Selamlar güzel annelersabah gelen babamız, evde bir saat oturdu oturmadı kalkıp işe gitti , iş yerine hain planlarım oluyo bazen
şekerportakalım geçmiş olsun babacığına, sana da geçmiş olsun , bi hayli iğne yiyecekmişsin, kolay gelsin şimdiden
pembiş istanbullara gelmiş , nerelerde karşımıza çıkabilirsiniz acaba , avruya Anadolu
Eagle evet cnm Fatih'te yaşıyoruz , sizin aileniz mi burada yaşıyordu ?
Colicos eşin hayırlısı ile işini kurar ya da güzel imkânları olan bir iş çıkar nasibine..hakkınızda hayırlısı olsun ..
21 Mayıs tarihi kesinleşti kızımın operasyonu için, 30 Mayıs ta da okulunda yıl sonu gösterisi var, o zamana toparlar da katılabilr etkinliğe insallah..
Ffkoc, 40 günleri dolduktan sonra gidebilirsiniz bence , çok aylar geçince de işin esprisi kalmıyor .. Arkadaşların dediği gibi yiyecek birşeyler götürüp , azıcık da oturup kalkarsanız tebriğinizi etmiş insanları mutlu etmiş olursunuz... Benim eşimin çok yakınından birileri de çocuk 4 aylık olunca geldiler şahsen ben ayıpladım Aile içinde olmamalı böyle şeyler..
Hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı bir hafta sonu olsun inşaallah
Anneler gününüz kutlu olsun
Anneler gününüz kutlu olsun canlarım.
pamukhelva bizimde Babamız ise gitti. evde bir suru is var havada kötü takmadim o yüzden. dün bende kendime 2 pantalon ve canta aldım sonunda. yanliz ne siyah ne açık renk kahverengi aldım. bide güzel bi krem rengi almam lazım.
sağolun sizlerinde kutlu mutlu olsun. cocuklar okula gidince daha güzel yasayacaksiniz bu duyguyu.
pamukhelva bizimde Babamız ise gitti. evde bir suru is var havada kötü takmadim o yüzden. dün bende kendime 2 pantalon ve canta aldım sonunda. yanliz ne siyah ne açık renk kahverengi aldım. bide güzel bi krem rengi almam lazım.
camlarda açılan kanatlara demir parmaklık tamam...bu akşamda balkonlara balık ağını gerdik...biz yaza hazırız ama havalar hala düzelmedi
Güle güle kullan canım. Ömrümü yedi senin çanta olayınnnn
Dönüşte yağmur yağmasına rağmen viaporta uğradık. Bambi çadırından bir ayakkabı ve çanta aldım :) çocuklar için çok güzel bir ortam var. İnşallah havanın iyi olduğu bir zaman yine gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?