Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Avrupada hep var bu uygulama, burda da olabilir bence.çok da güzel olur
sistem ideal. benim söylemek istediğim tr de yapılabilirliği.
yani yapmazlar, doğum öncesi sonrası izinler bile malum..

Deichmandan kendime vizon, az topuklu bir ayakkabı aldım. 40 liraya ne güzel bir durum
vuhuuu!!! vizonu çok severim.. güzel günlerde kullan bacım..
ben de geçen ayşeciğin giydiği o topuklu siyah ayakkabıları oradan almıştım, 60 tale

kızlar bu nasıl birde düğüne bu elbise ile gidilirmi çokmu spor olurum :44:

Eki Görüntüle 1105931
haklısın, ne desen haklısın da herifler anlamaz, sürekli isteeer!
ama sen yolunu bulur gönlünü alırsın melisayı halaya bırak, yapın bi özel program..

elbise kumaşı sebebiyle düğüne uygun değil, nikahsa bile fazla spor kaçar gibime geliyor, yani cıks, olmaz :100:

tembel gacılar nerdesiniz bakim?

bahar
ecrin
elifnaz
colicos
delii

pazara gittim, eksik birkaç sebze ve ayşeciğe tshirtler aldım.
neyse şimdi küçük hanımı yatırıp yemeğe girişiciim

bu konuda sana hayranım zaten eşini hiç ihmal etmiyorsun valla maşallah

elbiseyi normal zamanda giymek için alayım bari
pazar günü eşimin akrabasının düğünü varmış oraya gideceğiz olmadı evdeki elbiselerden giyineceğim artık :44:

bu ne perhiiiiz, bu ne lahana turşusuuu
superwomen istiyor bu adamlar. neyse sen arada böyle gazını alıver anacıııım

:))) hahha yaptı yani :) helal enişteye.

Ee adam ne yapsın, "zaten başbaşa kalamıyoruz bari ikisi bir arada büyüsün de ,sonra başbaşa kalırız "diyordur :))

diyorum ya, benim eşim talepkar. arz talep dengesini koruyorum
yoksa adam akıllı kırılıyor, küsüyor bana.. ay ben dayanamam onun kırılmasınaa

elbisenin modeli güzel, sana da yakışır.

:))) hahha yaptı yani :) helal enişteye.

Ee adam ne yapsın, "zaten başbaşa kalamıyoruz bari ikisi bir arada büyüsün de ,sonra başbaşa kalırız "diyordur :))

sanırım öyle düşünüyor

diyorum ya, benim eşim talepkar. arz talep dengesini koruyorum
yoksa adam akıllı kırılıyor, küsüyor bana.. ay ben dayanamam onun kırılmasınaa

elbisenin modeli güzel, sana da yakışır.

evet senin eşin öyle anlattığına göre birazda sen alıştırmışsın onu galiba o yüzden

Erkek milletine bi bardak su vermek bile çok bence!! Agresif feministe ba9:ğladım
kız Allahtan burda beraberiz; içimizi döküyoruz. birbirimizi dengeliyoruz.
yoksa bu adamların hali nice olurdu, ahahahahahhh

Son düzenleme:
Bence bu çok sporrrr. Ha düğünlere millet giymiyo mu giyiyo ama sen giyme :)

Erkek milletine bi bardak su vermek bile çok bence!! Agresif feministe bağladım

evet millet neler giyiyor ama melisanın pelinde koşturacağım için belki rahat olurum diye aslında istemiştim normal bir elbise ve topuklu giyerim herhalde yada pantolon bluz yapacaz bakalım

hayırlı haberler alırsınız inşallah.
aslında kendileri ayarlasalar biz parasini versek daha iyi.. farklılıklar oluyor hep

Valla ücretsiz izinle beraber 1 seneyi buluyor; günde 1.5 saat de süt izni veriliyor eski uygulamalara kıyasla güzel adımlar atılıyor anneler konusunda. ilerleyeceğini de düşünüyorum. Ama ne kadar çok izin verilirse kadınları işe almak isteyenler de o kadar azalır..
Part time uygulama çok iyi olur bu yönden. Hem 3 çocuk diyceksin hem adım atmiycaksın , olmaz yani. Bekleyip görcez.
Kardeş muhabbetleri :) bazı kardeşler böyle yakın olmuyor inşallah bizimkiler olur
evet millet neler giyiyor ama melisanın pelinde koşturacağım için belki rahat olurum diye aslında istemiştim normal bir elbise ve topuklu giyerim herhalde yada pantolon bluz yapacaz bakalım

Kırmızı babet ve kırmızı rujla olabilir bence, düğünlerde bazen çok spor giyinenler olabiliyor özellikle gündüz olacaksa

Bugünlerde bir türlü sizi takip edemiyorum. Ya siz çok hızlısınız ya da ben çok yavaşım.
Nfk, eşinin söylediğini kafana takıp niye uykusuz kaldın? Önce uykunu al sonra kafaya tak.

Benimki de kıskanmıyor diyordum ki!!!!!!dün olanlardan sonra fikrim değişti.

Konuşamadık ki!onun için anlama problemi olmadı.

O sistem gelene kadar bizim çocuk yapacak çağımız geçer bebişim.

Herkeze selam. naberr nasılsınız. ben işin içine gömülmüş durumdayım. sizi özledim. öpüldünüz. çıkıyorum.

Kızlar bugün çok önemli birşey öğrendim ve denedim. Sizinle de paylaşayım dedim. Efe salon koltuğunu tükenmez kalemle çizmişti. Koltuklar vizon tay tüyü. İki gündür kosla ile temizlicem diye bekliyordu. Bugün komşum kolonya ile temizlememi önerdi. Duru sprey vardı evde. Valla fıslatıp havlu selpak ile sildim ve hepsi çıktı!! Islaklık derdi de olmadı diğeri gibi. Çok mesudum

şeker pembişim; kek ha-ri-ka olmuuuş!
hamur ölçüleri muntazam. karadutların da pek tadı yok, az daha şekerli ya da ekşimtrak olsaydı harikulade olacakmış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…