Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

en küçük saksıda var mı bilmiyorum ama bi büyüğünde var sanırsam. Doğumgünü bizim de muallakta, bende fikirlere açığım
Başta dışardan açıkhava bir yer tutup iftar yemeğinin üstüne kesilen pasta gb düşündüm ama sonra maliyet beni aştı Şimdide ramazandan bir hafta öncesinde evde toplanıp bişiler yapmayı düşünüyorum. Geçen yıldan bornun yaptıkları da çok hoşuma gitmişti onlardanda bişiler yapacağım. Birde aklıma takılan bişi var, ben çağıracağım kişilere doğumgünü olduğunu söylemesem mi diyorum, utanıyorum öyle olunca hediye ister gb oluyor diye. Siz nasıl yaptınız geçen yıldan doğumgünü yapanlar ?( pembişim özellikle sen) Ben içimde ukte kalmasın diye yapıyorum doğumgüününü, mevlütünü bve 1 yaş doğumgününü yapamadım yaz tatillerinde kayseride olduğumuz için kv nin evinde olunca çekindim. Yine kv nin evine denk geliyor ama yinede yapacağım bu seferFikirlere açığım arkadaşlarr

Son düzenleme:
Selaminaleykum canlar..
biz geldik evimize gecmise henuz bakamadan bi selam vereyim dedim yarin uzun uzun bakicam.ins.cook.ozledikk.hepiniziiii ins herseyler.yolundadir...

Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir pazar olsun inşallah. Zaten pzt sendromu da yok bu hafta

Bornum hoş geldin canım. Nasılsın?? Yasircik de iyi mi??

Aryamm tabiki doğum günü olduğunu söyleyeceksin ayıp olur mu hiç :)

Destinycik, her konuşmanın bitiminde sağda iki küçük dikdörtgen var. Birinde + işareti var ya işte ona tıklayacaksın çoklu alıntı yapacaksan. Hepsini biriktirip sonuncu alıntında ya +sı olmayana tıklayacaksın yada konuya cevap vere

Bugünkü planımız 1-2 saat avm yapıp ev ortamına girmek :) ayrıca balık alıp annem stayla tencerede pişirilecekmiş; kokusu olmuyormuş. Görcizzzzzzz :)

Aryacım ben aynı zamanda yeni evime geçicem ya herkes toplanmışken bir de yasin okuyalım istiyorum.herkese de böyle soylemeyi düşünüyorum çunku muhtemelen bi ev hediyesiyle gelecekler bi de doğum gunu dersem çok ayıp olur.bence söylemesen de olur herkes eve gelince anlar:)

Ben şu http://www.nilsmum.com/2012/12/dogum-gunu-susleri-nasl-yaplr.html?m=1 sitede hoş fikirler gördüm kadının verdiği linkteki siteye girip bir şeyler indirdim. Cupkek çikolata su şişeleri ve duvar için banner şablonları var. Şeker hamurundan kurabiye yapıyım diyorum. Çocuklar için cicili bicili kurabiye tarifleri var onlardan da bi iki çeşit yapıyım diyorum. Gelenlere vermek için de busmainin fıkrı hoşuma gitti. Kitap ayracı yapıyım dıyorum. Bizimki canım kardeşimi çok sevıyor pastasının üstüne canım kardeşimin fotosunu bastırsammı diye dusunuyorum. Kafamda bunlar var şimdilik
Born bize fikir ver yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pembiş gunaydıncanım bende yok o artılardan neyse zamanla çözerim inşallah
Balık kokusunu gidermek için balığı kızartırken yanınada bir tencere su kaynatıyosun suyun içine karanfil portakal limon elma ayva ne bulursan onun kabuğunu atıp balık kızarana kadar diğer ocakta bunları kaynagıyosun zahidede izlemiştim ama hiç denemedim

Telefon kullanmayı öğrencem diye salak salk işler yapıyorum lütfen dikkate almayınız beni bu ara

Dogumgunu telaslari baslamis ne guzel ben bu yil gecen yilki.gibi bir.kutlama yapamicam saniyorum cunku ablam yeni dogum yapmia olucak memlekette yapamam burda da yapmak canim hic.istemiyor ama.ufak capli da olsa bisiler yaparim saniyorum...ablamin dogumu yaklastigi icin gitmisken surpriz.baby shower yaptk ig ye yukledim.fotoyu.cok hos oldu hersey kiz bebeklerin herbiseyi susluuu :)))
Bizde de hersey yolunda cok.sukur yasir pasa evi ozlemis her kosesini didikledi neyseki babasi babanneye goturdu.ozlem gidersinler bende.biraz kafa.dinliyim :)) bu arada biz artik.yolun yarisini bitirdikkk diger dogumlara da pek az.kaldi heyecan yaptimm :)

Allah kurtarsın canım ablanı da senide
Azıcık fikir şey etseydin doğum günü için

benim evim yolun karşı tarafında:) kendi evimiz olacak inşallah.. yardım eden annem kv ve görümcelerim var tabi.. ama en çok eşimden yardım bekliyorum
her güzel şey bitermiş neyse yine buluşursunuz

bütün kutlamaları bir arada yapıyoruz dersin; o kadarcık hediye kimseyi batırmaz canım

hoşgeldinnn
e artık bebek çizelgeni ekle de takip edelim biz de
baby shower maşallahlık olmuş sağlıkla doğar inşallah ,kızlarınız arkadaş olacak ne güzel:)

Allah kurtarsın canım ablanı da senide
Azıcık fikir şey etseydin doğum günü için

Amim canim ins.kolay olur dogumlarimiz...
Fikir seyetmezmiyim konseptiniz ne dogumgununuz ne zaman

Pcyi.ilk actigimda eklerim ins su anda tam 20 haftayi bitirdik :) baby shower begenmene sevindim cnm hepicigini ben yaptimmm :)) merakla bekliyoruz kizlari ins iyi anlasirlar bu arada isim olarak sare disinda hala bisi bulamadm bu gidisle sare olucak galiba birde zümra ismini soylediler ama emin olamadm herturlu fikre acigim...
sende de tasinma telaslari var cok kolayca gecsin bitsn ins.Allah kolaylik versin

Butun kutlamalar bi arada evet:)
Allah güle güle oturmak nasip etsin yeni evinde evin hayır uğur getirsin canım
Ne kadar ortak yönümüz var bende aynı sitede karşı bloktan aldım evi aynı senin gibi karşıya tasıyorum:)
Sana yardım edilsin tabi ya ben tek başıma çok yoruldum ev toplamaktan ıvır zıvır bitmiyor

Kıss konsept neyim yok pastayı canım kardeşimli yapayım dıyorum bi de pembiş duvar cupkek vs bannerlerim var elimde bu arada kızımın elbiseside maviş:) çok uyumlu yani:) ama her türlü. Fikre açığım

Bugün hava kapalıydı ama biz gezdik:) Önce güzel manzaralı bir kahvaltı yaptık, kerem arabasında uyuyordu..Uyanınca parkta koşturdu durdu.. Sonra eşimin işi vardı beni avm ye bıraktı. Biraz dolaştım yoruldum; palyaçonun biri çocukları oynatıyordu saldım Keremi oraya.HaHopladı zıpladı baya oynadı..Sonra baktım artık tozutmaya başladı çocukları çekiştiriyor ,aldım eve geldik..

Hamile bir çocukluk arkadaşım var onunla aynı gidiyorsun onunki de kız:)Ben de Zümra ismini seviyorum. Sare de güzel, Yasire daha iyi uyar.
Çok detaya inmedim henüz birkaç dolabı toparladım. Mutfağı görümcemlerle çarşamba günü toplayacağız bakalım..
İnşallah bebek erken gelmez de doğumda yeni evimde olurum. Burdan 2 oda fazla.

Allah kolaylık versin yaa ben zorlandım yani

Sen uygulama üzerinden kullanıyorsun sanırım. Bende uygulama yok o yüzden farklı demekki..

Balık cidden kokusuz oldu. Köri tuz kırmızı biber kara bibere limona bulayıp, içlerine soğan sarımsak tıkıp, azcık su ile pişirdi çelik tencerede.

Sare güzel de sara hastalığını çağrıştırdığı için hoşlanmamıştım :/ zümra ne demek bilmiyorum ama söylenişi çok kolay değil; millet zümre diyebilir.

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeeeeee :) 19 mayısımız kutlu olsun. Çocuklarımız büyüyüp vatana millete hayırlı birer genç olsunlar inşallahhh.

Kocacım gece 1 gibi geldi. Yataktaki yayılma günlerim bitti

Herkese güzel bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…