Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese günaydın.
Bugün bol bol hazırlık yapacağım. Eşim geç geldiği için yarın sabah yola çıkacağız.
Pembiş, annenler geldiler değil mi?
Arya da kesin Kayseri yolcusudur.

Kolay gelsin canım.

Annemler geldiler çok şükür. Kocacım da gitti.

Kp in tedavi olmasına sevndim canım. İnşallah ev taşıma işleriniz rayına girer.

Bence tuvalet işine kasma ve olmazsa da şevkini kırma. Çünkü kardeş geldiğinde tuvaletini yapabiliyor olan çocuklar bile ortalığa yapma moduna giriyorlarmış :/

Efe çok mutlu. Babama durup durup sarılıyo :) Allah başımızdan eksik etmesin.

Bahçeli ev çocukla süper bir olay hakkaten.

Geldiler canım çok şükür.

Annemler geldi de ben bu yaşananlardan dolayı içim cız etmeden hiçbir şey yapamıyorum güEl bir sohbet ortamı olsa onların bir daha bunu yaşayamacaklarını düşünüyorum. Oğluma sarılsam onların bir daha çocuklarına sarılamayacağını... Allah sabır versin diyorum ama benim içim bu kadar acırken yakınları ne haldedir sadece hayal edebiliyorum.. (((((

Bugün öğle arası okulda kalmadım güne. Anneciğim ve babacığım burdayken gün olur mu :)?? İyiki de kalmamışım valla karataylık bi tek salata varmış. Okul çıkışı da anneme düğün için kıyafet bakmaya gittik. Güzel bi elbise ceket takım aldık. Koca ankarada bulamyıp burda bulması trajik :)

günaydın hayırlı hafta sonları

kimsecikler girmemiş hayret bu kadar boş kalmazdı burası

pempiş canım gözünaydın anneler gelmiş efede çok mutluymuş maşallah

biz babamı çıkardık dün hasteneden aradılar bende işten izin aldım öğlen taburcu ettiler
allaha şükür korktuğumuz birşey çıkmadı akdeniz anemesi gibi bi anemi türüymüş kan verince değerleri normale dönmüş
ömür boyu iğne kullanacak 1 ay sonra bir kontrol tahlili yapılacak inşallah düzene girer herşey :26:

eve erken geldim melisada uyuyordu birden estiler halıcıyı aradım tüm halılarımı yıkamaya gönderdim çok kirlenmişlerdi
iyi oldu valla bugün eşimin işleri var melisa ile beraberiz öğle uykusuna yetişebilirsem beraber yatmayı planlıyorum bakalım
pazarada allah kerim

Günaydınlar herkeze. geçmişi okuyamıyorum enazından selam vereyim dedim. bugünlerde işten başımı kaldıramıyorum. proje sunumum harika geçti. bu işyerindeki ilk sunumumdu. bütün gözlerde bana bakınca biraz garip oluyor insan. düzgün ifade etmek için. neyseki atlattım. bide üç boyutlta çizdiğim bir sunumdu. o yüzden biraz zamanımı aldı ve topiğe giremedim. yeni işler var ,sanırım böyle devam edecek bir süre. herkezler ve çocuklar iyidir umarım.
Herkeze bol güneşli ve neşeli hafta sonu diliyorum. öpüyorum...

Canım yeni gördüm çok sevindim babanın iyi olmasına. akdeniz anemisi bildiğim kadarıyla haplada tedavi ediliyordu niye iğne yiyip canı acısınki yaa.

başarılarının devamını dilerim canım bu kadar çalışmaya güzel sunum yapman hakkındı zaten ne güzel

Canım yeni gördüm çok sevindim babanın iyi olmasına. akdeniz anemisi bildiğim kadarıyla haplada tedavi ediliyordu niye iğne yiyip canı acısınki yaa.

sağol canım ileri derecede olduğumuz ve yaşı olduğu için iğne canım hergün değil ama ilk hafta hergün sonra haftada 1 sonra ayda 1 olacak
tam akdeniz anemisi değil başka bir adı varda ben tıbbi olarak hatırlayamadım adını

Canımmm gözün aydın. Babacığının hastaneden çıkmasına çok sevindim. Allah tüm hastalara şifa versin.

Umarım planların yolunda gider

Tebriklerrrrrrr. Şeker portakalımın da dediği gibi; bunca çalışmaya bu beğeni normal

Biz de ailecek pazara gittik. Sonra oğluş yarım saat dışarda oynadı. Şimdi de uyuyacak inşallah da ben ortalık toplıcam. Kocam da havuz ve deniz keyfindeymiş. Batsın adaletsizlik :)

Selam kızlar güzel haberlerle başlamışız güne maşallah
Şekerportakalı babanın iyi haberlerle çıkmasına çok sevindim
Colicos işlerin yolunda gidiyor ne güzel başarılarının devamını diliyorum
Pembiş senin zaten keyfin yerinde boşver kocayı şimdi

Ben de dün hamile arkadaşımla bebek şekeri bakmaya gittim Allahım ne abartılı şeyler var.. Son kararım elimdeki kutulara ;tül kese içinde renkli badem şekerleri koyacağım.
Yanına sabun mu anahtarlık mı mum mu koysam derken çok kararsız kaldım;
kitap ayıracı yaptırmayı düşündüm ,ucu püsküllü.. Bakalım ..

Eşim dün akşam teyzesinin kendi evinin restorasyonu için yardım istediğini söyledi; tam işleri bitmişken düşünün bir de bu çıkıyordu başımıza! Tabi Çıldırdım!!! Ağlama bağırma, lanetleme, kapıları çarpıyorum Baktı delirdim olmayacak, teyzesini arayıp sonbahara ertelemeyi teklif etti. Doğum yapacağımı, taşınacağımı biliyorlar, ne düşüncesiz insanlar ya..
Allahım nolur başka bir iş çıkmasın artık.. Salı günü evi temizletiyoruz çarşamba görümcemler gelecek ve mutfak dolaplarını toplayacağız. Artık geçiyoruz Allahın izniyle yavaş yavaş..

Selam guzel anneler
Nfk devamsızlıktan kaldım galiba dimi:)

Şeker portakalı geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bacım

Pembiş gözün aydın anniş babişko gelmiş aile saadeti stayla:))

Busmai doğum ne zaman galiba yakın. Bende ceyine doğum gunu yapmak istiyorum bu yıl. Gelecek misafirlere vermek için hediye düşünüp duruyordum süper nir fikir verdin bana. Kitap ayracı fikrine bayıldım. Bu ara taşınma telaşı içindeyim ev topluyorum. Çok yorgunum yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi de söylemesi ayıp ben bu telefonla smile leri nerden görcem yafs
Telefon yeni de alışmaya çalısıyorum bi sürü yazım yanlışı yapıyorum kusura bakmayın
Dunde faceden hiç olmıcak birini eklemişim yanlışlıkla. Şimdi listemde ayıp olur diye de çıkaramadım

Naapcan işte alışmadık şeyde don durmuyor:)

Selam sen de mi taşınangillerdensin?
Kolay gelsin bacım
Doğumum temmuz 1 olabilir. hazirana kadar taşınmaya çalışacağım ben de.

Nfk sakaryada geziyo galiba ,sana cevap veremez:)))
Kitap ayracı fikrini beğenmene sevindim,gerçi pek kullanan olmaz ama olabilir de:)

Sabun veya kitap ayracı hoşuma giderdi

Hakkaten insanlar çok düşüncesiz. Neyseki sen olayı halletmişsin

Canım geldiler de bugün gelen şok telefonla ya salı ya pzt gidecekler. Yurtdışından misafirleri geliyor. Sağolsunlar biletlerini alıp haber veriyorlar :/

Yok smiley falan full site modunda kullanman lazım.

Şeker portakalım gözün aydın babacığın çıkmış, inş kısa zamanda toparlar.

Pembişim ayda yılda bir geliyorlar zaten onda da böyle bi aksilik! Yani yuh diyorum gelen misafirlere başka bişi diyemiyorum.

Busmai ne güzel ya sonunda başlıyorsun artık taşınma telaşına, taşınmak zorda olsa özeniyorum kendi evine taşınmana, kolay gelsin canım.

Colios cum tebriklerrr... İnsan başardığını görünce ne mutlu oluyor dimi? Hep böyle devam et inşallahh:)))

Ben doğumgünü için pembişin geçen yılki fikrinden çalıp minik saksılarda fesleğen almayı düşünüyorum bakalımm...

Bizde bugün görümcemlere ev görmeye gidicez. Yatak örtüsü aldım cıvıl cıvıl pembe çiçekli ( salı günü de doğum günü olduğu için) birde altın götürüyoruz. Umarım beğenir.

Son düzenleme:

Slm canlar.. Paketim bitti, yukleme de yapamadim.
Ancak simdi yazabiliyorum.

seker portakalim, gozunuz aydin hamdolsun babacigin taburcu olmus. İgne olmak biraz ugrastirici ama saglik icin katlanilir

colicos; tebrikler cicim. Cok calistin bunu hakettin

pembisim, neden guzel seyler kisa surer???
Buna da sukur, anneanne ve dede candir. Efe ve senin icin kendim gibi sevindim. İns bi daha firsat olur yine gelirler. Zqten okullar da kapanacak yakinda, belkim siz gidersiniz

destiniy; uzun aralar verme kuzum.. İyi olmana sevindim. Telefonun hayirli olsun. Artik daha cok yazarsin

Herkeslere selam. Cok yogun, sosyal ve gezmeli bi gundu. Suan donus yolundayiz sehirlerarasi arasi yolda. zor sartlarda yaziyorum.
Yazim yanlislarinin kusuruna bakmayin.. Simdi kapatiyorum ama donusum muhtesem olacak
Cani yurekten opuyorum, hayirli geceler..

Bence beğenir canımcım.

Kısmet bu kadarmış deyip sineye çekiyorum ben de

Canım Allah razı olsun. İki hafta sonra bir kaçış planımız var ama bakalım

Güzel vakit geçirmene sevindim bu arada :) dönüşünü dört gözle bekliyorum

[GQUOTE=PembeHipopotam;35340339]Sabun veya kitap ayracı hoşuma giderdi

Hakkaten insanlar çok düşüncesiz. Neyseki sen olayı halletmişsin

Canım geldiler de bugün gelen şok telefonla ya salı ya pzt gidecekler. Yurtdışından misafirleri geliyor. Sağolsunlar biletlerini alıp haber veriyorlar :/

Yok smiley falan full site modunda kullanman lazım.[/QUOTE]

Yaf şimdi de alıntı yapamadımiyi mi
Böyle tek tek alıntılayıpcevap yazccam

Tühh yani erken gidiyolar olsun üzülme yıne gelirler

Pembiş saol şekerim inşallah hayır olur bzen fırlatasım geliyor

Busmai evet canım ben de taşınıyorum inşallah sen nereye tasınıyosun karnın burnunda zor olmıcak mı yardım eden birileri var mı bari

Nfk seni gelmez dedilerdi ben de fırçadan kurtuldum sandıydım:) iyi yolculuklar şekerim sağlıcakla git ve gel
Arya fesleğen de guzel fikirmiş. Küçük saksıda satılıyor mu sen kendın mi dikeceksin. Doğum gunu için neler planlıyorsun biraz fikir versene. Ben kendımı tasınmaya verdiğimden doğum gunune konsantre olamıyorum. Ramazandanönce yapıyım dıyorum hem okuldakı arkadaslarım da tatıle gırmemiş olur gelebilirler

Mayday mayday
Alıntı malıntı yapamıom gardaş
İmdat yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…