- 8 Ağustos 2011
- 12.717
- 15.184
- 498
günaydın canlar.. herkese güzel, hayırlı, huzurlu bi hafta diliyorum.
çalışanlara kolaylıklar..
ama kimi insanlar bunu mevzu yapıyor. yani aman hastaneye geldi mi gördü mü, eve ziyaretine geldi mi, ne hediye getirdi falan..
anladığım kadarıyla hastaneye gitmemişsiniz. eve gitmeyi geciktirmek her açıdan iyi ancak fazla da uzatmamak gerek.
mesela lohusalık bitince gitmek sanırım yerinde olur.. 2-3 ay fazla uzun gelebilir.
aynı binada olduğum insanlar, ki çok yakın akrabalar kızım 2,5 aylıkken gelmişlerdi çok ayıplamıştım..
bi ara bana da hep öyle diyordu, şimdi düzeldi. bilmiyorum mesaj sayısıyla mı alakası var..
iğneleri yaptırmaya başladın mı? belki bi doktora daha sormak lazım, bi çocuk dr una.
elbiseyi üzerinde mi beğenmedin? nasıl geçti düğün?
born memleketten dönsün de konuşalım bunu, tabi eaglee ve pembişin durumu belirler tarihi.
biz bu keşmekeşe alışmışız, ömrümüzden gidiyor ama işte..
nasıl geçti bakalım?
her hafta git gel zor oluyordur. tevekkeli anne baba hakkı ödenmiyor
ama ben rengini anlayamadım.
neymiş bu külotların alameti? ben dışı naylon içi pamuklu alıştırma külodu gibi sandım ama beze benziyor..
ben de cuma günü kotondan bi çanta aldım.. viaporttaki çadırlar tüm sene boyunca aktif.
bazen çok güzel şeyler iyi fiyata bulunuyor. lunapark ve hayvanat bahçesi kısmı da çocuklar için çok iyi..
Rabbim çocuklarımızı korusun..
gözün aydın şekerim..
arada böyle adamı yolla yolla gitsin de annenler gelsin
çalışanlara kolaylıklar..
bi kadın olarak doğru düşünmüşsün.hepinizin anne olduğunu ve doğum yaptığını düşünerekten bir şey sorucam bayanlar,,,,
eşimin kuzeni yeni doğum yaptı eşim gidelim dedi bende lohusa kadının yanına gidilmez, kadının zaten 2 yaşında bir çocuğu var birde yeni bebek birde kadın lohusa en azından 2 aylık olsun bebek gider birde altın takarız dedim,,,
eşim hem erkek ve çok samimi değil kuzeni ile, kadıncağız utanır sıkılır, diye düşümdüm,,,
şahsen ben kimseyi istemem evimde ilk iki ay doğum yaptıktan sonra diye düşünüyorum,,,
mantıksız mıyım kızlar ,,,
sizde birer doğum yapmış kadınlar olarak bana cevap yazar mısınız ???
ama kimi insanlar bunu mevzu yapıyor. yani aman hastaneye geldi mi gördü mü, eve ziyaretine geldi mi, ne hediye getirdi falan..
anladığım kadarıyla hastaneye gitmemişsiniz. eve gitmeyi geciktirmek her açıdan iyi ancak fazla da uzatmamak gerek.
mesela lohusalık bitince gitmek sanırım yerinde olur.. 2-3 ay fazla uzun gelebilir.
aynı binada olduğum insanlar, ki çok yakın akrabalar kızım 2,5 aylıkken gelmişlerdi çok ayıplamıştım..
evet ya, o ne gıcık bi sistem?ben burda neden istediğim yazıyı beğenemiyorum..hep cevap "onu beğenmek için başkalarını da beğen"...hayır yaw ben onu beğenmek istiyorum sadece sanane diyesim geliyor hatta diyorum ama beni duyan yok
bi ara bana da hep öyle diyordu, şimdi düzeldi. bilmiyorum mesaj sayısıyla mı alakası var..
geçmiş olsun canım, baban nasıl oldu?..hayırlı hafta sonları
dün işten erken çıktım babam rahatsızlanmış onu doktora götüreyim dedim ama inadını kıramadık götüremedik sabah mide bulantısı olmuş kusmuş
inat ediyor gitmiyor gerçi ben gittiğimde iyiydi bende hazır izin aldım diye bari kendim doktora gideyim dedim sivilcelerim için bir arkadaş doktor önermişti
oraya gittim 1 senelik iğne verdi adam banaemziriyorum diye ben birşey veremez diyordum ama penisilin tarzı ilaçlar emziren anneye verilebiliyormuş
onlara başlayacağım ama bakalım ne zaman bir an evvel başlamam lazım ama :18:
gittiğim hastanenin yakınında 5 katlı bir lcw mağazası vardı arabada sürekli dolaştırdığım değişecekler vardı melisaya bikini aldım kendimede gösterdiğim
kot elbiseyi aldım pek içime sinmedi ama nedense belki onu değiştirip tekrar başka renkli pantolon alabilirim sonrada eve gidip melisayı alıp tekrar babamlara gittik akşamda evde kısa bir temizlik yaptım bugünde devamını yapıp bitiririm inşallah bu pazarda düğün var havada kış gibi artık melisayıda hasta etmezsek iyi :44:
iğneleri yaptırmaya başladın mı? belki bi doktora daha sormak lazım, bi çocuk dr una.
elbiseyi üzerinde mi beğenmedin? nasıl geçti düğün?
hakikaten ya, biz ne zaman buluşucaz???pempiş senin mesajını bu sabah okudum aaa dedim bu kız gene istanbula geliyor acaba bu sefer görüşürmüyüz ki dedim
sonrada iptal mesajını gördüm
born memleketten dönsün de konuşalım bunu, tabi eaglee ve pembişin durumu belirler tarihi.
söyle bebeğeeem söyleeCanım yaa ben böyle diyorum ama kızmıyorsun umarım çünki kötü anlamda söylemiyorum biliyorsun. çılgınsın anlamında söylüyorum. sevdiğim samimi olduğum insanlara söylerim.
ne istanbulla oluyor, ne istanbulsuz! :111:Kızlar ne biçim memleketiniz var beeeeee?!?! :) çok kalabalıkkk. Neyseki kocam alışverişini halletti bugün; onun stresinden kurtuldumoğluşum da hasret gideriyo halası, eniştesi ve yeğenleri ile :)
biz bu keşmekeşe alışmışız, ömrümüzden gidiyor ama işte..
nasıl geçti bakalım?
aa? ben size taşındılar sanıyorum.evet canım hala fatihte yaşıyorlar 4 gün Tekirdağ 3 gün istanbul
her hafta git gel zor oluyordur. tevekkeli anne baba hakkı ödenmiyor
inanmıyorum, çanta sorunsalı çözüldü mü şimdii?pamukhelva bizimde Babamız ise gitti. evde bir suru is var havada kötü takmadim o yüzden. dün bende kendime 2 pantalon ve canta aldım sonunda. yanliz ne siyah ne açık renk kahverengi aldım. bide güzel bi krem rengi almam lazım.
ama ben rengini anlayamadım.
gece çok mu sıvı tüketiyorlar?PAMPERS ACTİVE BOY PANTS JUNIOR
PAMPERS ACTİVE GİRL PANTS JUNIOR
MİGROSTA GÖRDÜM 5 NUMARASI 20 ADET 14 LİRA
biz bikaç haftadır sabah çok ıslak uyanıyoruz bezlerden dolayı...biz derken çocuklar demek istedim. hafta sonu bu bezi gördüm ilk defa...çok mu cahilim bilmiyorum ama yeni gördüm külot şeklinde gece için olumlu eleştiri gördüm ve paylaşayım dedim. denicem hemen bu gece sabah yine yazarım
herkesin anneler günü kutlu olsun öpüldünüz anne ve çoklu anne adayları
neymiş bu külotların alameti? ben dışı naylon içi pamuklu alıştırma külodu gibi sandım ama beze benziyor..
sağol canım benim.. bu vesileyle ben de herkesin anneler gününü kutluyorum..Benim en tatlı anne arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsun, giremiyorum yine kayserideyiz, koşturmaca....
Ama hepinizi çooook seviyorum, cücüklerinizle musmuslu yaşayalım inşallah:)) öpüldünüüüzzx
huuuu! nerelerdesin, napıyosun bakakalım? hiç sesin çıkmıyorslm arkadaslar.anneler gününüz kutlu olsun.herkes iyidir inşallah.
hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan.Güle güle kullan canım. Ömrümü yedi senin çanta olayınnnn
Dönüşte yağmur yağmasına rağmen viaporta uğradık. Bambi çadırından bir ayakkabı ve çanta aldım :) çocuklar için çok güzel bir ortam var. İnşallah havanın iyi olduğu bir zaman yine gideriz.
ben de cuma günü kotondan bi çanta aldım.. viaporttaki çadırlar tüm sene boyunca aktif.
bazen çok güzel şeyler iyi fiyata bulunuyor. lunapark ve hayvanat bahçesi kısmı da çocuklar için çok iyi..
tedbirli annecamlarda açılan kanatlara demir parmaklık tamam...bu akşamda balkonlara balık ağını gerdik...biz yaza hazırız ama havalar hala düzelmedi
Rabbim çocuklarımızı korusun..
vuhuuu!!!Perşembe günü annemler geliyooooo. Eşim 3-4 gün yok diye bana arkadaşlığa geliyorlar :)
Bugün nöbet günü ama stres sıfır :) darısı diğer nöbetçilerin başına :)))
arada böyle adamı yolla yolla gitsin de annenler gelsin