burdayııım
keyfim yok kızlar ya..
taşınma işi kafamı yoruyor ..
eşim tam kendi işlerini bitirmişti artık rahat rahat evimize ve kereme vakit ayıracaktı ki şimdi de kayınpederim hastalandı onla uğraşıyor..
aslında adamın bir hastalığı yok doktor doktor geziyorlar.. tansiyonu sürekli inip çıkıyor. çok aktif bir adamdı ,işlerden elini çekti boşluğa düştü bence bundan kaynaklanıyor. sürekli yatıyor sanırım depresyona girdi başka bir hastalığı yok çıkmadı çünkü. eşim de onunla uğraşıp duruyor moralim bozuluyor.
zaten doğum yaklaştı onun endişeleri de var bende. güya son aylarımda keremle o ilgilenecekti. ben parka çıkaramıyorum keremi yoruluyorum kereme üzülüyorum.. doğacak çocuğa isim arayacak vaktimiz bile yok, düşünün.. akşam eve yorgun argın geliyor.
doğurmadan yeni eve geçmem lazım haftasonu mobilya aldık 1 aydan önce gelmezmiş. yani canım çok sıkkın. bende haberler böyle
ben küçükken deldirmistim kızın kulağını sonra küpe degistirirken taktirmadi biri kapandı. bir dahada deldirmedim. okulda da takilmaz bence, künye falanda takmiyorum hicbirine korkuyorum açıkçası
bugün de kimsecikler uğramamış buralara..
bahar kaç gündür nerelerdesin yahu?:26:
elifnaz, dilanaz, ecrin, colicos, busmai, egalee...
bi çanta daha aldııım
ama geçen cuma kotondan aldığım çantayı iade edicem. alalade bi çantaya 70 tl verdim
damlanın bi zararı yoktur zati, sadece kızarık ve şişse neyse de, o huzursuzluk da veriyordur.
belki kaşınıyordur daa
ah canım benim.. uzun vadede bu kanızılık için bi tedavileri yok mu yaa?
ne bileyim serumla falan yüklesinler, iğneler de etkilir de.. yazık canına :26:
Canım annem de çok yoğun bu ara ,kadıncağız yazlığa taşınıyor herşeyi kendi yapıyor zaten.depresif kraliçe arı :76:
taşınmayı neden bu kadar büyütüyorsun ya? tamam elbette evin hanımı olarak sen de yorulacaksın ama
nakliye firması inan herşeyi hallediyor. hem o kadar yakınsınızki diğer eve, birkaç saate herşey tamam olur..
kp e geçmişler olsun, tansiyon fena. annemin de sürekli yükseliyor..
keremi bazı günler annene bıraksa eşin, akşam dönerken alsa.. sen de ufaktan eşyaları toparlardın..
mobilya dediğin koltuk dolap falan mı? 1 ay sonra gelsin, ne olurki..
taşınma işin olmasa da kaygılarıninin olmasi çok normal. bende de oldu ama şimdi üzülüyorum açıkçası.son ayimi daha güzel gecirebilirdim. bence çok takılma oluruna bırak en azından tasinacagin ev belli. bizde evin satılmasıni bekliyoruz. sen bebege odaklan bence. isim bak, kiyafetlerini hazırla
Canım annem de çok yoğun bu ara ,kadıncağız yazlığa taşınıyor herşeyi kendi yapıyor zaten.
Ben Keremle de toplanırım da ,kendimi yorarım diye girişmek istemiyorum.. Biraz kıyafet poşetledim o kadar. Güya görümcemler yardım edecek ama bekliyoruz işte.. Mobilya dediğim de salon koltukları, biz taşındıktan sonra gelse de olur ama böyle herşey bölük pörçük ;canım sıkılıyor işte depresyondayım.. Halılar yıkamaya verilecek, perde modeli belirlenecek ,zart zurt işler.. eşim de ortalarda yok
Son ayı daha güzel geçirmek diye bişey yok galiba hamilelikte.. Endişeler olmazsa olmaz.
İsimsiz bebeğin Kıyafetlerini yıkadık annemle ama düzenleyip yerleştirmek için yeni eve geçmem lazım.. Şu an öyle boş boş bekliyorum..
Yarın kendimi zorlayıp bir arkadaşla avm ye gidicez.. Evden çıkmak hiç içimden gelmiyor ama yapmalıyım
ben de o durumdaki insanlar için açıkçası üzülüyorum, çünkü çok büyük bi imtihanları var.
benim bu olayda garipsediğim; bu transeksüelin kendisi değil; milyonlarca insanlar tarafından bu şekilde aleni tasvip ve beğeni alması..
amiiin! :113: o durumda olsam, ben de senin gibi tavır alırım gibime geliyor. düşüncesi bile yakıp kavuruyor çünkü..
ama kadınların da bi bildiği var, tercihleri çok farklı olabiliyor. yanlış hatırlamıyorsam, acunla eşi hala boşanmadı.
ve acunun yeni sevgilisi ve çocuğu da malum.. :100:
çantanı güle güle kullan canım
valla canım yaşdan dolayı olabilir böyle kansızlık durumu dedi mide bulantıları içinde mide yaşlılığı diye birşey varmış ondan olur dedi
daha öncesinde de babam çok serum yedi ama birşey farketmemişti bakalım inşallah bu ilaçlar bir işe yarar:26:
bu arada pempiş nfk maiilerinize bakın
busmai sende özel mesaj kutuna bak canım
şeker portakalımm, Rabbim seni övmüş de yaratmış..
maşallah sana, bahtın da yüzün kadar güzel ve duru olur inş.. melisanın da yüzünün hatları değişmiş sanki..
ikinize de 41 kere maşallah, subhanallah
dün ayşeciğe babaannesi bi küpe almış.. melisanınkine benziyor, ama ucunda küçücük bi uğurböceği var
içimden bi ses kulaklarını deldir diyor, diğer yanımsa sanki çocuğa daha sonra eziyet olacakmış gibi istemiyor...
burdayııım
keyfim yok kızlar ya..
taşınma işi kafamı yoruyor ..
eşim tam kendi işlerini bitirmişti artık rahat rahat evimize ve kereme vakit ayıracaktı ki şimdi de kayınpederim hastalandı onla uğraşıyor..
aslında adamın bir hastalığı yok doktor doktor geziyorlar.. tansiyonu sürekli inip çıkıyor. çok aktif bir adamdı ,işlerden elini çekti boşluğa düştü bence bundan kaynaklanıyor. sürekli yatıyor sanırım depresyona girdi başka bir hastalığı yok çıkmadı çünkü. eşim de onunla uğraşıp duruyor moralim bozuluyor.
zaten doğum yaklaştı onun endişeleri de var bende. güya son aylarımda keremle o ilgilenecekti. ben parka çıkaramıyorum keremi yoruluyorum kereme üzülüyorum.. doğacak çocuğa isim arayacak vaktimiz bile yok, düşünün.. akşam eve yorgun argın geliyor.
doğurmadan yeni eve geçmem lazım haftasonu mobilya aldık 1 aydan önce gelmezmiş. yani canım çok sıkkın. bende haberler böyle
canımıniçiii görümcemler de bu ara babalarıyla uğraşıyorlarValla erkek milletine hava hoş. Bu kadar para budalası kadın olduktan sonra zaten kadınların aşağılanması da bitmez. Allah ıslah etsin...
Bu arada belki transeksüel ve travestileri kabullenmeye başlarsak fuhuş dışında bi meslek de yapabilirler. Her halükarda çok zoooor :/
Benim dedemde de kansızlık var ve ilaçlar diğerleri ile sorun çıkarıyo o yüzden iğne oluyo :/ Allah beterinden korusun.
Melisa çok değişmişşşşş. Sarılın olmuş resmen. İkinize de maşallah valla nazar değmesin.
Valla benim kulağımı küçükken deldirmeselerdi ben büyüyünce hiççç cesaret edemezdim. O yüzden deldirin gitsin valla.
Canımıniçiiiii. Sorunları tek tek ele al. Hepsi bir arada düşünürsen olmaz. Öncelikle isim alternatiflerini sırala çnkü o en kolayı :) sonra görümcenleri ara. Telepati kurmaya çalışmakeremi dışarı çıkarsınlar, sen o sırada mama yap; size gelsinler bişiler yiyip eşya toplasınlar bu haftaki görevlerin bu kAdar çekirge :))
hergün çıkmam ya, bazen de evde sakinlik hoşuma gdiyorkendinini çok yormadan bence hergün çık. hava değişimi iyi gelir evde insan bos olunca kuruyor da kuruyor
nfk bence deldirme ayşec,ğ,n kulaklarını...benimkini deldirmeseler ben hiç deldirmezdim küpe hiç sevmem kulağım hemen kızarır hiç takamam. kızımınkini de deldirmicem..künyelerini doğunca taktım daha hiç çıkarmadık çok alıştılar...
pembiş oğlanda alerjik bişeyler olabilir doktora bi götür bence.
busmai hepsi olur canım lütfen keyfini sür seçmenin yerleştirmenin gezmenin temiz havanın.
şeker portakalı çok geçmiş olsun erkekte pekduymamıştım kansızlık...kaçak olan bir kanama mı var acaba miğde yada bağırsakta
Elifnaz maşallah valla sen kol çantası nezaman takıyorsun...bende hep sırt çantası veya heybe var iki eliminde boş olması lazım:)
nfk senin şu salı pazarına hastayım gıcığım kıskancım..:)
canımıniçiii görümcemler de bu ara babalarıyla uğraşıyorlar
ben o yüzden rölantideyim
bu kadar ters bi zamanlama olamaz Allah hayırlara çıkarsın
hergün çıkmam ya, bazen de evde sakinlik hoşuma gdiyor
Günaydınlar herkeseeeeeeeee.
Çooook uykum varrrrrgece yine bol bol burnumuz tıkandı. Serum fizyolojik de işe yaramadı. Cold mix de bitmeye yakınmış ki bitti. Sonuç: bugün bitmezzzzzz.
Güzel bir gün olsun inşallah.
canımıniçiii görümcemler de bu ara babalarıyla uğraşıyorlar
ben o yüzden rölantideyim
bu kadar ters bi zamanlama olamaz Allah hayırlara çıkarsın
hergün çıkmam ya, bazen de evde sakinlik hoşuma gdiyor
nfk bence deldirme ayşec,ğ,n kulaklarını...benimkini deldirmeseler ben hiç deldirmezdim küpe hiç sevmem kulağım hemen kızarır hiç takamam. kızımınkini de deldirmicem..künyelerini doğunca taktım daha hiç çıkarmadık çok alıştılar...
busmai hepsi olur canım lütfen keyfini sür seçmenin yerleştirmenin gezmenin temiz havanın.
şeker portakalı çok geçmiş olsun erkekte pekduymamıştım kansızlık...kaçak olan bir kanama mı var acaba miğde yada bağırsakta
Elifnaz maşallah valla sen kol çantası nezaman takıyorsun...bende hep sırt çantası veya heybe var iki eliminde boş olması lazım:)
bizim hastalıklar hep cakisiyor. iki bucurde nezle. cold mix bizimde bitmis bugün esim gelirken aldı. inşallah bu gecemiz daha iyi geçer.
sana diyorum ama benimde yapımda o var. bir gün ciktiysam ikinci gün evde olmam lazım.
evet canım haklısın silkindim kendime geldim:)nfk bence deldirme ayşec,ğ,n kulaklarını...benimkini deldirmeseler ben hiç deldirmezdim küpe hiç sevmem kulağım hemen kızarır hiç takamam. kızımınkini de deldirmicem..künyelerini doğunca taktım daha hiç çıkarmadık çok alıştılar...
Ay madem adamın birşeyi yok niye tüm çocukları uğraştırıyo beaaaaa?!?! Agresife bağladım :) neyse cnikom geçecek inşallah
Hanım hanımmmmm!! Belki kızın sevecek??!! :) etkileme yavruyu. Ayrıca en kötü ihtimalle düğününde takmayacak mı kısmet olursa??(nasıl ileri görüş yaptım hahaha)
Alerji olsa da bişi yapılamaz ki şimdi.. Bi de kaşınmıyo; yani öyle bi hareket yok. Az daha bekleyelim :)
Cnımmmmm Allah sana kolaylık versin. Ben bi taneyle zor başediyorum.. Geçmişler olsun kuzulara. Ay Efe bi horluyo duymalısıncold mixi bulandan Allah razı olsun
Kızlar Somadakiler için dua etmeyi unutmayalım. Allah yardımcıları olsun(
böbrekte idrar birikmesi
arkadaşlar merhaba
ben 2014 ağustos annesi olucam inşallah
bugün doktora gittim
bebeğimin sağ böbreğinde idrar birikmesinden dolayı büyüme olmuş
7 mm
çok korkuyorum
burada başına böyle birşey gelen var mı????
sonradan gecen veya????
lütfen yardımcı olun
evet aynen öyle
evet canım haklısın silkindim kendime geldim:)
şimdi oğluş uyudu ben de salondaki bazı dolapları döktüm, vitrindeki bazı şeyleri gazeteye sardım iyi geldi kafam dağıldı yoksa o kadar iş varken boş boş durmaktan tırlatmak üzereyim
aman ben de bilmiyorum biri tansiyonunu ölçüyo biri yemeğini hazırlıyo eşim de doktora taşıyıp duruyo neyse işte el elin eşeğini türkü söyleyerek arar demişler ben yavaş yavaş kendi başımın çaresine bakayım kendi işimi kendim göreyim.. böyle daha mutluyum, huyum kurusun.
mutfaktaki yüksek dolaplarla başa çıkamam ama, onlar görümcelerin ellerinden öper
Somadakilerin de yakınlarının da Allah yardımcısı olsunbu kaçıncı yaa
Iyi geceler canlarr..bi kac gundur okuyup yazamiyorum..oglus ve babamiz uyudu bende nette dolasayim dedim firsattan istifade..gecen hafta oglus ve bende ki rahatsizlik bugunde babamizda basladi.ishal ve kusma..patates haslayip kekik suyu kaynatip verdim toparlar umarim biraz yarina;
Gecmisi okudum cok fazla sikinti yok masallah
sekerportakali babacigina gecmisler olsun;en iyisi ferrumun ampulleri sanki kp de kullandi bi sure iyi simdi canim..dugunude atlatmissiniz bizde merak ediyoruz seni valla..
Pembis istanbul maceraniz kisa surmus ama yetmis trafik soruns all i bitecek gibi degil;o kadar insan anca..efecik icinde damla kullansaydin keske direkt..cay mikrobunu kirar goz cevresinin sadece cunku..icine pek faydasi olmaz sanki..annenlerde geliyormus gozun aydin..benimde annem ablam kizKardesim hafta sonu bendeler ins.
Busmai strese girmissin hakli olarak..ama ilLaki hersey hallola ca k canim..Allah s ağ liktan bi skinti vermesin en onemlisi o.diger hersey yolunA girer bi sekilde.
elifnaz yeni cantan hayirli olsun..bebislerde bir an evvel iyilesir insallah.pembisin dedigi gibi canta duskunlugu topikte bulasici galiba..anneler gununden once kendime kirmizi canta ve laciverr kirmizi spor ayakkabi almistim..anneler gunu icinde esim israr edince oglumun adina kendine bi sey bak diye:)pudra pembe bi cantacik aliverdim gitti..Allah kullanmak nasip etsin hepimize..
Ilbilge memlekete gidiyormussun..iyi yolculuklr canim..bende cok ozledim oralari ve findik lahmacunu:)aciktim galiba..
Ve ayrica ilk 24 saat cok onemli bu tur vakalarda..elimizden baska bisey gelemesede en azindan dua edelim arkadaslar soma daki iscilerimiz icin.Allah y ar dimcilari olsun..coluluguna cocuguna bagislasin rabbim onlari
Öncelikle geçmiş olsun canım. İnş. Gideceğiz canım, çok bunaldım artık.bizim oralar da insanı başka.Iyi geceler canlarr..bi kac gundur okuyup yazamiyorum..oglus ve babamiz uyudu bende nette dolasayim dedim firsattan istifade..gecen hafta oglus ve bende ki rahatsizlik bugunde babamizda basladi.ishal ve kusma..patates haslayip kekik suyu kaynatip verdim toparlar umarim biraz yarina;
Gecmisi okudum cok fazla sikinti yok masallah
sekerportakali babacigina gecmisler olsun;en iyisi ferrumun ampulleri sanki kp de kullandi bi sure iyi simdi canim..dugunude atlatmissiniz bizde merak ediyoruz seni valla..
Pembis istanbul maceraniz kisa surmus ama yetmis trafik soruns all i bitecek gibi degil;o kadar insan anca..efecik icinde damla kullansaydin keske direkt..cay mikrobunu kirar goz cevresinin sadece cunku..icine pek faydasi olmaz sanki..annenlerde geliyormus gozun aydin..benimde annem ablam kizKardesim hafta sonu bendeler ins.
Busmai strese girmissin hakli olarak..ama ilLaki hersey hallola ca k canim..Allah s ağ liktan bi skinti vermesin en onemlisi o.diger hersey yolunA girer bi sekilde.
elifnaz yeni cantan hayirli olsun..bebislerde bir an evvel iyilesir insallah.pembisin dedigi gibi canta duskunlugu topikte bulasici galiba..anneler gununden once kendime kirmizi canta ve laciverr kirmizi spor ayakkabi almistim..anneler gunu icinde esim israr edince oglumun adina kendine bi sey bak diye:)pudra pembe bi cantacik aliverdim gitti..Allah kullanmak nasip etsin hepimize..
Ilbilge memlekete gidiyormussun..iyi yolculuklr canim..bende cok ozledim oralari ve findik lahmacunu:)aciktim galiba..
İlahi pembiş.Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)
Oğlum dün çok kudurmuştu. Sanırım kol bacak ağrısından hep inledi ve uyandı. Yani ömrümü yedi bu çocuk valla beni 5 yaş yaşlandırdı
Haftanın ortası geldiğine göre sonu da gelir yakında :) güzel bir gün olsun inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?