Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet canım hala fatihte yaşıyorlar 4 gün Tekirdağ 3 gün istanbul

pamukhelva bizimde Babamız ise gitti. evde bir suru is var havada kötü takmadim o yüzden. dün bende kendime 2 pantalon ve canta aldım sonunda. yanliz ne siyah ne açık renk kahverengi aldım. bide güzel bi krem rengi almam lazım.

PAMPERS ACTİVE BOY PANTS JUNIOR
PAMPERS ACTİVE GİRL PANTS JUNIOR

MİGROSTA GÖRDÜM 5 NUMARASI 20 ADET 14 LİRA
biz bikaç haftadır sabah çok ıslak uyanıyoruz bezlerden dolayı...biz derken çocuklar demek istedim. hafta sonu bu bezi gördüm ilk defa...çok mu cahilim bilmiyorum ama yeni gördüm külot şeklinde gece için olumlu eleştiri gördüm ve paylaşayım dedim. denicem hemen bu gece sabah yine yazarım

herkesin anneler günü kutlu olsun öpüldünüz anne ve çoklu anne adayları

Son düzenleme:

sağolun sizlerinde kutlu mutlu olsun. cocuklar okula gidince daha güzel yasayacaksiniz bu duyguyu.

Güle güle kullan canım. Ayyyy, okula gittikleri günler de gelecek.

Benim en tatlı anne arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsun, giremiyorum yine kayserideyiz, koşturmaca....
Ama hepinizi çooook seviyorum, cücüklerinizle musmuslu yaşayalım inşallah:)) öpüldünüüüzzx

slm arkadaslar.anneler gününüz kutlu olsun.herkes iyidir inşallah.

Güle güle kullan canım. Ömrümü yedi senin çanta olayınnnn

Dönüşte yağmur yağmasına rağmen viaporta uğradık. Bambi çadırından bir ayakkabı ve çanta aldım :) çocuklar için çok güzel bir ortam var. İnşallah havanın iyi olduğu bir zaman yine gideriz.

camlarda açılan kanatlara demir parmaklık tamam...bu akşamda balkonlara balık ağını gerdik...biz yaza hazırız ama havalar hala düzelmedi

camlarda açılan kanatlara demir parmaklık tamam...bu akşamda balkonlara balık ağını gerdik...biz yaza hazırız ama havalar hala düzelmedi

Hayırlı olsun :) yaz gelirse eğer süper olacak inşallah

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun.

Perşembe günü annemler geliyooooo. Eşim 3-4 gün yok diye bana arkadaşlığa geliyorlar :)

Bugün nöbet günü ama stres sıfır :) darısı diğer nöbetçilerin başına :)))

mersi ama bekledigime değdi uyguna aldım.
viaport güzel gerçekten outlet mağazalar var nezamandir gitmiyorum. Güle güle kullan sende

Günaydınnnnn..... Geçmişe bakamadım, umarım kötü bişi yoktur. Nasılsınız bakalımm?

Benim anneler günümü kimse umursamadı yaa:// ama bende anneyim , benimde cücüğüm varr dediysem de nafilee Ama ben şükrettim rabbime, kuzum bana bu duyguları yaşattığı için. Kimse umursamasa da güzel bir duygu, iyiki anneyim, iyiki anneyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…