cantan hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan..Ben de dün starcity outlet de, forewer new e gittim, internet sitesinden krem rengi bi çanta beğenmiştim , onu görmesem de bi benzerini buldum. Ama elim bebe mavisi ve pembe başka çantalara gitti gitti geldirenkli seviyorum napim ama kremi aldım neticede, üzülerek bıraktım diğerlerini..
Yarn okulda anneler günü kutlaması var, bize sürpriz hediyeler yaptırıyorlar ...ben de öğretmenimize, yine o mağazadan yaka kolye ve cüzdan aldım.. Ikisini de mi yoksa birini mi göndersem bilemedim :44:
Kızlar, sınıf öğretmeni ve bir öğretmenimiz daha, bizi evde ziyarete gelmek istediklerini söylediler, önümüzdeki hafta kv varken çağırsam diye düşündüm, yöresel güzel şeyler yapar o da. Sıkılırlar mı yabancı birinin yanında ne dersiniz, gerçi kv öyle çok konuşan herşeye karışan biri değildir zaten ...
ya bana, banaa?resmi sanada gönderirim istersen canım
Sabah oğluşumun sağ gözü şişikti. Şimdi öğle arasınageldim hala öyle :/ hafif çapaklanma da başlamış. Daha küçükken de böyle olmuştu damla kullanmıştık. Doktora gitmeyip yine damla kullanayım diyorum.
ah canım benim, inş gün çabucak biter. efenin gözünün şişi indi mi?Günaydınlar herkeseeeeeeeee.
Çooook uykum varrrrrgece yine bol bol burnumuz tıkandı. Serum fizyolojik de işe yaramadı. Cold mix de bitmeye yakınmış ki bitti. Sonuç: bugün bitmezzzzzz.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Geçmiş olsun canım.Günaydınlar herkeseeeeeeeee.
Çooook uykum varrrrrgece yine bol bol burnumuz tıkandı. Serum fizyolojik de işe yaramadı. Cold mix de bitmeye yakınmış ki bitti. Sonuç: bugün bitmezzzzzz.
Güzel bir gün olsun inşallah.
dünya nereye gidiyor, ne olacak halimiz yaa?
http://www.haberturk.com/polemik/haber/947530-rusya-sert-cikti
bu heriflerin karaktersizliklerene de, bu kadınların seviyesizliklerine de diyecek söz yok.
midem bulanıyor artık. milyonlarca kişinin önünde gayet doğalmış gibi her türlü ahlaksızlık yaşanıyor..
http://galeri.haberturk.com/magazin/galeri/438029-ask-ucgeninde-cikmaz-sokak/1/2
günaydın canlar
ayarlayabilirsem, salıya gitmeyi düşünüyorum.
cantan hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan..
pembişin dediği gibi çantaya sardık bu ara
öğretmene aldığın hediyelerden biri, bence yeterli olur.
ve kv ne de çağırabilirsin. ortama alışkınlardır, kv ile de muhabbet ederler.
zaten oturacakları 1 saat, çay doldur, tabak ver al biter..
ya bana, banaa?
ah canım benim, inş gün çabucak biter. efenin gözünün şişi indi mi?
annenler ne zaman geliyor bu arada?
Aaaas, pembiş annenler mi geliyor ne güzel.
dünya nereye gidiyor, ne olacak halimiz yaa?
http://www.haberturk.com/polemik/haber/947530-rusya-sert-cikti
bu heriflerin karaktersizliklerene de, bu kadınların seviyesizliklerine de diyecek söz yok.
midem bulanıyor artık. milyonlarca kişinin önünde gayet doğalmış gibi her türlü ahlaksızlık yaşanıyor..
http://galeri.haberturk.com/magazin/galeri/438029-ask-ucgeninde-cikmaz-sokak/1/2
Şimdiden gözün aydın canım. Ben de gelecek hafta çarşambaya izin alabilirsem memlekete gideceğiz. Pazartesi tatil, salım boş, çarşamba da üç saat dersim var.Yaşasın salıııı :) güzel ciciler al inşallah
Valla hala kızarık ve hafif şiş durumunda. Bugün de çay sürüp olmadı ilaca başlıcam :/
Evet inşallah perşembe veya cuma geleceklerrrrr :)
bi çanta daha aldııımYaşasın salıııı :) güzel ciciler al inşallah
Valla hala kızarık ve hafif şiş durumunda. Bugün de çay sürüp olmadı ilaca başlıcam :/
)
ah canım benim.. uzun vadede bu kanızılık için bi tedavileri yok mu yaa?herkese merhaba
bu sabah babam rahatsızlanmış annem sabah 5 de aradı korktum baya hayırdır bu saatte niye arıyorlar diye
neyse acile gittik tahlil falan yaptılar aşırı derecede kansızlık çıktı iğne verdi bakalım 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı inşallah
iyileşir :26:
resimleride akşamdan arabaya koymuştum bugün işe geç gelince işlerim birikti onları halledip tarayıp gönderirim
busmai pempiş ve nfk
Ben bu konuda şöyle duygular içindeyim: olduğun cinsiyet ve hissettiğin cinsiyetin farklı olması çok zor olsa gerek. Yani ufak bir sinirsel rahatsızlıkta insanlar ne hale geliyo; bi de böyle bir fiziksel ve duyguusal sorunu hayal edemiyorum!! Allah korusun, evlerden ırak olsun.
Kutsiye gelince. Ona da oh olsun. Aldatan erkekleri Allah davul etsin. Fakat bir adam beni istemiyorsa onu asla tehditle yanımda durdurmam.
bi çanta daha aldııım
ama geçen cuma kotondan aldığım çantayı iade edicem. alalade bi çantaya 70 tl verdim
damlanın bi zararı yoktur zati, sadece kızarık ve şişse neyse de, o huzursuzluk da veriyordur.
belki kaşınıyordur daa
ah canım benim.. uzun vadede bu kanızılık için bi tedavileri yok mu yaa?
ne bileyim serumla falan yüklesinler, iğneler de etkilir de.. yazık canına :26:
ben de o durumdaki insanlar için açıkçası üzülüyorum, çünkü çok büyük bi imtihanları var.
benim bu olayda garipsediğim; bu transeksüelin kendisi değil; milyonlarca insanlar tarafından bu şekilde aleni tasvip ve beğeni alması..
amiiin! :113: o durumda olsam, ben de senin gibi tavır alırım gibime geliyor. düşüncesi bile yakıp kavuruyor çünkü..
ama kadınların da bi bildiği var, tercihleri çok farklı olabiliyor. yanlış hatırlamıyorsam, acunla eşi hala boşanmadı.
ve acunun yeni sevgilisi ve çocuğu da malum.. :100:
şeker portakalımm, Rabbim seni övmüş de yaratmış..
maşallah sana, bahtın da yüzün kadar güzel ve duru olur inş.. melisanın da yüzünün hatları değişmiş sanki..
ikinize de 41 kere maşallah, subhanallah
dün ayşeciğe babaannesi bi küpe almış.. melisanınkine benziyor, ama ucunda küçücük bi uğurböceği var
içimden bi ses kulaklarını deldir diyor, diğer yanımsa sanki çocuğa daha sonra eziyet olacakmış gibi istemiyor...
aaa acunun yeni sevgilisinden çocuğumu oldu
canım benim çok teşekkür ederim ama senin güzelliğinin yanında benimki hiç kalır
aaa neden küpe taktırmak istemiyorsun bence çok güzel duruyor melisa nın kulaklarını biz 1 yaşından sonra deldirdik biliyorsun
iyikide deldirmişiz şimdi aklı herşeye eriyor mümkün değil delemezdik herhalde :44:
bence bir an evvel sende deldir bu arada topikde tek kulağı delik olan kız benimki mi yavvv
bugün de kimsecikler uğramamış buralara..
bahar kaç gündür nerelerdesin yahu?:26:
elifnaz, dilanaz, ecrin, colicos, busmai, egalee...
burdayııım
keyfim yok kızlar ya..
taşınma işi kafamı yoruyor ..
eşim tam kendi işlerini bitirmişti artık rahat rahat evimize ve kereme vakit ayıracaktı ki şimdi de kayınpederim hastalandı onla uğraşıyor..
aslında adamın bir hastalığı yok doktor doktor geziyorlar.. tansiyonu sürekli inip çıkıyor. çok aktif bir adamdı ,işlerden elini çekti boşluğa düştü bence bundan kaynaklanıyor. sürekli yatıyor sanırım depresyona girdi başka bir hastalığı yok çıkmadı çünkü. eşim de onunla uğraşıp duruyor moralim bozuluyor.
zaten doğum yaklaştı onun endişeleri de var bende. güya son aylarımda keremle o ilgilenecekti. ben parka çıkaramıyorum keremi yoruluyorum kereme üzülüyorum.. doğacak çocuğa isim arayacak vaktimiz bile yok, düşünün.. akşam eve yorgun argın geliyor.
doğurmadan yeni eve geçmem lazım haftasonu mobilya aldık 1 aydan önce gelmezmiş. yani canım çok sıkkın. bende haberler böyle
şeker portakalımm, Rabbim seni övmüş de yaratmış..
maşallah sana, bahtın da yüzün kadar güzel ve duru olur inş.. melisanın da yüzünün hatları değişmiş sanki..
ikinize de 41 kere maşallah, subhanallah
dün ayşeciğe babaannesi bi küpe almış.. melisanınkine benziyor, ama ucunda küçücük bi uğurböceği var
içimden bi ses kulaklarını deldir diyor, diğer yanımsa sanki çocuğa daha sonra eziyet olacakmış gibi istemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?