Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar.. herkese güzel, hayırlı, huzurlu bi hafta diliyorum.
çalışanlara kolaylıklar..

bi kadın olarak doğru düşünmüşsün.
ama kimi insanlar bunu mevzu yapıyor. yani aman hastaneye geldi mi gördü mü, eve ziyaretine geldi mi, ne hediye getirdi falan..
anladığım kadarıyla hastaneye gitmemişsiniz. eve gitmeyi geciktirmek her açıdan iyi ancak fazla da uzatmamak gerek.
mesela lohusalık bitince gitmek sanırım yerinde olur.. 2-3 ay fazla uzun gelebilir.
aynı binada olduğum insanlar, ki çok yakın akrabalar kızım 2,5 aylıkken gelmişlerdi çok ayıplamıştım..

ben burda neden istediğim yazıyı beğenemiyorum..hep cevap "onu beğenmek için başkalarını da beğen"...hayır yaw ben onu beğenmek istiyorum sadece sanane diyesim geliyor hatta diyorum ama beni duyan yok
evet ya, o ne gıcık bi sistem?
bi ara bana da hep öyle diyordu, şimdi düzeldi. bilmiyorum mesaj sayısıyla mı alakası var..

geçmiş olsun canım, baban nasıl oldu?..
iğneleri yaptırmaya başladın mı? belki bi doktora daha sormak lazım, bi çocuk dr una.

elbiseyi üzerinde mi beğenmedin? nasıl geçti düğün?

pempiş senin mesajını bu sabah okudum aaa dedim bu kız gene istanbula geliyor acaba bu sefer görüşürmüyüz ki dedim
sonrada iptal mesajını gördüm
hakikaten ya, biz ne zaman buluşucaz???
born memleketten dönsün de konuşalım bunu, tabi eaglee ve pembişin durumu belirler tarihi.

Canım yaa ben böyle diyorum ama kızmıyorsun umarım çünki kötü anlamda söylemiyorum biliyorsun. çılgınsın anlamında söylüyorum. sevdiğim samimi olduğum insanlara söylerim.
söyle bebeğeeem söylee
Kızlar ne biçim memleketiniz var beeeeee?!?! :) çok kalabalıkkk. Neyseki kocam alışverişini halletti bugün; onun stresinden kurtuldum oğluşum da hasret gideriyo halası, eniştesi ve yeğenleri ile :)
ne istanbulla oluyor, ne istanbulsuz! :111:
biz bu keşmekeşe alışmışız, ömrümüzden gidiyor ama işte..
nasıl geçti bakalım?

evet canım hala fatihte yaşıyorlar 4 gün Tekirdağ 3 gün istanbul
aa? ben size taşındılar sanıyorum.
her hafta git gel zor oluyordur. tevekkeli anne baba hakkı ödenmiyor

inanmıyorum, çanta sorunsalı çözüldü mü şimdii?
ama ben rengini anlayamadım.

gece çok mu sıvı tüketiyorlar?
neymiş bu külotların alameti? ben dışı naylon içi pamuklu alıştırma külodu gibi sandım ama beze benziyor..

sağol canım benim.. bu vesileyle ben de herkesin anneler gününü kutluyorum..
slm arkadaslar.anneler gününüz kutlu olsun.herkes iyidir inşallah.
huuuu! nerelerdesin, napıyosun bakakalım? hiç sesin çıkmıyor
hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan.
ben de cuma günü kotondan bi çanta aldım.. viaporttaki çadırlar tüm sene boyunca aktif.
bazen çok güzel şeyler iyi fiyata bulunuyor. lunapark ve hayvanat bahçesi kısmı da çocuklar için çok iyi..

camlarda açılan kanatlara demir parmaklık tamam...bu akşamda balkonlara balık ağını gerdik...biz yaza hazırız ama havalar hala düzelmedi
tedbirli anne
Rabbim çocuklarımızı korusun..

Perşembe günü annemler geliyooooo. Eşim 3-4 gün yok diye bana arkadaşlığa geliyorlar :)

Bugün nöbet günü ama stres sıfır :) darısı diğer nöbetçilerin başına :)))
vuhuuu!!! gözün aydın şekerim..
arada böyle adamı yolla yolla gitsin de annenler gelsin

amaaan takılma..
annelik 365 günden bir ömür sürüyor, bi güne sıkıştırılması haksız ve anlamsız geliyor bana.
dediğin gbi hamdolsun anneyiz, çocuğumuz var.. isteyip de henüz sahip olamayanları düşündüğünde en büyük hediye onlar..

dün eşim kahvaltıyı hazırladı, kurdu kaldırdı. bu iyi bi jest bence
bi de hiiiç beklemediğim halde, anneler günü için sana bi hediye alacaktım ama çok yoğunum biliyorsun. kusura bakma,
bugün gidelim sen ne istersen alalım dedi.. pöff dedim, hediye alacaksan doğumgünümde evlilik yıldönümünde al, anneler günü neymiş

kv bahçeden kırmızı bi gül kesip yollamış bana, ben ona hiçbirşey almadığım ve hatta gününü kutlamadığım halde
bi de gittiğimiz restaurantta bi gül verdiler, kısa günün karı işte

herkese günaydın hayırlı haftalar hayırlı sabahlar

geçmiş anneler gününüz hepimizin kutlu olsun

pempiş istanbula gelmişsiniz gene ani bir karar değiştirip neyse artık başka bir istanbul programına bizide sıkıştırırsın
artık da görüşme fırsatımız olur inşallah
istanbul kalabalık bir şehir bir günü bir gününü tutmayan trafik sorunu bugün mesela 7,20 de evden çıktık 9 da işe geldim tam bu
zamanlarda yaaa biz ne yapıyoruz burda dedirtiyor sonra hafta sonu biryerlere gezmeye gidincede ahhh ahh ne güzel yerde oturuyoruz diyorum

elifnaz çantanı güle güle kullan canım

nfk cım sağolasın babam daha iyi şimdilik ama benim aklım hep onda inşallah bir daha hasta olmaz:26:
ilaçlarımıda henüz almadım yaa cesaret edemedim ama bir kaç eczacıyada sordum problem olmaz dedi
şimdi kafamı karıştıran yüzüm ya soyulursa ya kızarırsa offf kışın mı başlasam diyorum
elbise üzerimde güzel durmadı canım

aryamm amann boşver sende çokda önemli değil bencede çocuklarımız bize zaten hergün anneler günü gibi davranıyor
hatırlatıyor allaha şükü r eşler hatırlamasada problem değil onlar başka önemli günleri unutmasınlar yeter

Günaydın , yeni haftamız güzel başlayıp devam etsin insallah ,
gecikmeli de olsa da, anneler günümüz kutlu olsun , insallah kuzucuklarımızın elimizi öpüp, bizi kutlayacağı günleri de görürüz..

Eagle ben de Tekirdağ istanbul arası her hafta gidip geliyordum, o zamanlar Trakya ünv. olan okulun, Tekirdağ kampüsüne .. Çok Yakın Allah'tan , zor olmuyor gidip gelmek, insan kendi evini düzenini de özlüyor çünkü..

Elifnaz, pembiş yeniler hayırlı olsun insallah .. Ailen gelicekmiş pembiş çok iyi gelecek sana insallah ..,
Elifnaz , siyah ve krem çanta isterken, sen git kahverengi al çantada bana da hep öyle oluyor gerçi , hangisini beğendiysem model olarak, rengi önemsemeden almak istiyo insan ..
Ben de dün starcity outlet de, forewer new e gittim, internet sitesinden krem rengi bi çanta beğenmiştim , onu görmesem de bi benzerini buldum. Ama elim bebe mavisi ve pembe başka çantalara gitti gitti geldi renkli seviyorum napim ama kremi aldım neticede, üzülerek bıraktım diğerlerini..

Yarn okulda anneler günü kutlaması var, bize sürpriz hediyeler yaptırıyorlar ...ben de öğretmenimize, yine o mağazadan yaka kolye ve cüzdan aldım.. Ikisini de mi yoksa birini mi göndersem bilemedim :44:

Nfk, hediyelerin çok güzelmiş , kv düşünceli ne guzel

Colicos sağolasın cnm , evet operasyon sonrası masrapa ile yavaş yavaş dökerek, kulağa da vaselinli pamuk + tıpa takarak yıkamak lazımmış. Dr henüz birşey demedi. Arkadası olmuştu kızımın onun annesi söyledi sağolsun ..

Kızlar, sınıf öğretmeni ve bir öğretmenimiz daha, bizi evde ziyarete gelmek istediklerini söylediler, önümüzdeki hafta kv varken çağırsam diye düşündüm, yöresel güzel şeyler yapar o da. Sıkılırlar mı yabancı birinin yanında ne dersiniz, gerçi kv öyle çok konuşan herşeye karışan biri değildir zaten ...

Bu arada bahar nerelerde :44:

Hepimize sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

cumartesi günü dışarda olan işlerimizi eşimle hallettik melisa uyurken
düğün için takı almaya gittik o arada birde altın kolye aldık bana takmadığım bir bilekliğim
vardı onu verdim değiş tokuş oldu yani eşimede diyorum kenarda duruyorda ne oluyor çalınıyor bari
takayımda kullandım derim dedim
eve geldiğimizde melisa uyanmıştı eltimlerde çay faslı vardı bir anda
gene bir düğün varmış oraya gitme kararı aldılar hazır gitmişken orda kalırız yarınki düğünede ordan gideriz
dediler onlar gitti bizde anneme gittik melisa ile eşim götürdü onları

pazar günü bakıcımıza gittik anneler gününü kutlamaya şık bir bluz aldık sonra düğün hazırlıklarına başladık
evi temizle topla kuaför falan işleri derken her zamanki gibi geç kaldık neyse düğündede takı çok uzun sürdü melisa
zaten uyumadığı için coştu iyice bir dakka oturmadık topuklu giymiştim ayaklarım hala acıyor
düğündede fotoğrafçilar ful bize çalışmışlar iki tanesi çok güzel çıkmıştı çerçeveyede koymuşlar beğendik aldık
gecede geç yattı melisa hanım tüm günü uykusuz geçirdi nerdeyse ama enerjisinden birşey kaybetmedi maşallah ama bizim
piller bitik işe geldik hadi hayırlısı bakalım bugünde pazartesi işler yoğun gene ara ara girmeye çalışırım öpüyorum hepinizi

kayınvalidemin anneler gününü bugün kutlayacağız dün bir türlü görüşmek nasip olamadı düğün yerinde görüştük neyse bu akşam veririz hediyesini resimlerde onun çantasında kalmış onları da alayım bari

Sabah oğluşumun sağ gözü şişikti. Şimdi öğle arasınageldim hala öyle :/ hafif çapaklanma da başlamış. Daha küçükken de böyle olmuştu damla kullanmıştık. Doktora gitmeyip yine damla kullanayım diyorum.

Samimi değilseniz ve bir faydanız dokunmayacaksa gitmeyin tabi :) yani kek börek birşey götürüp bi de iki yaşındakini eyleyecekseniz gidin bu çok makbule geçer
:90:
camlarda açılan kanatlara demir parmaklık tamam...bu akşamda balkonlara balık ağını gerdik...biz yaza hazırız ama havalar hala düzelmedi

biz bir ayı geçgindir çıkıyoruz balkona burda havalar çoktan ılıdığı için (izmir) balkondan şimdiye kadar atılıp benim aşağı inip aldığım nesnelerin haddi hesabı yok artı demirler yatay tam tırmanmalık ki tırmanıyo bizimki de tepeye kadar hem de. dün akşam eşime sipariş verdim balkona bir file bul germek için diye siz nasıl bir şey yaptınız bildiğimiz balık ağı mı?:26:

bilindik aynı şekilde bir rahatsızlıksa olabilir ama çay masajı yap belki oda geçirir :44:

bizde balkon yok ama cam balkon yapın bence filede bir yere kadar yırtar falan mazallah:26:

geçmiş olsun mikrop kaptı heralde enfeksiyon oluştu bizim de yendioğanken olmuştu çapaklanma, sütümden damlatıp duruyodum.

bilindik aynı şekilde bir rahatsızlıksa olabilir ama çay masajı yap belki oda geçirir :44:

bizde balkon yok ama cam balkon yapın bence filede bir yere kadar yırtar falan mazallah:26:

kendi evimiz olsa neler yapıcam da her an gidebilirz burdan geçici bi çözüm olarak işte bahçeye taşınıp durmayayım diye. geçen bi tas suyu kaşla göz arasında boşalttı beraber balkon yıkarken:) rezil de olucaz neme lazım. yoksa yine yalnız bırakmam yaptırdıktan sonra da çok hareketli hiç belli olmaz neler duyuyoruz.

Çayın ılık demine pamuğu batırıp sil canım,ilacı geçmezse kullanırsın. Çünkü çay antiseptik.

Keremde de var
Fotoğrafı merak ettimmm :)
Ben kv min anneler gününü kutlamayı unuttum yaa

Bence kv varken olsun daha güzel olur sohbet ziyafet.. Hem onlar alışkındır yabancı ortamlara

resmi sanada gönderirim istersen canım

Pembiş,
Netira damla günde 2 kez 3 gün kullanman yeterli. El yüz havlunuzu ayırırsanız size de geçmesin.
Sevgiler...

Sanıyorum bi çanta manyaklığımız var topikçe kk mı yoksa burası güle güle kullan cicim.

Vallaçok hızlıydı hiçbişi anlamadım. Ben ramazandan önce, havalar iyiyken gelmek istiyorum. Oğluşum koştursun biraz dışarda inşallah ayarlarız da buluşuruzzzz.

Evet ya; kocam gitsin annemler gelsin

Yani tabi herşeyin olduğu bir şehir. Ama trafiği çok fenaaaa. Heleki küçük çocukla çekilmiyor valla :/

Valla bak kvem olsa "başka zaman bulamadı da biz varken çağırıyo" derdi. Sen de düşün taşın karar ver

Kız sizin haftasonu koşturmanız beni yoruyo. Maşallah ne kadar enerjiksin tütütü :)

Canımmm çok dikkat et olur mu?? Allah korusun. Bizim balkon kapalı. File germek mantıklı eşya atmaması açısından

Canımsağol iyi hatırlattın

geçmiş olsun mikrop kaptı heralde enfeksiyon oluştu bizim de yendioğanken olmuştu çapaklanma, sütümden damlatıp duruyodum.

Evet ya ne günlerdi :)

İyi hatırlattınız canım. Akşam yapıcam inşallah. Nolur nolmaz ilaç da aldım.

Kız nasıl unuttun kutlamayı???!!! Bi kv bi annen var zaten kutlayacak

resmi sanada gönderirim istersen canım

Saksı mıyım bennn?!?! Bana niye yollanmıyoooo????

Pembiş,
Netira damla günde 2 kez 3 gün kullanman yeterli. El yüz havlunuzu ayırırsanız size de geçmesin.
Sevgiler...

Tmm canım ayırırım inşallah. Damla da başka bişi almıştım ama açmadım. Olmazsa senin dediğini alırım teşekkür ediyorum :)

balkona kalın balık ağı gerdik ve oldukça gergin hiç bombe yapmıyor. kesinlikle yırtılmaz esnemez ve çok uzun ömürlü çürümesi çok zor yağışta...aslında cam balkon bende düşündüm ama benimkiler sandalye çekip camı açabilir...yada hiç camı açamam onlar uyanıkken...hep tedirgin eder beni ben camlara bile demir yaptırdım o yüzden cam balkon bana daha tehlikeli geliyor...buna tırmanamazlarda kafam rahat...

Pembişim, geçmiş olsun canım. Biz çapaklanmadan çok çektik. Damla iyi gelir.
Şekerportakalı, düğünü atlatmışsınız. Ne giydin?

Son düzenleme:
Bence ikisini de gönder.

Cam balkonun tepesine bizim bile boyumuzun yetmeyeceği yere mandal yapılıyo; biz yaptırdık.

Pembişim, geçmiş olsun canım. Biz çapaklanmadan çok çektik. Damla iyi gelir.
Şekerportakalı, düğünü atlatmışsınız. Ne giydin?

Sağol canikom. Çaylı pamuk olayını yaptım; iyi gibi şimdilik bakalım yarın nolacak..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…