Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

biz eczaneden recetesiz alıyorduk yahu. Yasmini göğüslerde büyütme yapıyormuş diye duydum, hatta ona geçiş yapayım diye düşünmüştüm, benimkiler minik biraz da

İlacı düzenli kullanıyordum, unuttuğum ilk gece ilişki oldu, bir hafta içmedim o ara işte. Ama ilk gece oldu yani.

bu arada busmaicim, hümakuş buraya yazınca zorluğunu, vazgeçtim canım. Denemedim. Gözüm korktu:18:

Ay bornum bu cakepops ne şirin bişimiş yaaa Ba-yıl-dımm!!!!
ben onlar gb yapabilirmiyim bilmiyorum ama denemeye değer. Sağol canım mutlaka denerimm

Kizlar kacak oldum gercekten psikolojim pek iyi degil maalesef
Hamileyim bende benim gibi hamileler varmis....

ilk dersti bu, similasyonda çalıştık.
birkaç ders daha böyle çalışalım, sonra otomobile geçelim dedi.
direksiyon hocasını bugün göremedim. inş iyi biridir. bugün kursun müdürü çalıştırdı beni

hem kilo hem göğüs büyütmesinden çekiniyorum ben ya.. zira ikisi de bende fazlasıyla var!

amaaaan, ben dışarda hep toparlayıcı takıyorum.
belki takıntı yaptım, feracemi giyince hemen göğüslerime bakıyorum. çok mu dikkat çekiyor diye.
hatta dışarıda bazen dik durmadığımı farkediyorum, tamamen içgüdüsel. aman öyle bi şey işte

oh çok sevindim..
arada böyle nefeslenmek güzel oluyor.

ama ben alışveriş haricinde ayşeciksiz bi yere gitsem, kendimi kötü hissediyorum.
ne kadar çok vakit geçirirsek kar gibi geliyo. eskisi gibi değil, büyüdüğü için daha rahat tabi onun da etkisi var.
nereye gitsem; kapıda kucağımdan ayşeciği alıyor insanlar içeri geçiyor.
ayakkabılarımı çıkarıp içeri girmemi beklemek hoşgeldin demek yok. bütün ilgi onun üstünde..

iğneleri de duydum, hatta bi arkadaş 3 aylık iğneler oluyordu.
aslında o daha iyi alternatif ama yan etkilerini falan bilmiyorum.. araştırmam lazım.
x.

Son düzenleme:
Şekerportakalım haklısın hamileliğim taşınmaya çok iyi denk geldi.. Çünkü kv ve görümceler de sonbaharda yan binamıza taşınacaklar; iki çocuğum olacağı için onlara çok ihtiyacım olacak:) Dört gözle bekliyorum. Çocuk olmadan taşınsalardı sıkılırdım muhtemelen.. Allah ne güzel yol açtı bize şükür.

Ben babasına bıraktığım için de mutlu oluyorum ama; ancak bu sayede başbaşa vakit geçirebiliyorlar. Benden bağımsız da olsun biraz.
Ayşe farklıdır tabi ,Keremle ben bi yere gitsem totom yer görmüyor :))
Direksiyon derslerinde de başarılar ,o günlerimi hiç güzel anmıyorum yaa çok stresliydi özellikle park etme!

ya erkek bebeler daha hareketli zaten, bi de sen hamilesin. kıyaslamak çok doğru değil.

sağolasın. ama benim kafa karışık. hoca 3-4 ders simülatörden sonra otomobile geçicez diyor. ilkine bugün gittim.
simülatöre randevu da o kadar kalabalıkki.. 3 şubenin tek simülatörü var.
haftaya perşembeye gün bulabildim.. eşim de araba için önce hoca çalıştırsın seni, sonra biz alıştırma yaparız diyor.
ama bu sistemle çok zor, yok yok ben eşimin ensesine bineyim de beni çalıştırsın!

26 haftalık oldum... sürpriz oldu bana daha yeni alıştım bu habere :)
vuhuu! 5 aylık olmuşsun resmen.. sanıyorum bornla berabersiniz.
o da ekim annesi olacak. korunduğun halde mi hamile kaldın? cinsiyet ne pekiiiii?

Son düzenleme:
vuhuu! 5 aylık olmuşsun resmen.. sanıyorum bornla berabersiniz.
o da ekim annesi olacak. korunduğun halde mi hamile kaldın? cinsiyet ne pekiiiii?

5 degil canim 6 yi gectim.. Agustos annesi olucam insallah....
Tam korunuyodum diyemem haplar dengemi bozdugu icin esim korunuyodu. Olan oldu...

Oglumun kiz kardesi olacak insallah :)

Sizde ne var ne yok ?

5 degil canim 6 yi gectim.. Agustos annesi olucam insallah....
Tam korunuyodum diyemem haplar dengemi bozdugu icin esim korunuyodu. Olan oldu...

Oglumun kiz kardesi olacak insallah :)

Sizde ne var ne yok ?
demek bi kızçe geliyor, hayırlı olsun..
sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
hala erzurumda mısınız?

biz bildiğin gibiyiz.. takip ediyor musun bilmiyorum ama topikte senin gibi birçok hamile var.
busmai, bahar, ecrin, born, delii, cincon.. çok bereketli topiğiz vesselam

Son bir kac günü okudum hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah :)
Ben erzurumdayim ama il disi atamalarinda rizeyi isteyecegim insallah olur sıkıldım burdan ...

Son bir kac günü okudum hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah :)
Ben erzurumdayim ama il disi atamalarinda rizeyi isteyecegim insallah olur sıkıldım burdan ...
hayırlısı canım.. rize hakikaten çok güzel memleket
Geçmişi okuyamadım kızlar, kusura bakmayın buradan sohbete dahil olacağım.
Nar ağacı hayırlı olsun.
istediğiniz mesajdan başlayabilirsiniz öğretmenimm

Yerim o miniği ben. Kız işte, anne karnında bile cilveli.
D. Kontrol hapına benim de ihtiyacım var. Belki ikinciyi kazaraya getirebilirim.

Narağacı şok oldummmmmm. Hayırlı olsun canım. Umarım ayağını sürüyerek gelmemişsindir

Nfkcım senin dediğin lokum daha zahmetli. Bunda irmik şeker sütü muhallebi gibi pişirip soğuyunca toz kremşanti ekliyosun ve top yapıyosun. Hafifmiş :)
Efeyi okul sonrası dışarı çıkarayım ben de yürürüm diyorum ama hem yorgun oluyorum hem burda hava hep yağmurlu bakalım şu bi hafta geçsin yürüyüş işine geçerim belki bu şekilde. 40 beden olsam var yaaaaa; züper olur :)

Çarşaflar çok kırışıyo yaaaa. Ben de dayanamıyorum :)

Pamuk helvacım kolaylıkla atlatın ameliyatı inşallah canım.

Borncum minik kıxın iyiymiş çok sevindimm. Cilveli bir minik geliyo sanırım :)

Şeker portakalım ben 42 olsam var yaaaaa. Bence bir hatunun en taş olduğu beden 40-42. Vücut tipi de önemli tabi :)

D. Kontrol hapına benim de ihtiyacım var. Belki ikinciyi kazaraya getirebilirim.
ahahhahahh
o ne demek kız? eşin istemiyor mu?

Şeker portakalım ben 42 olsam var yaaaaa. Bence bir hatunun en taş olduğu beden 40-42. Vücut tipi de önemli tabi :)
anam burda bi hava var, abartısız 25 derece. şuan tshirtle duruyorum, olduğum yerde bunalıyorum.
ben şüpheliyim; perdeleri de ütülüyorsundur sen

bence de 40 beden. tabi dediğin gibi vücut tipi önemli.
alt ve üst beden orantılıysa, bel de kalın değilse 38-42 çok farketmez..

Son düzenleme:
Evet, kesin ve son kararı istemiyor.ben de böyle bir yöntem düşünüyorum ama cesaret edemem.
Burası da serin, rüzgarlı.havalar ısınsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…