Haftaya eşimin şehir dışı planı var. 3-4 gün yok yani. Alışveriş yapması gerektiği için de istanbula gidiyoruz!! Görümcemler de Efeyi özlemişler. Yarın öğlen 1 gibi çıkacağız inşallah. Bakalım yol çalışması dolayısı ile ne zaman orda oluruz :/ hani bi yerlerde beni görürseniz şaşırmayın diye diyom
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Sağolun güzel fikir önceden söyleyip , hastane işlerinde burada yanımızda olun demek (;
Pembişcim aynen yalnızken onları istemiyormuş gibi anladılar da , benim gördüğüm evinde kv kp istemeyen gelin gayet açık söylüyor bunu alınmamın ne alemi var, hem biz zaten hep yalnızız yanımızda olmaları gerçekten hoşumuza gidiyor ..
Busmai , el kızı veya oğlu diye Boşuna dememişler zamanında, alınmak için bahane bulmuşlar sizinkiler de
Bu defa gerçekten çok güzel olacak. İlkindeki acemilikleri yapmayacaksın, çocuk kusunca ya da gaz sancısından ağlarken , daha rahat olacağından psikolojin de daha rahat olacak insallah .. Yanında ailen yardımcı olacak insanların da var, bence olumluya odakla zihnini. Herşey orada bitiyor gerçekten ... Muhammed Bozdağ zihinsel şifa yı okudun mu bilmiyorum , bu konularda çok etkili.
Allah'ın izni ile herşey çok güzel olacak inanıyorum ben (;
Colicos hoşgeldin ,işlerinde kolaylıklar
Nfk,ilbilge , Elifnaz Busmai pembe hepiniz sağolun destekleriniz için ...
Ecrin çok geçmiş olsun Allah şifalar versin , kusmak çok hırpalıyor yavruları.. );
Hepimize hayırlı huzurlu bir gün diiyorum
hepinizin anne olduğunu ve doğum yaptığını düşünerekten bir şey sorucam bayanlar,,,,
eşimin kuzeni yeni doğum yaptı eşim gidelim dedi bende lohusa kadının yanına gidilmez, kadının zaten 2 yaşında bir çocuğu var birde yeni bebek birde kadın lohusa en azından 2 aylık olsun bebek gider birde altın takarız dedim,,,
eşim hem erkek ve çok samimi değil kuzeni ile, kadıncağız utanır sıkılır, diye düşümdüm,,,
şahsen ben kimseyi istemem evimde ilk iki ay doğum yaptıktan sonra diye düşünüyorum,,,
mantıksız mıyım kızlar ,,,
sizde birer doğum yapmış kadınlar olarak bana cevap yazar mısınız ???
Babana geçmiş olsun canım.benim annem ve babam da tam tersi hemen doktora giderler.hayırlı hafta sonları
dün işten erken çıktım babam rahatsızlanmış onu doktora götüreyim dedim ama inadını kıramadık götüremedik sabah mide bulantısı olmuş kusmuş
inat ediyor gitmiyor gerçi ben gittiğimde iyiydi bende hazır izin aldım diye bari kendim doktora gideyim dedim sivilcelerim için bir arkadaş doktor önermişti
oraya gittim 1 senelik iğne verdi adam banaemziriyorum diye ben birşey veremez diyordum ama penisilin tarzı ilaçlar emziren anneye verilebiliyormuş
onlara başlayacağım ama bakalım ne zaman bir an evvel başlamam lazım ama :18:
gittiğim hastanenin yakınında 5 katlı bir lcw mağazası vardı arabada sürekli dolaştırdığım değişecekler vardı melisaya bikini aldım kendimede gösterdiğim
kot elbiseyi aldım pek içime sinmedi ama nedense belki onu değiştirip tekrar başka renkli pantolon alabilirim sonrada eve gidip melisayı alıp tekrar babamlara gittik akşamda evde kısa bir temizlik yaptım bugünde devamını yapıp bitiririm inşallah bu pazarda düğün var havada kış gibi artık melisayıda hasta etmezsek iyi :44:
Gezme planı da iptal olmuş. Neyse istemediğin için iyi de olmuş.Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
Görümcem çok özenip bişiler yapmış. Kocam ömrümü yedi. Geç de olsa gidelim nolacak diyo. Sanki yolsa oğlunu kendi eyleyecek..??!! Neyse işte sanırım akşam istanbuldayız
hava yağışlı olmasaydı daha güzel gezerdiniz gitmişken. yinede güzel vakit geçirirsiniz umarım.Görümcem çok özenip bişiler yapmış. Kocam ömrümü yedi. Geç de olsa gidelim nolacak diyo. Sanki yolsa oğlunu kendi eyleyecek..??!! Neyse işte sanırım akşam istanbuldayız
canım çok geçmiş olsun babana. umarım önemli bişey yoktur. üşüttü belki.hayırlı hafta sonları
dün işten erken çıktım babam rahatsızlanmış onu doktora götüreyim dedim ama inadını kıramadık götüremedik sabah mide bulantısı olmuş kusmuş
inat ediyor gitmiyor gerçi ben gittiğimde iyiydi bende hazır izin aldım diye bari kendim doktora gideyim dedim sivilcelerim için bir arkadaş doktor önermişti
oraya gittim 1 senelik iğne verdi adam banaemziriyorum diye ben birşey veremez diyordum ama penisilin tarzı ilaçlar emziren anneye verilebiliyormuş
onlara başlayacağım ama bakalım ne zaman bir an evvel başlamam lazım ama :18:
gittiğim hastanenin yakınında 5 katlı bir lcw mağazası vardı arabada sürekli dolaştırdığım değişecekler vardı melisaya bikini aldım kendimede gösterdiğim
kot elbiseyi aldım pek içime sinmedi ama nedense belki onu değiştirip tekrar başka renkli pantolon alabilirim sonrada eve gidip melisayı alıp tekrar babamlara gittik akşamda evde kısa bir temizlik yaptım bugünde devamını yapıp bitiririm inşallah bu pazarda düğün var havada kış gibi artık melisayıda hasta etmezsek iyi :44:
nereye kaçayım canım çok isterdim ama. biraz sakinliğe ihtiyacım var. ev çok sıkıntı oldu. eşim kendi işini kurma çabası içerisinde. her geçen gün bişeyler değişiyor. bu işide iptal oldu. daha doğrusu haklı olarak kabul etmedi. böyle oluncada kaldı gibi şimdilik. herşeyde var bi hayır var diyorum artık.Tıklama topiğe. Hele sen busmai valla tam yolunmalıksın haaaaa!! Doğuracağın çocuğa bi ad bul sen önce
Ay valla ben yerinde olsam sanırım kaçardım o ortamdan. Bu ne ya?? Oğlu bitse anası, anası bitse oğlu başlıyo...! Ev bulamadınız mı hala yahu??? 600 liralık da ne aldın kız??
Canım yaa ben böyle diyorum ama kızmıyorsun umarım çünki kötü anlamda söylemiyorum biliyorsun. çılgınsın anlamında söylüyorum. sevdiğim samimi olduğum insanlara söylerim.önce yanlış alıntı yaptığını düşündüm, sonra bir daha bir daha okuyunca
cümledeki sıfat tamlamasının muhatabının ben olduğumu anladım.
kılıfın tamamı çıkıyor, ama kemerdeki kısımı hatırlamıyorum.
henüz kılıfı da yıkamadım. kraker harici bi şey vermedik arabada..
linki pembişim vermiş ama ben de söyleyeyim; kevserin mutfağı karadutlu brovni. bir dahaki sefere böğürtlenli yapiciiim.
sabır taşı colicos.. herkes bi amelle ahireti kazanacak.
kimbilir belki seninki bu sabrındır..
he evden çıkmasan da bol bol sür, vücudunda sürülmedik yer bırakma :111:
nasılsa ilaç değil bunlar, dr lar da markalarla anlaşıyordur..
eşimin bana özel olarak aldığı son hediye; ayşeciğin doğumunda taktığı zümrüt yüzük..
bi dahaki doğuma kadar bi beklentim yok
bizimki 25 kg a kadar. yaşı ne olur bilmiyorum ama o zaman zaten oto koltuğuna oturmak istemeyecektir..
sanıyorum daha da oto koltuğu almayız..
Selam şekerler iyisinizdir umarım. bugün keyfim pek yok sabahtan beri başım ağrıyor. iki ağrı kesici banamısın demedi. niye böyle oluyor anlamıyorum. düne kadar çok iyiydim. dün maaşımı çektim kv 600 tl mutfak alışverişi yaptım. bukez gözü doymuştur umarım. eşim beni anlamıyor. iyide konuşsam kötü anlıyor. önce kv şimdide eşim çıktı. anlık agresif davranışlar. nekadar zor bir imtihanım var yarabbim. isyanda etmek istemiyorum ama gereksiz yanlış anlamalar... niye acaba. soruyorum beni haksız çıkarıyor yaa. offf. sıkıldım artık.
Ahh canım allah şifalar versin. çok geçmiş olsun. şimdi iyidir umarım. geçmişi henüz yeni ve ara ara okuyabiliyorum. yeni gördüm. rabbim sevdiklerimizden ayırmasın.günaydın kızlar..
herkese hayırlı, huzurlu ve de sağlıklı bi gün diliyorum.
biz de dünden beri çok üzgünüz. aynı binada oturduğumuz ailenin en büyüğü eşimin amcası,
benim bu ailede hiçkimseyle olmadığım kadar yakın olduğum ve hiç sahip olmadığım kp imin yerine koyduğum
amcamız dün kalp krizi geçirdidünden beri yoğun bakımda, solunum cihazına bağlı. uyutuluyormuş..
günümüz gecemiz birbirine karıştı. Rabbim yardımcısı olsun, onu bize bağışlasın.. siz de dua edin n'olur?...
geçmiş olsun canım. okulda mı düştün?
hala ağrıyor mu? benzetmek gibi olmasın, bir ay önce yakın akrabamız apartman merdivenlerinden inerken ayağı dönmüş, ters basmış.
anında şişmiş, morarmış. sabaha kadar ağrısından duramamış. sonra mecbur olmuş dr a gitmeye filmler çekilmiş, sonuç çatlak.
bir ay alçıda kaldı ayağı, tabi yaşı da vardı. onun da etkisi var. inş sen şimdi daha iyisindir...
canım beniiiim, çok geçmiş olsun:26:
insanın basireti bağlanıyor bazen. gözünün önündekini görmüyor, düşünemiyor. Allah beterinden saklasın.
nasıl üzüldün, ama eşin ne anlasın!!! o efeyle saatler günler geçirmediği ve her haliyle birlikte olmadığı için
bıdı bıdı konuşabiliyor, anlıyorum o da üzüldü korktu ama, sana sayınca hangi şey düzeliyor acaba?
neyse, filmler de temiz çıkmış. inş bugün daha iyi olur..
bu arada yine benzetmek gibi olmasın, ayşeciğin ayağına tv düştüğünde hatırlarsınız
hastanedeki filmlerde bi şey çıkmadı. yumuşak doku ezilmesi, bir haftaya iyileşir, normal yürür demişlerdi.
iki üç gün oturduğu yerden doğrulmaya bile niyetlenmedi. durduğu yerde ağrısı yoktu, mızıldamıyor ağlamıyordu
ama birkaç gün sonra üstüne bastığında canı çok yanıyordu. sonra başka dr a gittik, farklı ileri filmler çekildi de çatlak olduğu anlaşıldı..
size ne dediler?
ahh yavrum yaa. bir an önce geçsin inşallah geçmiş olsun canım.Kızım kulağım acıyo diyor yine ,
Bizim sokakta bir kbb Prof muayenehane açmış bir De ona göstereyim dedim , özel sigorta ile de anlaşmalılarmış Allah'tan , baya pahalıymış muayeneler
Bakalım o ne diyecek
Kulağı sıvı birikmesinden dolayı çok az duyuyor garibimin );
scottera baktım corrfaur dakinin aynısı hani elimde kırılan. daha sağlam olanından almayı düşünüyorum pek güvenilir gelmedi bana.sağolun canlar
pamuk helvacım; merkezde olan şubelerden ziyade daha uzaktaki küçük şubelerde bulunabilir sanıyorum.
a101e oyuncak scotter ve org geliyormuş, ilgililere duyrulur..
http://aktuel-urunler.com/a101-8-ma.../a101-8-mayis-2014-aktuel-urunler-katalogu-3/
Mmmm güzel görünüyorr.en yakın zamanda deniciiim, mesela yarın
sen de karadut mu kullandın, ekşi olmuyor mu?
Pembişcim nekadar düşkünsün pasta börek işine. sana misafir olup gelesim geldi.Hiç ekşi olmadı. Karadut almıştım marketten. Bi baktım üstü güzel altı küflü!! Böyle değerlendirdim düzgün olanları
canım yıllar önce benimde kulağıma tüp takılmıştı. kulak iyileşme sürecine girdiğinde tüp kendiliğinden atıyor dışarı. dikkatli ol su kaçırmamaya çalış. gerçi doktorunuz söylerde.Doktora gidip geldik , yarın işitme testi yapılacak , çıkan değere göre karar verilecek tüp takılma olayına
Dr çıkışı lcw ye uğradık, tabii ki kalmamış, ama forum istanbul da son 2 adet kalmış , bu ne bulunmaz kırmızı tişörtmüş ya hu
C&a ve zara. koton. Mudo. Historia da bunlar var umarım birinde bulurum ,
geçen. Yıl da mavi tişört istenmişti, herkes farklı bi mavi tonu bulmuş , hepsi mavi ama kimisi saks mavisi kimisi bebe mavisi bazısı petrol , çok tuhaf bi görüntü oluşmuştu
Kek ne güzel duruyor öylemisafirlerime yaparım insallah ben de, tatlıyı severler
tahmin edebiliyorum ha hahh.Akşam bir arkadaşa gittik. 10 bayan bir de birer ikişer çocuk. Kafam şişti.
ay evet çok kıskançlar. paylaşamıyorlar.3 tane arkadaşın 1,5 aylık bebekleri vardı. Birer gün arayla doğum yaptılar. Onların gaz sancıları falan. Bu arada birini 30-40 dakika kucağıma aldım. Benimki bir kıskandı anlatamam. Geliyor bana sarılıyor, kucağıma oturuyor, ağlıyor. Verince melek gibi oluyor.
Nerelere gideceksin?
ya bende bugünlerde sabahları çok zor uyanıyorum. halbuki saat çalmadan uyanırdım öncesinde.Günaydınnn....
akşam 10 gb yatmama rağmen, sık uyandım yaa. Uykum varrrrr.
cahidenin sitesinde tarifi vardı. benimde ilgimi çekmişti. güzel olur sanırım.Evde lahmacum yapan var mı kızlar yaaa?? Yemedim de denemedim de. Denemeye değer mi yoksa direk fırına mı göndersem içi? Canım fena lahmacun pide tarzı bişi çekiyyyy
güle güle kullan şekerim.Deichmandan kendime vizon, az topuklu bir ayakkabı aldım. 40 liraya ne güzel bir durum
biraz geç oldu ama evet canım çok spor.
eşimde 2. yi istiyor bir kardeş olsun diye ama özel hayatımız çok zedelendi sorunlar falan istemiyor. tabii benim 2. çocuk hiç istemiyor olmamdanda kaynaklı.aynen oldu dün akşam baktım melisayı aldı kayınvalideme götürdü
neyse biraz ilgilenmiş olduk beyefendiyle ama o eski günlerimizi arıyor farkındayım ama olmaz yani birde ikinci çocuktan bahsetmeye başladı
yaaa dedim hem başbaşa kalamıyoruz diyorsun hemde ikinci çocuk diyorsun allahım yarabbim aklıma mukayyet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?