Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sizede çok geçmiş olsun. inşallah iyi haberler alırsınız.
ŞEKER PORTAKALIM canım benim çok geçmiş olsun. çok üzüldüm inşallah iyiye gider herşey. hastaneye yatması iyi olmuş. daha iyi bakılacak. onlar gereken herşeyi yaparlar zaten. rabbimden acil şifalar diliyorum. dualarımız sizinle canım.

Şeker portakalım geçmiş olsun canım. Herşeyin daha iyiye gideceğine inanıyorum ki nitekim başlamış bile. Allah dermansız dert vermesin.

Aryamm efenin gözü daha iyi damlaya başlayınca. Geçmesini dört gözle bekliyorum.

Yaşananlardan dolayı elim varmıyo birşey yazasım gelmiyo. Allah sabır versin diyoruz ama kaç eve ateş düştü.. Bir de sürekli "kader kısmet" modunda yorumlar oluyor ki daha da üzücü. Sanırım kader sadece müslümanları vuruyor. Beğenmediğimiz elin gavurunda ne hikmetse böyle "iş kazaları" olmuyor... Allah sebep olanları da bildiği gibi etsin buna göz yumanları da. Anne olunca iyice dayanamaz oluyor insan anne babasız büyümek zorunda kalan çocuklara, eşi olmadan hayata tutunmak zorunda kalacak olan kadınlara ((

Evet erkek annesiyim ben de. Vallahi şimdi ne desem yalan olur çünkü üstünden iki yıl geçti. Fakat ikisinde de vardı genişleme. Biri birkaç ay sonra düzeldi ama diğeri için hala ultrasona gidiyoruz.

Down sendromu vs olduğunu sanmıyorum. Yani sonuçta yapılan testlerde "down olasılığı yüksek" iken çocuklar sapasağlam oluyorlar; bi böbrekten mi bağlayacaklar downa?? Allah korusun. Sen böyle şeyler okuyup içini çürtmemeye çalış. Çalış diyorum çünkü insan ister istemez araştırıyo ve internet de çöplük gibi malesef. İnşallah senin yavrunun da doğum sonrasındaki aylarda düzelir ve birşeyciği kalmaz.

Günaydınlar herkese. Sabahtan beri neden kimse yazmamış??? Bu saatte topik mi açılır?? :)

Bugün annemler geliyor inşallah. Menümüz kıymalı taze fasulye, bulgur pilavı, cacık ve salata şeklinde.

Herkese güzel bir gün diliyorum.

Herkese günaydın.
Ooooo, senin günün süper başlamıştır. Şimdiden gözün aydın canım. Ben de çarşamba için izin aldım biz de gidiyoruz. Hafta sonu memleketteyim yani.

Herkese günaydınnn...

Herkese günaydın.
Ooooo, senin günün süper başlamıştır. Şimdiden gözün aydın canım. Ben de çarşamba için izin aldım biz de gidiyoruz. Hafta sonu memleketteyim yani.
Ne mutlu sizeee. Tadını çıkarın ne güzel.

gunaydin canlar.. Dunden beri malum olaydan dolayi darmadaganim. Aglamaktan helak oldum.
Rabbim bunu unutturacak dert vermesin

pembisim, gozun aydin.. Monun de cok guzel.
Taze fasulyeye de bayilirim..

ilbilge, memlekete gidiyorsunuz demek.. Cok sevindim.. Kizce de anneannesini dedesini bi gorsun..

çok sağol cevabın için.
insan kafasına takmadan duramıyor
küçücük bebeler
inşallah daha büyümez
sizin hala daha takipler sürüyor dediniz
büyüme ne kadar siz de
kaç yaşında oğlunuz?
bir de bu takipler ,ultrasonlar vs ler can acıtıcı mı çocuklar için..,
nette bi kaç bişey okudum
moralim bozuldu

herkese günaydın olsun inşallah ama gelen haberler pek iç açıcı değil:26:

pempiş efe ye çay iyi gelmedi demekki damla iyi olmuş gözünaydın bu arada annenler geliyormuş yemeklerde mis ellerine sağlık

ilbilgehatun iyi yolculuklar canım çok güzel vakit geçirirsin inşallah

colıcos canım çok sağolasın inşallah iyileşecek

nfk aynen yaa sabah gelirken radyoda ölen işçi aileleri ile konuşmaları veriyorlardı işe gelene kadar ağladım şişti gözlerim valla
ama elimizden ne geliyor duadan başka inşallah bu tedbirler daha sıkı olur alınacak yeni yasalar çıkar sonrasında da bu insanlara yardım eli uzatılır
inşallah :26:

dün hastaneye gittim babamın yanına allaha şükür iyi gördüm kan vermişler 3 ünite iyi gelmiş rengi yerine gelmişti
keyfide yerindeydi alalhımıza bin şükür testler yapılacak inşallah onlarda temiz çıkar sağ salim çıkarız hastaneden

Herkese günaydın.

Çok sevindim canım memleket kaçamağına

Soma'da ölenlerin sayısı 282 olmuş ve hala ulaşılmayanlar var. İnsan gözyaşlarını tutamıyor.

((( pisi pisine gidiyor ya insanlar hiç hazmedemiyorum ((

Canım duan çok güzel. Aminnnnn.

En son ölçümde ya 10 yada 8mm idi. Canları hiç acımıyor. Sonuçta karnından yada belinden ultrasonla bakılıyor. Biz sintigrafi de çektirdik. Onda da ilaç enjekte ediyorlar ve bi alete bağlanıyor (normalde uyku ilacı ile uyuyor çocuklar da bizimki uyumadı ilaca rağmen). O alet film çekiyo. Sadece damar yolu açma vs süreçleri sıkıntılı. Ama yapılacaksa yapılacak yani. Haziran sonunda iki yaşımız bitiyor inşallah.

Babanın daha iyi olmasına çok sevindm canım.

Herkese günaydınnn...

Ne mutlu sizeee. Tadını çıkarın ne güzel.

Sağ olun kızlar. Yarını iple çekiyorum.

Babanın iyi olmasına sevindim canım.

ilbilgehatun memlekete sağlıkla git gel inşallah doping gibi gelir valla

pembiş efenin gözünün düzelmesine sevindim

şekerportakalı babanın daha iyi olmasına çok mutlu oldum onlar gülümseyerek bakınca bize yetiyor değil mi

ben de bugün hamile bi arkadaşla bebek şekeri bakmaya gideceğim,keremi kv ye bırakıp.
çarşamba günü avm turu yapmıştık çok iyi geldi;kereme fisher price konuşan lazımlık aldım yarın başlayacağım bakalım işe yarayacak mı.. birkaç gün evde olacağım inşallah başarırız.yoksa cesaretim kırılır valla.

kp de idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik iğneyle düzeldi şimdi iyi çok şükür.. haftaya da artık evimizle ilgili işlere niyetliyiz inşallah; yine bir aksilik çıkmazsa..

bu arada şu "çizmelerimi çıkarayım mı" diyen adamdan çok etkilendim, keşke onlar milletvekili olsa diyorum..
milletvekili maaşlarını düşürseler belki rant sağlamak değil de ;gerçekten hizmet etmek isteyenler geçer başımıza.

gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlarimm..
Rabbim recep ayi ve cuma gunu hurmetine, dunyadaki tum insanlara saglik ve huzur versin..
Ulkemizi ve millletimizi korusun. Hakkimizda hayirli olacak dualarimizi kabul etsin, ailelerimizi bize bagislasin..

Dun nenedeydik. Bahceli ev ne guzel.
Yegenimle aysecigi asagi indirdim. 4-5 saat kosturup oynadilar.. Ben de parktaki kadar yorulmadim. tirmanip dusecekleri bi sey olmadigi icin rahat ettim, cimende kosturup durdular. Annemler yazliga gecince ben de haftanin birkac gunu orada kalirim artik..

Birkac gundur cok saldim. Ev feci durumda. 3-4 posta camasir var. Evi silip supurmeyi dusunuyorum. Firsatim olursa spor da yapicam. Aksama ne yemek yapicam sorunsali beynimin bi kismini kemiredursun bakalim. Elbet bi sey bulurum..

ilbilge, hazirliklar baslamis. Ne heyecan vardir simdi sende?.. Keyifle yaparsin bavulunu..

pembisim, sen de seker kivamindasindir saniyorum. annenler geldi di mi?..

seker portakalimm, babacigin iyi olmus, cok sevindim. İns kisa surede daha da iyi olur evine gecer. Rabbim tum hastalara sifa versin..

busmai, kp in rahatsizligi anlasilmis. Tedavi de olmus, cok sukur. Siz de normal hayata donersiniz artik..

günaydınn

Herkese günaydın.
Bugün bol bol hazırlık yapacağım. Eşim geç geldiği için yarın sabah yola çıkacağız.
Pembiş, annenler geldiler değil mi?
Arya da kesin Kayseri yolcusudur.

günaydın canım iyi yolculuklar şimdiden hazırlıklarda kolay gelsin sana

Günaydınlar herkese. Dualarımızın kabul olduğu güzel bir gün olur inşallah..

günaydın amin canım
annenler geldi mi?

aynen öyle canım bizimde içimizi ferahlatıyor bu hali
kp ine teşhis konmuş allaha şükür ilaçları iyi gelir inşallah neyse sizde biraz rahatlarsınız bu durumda iyi gezmeler

son dediğine de katılıyorum ama imkansız:26:

günaydın canım

bencede bahçeli ev büyük nimet ne güzel ayşecikle yeğenin enerjilerini atmışlardır
dualarına da yürekten amin diyorum :26:

sağolasın canım inşallah bizde onu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…