Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Haftaya eşimin şehir dışı planı var. 3-4 gün yok yani. Alışveriş yapması gerektiği için de istanbula gidiyoruz!! Görümcemler de Efeyi özlemişler. Yarın öğlen 1 gibi çıkacağız inşallah. Bakalım yol çalışması dolayısı ile ne zaman orda oluruz :/ hani bi yerlerde beni görürseniz şaşırmayın diye diyom

Bunu yazdıktan on dakika sonra plan iptal oldu!! :) eşim işlerini ayarlayamadı. Benim gözüm de onca yolu yemiyodu valla iyi oldu

çok geçmiş olsun sen fatihte mi yaşıyorsun.?

ben burda neden istediğim yazıyı beğenemiyorum..hep cevap "onu beğenmek için başkalarını da beğen"...hayır yaw ben onu beğenmek istiyorum sadece sanane diyesim geliyor hatta diyorum ama beni duyan yok

en az 3 ay gitmeyin.. erkekler anlamaz bu işleri kesinlikle

hayırlı hafta sonları

dün işten erken çıktım babam rahatsızlanmış onu doktora götüreyim dedim ama inadını kıramadık götüremedik sabah mide bulantısı olmuş kusmuş
inat ediyor gitmiyor gerçi ben gittiğimde iyiydi bende hazır izin aldım diye bari kendim doktora gideyim dedim sivilcelerim için bir arkadaş doktor önermişti
oraya gittim 1 senelik iğne verdi adam bana emziriyorum diye ben birşey veremez diyordum ama penisilin tarzı ilaçlar emziren anneye verilebiliyormuş
onlara başlayacağım ama bakalım ne zaman bir an evvel başlamam lazım ama :18:
gittiğim hastanenin yakınında 5 katlı bir lcw mağazası vardı arabada sürekli dolaştırdığım değişecekler vardı melisaya bikini aldım kendimede gösterdiğim
kot elbiseyi aldım pek içime sinmedi ama nedense belki onu değiştirip tekrar başka renkli pantolon alabilirim sonrada eve gidip melisayı alıp tekrar babamlara gittik akşamda evde kısa bir temizlik yaptım bugünde devamını yapıp bitiririm inşallah bu pazarda düğün var havada kış gibi artık melisayıda hasta etmezsek iyi :44:

Babana geçmiş olsun canım.benim annem ve babam da tam tersi hemen doktora giderler.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
Gezme planı da iptal olmuş. Neyse istemediğin için iyi de olmuş.
Herkese günaydın.

pempiş senin mesajını bu sabah okudum aaa dedim bu kız gene istanbula geliyor acaba bu sefer görüşürmüyüz ki dedim
sonrada iptal mesajını gördüm

Görümcem çok özenip bişiler yapmış. Kocam ömrümü yedi. Geç de olsa gidelim nolacak diyo. Sanki yolsa oğlunu kendi eyleyecek..??!! Neyse işte sanırım akşam istanbuldayız

Görümcem çok özenip bişiler yapmış. Kocam ömrümü yedi. Geç de olsa gidelim nolacak diyo. Sanki yolsa oğlunu kendi eyleyecek..??!! Neyse işte sanırım akşam istanbuldayız
hava yağışlı olmasaydı daha güzel gezerdiniz gitmişken. yinede güzel vakit geçirirsiniz umarım.

canım çok geçmiş olsun babana. umarım önemli bişey yoktur. üşüttü belki.

nereye kaçayım canım çok isterdim ama. biraz sakinliğe ihtiyacım var. ev çok sıkıntı oldu. eşim kendi işini kurma çabası içerisinde. her geçen gün bişeyler değişiyor. bu işide iptal oldu. daha doğrusu haklı olarak kabul etmedi. böyle oluncada kaldı gibi şimdilik. herşeyde var bi hayır var diyorum artık.

Canım yaa ben böyle diyorum ama kızmıyorsun umarım çünki kötü anlamda söylemiyorum biliyorsun. çılgınsın anlamında söylüyorum. sevdiğim samimi olduğum insanlara söylerim.

beylere ne söylersen söyle olumlu da söylesen tersinden anlıyorlar aileyle alakalı bir durum olduğunda.. halbuse ki artık bizler onlarla bir aile oluyoruz hiç birbirimizin kötülüğünü istermiyiz ki lafı başka bir yerlerinden alıp değerlendiriyorlar.. intiresting..

Selamlar güzel anneler sabah gelen babamız, evde bir saat oturdu oturmadı kalkıp işe gitti , iş yerine hain planlarım oluyo bazen
şekerportakalım geçmiş olsun babacığına, sana da geçmiş olsun , bi hayli iğne yiyecekmişsin, kolay gelsin şimdiden
pembiş istanbullara gelmiş , nerelerde karşımıza çıkabilirsiniz acaba , avruya Anadolu
Eagle evet cnm Fatih'te yaşıyoruz , sizin aileniz mi burada yaşıyordu ?
Colicos eşin hayırlısı ile işini kurar ya da güzel imkânları olan bir iş çıkar nasibine..hakkınızda hayırlısı olsun ..
21 Mayıs tarihi kesinleşti kızımın operasyonu için, 30 Mayıs ta da okulunda yıl sonu gösterisi var, o zamana toparlar da katılabilr etkinliğe insallah..

Ffkoc, 40 günleri dolduktan sonra gidebilirsiniz bence , çok aylar geçince de işin esprisi kalmıyor .. Arkadaşların dediği gibi yiyecek birşeyler götürüp , azıcık da oturup kalkarsanız tebriğinizi etmiş insanları mutlu etmiş olursunuz... Benim eşimin çok yakınından birileri de çocuk 4 aylık olunca geldiler şahsen ben ayıpladım Aile içinde olmamalı böyle şeyler..
Hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı bir hafta sonu olsun inşaallah

Son düzenleme:
Ahh canım allah şifalar versin. çok geçmiş olsun. şimdi iyidir umarım. geçmişi henüz yeni ve ara ara okuyabiliyorum. yeni gördüm. rabbim sevdiklerimizden ayırmasın.

ahh yavrum yaa. bir an önce geçsin inşallah geçmiş olsun canım.

scottera baktım corrfaur dakinin aynısı hani elimde kırılan. daha sağlam olanından almayı düşünüyorum pek güvenilir gelmedi bana.

en yakın zamanda deniciiim, mesela yarın
sen de karadut mu kullandın, ekşi olmuyor mu?
Mmmm güzel görünüyorr.

Hiç ekşi olmadı. Karadut almıştım marketten. Bi baktım üstü güzel altı küflü!! Böyle değerlendirdim düzgün olanları
Pembişcim nekadar düşkünsün pasta börek işine. sana misafir olup gelesim geldi.

canım yıllar önce benimde kulağıma tüp takılmıştı. kulak iyileşme sürecine girdiğinde tüp kendiliğinden atıyor dışarı. dikkatli ol su kaçırmamaya çalış. gerçi doktorunuz söylerde.

Akşam bir arkadaşa gittik. 10 bayan bir de birer ikişer çocuk. Kafam şişti.
tahmin edebiliyorum ha hahh.

ay evet çok kıskançlar. paylaşamıyorlar.

Günaydınnn....

akşam 10 gb yatmama rağmen, sık uyandım yaa. Uykum varrrrr.
ya bende bugünlerde sabahları çok zor uyanıyorum. halbuki saat çalmadan uyanırdım öncesinde.

Evde lahmacum yapan var mı kızlar yaaa?? Yemedim de denemedim de. Denemeye değer mi yoksa direk fırına mı göndersem içi? Canım fena lahmacun pide tarzı bişi çekiyyyy
cahidenin sitesinde tarifi vardı. benimde ilgimi çekmişti. güzel olur sanırım.

Deichmandan kendime vizon, az topuklu bir ayakkabı aldım. 40 liraya ne güzel bir durum
güle güle kullan şekerim.

kızlar bu nasıl birde düğüne bu elbise ile gidilirmi çokmu spor olurum :44:

Eki Görüntüle 1105931
biraz geç oldu ama evet canım çok spor.

eşimde 2. yi istiyor bir kardeş olsun diye ama özel hayatımız çok zedelendi sorunlar falan istemiyor. tabii benim 2. çocuk hiç istemiyor olmamdanda kaynaklı.

Kızlar ne biçim memleketiniz var beeeeee?!?! :) çok kalabalıkkk. Neyseki kocam alışverişini halletti bugün; onun stresinden kurtuldum oğluşum da hasret gideriyo halası, eniştesi ve yeğenleri ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…