Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kızlar biz geldik, çocuğu taa fındıkzade den yürütünce ağır ağır geldik Dr umuza,
İşitme testi de çok kolaymış. Kulağına kulaklık takıp belirli seviyelerde sesler veriyorlar , test sonucuna göre; kulağında orta şiddette duyma kaybı başlamış, sağ kulakta 8 desibel diyor test ...
Ben okullar tatil olunca olsun istiyordum , Dr umuz yazı beklemek yok, hemen bu ctesi ameliyat dedi, ben de babası y.dışında bu ne acele doktor bey dedim orta yolu ayın 21 inde bulduk, misafirlerim 18 inde gelicek sizce onlara Ayıp olur mu, gerçi bir gece ya yatıcaz ya yatmıycaz, özel sigorta kapsamında para ödemeden halledebilecekmişiz içime sindi bu plan , insallah hayırlısı ile atlatır kuzum bunu da.. Hepinize teşekkür ederim güzel dualarınız için tüp denilince ilk ben de öyle kocaman birşey hayal etmiştim de öyle değilmiş Allah'tan
Bugün çok yorulunca kıyafetlere de bakamadık yarına Allah Kerim ..
Pembiş, ben de koltuğu pastel boyadan ıslak mendille arındırdım, alkol mü bu işte işe yarayan acaba
Iyi geceler hepinize

şeker pembişim; kek ha-ri-ka olmuuuş!
hamur ölçüleri muntazam. karadutların da pek tadı yok, az daha şekerli ya da ekşimtrak olsaydı harikulade olacakmış demek

Afiyet olsun canımcım. Beğeneceğine emindim valla benim karadutlar çoook ekşiydi ama pişince tatlanmışlardı :)

Canım geçmiş olsun diyelim tekrar. Babası varken olacak sonuç olarak değil mi??? Misafirlerin kimlerdi; balık hafıza olarak unuttum valla :/ inşallah kolaylıkla atlatırsınız.

Sağolasın cnm , evet babası ile konuştuk normalde 28 Mayıs olsun diye konuşmuştuk Dr da, ama babamız o tarihlerde istanbul da olmayacakmış , o yüzden 21 ini düşündük..
Eşimin ailesi gelicek , âmin insallah , beslenmesi sıvı ve yumuşak gıdalarlaa olacakmış ilk günler , onun dışında sıkıntı olmaz insallah

Son düzenleme:

Belki de destek bile olur onların varlığı.. Sert bişiler çiğneyince baskı oluyo ya kulağa ondan demekki öyle beslenecek.. Kıyamam ben yine de minik kuşaaaaaaa

iyi geceler anneler oto koltuğu olarak hangi marka kullanıyosunuz memnun musunuz yardımcı olabilir misiniz bana?

I
Belki de destek bile olur onların varlığı.. Sert bişiler çiğneyince baskı oluyo ya kulağa ondan demekki öyle beslenecek.. Kıyamam ben yine de minik kuşaaaaaaa
Sağol teyzesi
Evet esasında destek olurlar benim açımdan çok iyi olur da, biraz alıngandırlar, sizin hastane işleriniz varmış, biz kalkıp gidelim, ayak altında olmayalım falan demezler umarım
Bir keresinde onlar burada olduğu tarihe, eşimin iş seyahati denk geldi,
ben de eşime dedim ki, erteleseydin annemler buradayken gitmen şart mı?
hani tamamen onları düşündüğümden söylediğim birşeydi , neticede yılda 2-3 kez görüyorlar bizi, onda da oğulları gitmesin otursun diyeydi, firmada bin tane adam var neticede , gitmese de olur.... Allahım bizimkiler bi alındılar, sanki ben evde istemiyormuşum gibi bi intiba oluştu , neyse baya dil döküp öyle olmadığını anlattım kendilerine alıngan insanla zor vesselam

iyi geceler anneler oto koltuğu olarak hangi marka kullanıyosunuz memnun musunuz yardımcı olabilir misiniz bana?

Römer bizimki , darbelere dayanıklılık testinden 1. Likle çıkmış satıcının söylediğine göre (; Allah büyük küçük kaza belâ dan korusun hepimizi... Ama uzun vadede kullanacaksanız; ya 'römer' ya 'recaro' tavsiye etmişlerdi bize .. Arkadaşımın eşi bebek ürünleri üreten firmada pazarlamada, aynı zamanda ithalat da yapıyor firma; onlar da bunları tavsiye ediyor

Son düzenleme:
Hay Allahım ya bir de nerden anlamışlar olayı, gerçekten alıngan insanla zor..!

Sezaryen ameliyatımdan sonra ilk birkaç gün annemde kalmak istedim diye; kv leri istemiyor konumuna düşmüştüm ben de baya dil dökmüştüm onları sakinleştirmek için..Lohusa halimle milleti ben idare etmiştim, aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Şurda ikinci lohusalığıma 1.5 ay kaldı ,Allah yardımcım olsun.. Ben lohusalıkta çok kötü oluyorum, depresyon eşiklerinde sürünmüştüm.. belki de bu topik sayesinde atlatmıştım biraz o süreci.Şimdi bir çocuk daha olacak evde... ne yaşayacağımı bilmiyorum. Eşim "artık eskisi gibi olmayacak tecrübeliyiz" diyor ama ben inanmıyorum.

atlatmissiniz şükür gidene kadarki o stresi tahkin edebiliyorum. ameliyatıda korkususz atlatur inşallah. ne ayıbı olacak canım sağlık meselesi bu.

Römer kullanıyoruz biz de. Ama kullanamaz hale gelince (kilo dolayısı ile) bu kadar pahalı bir marka almayacağım sanıyorum..

Onlarla yaşnız kalmak istemiyormuşsun gibi olmuş ya ondannnn bence onlar gelmeden söyleyin ozamn ameliyatı. Ama eklemeyi unutmayın; desteğinize ihtiyacımız var diye

Sen bu sefer onları takmıcan çünkü Keremciğime konsantre olcan. Onlar da Kerem kıskanmasın, üzülmesin diye onun gönlünü etmeye çalışacaklar. Yani sonuç olarak bu sefer daha kolay geçecek

Günaydınlar herkeseeeee. Sabahtan yemeğe falan girişince yazamadım. Daha da duş al , kahvaltı yap, okula yetiş olayı var neyseki haftanın don günü!! Güzel bir gün olsun inşallahhh

Herkese günaydın. Geçmiş olsun canım. Bence ayıp olmaz, keyfi değil ki sağlıkla ilgili.

Gunaydinlarr..hayirli cumalar he rkese..oglus ve ben iki gundur hastayizz..komsumdan gectigini dusundugum bi virus sanirsam onada misafirinden gecmis..feci bulanti la rimiz var..oglusu gecenin birinde uyandirmis ilk gun bulanti..ve neticesinde kusma..bisey yediremiyorum..kekik kaynattim ictik bikac yudum gecici rahatlik verdi ama..ben daha bi fena hem cocuk hem hamilelik..umarim bugun biraz toparlaniriz..olmadi kv ye gidip yatis yapacam bugun bakalim..

Günaydınlar herkeseeeee. Sabahtan yemeğe falan girişince yazamadım. Daha da duş al , kahvaltı yap, okula yetiş olayı var neyseki haftanın don günü!! Güzel bir gün olsun inşallahhh

haftanın 'don' gününe hızlı bi başlangıç yapmışsın

herkeslere günaydın, cumamız mübarek olsun..
istanbulda serin ve yağışlı bi hava var. yataktan çok zor kalktım, tam uyku havası
açılırım dedim, duş aldım ama daha da mayıştım yaaa :111:

hayırlısı canım, şifa bulursunuz inş..
ailenin gelmesi de avantaj. her konuda yardımları olur. senin de yükün hafifler..
ama pembişin dediği gibi önceden haberdar etmekte fayda var. hatta özellikle sizin geldiğiniz zamana göre tarih aldık dersiniz

Afiyet olsun canımcım. Beğeneceğine emindim valla benim karadutlar çoook ekşiydi ama pişince tatlanmışlardı :)
kahvaltıda yedik, resmen ıslak kek gibi. nasıl oyuyor bu, dutlar yumuşayıp nem mi veriyor keke?..
acaba bu kekin böğürtlenlisi olur mu pembişim?.. bu arada bahsetmediğine göre efe normale döndü sanıyorum

römer sanıyorum en iyisi. ama ben maxi cosi tobi almayı istiyordum.
o da gerçekten çok iyi ve kaliteli bi koltuk. sipariş verip eşimi gönderdim, çarşıdan kraft rino ile döndü adam
şaka bi yana, krafttan da memnunum.

doğum yaklaştıkça korkular başlamış.
sakin ol, eşin haklı daha deneyimlisiniz. etrafınızda onca insan var.
hem yeni evinde olacaksız, kv ler de yanında olacak, herşey çok güzel olacak

çok geçmişler olsun. bugün daha iyisinizdir inş..
bence hiç zorlama kendini, git kv ye.. yat aşağı. inş kısa sürede iyileşirsiniz bacım..

Günaydın hayırlı cumalar kızlar

Sağolun güzel fikir önceden söyleyip , hastane işlerinde burada yanımızda olun demek (;

Pembişcim aynen yalnızken onları istemiyormuş gibi anladılar da , benim gördüğüm evinde kv kp istemeyen gelin gayet açık söylüyor bunu alınmamın ne alemi var, hem biz zaten hep yalnızız yanımızda olmaları gerçekten hoşumuza gidiyor ..

Busmai , el kızı veya oğlu diye Boşuna dememişler zamanında, alınmak için bahane bulmuşlar sizinkiler de

Bu defa gerçekten çok güzel olacak. İlkindeki acemilikleri yapmayacaksın, çocuk kusunca ya da gaz sancısından ağlarken , daha rahat olacağından psikolojin de daha rahat olacak insallah .. Yanında ailen yardımcı olacak insanların da var, bence olumluya odakla zihnini. Herşey orada bitiyor gerçekten ... Muhammed Bozdağ zihinsel şifa yı okudun mu bilmiyorum , bu konularda çok etkili.
Allah'ın izni ile herşey çok güzel olacak inanıyorum ben (;

Colicos hoşgeldin ,işlerinde kolaylıklar
Nfk,ilbilge , Elifnaz Busmai pembe hepiniz sağolun destekleriniz için ...
Ecrin çok geçmiş olsun Allah şifalar versin , kusmak çok hırpalıyor yavruları.. );

Hepimize hayırlı huzurlu bir gün diiyorum

Son düzenleme:
kızlar anneler günü indirimleri başladı.
watson's ve gratis de %50 yakın indirim var.. yarın uğramayı düşünüyorum inş

bi göz altı kremi alıcam. pamuk helvacım, sana doktor hangisini tavsiye etmişti?
bi de size sorayım; beyaz tenli olmamdan mı bilmiyorum, cildim çok hassas, kısa süreli dışarı çıktığımda bile kıpkırmızı oluyor.
bi güneş kremi almak istiyorum, ne tavsiye edersiniz?

http://herseydenbirtutam-undenied.b...n-watsons-anneler-gunu-indirimi.html?spref=tw
http://www.gratis.com.tr/

Son düzenleme:

Oo ne güzel, bir sürü ihtiyacım vardı, uğramak lazım gratise
Dr bioderma ürünlerini tavsiye etti canım, ama ben göz altı kremi sebamed kullanıyorum o da dermokozmetik çok memnunum
Güneş kremi de dermalogica tavsiye etti Dr açık ve hassas tenlilere uygun 30 spf

Bebek mağazaları da indirim yapmış jujube den mesaj geldi %50 yeni sezon ürünleri.. Çok cici şeyler oluyor orada

Annelerinize neler aldınız kızlar ? Ben yeşil taşlı bi yüzük beğeniyordu ne zamandır , onu aldım beğenmedi kendi seçip değiştirecek bugün , ananeye hediye seçerken bizim kıza bi şevk geldi pırıl pırıl takıları görünce , onun kulak delme işi de aradan çıkmış oldu , çok şeker oldu ama kıza benzedi ben küpeyi çok severim De, konuşmaya ilk başladığımda küpe iştiyoyum demişim kızım hiç bana çekmemiş, süslü değil, erkek çocuğu gibi, o yüzden ayrı bi sevindim bu küpe olayına

Son düzenleme:

Ah canım benim geçmişler oldun. Bnce hiç beklemeden gidin kvye.

Hahhahahahahahaahahhaa. S ve d harfleri yanyana olunca böyle şeylet olabiliyor tabi neyseki herkes herkesi biliyor

Bence böğürtlenli de olur bu kek. Kekin kendisi nasıl böyle hiç anlamadım valla hamurundan demekki. Ben diyette olduğum için sadece bi çatal yemiştim ikinci gün; kalite kontrol amaçlı yeri gelmişken 1,5 aydır karatay yapıyorummmm. Şeker direncim ve pkom var. Buna rağmen ala vere ala vere 5 kilo verdim. Herkese tavsiye ederim

Bence beyaz tenli ve hassassan mutlaka bioderma tarzı bişiler al. Yani eczaneden al ne alacaksan

Burda watsons yok gratis var. Ben iki gün önce gidip bb krem ve saçı ısıya karşı koruyan fıs fıs aldım

Anneme gömlek aldım lcwden ve kargoladım. Bedeni tutturamamışım zaten değiltirecek orda. Başka birşey alınca değiştiremiyor o yüzden mecbur lcw foreverrr bi de köy ekmeği ve ceviz yolladım hahhaa.

Eşim telefonumu değiştirmek istiyor. Ben de canı çıkmamışken böyle bir harcama istemiyorum. Yani hala hediyem yok ortalıktaaaaaaa.

yarın neneye gideriz, bugün ayşecik öğle uykusundan kalkınca gitmeye karar verdim.
sebamede bakıcam cicim, teşekkür ederim ama dermalogica çook pahalı geldi bana :111:

bak baaak, hiç de söylemiyor. 5 kilo ne demek yaa, tebrikleeer !!
benim de kilo vermem durdu nerdeyse, 300 verip 200 geri alıyorum. vücut alıştı sanırım. sıkıyor artık kendini..
karatayı biraz araştırmıştım. sanırım hiç ekmek yok, bolca ceviz var di mi?

tavsiye için teşekkürler. biodermaya bakayım..
anneler günü için ben eşimden hediye bile beklemiyorum, o derece beklentim düşük

Evet ben de reçeteyi eczaneye uzatıp Total fiyatı öğrenince şöyle oldum aynen, ama o krem bana 2-3 yıl gider son kullanım tarihi gelmezse bi de Dr diyor ki evden çıkmasan da sür bunu, fiyatını duyunca oldu canım sürerim Bol bol dedim tabii

Bizde de eşim telefonla kızımı aramış annene buradan ne alayım diyordu , artık ne bulursa doğum günümde çiçek verdi, ben istiyorum ki bana özel birşeyler düşünüp alsın, ama adam kendine bile alışverişi bana yaptırıyor , ondan böyle uğraşmalı aktiviteler beklemiyorum o yüzden

Belki enişte düşünceli davranır bu defa, belli mi olur, kuzucuklar azıcık büyüsün bi öpüp koklasın eşleri ve hediyelerini gözü görmüyor insanın zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…