ŞEKER PORTAKALIM canım benim çok geçmiş olsun. çok üzüldüm inşallah iyiye gider herşey. hastaneye yatması iyi olmuş. daha iyi bakılacak. onlar gereken herşeyi yaparlar zaten. rabbimden acil şifalar diliyorum. dualarımız sizinle canım.sizede çok geçmiş olsun. inşallah iyi haberler alırsınız.
çok geçmiş olsun..senin kız mı ,oğlan mı?
daha çok erkeklerde görünüyormuş galiba?
çok sağol canım cevabın için
siz de kaç santim büyüme vardı????
bi de nette down sendromu belirtisi diyordu bu böbrek rahatsızlıkları ?
Herkese günaydın.Günaydınlar herkese. Sabahtan beri neden kimse yazmamış??? Bu saatte topik mi açılır?? :)
Bugün annemler geliyor inşallah. Menümüz kıymalı taze fasulye, bulgur pilavı, cacık ve salata şeklinde.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Günaydınlar herkese. Sabahtan beri neden kimse yazmamış??? Bu saatte topik mi açılır?? :)
Bugün annemler geliyor inşallah. Menümüz kıymalı taze fasulye, bulgur pilavı, cacık ve salata şeklinde.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Ne mutlu sizeee. Tadını çıkarın ne güzel.Herkese günaydın.
Ooooo, senin günün süper başlamıştır. Şimdiden gözün aydın canım. Ben de çarşamba için izin aldım biz de gidiyoruz. Hafta sonu memleketteyim yani.
Evet erkek annesiyim ben de. Vallahi şimdi ne desem yalan olur çünkü üstünden iki yıl geçti. Fakat ikisinde de vardı genişleme. Biri birkaç ay sonra düzeldi ama diğeri için hala ultrasona gidiyoruz.
Down sendromu vs olduğunu sanmıyorum. Yani sonuçta yapılan testlerde "down olasılığı yüksek" iken çocuklar sapasağlam oluyorlar; bi böbrekten mi bağlayacaklar downa?? Allah korusun. Sen böyle şeyler okuyup içini çürtmemeye çalış. Çalış diyorum çünkü insan ister istemez araştırıyo ve internet de çöplük gibi malesef. İnşallah senin yavrunun da doğum sonrasındaki aylarda düzelir ve birşeyciği kalmaz.
Herkese günaydın.
Ooooo, senin günün süper başlamıştır. Şimdiden gözün aydın canım. Ben de çarşamba için izin aldım biz de gidiyoruz. Hafta sonu memleketteyim yani.
Soma'da ölenlerin sayısı 282 olmuş ve hala ulaşılmayanlar var. İnsan gözyaşlarını tutamıyor.
gunaydin canlar.. Dunden beri malum olaydan dolayi darmadaganim. Aglamaktan helak oldum.
Rabbim bunu unutturacak dert vermesin
pembisim, gozun aydin.. Monun de cok guzel.
Taze fasulyeye de bayilirim..
ilbilge, memlekete gidiyorsunuz demek.. Cok sevindim.. Kizce de anneannesini dedesini bi gorsun..
çok sağol cevabın için.
insan kafasına takmadan duramıyor
küçücük bebeler
inşallah daha büyümez
sizin hala daha takipler sürüyor dediniz
büyüme ne kadar siz de
kaç yaşında oğlunuz?
bir de bu takipler ,ultrasonlar vs ler can acıtıcı mı çocuklar için..,
nette bi kaç bişey okudum
moralim bozuldu
herkese günaydın olsun inşallah ama gelen haberler pek iç açıcı değil:26:
pempiş efe ye çay iyi gelmedi demekki damla iyi olmuş gözünaydın bu arada annenler geliyormuş yemeklerde mis ellerine sağlık
ilbilgehatun iyi yolculuklar canım çok güzel vakit geçirirsin inşallah
colıcos canım çok sağolasın inşallah iyileşecek
nfk aynen yaa sabah gelirken radyoda ölen işçi aileleri ile konuşmaları veriyorlardı işe gelene kadar ağladım şişti gözlerim valla
ama elimizden ne geliyor duadan başka inşallah bu tedbirler daha sıkı olur alınacak yeni yasalar çıkar sonrasında da bu insanlara yardım eli uzatılır
inşallah :26:
dün hastaneye gittim babamın yanına allaha şükür iyi gördüm kan vermişler 3 ünite iyi gelmiş rengi yerine gelmişti
keyfide yerindeydi alalhımıza bin şükür testler yapılacak inşallah onlarda temiz çıkar sağ salim çıkarız hastaneden
Herkese günaydınnn...
Ne mutlu sizeee. Tadını çıkarın ne güzel.
gunaydin canlar.. Dunden beri malum olaydan dolayi darmadaganim. Aglamaktan helak oldum.
Rabbim bunu unutturacak dert vermesin
pembisim, gozun aydin.. Monun de cok guzel.
Taze fasulyeye de bayilirim..
ilbilge, memlekete gidiyorsunuz demek.. Cok sevindim.. Kizce de anneannesini dedesini bi gorsun..
Sağ olun kızlar. Yarını iple çekiyorum.herkese günaydın olsun inşallah ama gelen haberler pek iç açıcı değil:26:
pempiş efe ye çay iyi gelmedi demekki damla iyi olmuş gözünaydın bu arada annenler geliyormuş yemeklerde mis ellerine sağlık
nfk aynen yaa sabah gelirken radyoda ölen işçi aileleri ile konuşmaları veriyorlardı işe gelene kadar ağladım şişti gözlerim valla
ama elimizden ne geliyor duadan başka inşallah bu tedbirler daha sıkı olur alınacak yeni yasalar çıkar sonrasında da bu insanlara yardım eli uzatılır
dün hastaneye gittim babamın yanına allaha şükür iyi gördüm kan vermişler 3 ünite iyi gelmiş rengi yerine gelmişti
keyfide yerindeydi alalhımıza bin şükür testler yapılacak inşallah onlarda temiz çıkar sağ salim çıkarız hastaneden
Babanın iyi olmasına sevindim canım.herkese günaydın olsun inşallah ama gelen haberler pek iç açıcı değil:26:
Herkese günaydın.Günaydınlar herkese. Dualarımızın kabul olduğu güzel bir gün olur inşallah..
Herkese günaydın.
Bugün bol bol hazırlık yapacağım. Eşim geç geldiği için yarın sabah yola çıkacağız.
Pembiş, annenler geldiler değil mi?
Arya da kesin Kayseri yolcusudur.
Günaydınlar herkese. Dualarımızın kabul olduğu güzel bir gün olur inşallah..
ilbilgehatun memlekete sağlıkla git gel inşallah doping gibi gelir valla
pembiş efenin gözünün düzelmesine sevindim
şekerportakalı babanın daha iyi olmasına çok mutlu oldum onlar gülümseyerek bakınca bize yetiyor değil mi
ben de bugün hamile bi arkadaşla bebek şekeri bakmaya gideceğim,keremi kv ye bırakıp.
çarşamba günü avm turu yapmıştık çok iyi geldi;kereme fisher price konuşan lazımlık aldım yarın başlayacağım bakalım işe yarayacak mı.. birkaç gün evde olacağım inşallah başarırız.yoksa cesaretim kırılır valla.
kp de idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik iğneyle düzeldi şimdi iyi çok şükür.. haftaya da artık evimizle ilgili işlere niyetliyiz inşallah; yine bir aksilik çıkmazsa..
bu arada şu "çizmelerimi çıkarayım mı" diyen adamdan çok etkilendim, keşke onlar milletvekili olsa diyorum..
milletvekili maaşlarını düşürseler belki rant sağlamak değil de ;gerçekten hizmet etmek isteyenler geçer başımıza.
gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlarimm..
Rabbim recep ayi ve cuma gunu hurmetine, dunyadaki tum insanlara saglik ve huzur versin..
Ulkemizi ve millletimizi korusun. Hakkimizda hayirli olacak dualarimizi kabul etsin, ailelerimizi bize bagislasin..
Dun nenedeydik. Bahceli ev ne guzel.
Yegenimle aysecigi asagi indirdim. 4-5 saat kosturup oynadilar.. Ben de parktaki kadar yorulmadim. tirmanip dusecekleri bi sey olmadigi icin rahat ettim, cimende kosturup durdular. Annemler yazliga gecince ben de haftanin birkac gunu orada kalirim artik..
Birkac gundur cok saldim. Ev feci durumda. 3-4 posta camasir var. Evi silip supurmeyi dusunuyorum. Firsatim olursa spor da yapicam. Aksama ne yemek yapicam sorunsali beynimin bi kismini kemiredursun bakalim. Elbet bi sey bulurum..
ilbilge, hazirliklar baslamis. Ne heyecan vardir simdi sende?.. Keyifle yaparsin bavulunu..
pembisim, sen de seker kivamindasindir saniyorum.annenler geldi di mi?..
seker portakalimm, babacigin iyi olmus, cok sevindim. İns kisa surede daha da iyi olur evine gecer. Rabbim tum hastalara sifa versin..
busmai, kp in rahatsizligi anlasilmis. Tedavi de olmus, cok sukur. Siz de normal hayata donersiniz artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?