Selam kizlar nasilsiniz... Neler yapiyosunuz gôrüsmeyeli...
Ok bende bi yarım ölçü deneyeyim.
Menün neydi senin gecen yıl canım ya? Tatlı olarak başka ne yaptın?? Ve salata olarak?? Ben patatesli açma kol böreği ve patatesli ve peynirli sıkma yapacağım ( henüz hiç yapmadım hep yedim) nasıl olacak bilmiyorum. Sen mini pizza yapmıştın galiba. İlbilgeden de sıkmanın ipuçlarını alırsam tamamdır:) salata olarak ta patatesli renkli toplar ve şalgamlı bulgur salatasını düşünüyorum. Renkli olsun masam diye.
evetttt herkese merhaba
dün tatil olmamın fırsatı ile salı pazarına gitmemek olmazdı bende aynen öyle yaptım
melisayı uyutup bakıcısına bıraktım 2 saatliğine salı pazarına gittim giderken kendime söz
verdim melisaya birşey almayacağım diye ama genede 5 tl ye bir şortlu takım ve çok şık bir elbise
aldım çok ucuzdu ne yapayım
kendimede şu yazlık tiril tiril pantolanlardan birde mayo aldım eşimede bir tişört birde hep ıvır zıvır
neyseki çok para harcamadım dönüştede çok yorulunca eşimi aradım sağolsun eve bıraktı
tatil günüm pazara gitmek melisa ile oynamak ve yemek yapmakla geçti olsun bunada şükür
pazartesi günüde arkadaşlarla pikniğe gittik sezonu açtık sonunda mangal yaptık çok iyi oldu artık her zaman
gideriz inşallah
nfk canım trafik haricinde ne güzel geçmiş sizinde geziniz hımm o zaman bir ara organize edelimde bizimde yolumuz düşsün oralara
bizde tadalım nefis lezzetleri
bizimkide hiç tınlamıyor bizi aynen yaa ne yapcaz bunlarla çok şımarık oldu halbuki böyle olmalarını istemiyoruz
nerde yanlış yapıyoruz acaba
ayşecik azı dişlerini çıkartamıyormuş yaaa bizimkide hala patlatamadı en arka dişleri:26:
pempiş ev işlerinden tamamen sıyrılamasamda en azından bir salı yaptım oda yetti yani
şaka maka sende iyi rejim yaptın haaa çaktırmadan kaç kilo gitti bakalım topiğin en şişmanı benim galiba
eaglee canım ne güzel sizde bir kaçamak yapmışsınız valla seninde işin zor rabbim kolaylıklar versin
busmai alışır alışır sıkma canını güzelim
aryam hepten kendini doğum günü işlerine vermişsin maşallah süper bir organizasyon olacak belli
birde bak aklıma ne geldi isim yazılı havlu dağıttıklarını görmüştüm öyle birşeyde yapabilirsin
bayanların hoşuna gider kullanırlar
Merhaba kızlar. Biz eve geldik, 10-15 dakika oldu.
Evet anasını satıyım o uygulamanın şimdi siteden girdim oh bee dunya varmışSen uygulama üzerinden kullanıyorsun sanırım. Bende uygulama yok o yüzden farklı demekki..
Balık cidden kokusuz oldu. Köri tuz kırmızı biber kara bibere limona bulayıp, içlerine soğan sarımsak tıkıp, azcık su ile pişirdi çelik tencerede.
Sare güzel de sara hastalığını çağrıştırdığı için hoşlanmamıştım :/ zümra ne demek bilmiyorum ama söylenişi çok kolay değil; millet zümre diyebilir.
Saol şekerim gecen yıl ben de geçiştirmiştim bu sefer özeneyim dedimherkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
bugün çalışıyorumama yarın izinliyim en azından bugünde erken kaçma planlarım var kısmetse
nfk canım gezi planınız gerçekleşmiş detayları bekliyoruz belkim bizde o taraflara bir program yaparız
önerilerin önemli benim için
born canım hoşgeldin valla iyi tatil yaptın hıı kızın nasıl gittin mi hiç doktora
isim sare güzel isim adıyla büyüsün
busmai canım taşınma işleri başlamış maşallah kızz sen ne fenasın hemen adama telefon ettirip iptal ettirmişsin
gerçi sonuna kadar da haklısın bazı insanlarda çok düşüncesiz yaa
pempiş offff keyif günlerin bitti desene neyse boşver evinin direği yanınızda olsun fazla sana yardımcı olmasada en azından
arada bir oluyor değil mi
destiny canım sende taşınıyormuşsun kolay gelsin
doğum günü içinde ben bu sene iftar yemeği sonrası pasta keseceğim o yüzden bir araştırmam olmadı
aryamm tabiki doğum günü diye söyleyeceksin canım bunda utanılacak ne var ki
fesleğen fikri benimde hoşuma gitti kızz bende yapabilirim bak bu işi
Teşekkür ederim canım daha guzelleri sizlere olsun inşallahslm canlaaaar!!!
yoldaki bakım ve tamirat dolayısıyla tüm otobanı kapatıp trafiği e5e vermişler.
gebzeden bi trafik başlıyor körfeze kadar insan doğduğuna pişman oluyor. bi de benim eşim işi dolayısıyla hergün o yolu gidip geliyor.
istanbulda böyle bi rezillik görmedim. düşünki; koskoca istanbul ankara yolu normalde otoban ve e5 toplam 8 şerit
(ki buna rağmen trafik olur), yolun 3/4ünde 3 ve 2 şerit gidiyor ve bi yerde de tek şerit.
insanlar nasıl katil olmuyor, şaşıyorum doğrusu. eşim yan yollardan girdi, çıktı 3 saate sakaryaya vardık yani.
o trafikte gitsek eminim 5-6 saati rahatlıkla bulurdu.
ama iyi küfür yedi yetkililer ki bakımı söyledikleri zamandan önce açmışlar trafiğe.
neyse kötü başladı ama güzel devam etti. maşukiyede köy pazarına uğradık alışveriş yaptık. çok güzel pembe domatesler ve çilek falan aldık.
sonra mahmudiyeye çıktık. havası nefis, deresi şırıl şırıl akıyor. biraz yürüyüş yaptık. ardından sakaryaya geçtik.
http://lezzetgezgini.blogspot.com.tr/2012/05/meshur-kofteci-mustafa-adapazar-sakarya.html
şurda ıslama köfte yedik ama giderseniz dikkat edin, sağı solu çakma lokantalarla dolu.
asıl yer burası, yüz küsür yıllık bi lokanta ve harika bi köfteleri var.benim gibi bi köfte canavarının ilk 3üne girdi yani
porsiyonları küçük, en az 1,5 diye sipariş ver, tabak gelince ne demek istediğimi anlayacaksın
neyse arkadaşları ziyaret ettik, akşam da bi düğüne katıldık döndük.
sizin program belli mi bilmiyorum ama ıslama köfte yemeden geçmeyin.
https://tr.foursquare.com/v/köfteci-ismail/4cac363e965c9c74ebcecbfa
burayı da bilirsin belkim, sakaryanın en ünlüsü.giderseniz pekmezli kabak tatlısını mutlaka dene
gittiğinden beri yazmadın sanıyorum. hadi bakalım annenlerle bi özlem giderin
bu ara o huy değişimi, tripler bizde de fazlasıyla mevcut
yolda kesinlikle elimi tutmuyor. gösterdiğim güzergahtan da gitmiyor. ne kadar süre geçirirse geçirsin parktan çıkmak istemiyor.
ağlama krizlerine giriyor dediğin gibi tekmeler tokatlarparka gidip gelmek artık bana eziyet olmaya başladı.
keyifle evden çıkıyoruz ama dönüşte ayşecik ağlak ben de agresif oluyorum. işte bu sebeplerden
oh oh, alışverişlere de gitmiş ana kız.
nasibi varmış demek. bazen koca avm de bulamadığın şeyi küçücük bi dükkanda buluyorsun..
bu arada tarih belli oldu demek, sen ne giyiceksin, belli oldu mu?
oo, hayırlı olsun canım. ev de almışsınız. sağlıkla, huzurlu oturun inş.. kolaylıklar diliyorum.
gelmez mi sandıııın?! yazmasam bile gözüm üstünüzde kızıııııım!
hoşgeldin.. valla çok özledik seni. bu sefer bayağı uzun kaldın sanıyorum.
ama yine de doyulmaz
bir taşla iki kuş değil, bir taşla kuş katliamı
çok güzel düşünmüşsün canım.
kız o hallerinle baby shower parti mi yaptın bi de?!
bence ikinize bir parti yapmalıydınız, sen de hamilesin.. sen ablana jest yapmışsın, ellerine yüreğine sağlık..
amiiiiin! gözün aydın.. bu kısa ayrılık bakalım nasıl etki yapacak sizde
Geçmiş olsun canım umarıö şimdiye geçmiitirayşeciğin iki gündür ateşi var. sakaryada üşüttük sandım ama çok yükselmiyor ateşi, belki yarım bir derece kadar.
bugün de gördüm üst azı dişi patlamış. zaten son günlerde şırıl şırıl salya akıtıyorduinş çabucak geçer bu dönem de..
eşim balığa gitti. benim de kocamaaaaan bi sepet ütüm var. ayşecik çizgi film seyrederken bi kısmını yaparım inş.
Mor bulgur salatası tarif litfenYarın akşam Efe ile bi arkadaşıma gideceğim inşallah. Mor bulgur salatasını merak ediyordu; akşamdan bulgurunu haşladım. Çocuklara da busmainin elmalı ıslak kekinden yaptım. Annem de bikaç gün yetecek yemek hazırladı sağolsun. Şimdi Efeyi uyutacam diye totom yer gördü :) iyi geceler herkeseeeeee.
Busmai benımkı de oturmuyor lazımlığa bende normal wc ye terlik giydirip oturtuyorum orda çiş yapınca çişine bakıyor tuvalet kağıdıyla sılıyoruz değişik geliyor sonra ellerimizi yıkıyoruz falan hoşuna gidiyor sırf bunların sevdasına wc ye gidiyor ama hala çiş var demiyor 3 gündür bez bağlamıyoruz sık sık çiş yapalım elimizi yukayalım deyince gidiyor wc yeGünaydınnnn
Bir sürü para verip, fisher price konuşan lazımlık aldım ama Kerem yine de oturmak istemiyor :/
http://www.unutulmazlezzetler.com/tuzlular/117-evde-kolay-pizzaKızlar elinde güzel pizza tarifi olan var mı, çok denedim ama olmuyor.. Bi yerde de patlıcanlı pizza yemiştim süperdi
Belki Kerem başa sarmaz diyerek aradan çıkarmak istiyorum ya.. Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum işte hiç yanaşmıyor. Ara ara oturtmayı deneyeceğim ben de ,bakalım. Zira dikkatlice uğraşacak halim yok çook tembel hissediyorum bu iş için kendimi
Elifnazı ben de merak ettim..
Kıs nfk okuyunca bı kahkaha patlattım hakkını helal etDun aysecikle parka gittik. Kucucuk bi topu vardi elinde. Dusurunce 3,5-4 yasinda bi oglan gelip aldi gitti.
Aysecik ardindan kisik sesle kibar kibar "vey topu veyy!" dediyse de cocuk coktan parkin diger ucuna isinlanmisti.
Eve gideceklermis annesi 10 dk ugrasti. Sonunda topu getirdi. Bana uzatti. "Bak bu bebegin topu, annesine veriyoruz" dedi. Ben de topu aldim. "Evet, bu bizim topumuz, izin istemeden alma" dedim. Cocuk yuzume kotu kotu bakti ve gerilip bi tukurdu.
Sok oldum, "aaa, cok ayip hic yakismadi" dedim. Bu sefer diger tarafima gecip yine tukurdu.Annesi de kaniksamis durumu. Dilinin ucuyla kusura bakmayin, blmyrm nasil vazgeciricez bu huyundan dedi.. Allah ana babasina guc versin, benim bile pataklayasim geldi veledi.. Simarikliga hic sabrim yok valla!!
Annenlerin gitmesine uzuldum ama senin tekrar ank ya gitmene çook sevindimCanım benim çocuk hazır değil demkki. Niye kasıyosun bebişimmmm? :) bizim komşunun oğlu üç yaşında ve ısrarla reddediyomuş. Akışına bırakmış mecburen. Sonuçta on yaşında hala bezlenen yok.
Herşey bir yana nöbet kaynaması diğer yana :))) annemler gitti sabah 8:15 gibi. O saatlerde ortalıkta koşturan Efe haydutu 8:40 gibi kalktı. Yani vedalaşamadılar. Neyseki pazar günü ankaraya gideceğiz; gelen akrabaları görmeye.
Cahideden dene bence
Amanınnnn çok kötü
Biz de dün parka gittik. Efeden yarım yaş büykük bi çocuk topunu ısrarla paylaşmak istemeyip gözünün önünde dolandı durdu oğluşumun. Bi ara yanına gitti Efe ve futbol oynayalım demek için şut çekme hareketi yaptı. Ama çocuğun bacağına denk geldi. Anam velet de hemen tekme atmaz mı?? Neyse dedim bak kardeşe vurursan o da vurur dedim uzaklaştırdım. Çocuk babasını pataklamaya başladı biz gidince ağzındaki kürdanı zorla çıkarıyor diye. Agresif çocukla uğraşmak zor. Yani başkalarına zarar vermesin Allah korusun :/
Evet evet banada tarifBu arada ilk cupcake denemem için tarif bakıyorum, sizlerden yapan varmı? Doğumgününe yapıcam da öncesinde bi deneme yapayımm
3 saatte 7 kere kalkılırsa tüm gece boyunca kaç kez kalkılmış olunur?? Umarım emzirme olayı btince uyku olayımız düzene girer. Gerçi emzirme olayının böyle bir çocukla nasıl biteceği de muamma ya neyse :/ sonuç olarak bugün mutsuzum. Allah herkese sağlık versin. Güzel bir gün diliyorum.
Günaydınnnnn
Ne sınavı nfkgünaydın canlaaaar!
günün programı; ayşeciği yedir içir, yatır kaldır, oynat, parka götür.
dünden kalanın yanına bir çeşit daha yemek yap.
evi toparla, süpür. spor yap, sınava çalış.
geçen sene yapamadığın doğum gününün de acısını çıkartacaksın belliki.
hadi bakalımm
evet. efe de iki bebe kapasitesinde olduğuna göre; anam yoksa siz aynı kişi misiniz?
''efe ve annesinin maceraları 698. gün''
sabah sabah beni gülümsettin, ilahi
elbise dikildikten sonra düğünden önce üstünde görmek isteriiz!
http://umutsepetim.com/2013/12/kartopu-tatlisi-tarifi.htmlOk bende bi yarım ölçü deneyeyim.
Menün neydi senin gecen yıl canım ya? Tatlı olarak başka ne yaptın?? Ve salata olarak?? Ben patatesli açma kol böreği ve patatesli ve peynirli sıkma yapacağım ( henüz hiç yapmadım hep yedim) nasıl olacak bilmiyorum. Sen mini pizza yapmıştın galiba. İlbilgeden de sıkmanın ipuçlarını alırsam tamamdır:) salata olarak ta patatesli renkli toplar ve şalgamlı bulgur salatasını düşünüyorum. Renkli olsun masam diye.
evetttt herkese merhaba
dün tatil olmamın fırsatı ile salı pazarına gitmemek olmazdı bende aynen öyle yaptım
melisayı uyutup bakıcısına bıraktım 2 saatliğine salı pazarına gittim giderken kendime söz
verdim melisaya birşey almayacağım diye ama genede 5 tl ye bir şortlu takım ve çok şık bir elbise
kendimede şu yazlık tiril tiril pantolanlardan birde mayo aldım eşimede bir tişört birde hep ıvır zıvır
neyseki çok para harcamadım dönüştede çok yorulunca eşimi aradım sağolsun eve bıraktı
tatil günüm pazara gitmek melisa ile oynamak ve yemek yapmakla geçti olsun bunada şükür
pazartesi günüde arkadaşlarla pikniğe gittik sezonu açtık sonunda mangal yaptık çok iyi oldu artık her zaman
gideriz inşallah
Evet anasını satıyım o uygulamanın şimdi siteden girdim oh bee dunya varmış
Saol şekerim gecen yıl ben de geçiştirmiştim bu sefer özeneyim dedim
Teşekkür ederim canım daha guzelleri sizlere olsun inşallah
Yolculuk haricinde tatil guzel geçmiş anlaşılan ben yine pazar kısmına bayıldım😜
Geçmiş olsun canım umarıö şimdiye geçmiitir
Mor bulgur salatası tarif litfen
Busmai benımkı de oturmuyor lazımlığa bende normal wc ye terlik giydirip oturtuyorum orda çiş yapınca çişine bakıyor tuvalet kağıdıyla sılıyoruz değişik geliyor sonra ellerimizi yıkıyoruz falan hoşuna gidiyor sırf bunların sevdasına wc ye gidiyor ama hala çiş var demiyor 3 gündür bez bağlamıyoruz sık sık çiş yapalım elimizi yukayalım deyince gidiyor wc ye
http://www.unutulmazlezzetler.com/tuzlular/117-evde-kolay-pizza
Bu tariften yapıyorum ben gayet de guzel oluyor boş malzemos😀
Kıs nfk okuyunca bı kahkaha patlattım hakkını helal et
Allah arsız terbıyesız söz dinlemeyen çocuk vermesin yoksa zorr imtihan
Annenlerin gitmesine uzuldum ama senin tekrar ank ya gitmene çook sevindim
Evet evet banada tarif
Pembişin tarifi için yorjm beklıyorum senden
Hemen kes memeyi şu anda geceleri 1 ya da hiç kalkıyorum çok farketti pembiş önceden en az 5 kez kalksrdım çok yorgun hıssederdım şimdi deliksiz uyuyorum
Ne sınavı nfk
http://umutsepetim.com/2013/12/kartopu-tatlisi-tarifi.html
Dun bunu yaptım hem çok basit hem de göz dolduruyor fikir olsun diye
Yapmayı düşünüyorum dogum gunune
Anamm salı pazarı bana bir şeyler oluyor😄
Bi ara fırsat bulup gitmiştim adam elimdeki poşetleri görunce abla sen pazarı kaldırmışsın dediydi😄
Ben de allah kimseyi buldumcuk yapmasın dediydim😄
Bu anektodu paylaşmasan geçemedim😄
patates çok olmadı mı kız, 3 çeşit şeyde patates var ;birini kıymalı yap bence mesela kol böreğiniOk bende bi yarım ölçü deneyeyim.
evetttt herkese merhaba
gideriz inşallah
Pembişimmmm cupcake çok güzel olduuuuuMini cheesecakeler yapmıştım bi de. Salata da mercimek köftesi, çin pilavı ve patates salatası yapmıştım. Bi arkadaşım da sarma yapmıştı sağolsun. Tuzlu olarak da kıymalı börek, vejeteryan pizza vardı. Patatesli renkli toplar bana çok lezzetli gelmemişti :/
Güle güle kullanın ailecek alınanları :) pazara gitmene sevindim
Kız deli misin?? Ben kilo verdim de sanki 36 beden mi oldum?? 44 bedenle birinci benimmmm
Hoş geldinizzzzz. Güzel vakit geçirdiniz mi???
He ya bende düşünmüştüm hepsi patates oldu diyeufff kızlar çok yoruldum bugün görümcemler geldi mutfak eşyalarını ve vitrindekileri kolilere doldurduk, küçük oda hep kolilerle doldu.. Allahım ne kadar zormuş bu iş, bir de bunun yerleştirmesi var
patates çok olmadı mı kız, 3 çeşit şeyde patates var ;birini kıymalı yap bence mesela kol böreğini
ya da kıymalı pide yaptırabilirsin hem kolaylık olur
oh yaa ne güzel pikniğe gitmişsiniz
biz de yarın kızlarla kahvaltı planladık inşallahoğlumu da babasına satabilirsem buna gerçekten ihtiyacım varrr
Bende öle bişi düşünüyorum, fotoshopla telden bişiler yapmaya çalışıyorum, kürdanlık için şu fotoyu böyle düşündüm, değiştirmezsem fikrimi tabi:)aryamm
ben keremin yüzünün resmini çıkarttırıp ,yuvarlak kesip, kürdanla cupcake lere takmıştım çok sevimli olmuştu
Pembişimmmm cupcake çok güzel olduuuuuİyiki varsın benim gurme arkadasımmm Yalnız şeker kıvamı sana tam gelse de bana azcık fazla, onu kısarım biraz:)
patatesli renkli topları da sırf renkli görünsün diye yapacaktım, başka renkli salata bulamadım, fikirlere açığımmm
He ya bende düşünmüştüm hepsi patates oldu diyeBakalım bişeyleri değiştirmek lazım galibaa
Bu arada hem hamile hem çocuk hemde taşınma tabi zor bacım. Allah yardımcın olsun, etraftan da baya yardım gerek.
Bende öle bişi düşünüyorum, fotoshopla telden bişiler yapmaya çalışıyorum, kürdanlık için şu fotoyu böyle düşündüm, değiştirmezsem fikrimi tabi:)
Eki Görüntüle 1124136
Destny cim alıntılamamışım, kartopu tatlısı da hoş görünüyor, aklımda olsun canım sağol:)
cupcake ki de mutlaka dene bayılacaksınEki Görüntüle 1124148
Gündüzleri annemle ufak tefek kazalar oluyor elbet. Sana da tavsiyem bezi en azından gunduzleri çıkardestiny555 3 gündür bezlemiyor musun ????? peki altına kaçırmıyor mu bravo sana yaa
ben de onu soracaktım bezi çıkarayım mı diye
pizza tarifini deneyeceğim
Pembişimmmm cupcake çok güzel olduuuuuİyiki varsın benim gurme arkadasımmm Yalnız şeker kıvamı sana tam gelse de bana azcık fazla, onu kısarım biraz:)
patatesli renkli topları da sırf renkli görünsün diye yapacaktım, başka renkli salata bulamadım, fikirlere açığımmm
He ya bende düşünmüştüm hepsi patates oldu diyeBakalım bişeyleri değiştirmek lazım galibaa
Bu arada hem hamile hem çocuk hemde taşınma tabi zor bacım. Allah yardımcın olsun, etraftan da baya yardım gerek.
Bende öle bişi düşünüyorum, fotoshopla telden bişiler yapmaya çalışıyorum, kürdanlık için şu fotoyu böyle düşündüm, değiştirmezsem fikrimi tabi:)
Eki Görüntüle 1124136
Destny cim alıntılamamışım, kartopu tatlısı da hoş görünüyor, aklımda olsun canım sağol:)
cupcake ki de mutlaka dene bayılacaksınEki Görüntüle 1124148
ufff kızlar çok yoruldum bugün görümcemler geldi mutfak eşyalarını ve vitrindekileri kolilere doldurduk, küçük oda hep kolilerle doldu.. Allahım ne kadar zormuş bu iş, bir de bunun yerleştirmesi var
patates çok olmadı mı kız, 3 çeşit şeyde patates var ;birini kıymalı yap bence mesela kol böreğini
ya da kıymalı pide yaptırabilirsin hem kolaylık olur
oh yaa ne güzel pikniğe gitmişsiniz
biz de yarın kızlarla kahvaltı planladık inşallahoğlumu da babasına satabilirsem buna gerçekten ihtiyacım varrr
Çok iyi oldu, herkesi gördüm.Gezdik, geldik.Mini cheesecakeler yapmıştım bi de. Salata da mercimek köftesi, çin pilavı ve patates salatası yapmıştım. Bi arkadaşım da sarma yapmıştı sağolsun. Tuzlu olarak da kıymalı börek, vejeteryan pizza vardı. Patatesli renkli toplar bana çok lezzetli gelmemişti :/
Güle güle kullanın ailecek alınanları :) pazara gitmene sevindim
Kız deli misin?? Ben kilo verdim de sanki 36 beden mi oldum?? 44 bedenle birinci benimmmm
Hoş geldinizzzzz. Güzel vakit geçirdiniz mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?