Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

taşınma işin olmasa da kaygılarıninin olmasi çok normal. bende de oldu ama şimdi üzülüyorum açıkçası.son ayimi daha güzel gecirebilirdim. bence çok takılma oluruna bırak en azından tasinacagin ev belli. bizde evin satılmasıni bekliyoruz. sen bebege odaklan bence. isim bak, kiyafetlerini hazırla

ben küçükken deldirmistim kızın kulağını sonra küpe degistirirken taktirmadi biri kapandı. bir dahada deldirmedim. okulda da takilmaz bence, künye falanda takmiyorum hicbirine korkuyorum açıkçası

benim de endişem o.. künyesini hiç takamadım, küçüldü gitti.
küpeler de hatıra kalacak belliki..

gule gule kullan. bencede iade et indirimden denk gelirse yine alırsın.

Canım annem de çok yoğun bu ara ,kadıncağız yazlığa taşınıyor herşeyi kendi yapıyor zaten.
Ben Keremle de toplanırım da ,kendimi yorarım diye girişmek istemiyorum.. Biraz kıyafet poşetledim o kadar. Güya görümcemler yardım edecek ama bekliyoruz işte.. Mobilya dediğim de salon koltukları, biz taşındıktan sonra gelse de olur ama böyle herşey bölük pörçük ;canım sıkılıyor işte depresyondayım.. Halılar yıkamaya verilecek, perde modeli belirlenecek ,zart zurt işler.. eşim de ortalarda yok

Son ayı daha güzel geçirmek diye bişey yok galiba hamilelikte.. Endişeler olmazsa olmaz.

İsimsiz bebeğin Kıyafetlerini yıkadık annemle ama düzenleyip yerleştirmek için yeni eve geçmem lazım.. Şu an öyle boş boş bekliyorum..
Yarın kendimi zorlayıp bir arkadaşla avm ye gidicez.. Evden çıkmak hiç içimden gelmiyor ama yapmalıyım

kendinini çok yormadan bence hergün çık. hava değişimi iyi gelir evde insan bos olunca kuruyor da kuruyor

Valla erkek milletine hava hoş. Bu kadar para budalası kadın olduktan sonra zaten kadınların aşağılanması da bitmez. Allah ıslah etsin...

Bu arada belki transeksüel ve travestileri kabullenmeye başlarsak fuhuş dışında bi meslek de yapabilirler. Her halükarda çok zoooor :/

Benim dedemde de kansızlık var ve ilaçlar diğerleri ile sorun çıkarıyo o yüzden iğne oluyo :/ Allah beterinden korusun.

Melisa çok değişmişşşşş. Sarılın olmuş resmen. İkinize de maşallah valla nazar değmesin.

Valla benim kulağımı küçükken deldirmeselerdi ben büyüyünce hiççç cesaret edemezdim. O yüzden deldirin gitsin valla.

Canımıniçiiiii. Sorunları tek tek ele al. Hepsi bir arada düşünürsen olmaz. Öncelikle isim alternatiflerini sırala çnkü o en kolayı :) sonra görümcenleri ara. Telepati kurmaya çalışma keremi dışarı çıkarsınlar, sen o sırada mama yap; size gelsinler bişiler yiyip eşya toplasınlar bu haftaki görevlerin bu kAdar çekirge :))

canımıniçiii görümcemler de bu ara babalarıyla uğraşıyorlar
ben o yüzden rölantideyim
bu kadar ters bi zamanlama olamaz Allah hayırlara çıkarsın
kendinini çok yormadan bence hergün çık. hava değişimi iyi gelir evde insan bos olunca kuruyor da kuruyor
hergün çıkmam ya, bazen de evde sakinlik hoşuma gdiyor

nfk bence deldirme ayşec,ğ,n kulaklarını...benimkini deldirmeseler ben hiç deldirmezdim küpe hiç sevmem kulağım hemen kızarır hiç takamam. kızımınkini de deldirmicem..künyelerini doğunca taktım daha hiç çıkarmadık çok alıştılar...
pembiş oğlanda alerjik bişeyler olabilir doktora bi götür bence.
busmai hepsi olur canım lütfen keyfini sür seçmenin yerleştirmenin gezmenin temiz havanın.
şeker portakalı çok geçmiş olsun erkekte pekduymamıştım kansızlık...kaçak olan bir kanama mı var acaba miğde yada bağırsakta
Elifnaz maşallah valla sen kol çantası nezaman takıyorsun...bende hep sırt çantası veya heybe var iki eliminde boş olması lazım:)
nfk senin şu salı pazarına hastayım gıcığım kıskancım..:)

herzaman takmiyorum misal kızın yıl sonu gosterisi ve kuzenimin dugunu var.
kol çantasını da küçük almadım orta boy diyelim. kisa mesafelerde çocuk eşyası alır:13:

sana diyorum ama benimde yapımda o var. bir gün ciktiysam ikinci gün evde olmam lazım.

bizim hastalıklar hep cakisiyor. iki bucurde nezle. cold mix bizimde bitmis bugün esim gelirken aldı. inşallah bu gecemiz daha iyi geçer.

Ay madem adamın birşeyi yok niye tüm çocukları uğraştırıyo beaaaaa?!?! Agresife bağladım :) neyse cnikom geçecek inşallah

Hanım hanımmmmm!! Belki kızın sevecek??!! :) etkileme yavruyu. Ayrıca en kötü ihtimalle düğününde takmayacak mı kısmet olursa?? (nasıl ileri görüş yaptım hahaha)

Alerji olsa da bişi yapılamaz ki şimdi.. Bi de kaşınmıyo; yani öyle bi hareket yok. Az daha bekleyelim :)

bizim hastalıklar hep cakisiyor. iki bucurde nezle. cold mix bizimde bitmis bugün esim gelirken aldı. inşallah bu gecemiz daha iyi geçer.

Cnımmmmm Allah sana kolaylık versin. Ben bi taneyle zor başediyorum.. Geçmişler olsun kuzulara. Ay Efe bi horluyo duymalısın cold mixi bulandan Allah razı olsun

Kızlar Somadakiler için dua etmeyi unutmayalım. Allah yardımcıları olsun (

böbrekte idrar birikmesi

arkadaşlar merhaba
ben 2014 ağustos annesi olucam inşallah

bugün doktora gittim
bebeğimin sağ böbreğinde idrar birikmesinden dolayı büyüme olmuş
7 mm

çok korkuyorum
burada başına böyle birşey gelen var mı????
sonradan gecen veya????

lütfen yardımcı olun

sana diyorum ama benimde yapımda o var. bir gün ciktiysam ikinci gün evde olmam lazım.
evet aynen öyle
evet canım haklısın silkindim kendime geldim:)
şimdi oğluş uyudu ben de salondaki bazı dolapları döktüm, vitrindeki bazı şeyleri gazeteye sardım iyi geldi kafam dağıldı yoksa o kadar iş varken boş boş durmaktan tırlatmak üzereyim

aman ben de bilmiyorum biri tansiyonunu ölçüyo biri yemeğini hazırlıyo eşim de doktora taşıyıp duruyo neyse işte el elin eşeğini türkü söyleyerek arar demişler ben yavaş yavaş kendi başımın çaresine bakayım kendi işimi kendim göreyim.. böyle daha mutluyum, huyum kurusun.
mutfaktaki yüksek dolaplarla başa çıkamam ama, onlar görümcelerin ellerinden öper

Somadakilerin de yakınlarının da Allah yardımcısı olsun bu kaçıncı yaa

Iyi geceler canlarr..bi kac gundur okuyup yazamiyorum..oglus ve babamiz uyudu bende nette dolasayim dedim firsattan istifade..gecen hafta oglus ve bende ki rahatsizlik bugunde babamizda basladi.ishal ve kusma..patates haslayip kekik suyu kaynatip verdim toparlar umarim biraz yarina;
Gecmisi okudum cok fazla sikinti yok masallah
sekerportakali babacigina gecmisler olsun;en iyisi ferrumun ampulleri sanki kp de kullandi bi sure iyi simdi canim..dugunude atlatmissiniz bizde merak ediyoruz seni valla..
Pembis istanbul maceraniz kisa surmus ama yetmis trafik soruns all i bitecek gibi degil;o kadar insan anca..efecik icinde damla kullansaydin keske direkt..cay mikrobunu kirar goz cevresinin sadece cunku..icine pek faydasi olmaz sanki..annenlerde geliyormus gozun aydin..benimde annem ablam kizKardesim hafta sonu bendeler ins.
Busmai strese girmissin hakli olarak..ama ilLaki hersey hallola ca k canim..Allah s ağ liktan bi skinti vermesin en onemlisi o.diger hersey yolunA girer bi sekilde.
elifnaz yeni cantan hayirli olsun..bebislerde bir an evvel iyilesir insallah.pembisin dedigi gibi canta duskunlugu topikte bulasici galiba..anneler gununden once kendime kirmizi canta ve laciverr kirmizi spor ayakkabi almistim..anneler gunu icinde esim israr edince oglumun adina kendine bi sey bak diye:)pudra pembe bi cantacik aliverdim gitti..Allah kullanmak nasip etsin hepimize..
Ilbilge memlekete gidiyormussun..iyi yolculuklr canim..bende cok ozledim oralari ve findik lahmacunu:)aciktim galiba..

Ve ayrica ilk 24 saat cok onemli bu tur vakalarda..elimizden baska bisey gelemesede en azindan dua edelim arkadaslar soma daki iscilerimiz icin.Allah y ar dimcilari olsun..coluluguna cocuguna bagislasin rabbim onlari

Canım bizde böbrek kanalında büyüme tespit edildi doğuma 2-3 hafta kala. 1 yaşına doğru geçer dedi doktorumuz. 2 yaşına geliyoruz yeni toparlıyo. Sürekli ultrasona girdi (iki haftada bir sonra her ay sonra iki üç ayda bir). Böbrek sintigrafisi de çektirdik. Şimdilik durum kötü görünmüyor bakalım inşallah. Siz de sürekli kontrol ettireceksiniz. Gerekirse voiding yapılacak. Hep şöyle dedim kendime; sana da tavsiyem o "eskiden bu imkanlar yokken insanlar bu sebeplerden böbrek hastası olup böbrek kaybediyormuş. İlerde böyle birşey olacağına şimdi birşeylere katlanıp çözüm bulmak daha iyi". Allah şifa versin canım ve sağlıkla kucağına aldırsın bebişi :)

Veeee busmaiii sahalardaaaa aferin kız sana. Biz senin iş bitirici haline alışkınız biliyosun

Babanıza geçmiş olsun canım :/ hepiniz turp gibi olun inşallah :)

Çaylı pamuğu bolca bekletmeye çalışıp içine de kaçmasını sağlamaya çalıştım ama çok başarılı olamadım :/ bugün olmazsa damlaya başlıcam ama onu damlatmak da çoook eğlenceli olacak gibi

Çantalarını güle güle kullan canım :)

Ve ayrica ilk 24 saat cok onemli bu tur vakalarda..elimizden baska bisey gelemesede en azindan dua edelim arkadaslar soma daki iscilerimiz icin.Allah y ar dimcilari olsun..coluluguna cocuguna bagislasin rabbim onlari

Amin canım aminnnn :/

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)

Oğlum dün çok kudurmuştu. Sanırım kol bacak ağrısından hep inledi ve uyandı. Yani ömrümü yedi bu çocuk valla beni 5 yaş yaşlandırdı

Haftanın ortası geldiğine göre sonu da gelir yakında :) güzel bir gün olsun inşallahhhhhhh

Öncelikle geçmiş olsun canım. İnş. Gideceğiz canım, çok bunaldım artık.bizim oralar da insanı başka.

İlahi pembiş. büyüyüp seni utandırsın da gör.
Herkese günaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…