- 29 Aralık 2007
- 3.415
- 1.154
- 698
biz de römerciyiiiiiiz:)bu topigin ortak markası romer sanırım
inşallah canım sağolRömer kullanıyoruz biz de. Ama kullanamaz hale gelince (kilo dolayısı ile) bu kadar pahalı bir marka almayacağım sanıyorum..
Onlarla yaşnız kalmak istemiyormuşsun gibi olmuş ya ondannnnbence onlar gelmeden söyleyin ozamn ameliyatı. Ama eklemeyi unutmayın; desteğinize ihtiyacımız var diye
Sen bu sefer onları takmıcan çünkü Keremciğime konsantre olcan. Onlar da Kerem kıskanmasın, üzülmesin diye onun gönlünü etmeye çalışacaklar. Yani sonuç olarak bu sefer daha kolay geçecek
Günaydınlar herkeseeeee. Sabahtan yemeğe falan girişince yazamadım. Daha da duş al , kahvaltı yap, okula yetiş olayı varneyseki haftanın don günü!! Güzel bir gün olsun inşallahhh
inşallah tatlım sağol moral için:)
haftanın 'don' gününe hızlı bi başlangıç yapmışsın
herkeslere günaydın, cumamız mübarek olsun..
istanbulda serin ve yağışlı bi hava var. yataktan çok zor kalktım, tam uyku havası
açılırım dedim, duş aldım ama daha da mayıştım yaaa :111:
hayırlısı canım, şifa bulursunuz inş..
ailenin gelmesi de avantaj. her konuda yardımları olur. senin de yükün hafifler..
ama pembişin dediği gibi önceden haberdar etmekte fayda var. hatta özellikle sizin geldiğiniz zamana göre tarih aldık dersiniz
kahvaltıda yedik, resmen ıslak kek gibi. nasıl oyuyor bu, dutlar yumuşayıp nem mi veriyor keke?..
acaba bu kekin böğürtlenlisi olur mu pembişim?.. bu arada bahsetmediğine göre efe normale döndü sanıyorum
römer sanıyorum en iyisi. ama ben maxi cosi tobi almayı istiyordum.
o da gerçekten çok iyi ve kaliteli bi koltuk. sipariş verip eşimi gönderdim, çarşıdan kraft rino ile döndü adam
şaka bi yana, krafttan da memnunum.
doğum yaklaştıkça korkular başlamış.
sakin ol, eşin haklı daha deneyimlisiniz. etrafınızda onca insan var.
hem yeni evinde olacaksız, kv ler de yanında olacak, herşey çok güzel olacak
çok geçmişler olsun. bugün daha iyisinizdir inş..
bence hiç zorlama kendini, git kv ye.. yat aşağı. inş kısa sürede iyileşirsiniz bacım..
ay inşallah canım ya kitabı okumamıştım bi bakarım inşallahGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Sağolun güzel fikir önceden söyleyip , hastane işlerinde burada yanımızda olun demek (;
Pembişcim aynen yalnızken onları istemiyormuş gibi anladılar da , benim gördüğüm evinde kv kp istemeyen gelin gayet açık söylüyor bunu alınmamın ne alemi var, hem biz zaten hep yalnızız yanımızda olmaları gerçekten hoşumuza gidiyor ..
Busmai , el kızı veya oğlu diye Boşuna dememişler zamanında, alınmak için bahane bulmuşlar sizinkiler de
Bu defa gerçekten çok güzel olacak. İlkindeki acemilikleri yapmayacaksın, çocuk kusunca ya da gaz sancısından ağlarken , daha rahat olacağından psikolojin de daha rahat olacak insallah .. Yanında ailen yardımcı olacak insanların da var, bence olumluya odakla zihnini. Herşey orada bitiyor gerçekten ... Muhammed Bozdağ zihinsel şifa yı okudun mu bilmiyorum , bu konularda çok etkili.
Allah'ın izni ile herşey çok güzel olacak inanıyorum ben (;
Colicos hoşgeldin ,işlerinde kolaylıklar
Nfk,ilbilge , Elifnaz Busmai pembe hepiniz sağolun destekleriniz için ...
Ecrin çok geçmiş olsun Allah şifalar versin , kusmak çok hırpalıyor yavruları.. );
Hepimize hayırlı huzurlu bir gün diiyorum
hayırlı olsun küpecikler:)Bebek mağazaları da indirim yapmış jujube den mesaj geldi %50 yeni sezon ürünleri.. Çok cici şeyler oluyor orada
Annelerinize neler aldınız kızlar ? Ben yeşil taşlı bi yüzük beğeniyordu ne zamandır , onu aldım beğenmedikendi seçip değiştirecek bugün , ananeye hediye seçerken bizim kıza bi şevk geldi pırıl pırıl takıları görünce , onun kulak delme işi de aradan çıkmış oldu , çok şeker oldu ama kıza benzedi ben küpeyi çok severim De, konuşmaya ilk başladığımda küpe iştiyoyum demişim kızım hiç bana çekmemiş, süslü değil, erkek çocuğu gibi, o yüzden ayrı bi sevindim bu küpe olayına
kahvaltıda yedik, resmen ıslak kek gibi. nasıl oyuyor bu, dutlar yumuşayıp nem mi veriyor keke?..
acaba bu kekin böğürtlenlisi olur mu pembişim?.. bu arada bahsetmediğine göre efe normale döndü sanıyorum
römer sanıyorum en iyisi. ama ben maxi cosi tobi almayı istiyordum.
o da gerçekten çok iyi ve kaliteli bi koltuk. sipariş verip eşimi gönderdim, çarşıdan kraft rino ile döndü adam
şaka bi yana, krafttan da memnunum.
[
Eşine yapılan iğne, alerjik reaksiyon yaptığı için, eşini kaybeden hanımın konusunu okuduğumdan beri fenayım elim kolum kalkmıyor , Rabbim yardım etsin , çok zor bir imtihan..
Elfony var bir de ig de, minik kuzusunu kaybeden.. Bloğunu Okudukça hatalarımı, ufacık şeylere şikayetlerimi görüp kendimi tokatlıyorum Allah yardım etsin zor durumda olanlara
Pembe tebrik ederim devamı da gelir insallah , Karatay diyeti detaylarını pek bilmiyorum , tv de rastladığımda bol bol yumurta tereyağı ciğer yiyin dediğini duyuyorum, günde 10 yumurtaya kadar yiyin yiyebilirseniz diyordu geçen bir yerlerde..
Şundan 10 sene evvel de yumurtaya zararlı derlerdi halbuki..
hanımlar bebişimin kıyafetlerini yıkamak için hangi marka nasıl bir deterjan almam gerekiyor!!
biz de römerciyiiiiiiz:)
inşallah canım sağol
haftanın don günü herkes kırmızı don giysin bugüüünn
inşallah tatlım sağol moral için:)
ay inşallah canım ya kitabı okumamıştım bi bakarım inşallah
eşi ölen kadını ben de okudum ve kendimden utandım
hayırlı olsun küpecikler:)
Neden sayfalar gözükmüyor ilerleyemiyorum anlamadim.
ya cnm kraft rinoda kollara geçen bez kısımları dikişli görünüyo ama yıkadınız mı hiç? bi de şu kekin tarifini alabilir miyim oğlum bu sıra keke sardı da. :)
Karbonhidrat yemiyorum
Kızım okumayın şu haberleriiiiii!!
Dalin sıvı
Hahaha dalga geçmeyin beee :)
Sorunu anlamadım :/
http://www.kevserinmutfagi.com/karadutlu-brownie.html
Yahu haber değil biri topik açmış ,hususi arayıp bulmadık yanee
Hem okuyunca kendi dert ettiklerimizden utanıyoruz ,bize iyi bir tokat oluyor aslında..
Allah eşlerimizi bize bağışlasın stres topumuz onlar bizim :*
Selam şekerler iyisinizdir umarım. bugün keyfim pek yok sabahtan beri başım ağrıyor. iki ağrı kesici banamısın demedi. niye böyle oluyor anlamıyorum. düne kadar çok iyiydim. dün maaşımı çektim kv 600 tl mutfak alışverişi yaptım. bukez gözü doymuştur umarım. eşim beni anlamıyor. iyide konuşsam kötü anlıyor. önce kv şimdide eşim çıktı. anlık agresif davranışlar. nekadar zor bir imtihanım var yarabbim. isyanda etmek istemiyorum ama gereksiz yanlış anlamalar... niye acaba. soruyorum beni haksız çıkarıyor yaa. offf. sıkıldım artık.
:)bu pantolonunda rengi çok güzelmiş fakat ben bu pantalon yerine bu bacaklardan istiyorum ki
bende de giydiğimde bu şekilde dursun
Eki Görüntüle 1102621
canım aynı davranışlar batuşda da var. kırılan bardak çanak bizdede mevcut. cam kırıntısından bıktım artık. bide boyu yetişiyor artık tezgahın üstüne eline geçeni alıyor.demek ki direk denize akıyor! sadece kakayı tutar belki, ama onu henüz tecrübe etmedim :)
bu arada kerem tam tersi çok huysuz bir çocuk oldu. zaten uzun zamandır kendini ifade ediyordu onun derdi başka, kabına sığmıyor. kendi yemek kendi içmek kendi yapmak istiyor herşeyi. çoğu zaman izin veriyorum sonuç kırılan bardaklar tabaklar... peşimde sürekli, kolumu bacağımı çekiştiriyor. yanındayken hiç iş yapamıyorum. böyle değildi. yatağından inmeyi de çözmüş. yatırırken anamız ağladı dün akşam kaç kez indi geldi. tokatlamamak için kendimi zor tutuyorum
hımmm karşılık veriyor demek. bizimki de allahallah diyor.Bir de "Yeter artık!!" diye bağırdığımda;
"Yetey! Yetey!" diye o da bana bağırıyor
manyak karı diye boşuna demiyorummmm.ben de bugun hiiicbisey yapmadim.
Manyak bi film izledim, biraz spor yaptim dus aldim.
Ev supurulecek, mutfak toplanacak, camasir makinesinin dugmesine basilacak.
Yemek namina dunden kalan yesil mercimek bi de kiymali borek var. Esim de gelmek uzere ve ben salon koltugunda bornozla yayilmis bu msji yaziyorum. biri beni cimdiklesiiiin:111:
ahh canımm çok geçmiş olsun çok üzülldüm tatlım benim. şimdi iyisindir umarım.günün kötü haberi merdivenden düştüm ayak bileğimi incittim... demekki neymiş merdivenden inerken önümüze bakacakmışız
öyle tatlım yaaa.Tıklama topiğe. Hele sen busmai valla tam yolunmalıksın haaaaa!! Doğuracağın çocuğa bi ad bul sen önce
Ay valla ben yerinde olsam sanırım kaçardım o ortamdan. Bu ne ya?? Oğlu bitse anası, anası bitse oğlu başlıyo...! Ev bulamadınız mı hala yahu??? 600 liralık da ne aldın kız??
ayyy inanmıyoruum canım benimm. ne hissettiğini tahmin edebiliyorum canım yaa çok geçmiş olsun. topikte nazar var sanırsam. şimdi iyidir umarım. geçmişe hiç bakamadım yeni görüyorum tatlım yaa. üzülme oluyor istemesekte böyle kazalar.Kızlar moralim çok bozuk. Aptalca birşey yaptım ve oğluşuma zarar verdimyerde oturuyodu ve bacaklarının bir kısmı koltuğun altındaydı. Üşümesin diye onu kaldırayım dedim. Geri çekip kaldırdım ama ayağını kurtaramamışım tam. Tabi bacağını sıkıştırmış ve zorlamış oldum. Çok fena ağladı. Sonra da ayakta duracağı zaman sendeledi, duramadı. Acıyo dedi o bacağını gösterip kocam da sağolsun bana laf sayıp durdu. Giyindik acile gittik. Röntgen çekildi. Çocuk doktoru baktı ve kırık çıkık çatlak yok dedi. Dolven şurup ve bi jel verdi. Yarına daha iyi olur dedi. Oğluş yolda uyuyakalınca şurubu içemedi tabi :/ jeli sürdüm ve giydîrdim. Hiç uyanmadı kuzucum ( çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamın ise bana az önce ettiği laf : ne biçim kaldırıyosan artık çocuğu, insan bi dikkat eder, biz çekmicez o çekecek.. Sanki ben bilerek yaptım.. Umarım yarın sabaha herşey daha iyi olur..
önce yanlış alıntı yaptığını düşündüm, sonra bir daha bir daha okuyuncamanyak karı diye boşuna demiyorummmm.
kılıfın tamamı çıkıyor, ama kemerdeki kısımı hatırlamıyorum.ya cnm kraft rinoda kollara geçen bez kısımları dikişli görünüyo ama yıkadınız mı hiç? bi de şu kekin tarifini alabilir miyim oğlum bu sıra keke sardı da. :)
sabır taşı colicos.. herkes bi amelle ahireti kazanacak.Selam şekerler iyisinizdir umarım. bugün keyfim pek yok sabahtan beri başım ağrıyor. iki ağrı kesici banamısın demedi. niye böyle oluyor anlamıyorum. düne kadar çok iyiydim. dün maaşımı çektim kv 600 tl mutfak alışverişi yaptım. bukez gözü doymuştur umarım. eşim beni anlamıyor. iyide konuşsam kötü anlıyor. önce kv şimdide eşim çıktı. anlık agresif davranışlar. nekadar zor bir imtihanım var yarabbim. isyanda etmek istemiyorum ama gereksiz yanlış anlamalar... niye acaba. soruyorum beni haksız çıkarıyor yaa. offf. sıkıldım artık.
he evden çıkmasan da bol bol sür, vücudunda sürülmedik yer bırakma :111:Evet ben de reçeteyi eczaneye uzatıp Total fiyatı öğreninceşöyle oldum aynen, ama o krem bana 2-3 yıl gider son kullanım tarihi gelmezse bi de Dr diyor ki evden çıkmasan da sür bunu, fiyatını duyunca oldu canım sürerim Bol bol dedim tabii
Bizde de eşim telefonla kızımı aramış annene buradan ne alayım diyordu , artık ne bulursadoğum günümde çiçek verdi, ben istiyorum ki bana özel birşeyler düşünüp alsın, ama adam kendine bile alışverişi bana yaptırıyor , ondan böyle uğraşmalı aktiviteler beklemiyorum o yüzden
Belki enişte düşünceli davranır bu defa, belli mi olur, kuzucuklar azıcık büyüsün bi öpüp koklasın eşleri ve hediyelerini gözü görmüyor insanın zaten
Römer kullanıyoruz biz de. Ama kullanamaz hale gelince (kilo dolayısı ile) bu kadar pahalı bir marka almayacağım sanıyorum..
hepinizin anne olduğunu ve doğum yaptığını düşünerekten bir şey sorucam bayanlar,,,,
eşimin kuzeni yeni doğum yaptı eşim gidelim dedi bende lohusa kadının yanına gidilmez, kadının zaten 2 yaşında bir çocuğu var birde yeni bebek birde kadın lohusa en azından 2 aylık olsun bebek gider birde altın takarız dedim,,,
eşim hem erkek ve çok samimi değil kuzeni ile, kadıncağız utanır sıkılır, diye düşümdüm,,,
şahsen ben kimseyi istemem evimde ilk iki ay doğum yaptıktan sonra diye düşünüyorum,,,
mantıksız mıyım kızlar ,,,
sizde birer doğum yapmış kadınlar olarak bana cevap yazar mısınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?