideme götürdü
neyse biraz ilgilenmiş olduk beyefendiyle ama o eski günlerimizi arıyor farkındayım ama olmaz yani birde ikinci çocuktan bahsetmeye başladı
yaaa dedim hem başbaşa kalamıyoruz diyorsun hemde ikinci çocuk diyorsun allahım yarabbim aklıma mukayyet ol
aynen oldu dün akşam baktım melisayı aldı kayınvalideme götürdü
neyse biraz ilgilenmiş olduk beyefendiyle ama o eski günlerimizi arıyor farkındayım ama olmaz yani birde ikinci çocuktan bahsetmeye başladı
yaaa dedim hem başbaşa kalamıyoruz diyorsun hemde ikinci çocuk diyorsun allahım yarabbim aklıma mukayyet ol
bu konuda sana hayranım zaten eşini hiç ihmal etmiyorsun valla maşallah
elbiseyi normal zamanda giymek için alayım bari
pazar günü eşimin akrabasının düğünü varmış oraya gideceğiz olmadı evdeki elbiselerden giyineceğim artık :44:
:))) hahha yaptı yani :) helal enişteye.
Ee adam ne yapsın, "zaten başbaşa kalamıyoruz bari ikisi bir arada büyüsün de ,sonra başbaşa kalırız "diyordur :))
diyorum ya, benim eşim talepkar. arz talep dengesini koruyorum
yoksa adam akıllı kırılıyor, küsüyor bana.. ay ben dayanamam onun kırılmasınaa
elbisenin modeli güzel, sana da yakışır.
o da doğruevet senin eşin öyle anlattığına göre birazda sen alıştırmışsın onu galiba o yüzden
kız Allahtan burda beraberiz; içimizi döküyoruz. birbirimizi dengeliyoruz.Erkek milletine bi bardak su vermek bile çok bence!! Agresif feministe ba9:ğladım
Bence bu çok sporrrr. Ha düğünlere millet giymiyo mu giyiyo ama sen giyme :)
Erkek milletine bi bardak su vermek bile çok bence!! Agresif feministe bağladım
Doktora gidip geldik , yarın işitme testi yapılacak , çıkan değere göre karar verilecek tüp takılma olayına
Dr çıkışı lcw ye uğradık, tabii ki kalmamış, ama forum istanbul da son 2 adet kalmış , bu ne bulunmaz kırmızı tişörtmüş ya hu
C&a ve zara. koton. Mudo. Historia da bunlar var umarım birinde bulurum ,
geçen. Yıl da mavi tişört istenmişti, herkes farklı bi mavi tonu bulmuş , hepsi mavi ama kimisi saks mavisi kimisi bebe mavisi bazısı petrol , çok tuhaf bi görüntü oluşmuştu
Kek ne güzel duruyor öylemisafirlerime yaparım insallah ben de, tatlıyı severler
Valla ücretsiz izinle beraber 1 seneyi buluyor; günde 1.5 saat de süt izni veriliyor eski uygulamalara kıyasla güzel adımlar atılıyor anneler konusunda. ilerleyeceğini de düşünüyorum. Ama ne kadar çok izin verilirse kadınları işe almak isteyenler de o kadar azalır..sistem ideal. benim söylemek istediğim tr de yapılabilirliği.
yani yapmazlar, doğum öncesi sonrası izinler bile malum..
elbise kumaşı sebebiyle düğüne uygun değil, nikahsa bile fazla spor kaçar gibime geliyor, yani cıks, olmaz :100: [/COLOR][/B][/FONT]
Kardeş muhabbetleri :) bazı kardeşler böyle yakın olmuyor inşallah bizimkiler olur...................
Eki Görüntüle 1106245
evet millet neler giyiyor ama melisanın pelinde koşturacağım için belki rahat olurum diye aslında istemiştim normal bir elbise ve topuklu giyerim herhalde yada pantolon bluz yapacaz bakalım
Benimki de kıskanmıyor diyordum ki!!!!!!dün olanlardan sonra fikrim değişti.Benim oğluş kıskanmıyor valla :)
Yegane avmye gidicem. Sonra da komşu gezmesi
Oh olmuşşşşşşş. Kötü müyüz?? Belki biraz
Ben yapıyordum. Ama sonra açıkcası hazırlayıp yollamak daha kolay geldi. Bi de ne kadar açsan da incecik olamiyo
Konuşamadık ki!onun için anlama problemi olmadı.hayırlı günler diliyorum öğlen oldu vakit
pempiş kendimi toplayayım demişsin ama hangi ara kendini toplayacaksın be güzelim
bence bir izinli gününde bakıcıya bırak efeyi sende en azından yarım gün uyu bence herşey düzelecek
bu arada ayakkabında hayırlı olsun bende o renk bir ayakkabı almak istiyorum ama bakalım
pamuk helva canım bende tüp deyince aklımda daha büyük birşey gelmişti ama o kadar korkulacak birşey değilmiş
demekki ama genede bir kontrolden geçsin inşallah gerek kalmaz:26:
busmaicim nerdeeee o günleri görebileceğimi sanmıyorum bir sürü taslak kanun çıkıyor ama tamamlanı henüz yok
olsa çok güzel olur tabikide belki ikinci çocuğa denk gelir
ilbigehatun valla konuştuğunuzdan birşey anlayabildiniz mi ki
melisa da ilk bebeği elime aldığımda o da seviyor ayyy tatlı diyor
sonra uzun kalırsa kucağımda bende kucama diyor sonrada annesine veriyoruz
nfk allahın sopası var gerçekten bende bazen şahit oluyorum ohhh iyi olmuş valla
bu aralar bizimkide herşeye bir kulp buluyor en ufak birşeyde surat asıyor ama derdi anlaşıldı
bizimkinin hiç başbaşa kalamıyormuşuz falan da falan anacım ben kime yetişeyim bilemiyorum ki
hem eve katkıda bulunup bütün günümü işe vereceğim eve geleceğim ev hanımlığı yapacağım annelik yapacağım karılık
yapacağım eee ben hangi ara uyuyup hangi ara kendime zaman ayıracağım zaten bunların hepsini dört dörtlük
yapabilende yalan söylüyordur herhalde yaa ben mi çok beceriksizim bazen çözemiyorum
aryam daha öncede konu olmuştu bu kelebeklersonsuza uçar yapmıştı sanırım
bizde eşimin kuzeninin eşi yapıyor valla yiyoruz güzel oluyor ama biz sadece yiyoruz hiç yapmadık
Valla ücretsiz izinle beraber 1 seneyi buluyor; günde 1.5 saat de süt izni veriliyor eski uygulamalara kıyasla güzel adımlar atılıyor anneler konusunda. ilerleyeceğini de düşünüyorum. Ama ne kadar çok izin verilirse kadınları işe almak isteyenler de o kadar azalır..
Part time uygulama çok iyi olur bu yönden. Hem 3 çocuk diyceksin hem adım atmiycaksın , olmaz yani. Bekleyip görcez.
Kardeş muhabbetleri :) bazı kardeşler böyle yakın olmuyor inşallah bizimkiler olur
Kırmızı babet ve kırmızı rujla olabilir bence, düğünlerde bazen çok spor giyinenler olabiliyor özellikle gündüz olacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?