Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk canım trafik haricinde ne güzel geçmiş sizinde geziniz hımm o zaman bir ara organize edelimde bizimde yolumuz düşsün oralara
bizde tadalım nefis lezzetleri
bizimkide hiç tınlamıyor bizi aynen yaa ne yapcaz bunlarla çok şımarık oldu halbuki böyle olmalarını istemiyoruz
nerde yanlış yapıyoruz acaba
ayşecik azı dişlerini çıkartamıyormuş yaaa bizimkide hala patlatamadı en arka dişleri:26:

pempiş ev işlerinden tamamen sıyrılamasamda en azından bir salı yaptım oda yetti yani
şaka maka sende iyi rejim yaptın haaa çaktırmadan kaç kilo gitti bakalım topiğin en şişmanı benim galiba

eaglee canım ne güzel sizde bir kaçamak yapmışsınız valla seninde işin zor rabbim kolaylıklar versin

busmai alışır alışır sıkma canını güzelim

aryam hepten kendini doğum günü işlerine vermişsin maşallah süper bir organizasyon olacak belli
birde bak aklıma ne geldi isim yazılı havlu dağıttıklarını görmüştüm öyle birşeyde yapabilirsin
bayanların hoşuna gider kullanırlar

telim iyice kafayı yedi sanıyoryum iyice doldu bi fırsat bulup boşaltmazsam perte cıkıcak bir türlü doğru duzgün girilmiyo bi yere yasir paşa babasıyla dışarda ben de evde keyif yapmaktayım kızımla
kızıma isim falan bakıyorum ama baktıkca kafam daha cok karısıyo yarın detaylı ultrasonda yüzünü görünce daha bi karar veririz sanıyorum
kızıma netten bi şpka bi de eldiven aldım ilk alışverişimzii yapmıs olduk haziran ayı içinde de sırf gezmek olsın dıye havuzlu hana gitmek istiyorum daha ilerleyen haftalarda ben bi yere gitmek istemiyorum yasirden biliyorum o yüzden hazır rahatken gideyim gezeyim bi bakayım aslında cok da alacak bişey yok ama biri yaz biri kış bebgi oldugu için illa bişiler alıncak hem ben süslü gördüğüm hiçbişeye dayanamam sanıyorumm..
siz dogumgunlerinden bahsettikçe benimde içim kıpırdanıyo yapsammı kı acabaaa :44: bizim yukarda teras var şimdi aklıma geldi orda olmadı bu yılda burdakilerle bişiler kutlarız yaz gunu evde çok bunalıyorum hem ıftar bu halde yapıp hem dogum gunu biraz yorucu olabilir ama işte o zaman ola hayrola...
seker portakalım bende gecenyıl havlu dagıtmıstım herkes sevmişti gercekten ablamın baby showerda da mını oda kokuları dagıttım onlar da cok hostu su cubuklu olanlardan...
ay yazmadım yazmadım costumm
naragacı hosgeldin bu arada ne ediysennn

Mini cheesecakeler yapmıştım bi de. Salata da mercimek köftesi, çin pilavı ve patates salatası yapmıştım. Bi arkadaşım da sarma yapmıştı sağolsun. Tuzlu olarak da kıymalı börek, vejeteryan pizza vardı. Patatesli renkli toplar bana çok lezzetli gelmemişti :/

Güle güle kullanın ailecek alınanları :) pazara gitmene sevindim

Kız deli misin?? Ben kilo verdim de sanki 36 beden mi oldum?? 44 bedenle birinci benimmmm

Merhaba kızlar. Biz eve geldik, 10-15 dakika oldu.

Hoş geldinizzzzz. Güzel vakit geçirdiniz mi???

Evet anasını satıyım o uygulamanın şimdi siteden girdim oh bee dunya varmış
Saol şekerim gecen yıl ben de geçiştirmiştim bu sefer özeneyim dedim

Teşekkür ederim canım daha guzelleri sizlere olsun inşallah
Yolculuk haricinde tatil guzel geçmiş anlaşılan ben yine pazar kısmına bayıldım😜
Geçmiş olsun canım umarıö şimdiye geçmiitir
Mor bulgur salatası tarif litfen
Günaydınnnn

Bir sürü para verip, fisher price konuşan lazımlık aldım ama Kerem yine de oturmak istemiyor :/
Busmai benımkı de oturmuyor lazımlığa bende normal wc ye terlik giydirip oturtuyorum orda çiş yapınca çişine bakıyor tuvalet kağıdıyla sılıyoruz değişik geliyor sonra ellerimizi yıkıyoruz falan hoşuna gidiyor sırf bunların sevdasına wc ye gidiyor ama hala çiş var demiyor 3 gündür bez bağlamıyoruz sık sık çiş yapalım elimizi yukayalım deyince gidiyor wc ye
http://www.unutulmazlezzetler.com/tuzlular/117-evde-kolay-pizza
Bu tariften yapıyorum ben gayet de guzel oluyor boş malzemos😀
Kıs nfk okuyunca bı kahkaha patlattım hakkını helal et
Allah arsız terbıyesız söz dinlemeyen çocuk vermesin yoksa zorr imtihan
Annenlerin gitmesine uzuldum ama senin tekrar ank ya gitmene çook sevindim
Bu arada ilk cupcake denemem için tarif bakıyorum, sizlerden yapan varmı? Doğumgününe yapıcam da öncesinde bi deneme yapayımm
Evet evet banada tarif
Pembişin tarifi için yorjm beklıyorum senden

Hemen kes memeyi şu anda geceleri 1 ya da hiç kalkıyorum çok farketti pembiş önceden en az 5 kez kalksrdım çok yorgun hıssederdım şimdi deliksiz uyuyorum

Ne sınavı nfk

http://umutsepetim.com/2013/12/kartopu-tatlisi-tarifi.html
Dun bunu yaptım hem çok basit hem de göz dolduruyor fikir olsun diye
Yapmayı düşünüyorum dogum gunune

Anamm salı pazarı bana bir şeyler oluyor😄
Bi ara fırsat bulup gitmiştim adam elimdeki poşetleri görunce abla sen pazarı kaldırmışsın dediydi😄
Ben de allah kimseyi buldumcuk yapmasın dediydim😄
Bu anektodu paylaşmasan geçemedim😄

Bulguru şalgam suyu ile haşlıyorsun. Soğuyunca zeytinyağı, mısır, kornişon, kırmızı biber, dereotu, istersen taze soğan ekleyip limonunu sıkıyorsun. Oldu da bitti maşallah :)

Çok güZel görünüyor bu tatlıııııı

ufff kızlar çok yoruldum bugün görümcemler geldi mutfak eşyalarını ve vitrindekileri kolilere doldurduk, küçük oda hep kolilerle doldu.. Allahım ne kadar zormuş bu iş, bir de bunun yerleştirmesi var

patates çok olmadı mı kız, 3 çeşit şeyde patates var ;birini kıymalı yap bence mesela kol böreğini
ya da kıymalı pide yaptırabilirsin hem kolaylık olur

oh yaa ne güzel pikniğe gitmişsiniz
biz de yarın kızlarla kahvaltı planladık inşallah oğlumu da babasına satabilirsem buna gerçekten ihtiyacım varrr

aryamm
ben keremin yüzünün resmini çıkarttırıp ,yuvarlak kesip, kürdanla cupcake lere takmıştım çok sevimli olmuştu

destiny555 3 gündür bezlemiyor musun ????? peki altına kaçırmıyor mu bravo sana yaa
ben de onu soracaktım bezi çıkarayım mı diye
pizza tarifini deneyeceğim

Pembişimmmm cupcake çok güzel olduuuuu İyiki varsın benim gurme arkadasımmm Yalnız şeker kıvamı sana tam gelse de bana azcık fazla, onu kısarım biraz:)

patatesli renkli topları da sırf renkli görünsün diye yapacaktım, başka renkli salata bulamadım, fikirlere açığımmm
He ya bende düşünmüştüm hepsi patates oldu diye Bakalım bişeyleri değiştirmek lazım galibaa
Bu arada hem hamile hem çocuk hemde taşınma tabi zor bacım. Allah yardımcın olsun, etraftan da baya yardım gerek.
aryamm
ben keremin yüzünün resmini çıkarttırıp ,yuvarlak kesip, kürdanla cupcake lere takmıştım çok sevimli olmuştu
Bende öle bişi düşünüyorum, fotoshopla telden bişiler yapmaya çalışıyorum, kürdanlık için şu fotoyu böyle düşündüm, değiştirmezsem fikrimi tabi:)

Destny cim alıntılamamışım, kartopu tatlısı da hoş görünüyor, aklımda olsun canım sağol:)
cupcake ki de mutlaka dene bayılacaksın

Eline koluna sağlık canım. Süslemesi çok güzel olmuşşş. Cupcake minik bir pastacık olduğu için tabisi tatlı olacak kızımmmmm

Mercimek köftesi yapsan olmaz mı?? Kısır olmaz çünkü mor buşgur yapıyosun zaten.. Yada herkesin yine bayıldığı fakat çok kolay olan közlenmiş biber salatasını yap ; yoğurt ve ceviz ile karıştırarak

destiny555 3 gündür bezlemiyor musun ????? peki altına kaçırmıyor mu bravo sana yaa
ben de onu soracaktım bezi çıkarayım mı diye
pizza tarifini deneyeceğim
Gündüzleri annemle ufak tefek kazalar oluyor elbet. Sana da tavsiyem bezi en azından gunduzleri çıkar
Bir de bugun bi arkadaş şöyle bir şey söyledi
Eğerki çocuk sabah uykudan uyandığında bezi kuru oluyorsa çiş alıştırmaya hazırdır kasları gelişmiş çişini tıtabiliyor demektir dedi. Bu arkadaşım hem çocuk gelişimi öğretmeni hem de 2 çocuk annesi

Rıca ederim canım ben de şu cupkeki deniyim ilk defa cupcake yapcem

Canımmmm hakkaten yorucu işler ama yayla gibi geniş ve tertemiz evine yerleşince hepsi unutulacak inşallah :) Allah hepinize kolaylık versin.

Çok iyi oldu, herkesi gördüm.Gezdik, geldik.

Ya benim tel cidden mahvoldu cupcakele ilgili resim veya link eklicektm olmadi google a kulahli cupcake yazsana aryam ilk cikan var onlardan yapmistk yegenimin dogum gunune cok.begenmisti herkes farkli olabilie bi fikir olur simdi olmasa da diger dogumgunlerine

Bide illa her kutlamada cakepops yapip kullanilan renge gore kurdele bagliyrm hem kolay hem sik duruyo yarin kizimi gorucm ins uyuyamiyorm :)

Aryam çok duygulandım ya:'( şimdi bizim kuzularımız 2 yaşında mı oluyor? Şükürler olsun onları bize bağışlayan Rabbime.. acılarını göstermesin.. Taşınmaydı doğumdu derken Keremin artık 2 yaşında bir birey olduğunu unuttum gitti. Doğumgünü de lohusalığıma geliyor üstelik ramazan. Bakalım nolcak kuzum. Çooook duygusalım şu anda. Az önce On ikinci Melek kitabını bitirdim, okuyan varsa halimi anlar

İlbilgehatuncum hoş geldinnn

Pembişim sağol canım benim ,ben de geniş evde ferahlama hayalindeyim ama sağlık olsun huzur olsun en önemlisi bunlar.
Bu arada Keremin odasını da aldık; eşim arabalılardan istedi ama ben istemedim. Denizci temalı odamız, korsan Kereme :) Yarın yeni eve kuracaklar, inşallah güzel günlerde kullanırız

Destiny555 Evet onu ben de duydum ve Oğluş maalesef sabahları ıslak bezle kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…