biz eczaneden recetesiz alıyorduk yahu. Yasmini göğüslerde büyütme yapıyormuş diye duydum, hatta ona geçiş yapayım diye düşünmüştüm, benimkiler minik biraz daşimdi aile hekimiyle konuştum. yasmin kullanabilirsin dedi.
daha önce kullandım kilo aldım dedim. tüm haplar hormon yüklemesi, bu da sık karşılaştığımız bi yan etki dedi.
bi de eczaneden parayla da alamazsın, reçetesiz satılmıyor doğum kontrol hapları dedi. bunu ilk kez duyuyorum.
öğleden sonra ayşeciği parka çıkardığımda gidicem sağlık ocağına, yasmini tekrar bi deneyeyim.
bugün adetimin ilk günü zaten, başlayacaksam bugün başlamam lazım.. sağolun canlar..
aryam, ilacı düzenli kullanıyordun, bi gün unuttun ve hamile mi kaldın?
koruyuculuğu bu kadar zayıfsa :18:
Kizlar kacak oldum gercekten psikolojim pek iyi degil maalesef
Hamileyim bende benim gibi hamileler varmis....
ilk dersti bu, similasyonda çalıştık.merhabaaaa
nfk canım ohh direksiyon derslerinede başlamışsın valla hadi rabbim kolaylığını versin nasıl
geçti ilk ders hoca iyimiydi bari bazıları baştan sağma öğretmeye çalışıyorinşallah onlardan birine
denk gelmemişsindir
ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ama yasminin kilo aldırdığını bende duymuştum
amaaaan, ben dışarda hep toparlayıcı takıyorum.biz eczaneden recetesiz alıyorduk yahu. Yasmini göğüslerde büyütme yapıyormuş diye duydum, hatta ona geçiş yapayım diye düşünmüştüm, benimkiler minik biraz da
İlacı düzenli kullanıyordum, unuttuğum ilk gece ilişki oldu, bir hafta içmedim o ara işte. Ama ilk gece oldu yani.
bu arada busmaicim, hümakuş buraya yazınca zorluğunu, vazgeçtim canım. Denemedim. Gözüm korktu:18:
oh çok sevindim..arkadaşlarla başbaşa güzel bir kahvaltı sonrası ;mutlu mutlu çamaşır yıkayabilirimm artıkkk
kahvaltıya gittim canım çok iyi geldi çocuksuz ve deniz kenarında ohh miss
eşimin işi olduğu için vaktim kısıtlıydı ama olsun aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz
şimdiki haplardaki hormon miktarları çok düşük, eskisi gibi ağır ilaçlar değil. en çok önerilen Yasmin ve Yazz markalı doğum kontrol hapları. Ben de 1 yıl yasmin kullanmıştım, bıraktığımın ertesi ayında hamile kaldım. ama boş gebelikmiş, 1 yıl sonra hamile kalabildim tekrar.
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bence ama 4-5 yıl kullanma tabi..
1 aylık ve 3 aylık doğum kontrol iğneleri de var. hergün hap almaktan daha kolay olabilir..
Ayrıca doğum kontrol hapını reçetesiz alabilirsin.
oh çok sevindim..
arada böyle nefeslenmek güzel oluyor.
ama ben alışveriş haricinde ayşeciksiz bi yere gitsem, kendimi kötü hissediyorum.
ne kadar çok vakit geçirirsek kar gibi geliyo. eskisi gibi değil, büyüdüğü için daha rahat tabi onun da etkisi var.
nereye gitsem; kapıda kucağımdan ayşeciği alıyor insanlar içeri geçiyor.
ayakkabılarımı çıkarıp içeri girmemi beklemek hoşgeldin demek yok. bütün ilgi onun üstünde..
iğneleri de duydum, hatta bi arkadaş 3 aylık iğneler oluyordu.
aslında o daha iyi alternatif ama yan etkilerini falan bilmiyorum.. araştırmam lazım.
x.
ya erkek bebeler daha hareketli zaten, bi de sen hamilesin. kıyaslamak çok doğru değil.Ben babasına bıraktığım için de mutlu oluyorum ama; ancak bu sayede başbaşa vakit geçirebiliyorlar. Benden bağımsız da olsun biraz.
Ayşe farklıdır tabi ,Keremle ben bi yere gitsem totom yer görmüyor :))
Direksiyon derslerinde de başarılar ,o günlerimi hiç güzel anmıyorum yaa çok stresliydi özellikle park etme!
vuhuu! 5 aylık olmuşsun resmen.. sanıyorum bornla berabersiniz.26 haftalık oldum... sürpriz oldu bana daha yeni alıştım bu habere :)
vuhuu! 5 aylık olmuşsun resmen.. sanıyorum bornla berabersiniz.
o da ekim annesi olacak. korunduğun halde mi hamile kaldın? cinsiyet ne pekiiiii?
demek bi kızçe geliyor, hayırlı olsun..5 degil canim 6 yi gectim.. Agustos annesi olucam insallah....
Tam korunuyodum diyemem haplar dengemi bozdugu icin esim korunuyodu. Olan oldu...
Oglumun kiz kardesi olacak insallah :)
Sizde ne var ne yok ?
demek bi kızçe geliyor, hayırlı olsun..
sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
hala erzurumda mısınız?
biz bildiğin gibiyiz.. takip ediyor musun bilmiyorum ama topikte senin gibi birçok hamile var.
busmai, bahar, ecrin, born, delii, cincon.. çok bereketli topiğiz vesselam
hayırlısı canım.. rize hakikaten çok güzel memleketSon bir kac günü okudum hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah :)
Ben erzurumdayim ama il disi atamalarinda rizeyi isteyecegim insallah olur sıkıldım burdan ...
istediğiniz mesajdan başlayabilirsiniz öğretmenimmGeçmişi okuyamadım kızlar, kusura bakmayın buradan sohbete dahil olacağım.
Nar ağacı hayırlı olsun.
hayırlısı canım.. rize hakikaten çok güzel memleket
istediğiniz mesajdan başlayabilirsiniz öğretmenimm
Yerim o miniği ben. Kız işte, anne karnında bile cilveli.Bizzz geldikkk kizim cok komik pozlar verdiii yasir hic gostermek istememisti kendini bu eller havada resmen gulerek kopma pozlari verdi tam.citlembik.oyle.gorunce hemen kucagima almak istedim.cok.sukur.saglikli hersey de.yolunda elhamdulillah...
kulahlilarda evet o link.nfkcim.cok saol.cakepops da su cubuklu yuvarlaklar varya resim.ekleyebilsem super olcak da bugun teli verelim.bi servise.diyorum surekli.atiyo.netten
dogum.kontrol hapi bana da lazimmm :)))
ahahhahahhD. Kontrol hapına benim de ihtiyacım var. Belki ikinciyi kazaraya getirebilirim.
Efeyi okul sonrası dışarı çıkarayım ben de yürürüm diyorum ama hem yorgun oluyorum hem burda hava hep yağmurlubakalım şu bi hafta geçsin yürüyüş işine geçerim belki bu şekilde. 40 beden olsam var yaaaaa; züper olur :)
Çarşaflar çok kırışıyo yaaaa. Ben de dayanamıyorum :)
anam burda bi hava var, abartısız 25 derece. şuan tshirtle duruyorum, olduğum yerde bunalıyorum.Şeker portakalım ben 42 olsam var yaaaaa. Bence bir hatunun en taş olduğu beden 40-42. Vücut tipi de önemli tabi :)
Evet, kesin ve son kararı istemiyor.ben de böyle bir yöntem düşünüyorum ama cesaret edemem.ahahhahahh
o ne demek kız? eşin istemiyor mu?
anam burda bi hava var, abartısız 25 derece. şuan tshirtle duruyorum, olduğum yerde bunalıyorum.
ben şüpheliyim; perdeleri de ütülüyorsundur sen
bence de 40 beden. tabi dediğin gibi vücut tipi önemli.
alt ve üst beden orantılıysa, bel de kalın değilse beden çok önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?