Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

okurken sok oldum ama çocugun örenek aldığı biri vardır mutlaka biryerden görüp başlamısdır. ailede pek bir uöursuz oyle özür dileyip naısl vazgectırıcez demekle vazgecmıyor cocuklar. ıyı dayanmıssın sne benım tepkım kesın sert olurdu yanı dövme olarak alınmasın ama kızardım cocuga .

diğer mesajımda yazmayı unutum yanlıs anlamamıssındır umarım sen yanlıs yapıyorsun anlamında yazmamısdım ben.

diğer mesajımda yazmayı unutum yanlıs anlamamıssındır umarım sen yanlıs yapıyorsun anlamında yazmamısdım ben.

Yok yanlış anlamadım merak etme ben zaten geniş bi anneyim ,bana kalsa hiç öğretemiycem :)

'on yaşında hala bezlenen yok'
senin bu rahatlığını ve mantığını seviyorum dostum!:13:

oo, her şerde bi hayır var. baksana, siz de ankara yolcususunuz

çocuğun kendini ifade etmesi tamam ok de; bu sınırsız kural tanımamazlık, bu vurmalar herkesin içinde ana babayı şebek etmeler ne yaa!!
kendi jenerasyonumla, çocuğumki arasında terbiye ve eğitim bakımından o kadar fark varki.. bakalım biz nasıl yetiştiricez bu çocukları :26:

nerelerdesin yaaa?! güzel gözlü sahil nasıl?

tuvalet eğitimi konusunda tüm yazdıklarına katılıyorum. kas kontrolü için biraz daha beklemek lazım sanıyorum.
inş zamanlıca ve çok zorlanmadan hallederiz bunu..

inan şımarık çocuğa hiiç sabrım yok!
orda izinsiz alma dememin sebebi de, annesinin söylemesinden etkilenmiyor, benden çekinir diyeydi.
ama nerdeeeee?
bi de velet öyle kendi çapında tükürmüyor, büyük adam gibi üstüme koca koca tükürükler attı ya

aaaa, bu kadar tembel topik gormedim.

arya, dilanaz, colicos, bahar, ilbilge, ecrin, born, bahar, seker portakalim, pamuk helva nerelerdesiniz huuuu!

Son düzenleme:
aaaa, bu kadar tembel topik gormedim.

arya, dilanaz, colicos, bahar, ilbilge, ecrin, born, bahar, seker portakalim, pamuk helva nerelerdesiniz huuuu!
Buralardayım bebişim Okuyorum da nete ayırdrdığım Kısıtlı zamanlarımda doğumgünü araştırmaları yapıyorum. Zaman az kaldı, ben tutuştum:18:

Bu arada ilk cupcake denemem için tarif bakıyorum, sizlerden yapan varmı? Doğumgününe yapıcam da öncesinde bi deneme yapayımm

kardeşim evleniyor biricik görümceyim anlayacağınız....yeşil payetli bir kumaştan elbise diktiriyorum malum alt bedenle üst beden uymuyor
fıttırmadımmı bilmiyorum emin değilim ama çok enteresan bir dönemdeyim sanırım kayış koptu bünye herşeyi kaldırıyor (anayım ben anayım der hep gırgır yaparım evdekilere...2 yaş dönemi için öneri bekliyorum bak çok ciddiyim sadece acımayın destek olun bugün kızım krize girdi yarım saat ağlamakla bağırmak arası bir inat yaptı...bide bunlar sırayla yapıyo biri ağlarken diğeri çok sakin hatta kardeşini uyarıyor yapma ağlama hayır yasak diye:)
valla film gibi:)

Ne düğünü noluyooooo??? Güle güle kullansın kuzular oyuncakları :) kız bizim bi tane ile canımız çıkıyo; sen iyi bu vakte kadar fıttırmadın

Su akar yolunu bulur demişler sonuçta

Valla bu veletleri nasıl eğitiriz hiç bilmiyorum. İnşallah düzgün çocuk, genç ve yetişkinler olurlar..

Bu arada ilk cupcake denemem için tarif bakıyorum, sizlerden yapan varmı? Doğumgününe yapıcam da öncesinde bi deneme yapayımm

http://www.meyye.net/2012/06/en-guzel-cupcake-hamuru.html?m=1

Ben bunu yapmıştım doğum gününde. Çok da güzel bir cupcake olmuştu; tarifler alınmıştı :) krema olarak da krem şanti, labne ve pudra şekerini karıştırmıştım. Üste de renkli şeker serpmiştim.

Anaaaaaaaa; sen de mi görümce olcan?? Fazla ortak noktamız mı oldu ne ?? Allah tamamına erdirsin. Ben hazır bakıcam inşallah. Senin de alt üst bedenin uymuyosa bişi demiyorum!! :)

Valla biz sürekli kudurduğumuz için iki yaş ergenliğini bilmiyorum :) ama okuduğum yazılarda çocukla zıtlaşmamak gerektiği ve ses tonu ile önemsediğimizi hissettirmemizi ama sınırları da farkettirmemizi önermişler. Sana bunu uygulamada başarılar valla okurken seninkiler çok tatlı ama yaşamak olarak bilemicem :))

Akşam iki çocuklu bi arkadaşıma gittim. Efe yine fırtına mode on du. Sonuç kırık bir kupa oldu. Neyseki bununla atlattık :) baya sohbet ettik ama hep ayakta :) bu sefer 5 yaşındaki abla ile daha iyi anlaştı. Arkadaşım bu kudurukluğa karşı bu kadar sakin olmayı nasıl başardığımı, ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu ah ahhhhh dedim :)

ikizim var benim o beni 10 yıl önce görümce yaptı şimdi küçük kardeş yapıyor...evet matematikçi arızalı görümce ortak noktamız tatlılar teyzesi ama uyurken bambaşka güzeller tıpkı öğrencisiz okulun keyfine doyulmadığı gibi:)

3 saatte 7 kere kalkılırsa tüm gece boyunca kaç kez kalkılmış olunur?? Umarım emzirme olayı btince uyku olayımız düzene girer. Gerçi emzirme olayının böyle bir çocukla nasıl biteceği de muamma ya neyse :/ sonuç olarak bugün mutsuzum. Allah herkese sağlık versin. Güzel bir gün diliyorum.

Günaydınnnnn

Bi süre sonra o da sıkıyo yaaa

Demek senin de ikizin var?! Çocuklarını çok iyi anlayabileceksin ne güzel :)

günaydın canlaaaar!
günün programı; ayşeciği yedir içir, yatır kaldır, oynat, parka götür.
dünden kalanın yanına bir çeşit daha yemek yap.
evi toparla, süpür. spor yap, sınava çalış.

Buralardayım bebişim Okuyorum da nete ayırdrdığım Kısıtlı zamanlarımda doğumgünü araştırmaları yapıyorum. Zaman az kaldı, ben tutuştum:18:
geçen sene yapamadığın doğum gününün de acısını çıkartacaksın belliki.
hadi bakalımm

evet. efe de iki bebe kapasitesinde olduğuna göre; anam yoksa siz aynı kişi misiniz?

''efe ve annesinin maceraları 698. gün''

sabah sabah beni gülümsettin, ilahi
elbise dikildikten sonra düğünden önce üstünde görmek isteriiz!

Son düzenleme:
Pembişimmm cupcake tarifi için çok saol valla makbule geçti. Sen yaparken orada ( sütü kestirip koymaktan bahsetmiş ya) sen kestirmişmiydin??

Pembişimmm cupcake tarifi için çok saol valla makbule geçti. Sen yaparken orada ( sütü kestirip koymaktan bahsetmiş ya) sen kestirmişmiydin??

Rica ederim canım.
Normal süt koydum valla. Ayrıca hindistan cevizi o eklememiş ama ben ekledim ki çok güzel bir lezzet verdi. Vanilya da normal poşettekilerden koydum; aramakla uğraşmadım esans modunda olanı

Rica ederim canım.
Normal süt koydum valla. Ayrıca hindistan cevizi o eklememiş ama ben ekledim ki çok güzel bir lezzet verdi. Vanilya da normal poşettekilerden koydum; aramakla uğraşmadım esans modunda olanı

ay sağolasın bacımmm Kaç cup çıkıyor ? Ben yarım ölçü yapayım olmazssa. Bugün yapar arz ederim komutanımm

Ben de ilk denemede yarım ölçü yapmıştım. Mantıklı yani çekirge valla unuttum kaç tane çıktığını. Ama 12 den çoktu sanki...???
Ok bende bi yarım ölçü deneyeyim.
Menün neydi senin gecen yıl canım ya? Tatlı olarak başka ne yaptın?? Ve salata olarak?? Ben patatesli açma kol böreği ve patatesli ve peynirli sıkma yapacağım ( henüz hiç yapmadım hep yedim) nasıl olacak bilmiyorum. Sen mini pizza yapmıştın galiba. İlbilgeden de sıkmanın ipuçlarını alırsam tamamdır:) salata olarak ta patatesli renkli toplar ve şalgamlı bulgur salatasını düşünüyorum. Renkli olsun masam diye.

evetttt herkese merhaba

dün tatil olmamın fırsatı ile salı pazarına gitmemek olmazdı bende aynen öyle yaptım
melisayı uyutup bakıcısına bıraktım 2 saatliğine salı pazarına gittim giderken kendime söz
verdim melisaya birşey almayacağım diye ama genede 5 tl ye bir şortlu takım ve çok şık bir elbise
aldım çok ucuzdu ne yapayım
kendimede şu yazlık tiril tiril pantolanlardan birde mayo aldım eşimede bir tişört birde hep ıvır zıvır
neyseki çok para harcamadım dönüştede çok yorulunca eşimi aradım sağolsun eve bıraktı
tatil günüm pazara gitmek melisa ile oynamak ve yemek yapmakla geçti olsun bunada şükür
pazartesi günüde arkadaşlarla pikniğe gittik sezonu açtık sonunda mangal yaptık çok iyi oldu artık her zaman
gideriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…