en küçük saksıda var mı bilmiyorum ama bi büyüğünde var sanırsam. Doğumgünü bizim de muallakta, bende fikirlere açığımPembiş saol şekerim inşallah hayır olur bzen fırlatasım geliyor
Busmai evet canım ben de taşınıyorum inşallah sen nereye tasınıyosun karnın burnunda zor olmıcak mı yardım eden birileri var mı bari
Nfk seni gelmez dedilerdi ben de fırçadan kurtuldum sandıydım:) iyi yolculuklar şekerim sağlıcakla git ve gel
Arya fesleğen de guzel fikirmiş. Küçük saksıda satılıyor mu sen kendın mi dikeceksin. Doğum gunu için neler planlıyorsun biraz fikir versene. Ben kendımı tasınmaya verdiğimden doğum gunune konsantre olamıyorum. Ramazandanönce yapıyım dıyorum hem okuldakı arkadaslarım da tatıle gırmemiş olur gelebilirler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aryacım ben aynı zamanda yeni evime geçicem ya herkes toplanmışken bir de yasin okuyalım istiyorum.herkese de böyle soylemeyi düşünüyorum çunku muhtemelen bi ev hediyesiyle gelecekler bi de doğum gunu dersem çok ayıp olur.bence söylemesen de olur herkes eve gelince anlar:)
Ben şu http://www.nilsmum.com/2012/12/dogum-gunu-susleri-nasl-yaplr.html?m=1 sitede hoş fikirler gördüm kadının verdiği linkteki siteye girip bir şeyler indirdim. Cupkek çikolata su şişeleri ve duvar için banner şablonları var. Şeker hamurundan kurabiye yapıyım diyorum. Çocuklar için cicili bicili kurabiye tarifleri var onlardan da bi iki çeşit yapıyım diyorum. Gelenlere vermek için de busmainin fıkrı hoşuma gitti. Kitap ayracı yapıyım dıyorum. Bizimki canım kardeşimi çok sevıyor pastasının üstüne canım kardeşimin fotosunu bastırsammı diye dusunuyorum. Kafamda bunlar var şimdilik
Born bize fikir ver yaa
Pembiş gunaydıncanım bende yok o artılardanneyse zamanla çözerim inşallah
Balık kokusunu gidermek için balığı kızartırken yanınada bir tencere su kaynatıyosun suyun içine karanfil portakal limon elma ayva ne bulursan onun kabuğunu atıp balık kızarana kadar diğer ocakta bunları kaynagıyosun zahidede izlemiştim ama hiç denemedim
Dogumgunu telaslari baslamis ne guzel ben bu yil gecen yilki.gibi bir.kutlama yapamicam saniyorum cunku ablam yeni dogum yapmia olucak memlekette yapamam burda da yapmak canim hic.istemiyor ama.ufak capli da olsa bisiler yaparim saniyorum...ablamin dogumu yaklastigi icin gitmisken surpriz.baby shower yaptk ig ye yukledim.fotoyu.cok hos oldu hersey kiz bebeklerin herbiseyi susluuu :)))
Bizde de hersey yolunda cok.sukur yasir pasa evi ozlemis her kosesini didikledi neyseki babasi babanneye goturdu.ozlem gidersinler bende.biraz kafa.dinliyim :)) bu arada biz artik.yolun yarisini bitirdikkk diger dogumlara da pek az.kaldi heyecan yaptimm :)
benim evim yolun karşı tarafında:) kendi evimiz olacak inşallah.. yardım eden annem kv ve görümcelerim var tabi.. ama en çok eşimden yardım bekliyorumPembiş saol şekerim inşallah hayır olur bzen fırlatasım geliyor
Busmai evet canım ben de taşınıyorum inşallah sen nereye tasınıyosun karnın burnunda zor olmıcak mı yardım eden birileri var mı bari
Nfk seni gelmez dedilerdi ben de fırçadan kurtuldum sandıydım:) iyi yolculuklar şekerim sağlıcakla git ve gel
Arya fesleğen de guzel fikirmiş. Küçük saksıda satılıyor mu sen kendın mi dikeceksin. Doğum gunu için neler planlıyorsun biraz fikir versene. Ben kendımı tasınmaya verdiğimden doğum gunune konsantre olamıyorum. Ramazandanönce yapıyım dıyorum hem okuldakı arkadaslarım da tatıle gırmemiş olur gelebilirler
her güzel şey bitermişBence beğenir canımcım.
Kısmet bu kadarmış deyip sineye çekiyorum ben de
Canım Allah razı olsun. İki hafta sonra bir kaçış planımız var ama bakalım
Güzel vakit geçirmene sevindim bu arada :) dönüşünü dört gözle bekliyorum
en küçük saksıda var mı bilmiyorum ama bi büyüğünde var sanırsam. Doğumgünü bizim de muallakta, bende fikirlere açığım
Başta dışardan açıkhava bir yer tutup iftar yemeğinin üstüne kesilen pasta gb düşündüm ama sonra maliyet beni aştıŞimdide ramazandan bir hafta öncesinde evde toplanıp bişiler yapmayı düşünüyorum. Geçen yıldan bornun yaptıkları da çok hoşuma gitmişti onlardanda bişiler yapacağım. Birde aklıma takılan bişi var, ben çağıracağım kişilere doğumgünü olduğunu söylemesem mi diyorum, utanıyorum öyle olunca hediye ister gb oluyor diye. Siz nasıl yaptınız geçen yıldan doğumgünü yapanlar ?( pembişim özellikle sen ) Ben içimde ukte kalmasın diye yapıyorum doğumgüününü, mevlütünü bve 1 yaş doğumgününü yapamadım yaz tatillerinde kayseride olduğumuz için kv nin evinde olunca çekindim. Yine kv nin evine denk geliyor ama yinede yapacağım bu sefer Fikirlere açığım arkadaşlarr
Dogumgunu telaslari baslamis ne guzel ben bu yil gecen yilki.gibi bir.kutlama yapamicam saniyorum cunku ablam yeni dogum yapmia olucak memlekette yapamam burda da yapmak canim hic.istemiyor ama.ufak capli da olsa bisiler yaparim saniyorum...ablamin dogumu yaklastigi icin gitmisken surpriz.baby shower yaptk ig ye yukledim.fotoyu.cok hos oldu hersey kiz bebeklerin herbiseyi susluuu :)))
Bizde de hersey yolunda cok.sukur yasir pasa evi ozlemis her kosesini didikledi neyseki babasi babanneye goturdu.ozlem gidersinler bende.biraz kafa.dinliyim :)) bu arada biz artik.yolun yarisini bitirdikkk diger dogumlara da pek az.kaldi heyecan yaptimm :)
Amim canim ins.kolay olur dogumlarimiz...Allah kurtarsın canım ablanı da senide
Azıcık fikir şey etseydin doğum günü için
benim evim yolun karşı tarafında:) kendi evimiz olacak inşallah.. yardım eden annem kv ve görümcelerim var tabi.. ama en çok eşimden yardım bekliyorum
her güzel şey bitermişneyse yine buluşursunuz
bütün kutlamaları bir arada yapıyoruz dersin; o kadarcık hediye kimseyi batırmaz canım
hoşgeldinnn
e artık bebek çizelgeni ekle de takip edelim biz de
baby shower maşallahlık olmuş sağlıkla doğar inşallah ,kızlarınız arkadaş olacak ne güzel:)
benim evim yolun karşı tarafında:) kendi evimiz olacak inşallah.. yardım eden annem kv ve görümcelerim var tabi.. ama en çok eşimden yardım bekliyorum
her güzel şey bitermişneyse yine buluşursunuz
bütün kutlamaları bir arada yapıyoruz dersin; o kadarcık hediye kimseyi batırmaz canım
hoşgeldinnn
e artık bebek çizelgeni ekle de takip edelim biz de
baby shower maşallahlık olmuş sağlıkla doğar inşallah ,kızlarınız arkadaş olacak ne güzel:)
Amim canim ins.kolay olur dogumlarimiz...
Fikir seyetmezmiyim konseptiniz ne dogumgununuz ne zaman
Pcyi.ilk actigimda eklerim ins su anda tam 20 haftayi bitirdik :) baby shower begenmene sevindim cnm hepicigini ben yaptimmm :)) merakla bekliyoruz kizlari ins iyi anlasirlar bu arada isim olarak sare disinda hala bisi bulamadm bu gidisle sare olucak galiba birde zümra ismini soylediler ama emin olamadm herturlu fikre acigim...
sende de tasinma telaslari var cok kolayca gecsin bitsn ins.Allah kolaylik versin
Hamile bir çocukluk arkadaşım var onunla aynı gidiyorsun onunki de kız:)Ben de Zümra ismini seviyorum. Sare de güzel, Yasire daha iyi uyar.Amim canim ins.kolay olur dogumlarimiz...
Pcyi.ilk actigimda eklerim ins su anda tam 20 haftayi bitirdik :) baby shower begenmene sevindim cnm hepicigini ben yaptimmm :)) merakla bekliyoruz kizlari ins iyi anlasirlar bu arada isim olarak sare disinda hala bisi bulamadm bu gidisle sare olucak galiba birde zümra ismini soylediler ama emin olamadm herturlu fikre acigim...
sende de tasinma telaslari var cok kolayca gecsin bitsn ins.Allah kolaylik versin
Çok detaya inmedim henüz birkaç dolabı toparladım. Mutfağı görümcemlerle çarşamba günü toplayacağız bakalım..Butun kutlamalar bi arada evet:)
Allah güle güle oturmak nasip etsin yeni evinde evin hayır uğur getirsin canım
Ne kadar ortak yönümüz var bende aynı sitede karşı bloktan aldım evi aynı senin gibi karşıya tasıyorum:)
Sana yardım edilsin tabi ya ben tek başıma çok yoruldum ev toplamaktan ıvır zıvır bitmiyor
Bugün hava kapalıydı ama biz gezdik:) Önce güzel manzaralı bir kahvaltı yaptık, kerem arabasında uyuyordu..Uyanınca parkta koşturdu durdu.. Sonra eşimin işi vardı beni avm ye bıraktı. Biraz dolaştım yoruldum; palyaçonun biri çocukları oynatıyordu saldım Keremi oraya.HaHopladı zıpladı baya oynadı..Sonra baktım artık tozutmaya başladı çocukları çekiştiriyor ,aldım eve geldik..
Hamile bir çocukluk arkadaşım var onunla aynı gidiyorsun onunki de kız:)Ben de Zümra ismini seviyorum. Sare de güzel, Yasire daha iyi uyar.
Çok detaya inmedim henüz birkaç dolabı toparladım. Mutfağı görümcemlerle çarşamba günü toplayacağız bakalım..
İnşallah bebek erken gelmez de doğumda yeni evimde olurum. Burdan 2 oda fazla.
Pembiş gunaydıncanım bende yok o artılardanneyse zamanla çözerim inşallah
Balık kokusunu gidermek için balığı kızartırken yanınada bir tencere su kaynatıyosun suyun içine karanfil portakal limon elma ayva ne bulursan onun kabuğunu atıp balık kızarana kadar diğer ocakta bunları kaynagıyosun zahidede izlemiştim ama hiç denemedim
Amim canim ins.kolay olur dogumlarimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?