O zaman biraz daha bekle canım zorlamaAryam çok duygulandım ya:'( şimdi bizim kuzularımız 2 yaşında mı oluyor? Şükürler olsun onları bize bağışlayan Rabbime.. acılarını göstermesin.. Taşınmaydı doğumdu derken Keremin artık 2 yaşında bir birey olduğunu unuttum gitti. Doğumgünü de lohusalığıma geliyor üstelik ramazan. Bakalım nolcak kuzum. Çooook duygusalım şu anda. Az önce On ikinci Melek kitabını bitirdim, okuyan varsa halimi anlar
İlbilgehatuncum hoş geldinnn
Pembişim sağol canım benim ,ben de geniş evde ferahlama hayalindeyim ama sağlık olsun huzur olsun en önemlisi bunlar.
Bu arada Keremin odasını da aldık; eşim arabalılardan istedi ama ben istemedim. Denizci temalı odamız, korsan Kereme :) Yarın yeni eve kuracaklar, inşallah güzel günlerde kullanırız
Destiny555 Evet onu ben de duydum ve Oğluş maalesef sabahları ıslak bezle kalkıyor
Ne güzel ya bi kız bi erkek maşallahBide illa her kutlamada cakepops yapip kullanilan renge gore kurdele bagliyrm hem kolay hem sik duruyo yarin kizimi gorucm ins uyuyamiyorm :)
http://www.ufukmutfakta.com/2013/02/cupcake-browni-ve-dogumgunu-menusu.html?m=1Ya benim tel cidden mahvoldu cupcakele ilgili resim veya link eklicektm olmadi google a kulahli cupcake yazsana aryam ilk cikan var onlardan yapmistk yegenimin dogum gunune cok.begenmisti herkes farkli olabilie bi fikir olur simdi olmasa da diger dogumgunlerine
Çok iyi oldu, herkesi gördüm.Gezdik, geldik.
Dimi ya, büyüdü sıpalar:) benimde içim bi tuhaf oldu sen öyle diyince. Lakin şu agresif ve inatçı ağlamalarını düşündükçe bebeklik zamanlarını özlüyorum. Allah okula gittikleri zamanı görmeyi de nasip etsin inşallahAryam çok duygulandım ya:'( şimdi bizim kuzularımız 2 yaşında mı oluyor? Şükürler olsun onları bize bağışlayan Rabbime.. acılarını göstermesin.. Taşınmaydı doğumdu derken Keremin artık 2 yaşında bir birey olduğunu unuttum gitti. Doğumgünü de lohusalığıma geliyor üstelik ramazan. Bakalım nolcak kuzum. Çooook duygusalım şu anda. Az önce On ikinci Melek kitabını bitirdim, okuyan varsa halimi anlar
İlbilgehatuncum hoş geldinnn
Pembişim sağol canım benim ,ben de geniş evde ferahlama hayalindeyim ama sağlık olsun huzur olsun en önemlisi bunlar.
Bu arada Keremin odasını da aldık; eşim arabalılardan istedi ama ben istemedim. Denizci temalı odamız, korsan Kereme :) Yarın yeni eve kuracaklar, inşallah güzel günlerde kullanırız
Destiny555 Evet onu ben de duydum ve Oğluş maalesef sabahları ıslak bezle kalkıyor
Heee baktımm, sağol şekerim, bi kısmını da böyle yapayımm.Ya benim tel cidden mahvoldu cupcakele ilgili resim veya link eklicektm olmadi google a kulahli cupcake yazsana aryam ilk cikan var onlardan yapmistk yegenimin dogum gunune cok.begenmisti herkes farkli olabilie bi fikir olur simdi olmasa da diger dogumgunlerine
Günaydınnn....hayret ya biz burda donuyoruz, bende sıcak hava istiyommmmgunaydin canlar..
Bu gece ne kadar sicakti ya, pistik resmen.. Yazin kavrulucaz belliki :18:
Erteledigim persembe-cuma-cumartesi orucuna niyetlendim, gece sahura da kalkmistim ama sabahleyin orucum bozuldu. Aylardir ilk kez gunumden once hasta oldum, iyi miiii? :100:
Ve sanirim usuttum de, karnim agriyor. Aysecigi "badanne"ye biraktim, direksiyon dersine gidiyorum. Hayirli, huzurlu, guzel bi gun olsun ins. Donucem ben size
Aminnn... Sana da günaydınnnGünaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
İnşallah kızın da sağlıkla, hayırla kurtulur canım ya.Günaydın kızlar , geçmişi ancak bitirebildim yaramazlık yokmuş çok şükür.
Pazar gününden beri misafirlerim var o yüzden pek fırsatım olmuyor yazmaya
Kızımın ameliyatı sağlık sigortası pürüzleri nedeni ile ertelenmişti, hastaneden bugün gelecek cevaba göre; yarın ya da önümüzdeki hafta içi bir gün olacak hayırlısıyla insallah ...
Şekerportakalım , gözünüz Aydın babacığın için , insallah sağlklı güzel uzun ömürler yaşasın
Destiny yeni eviniz hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla oturmak nasib etsin
Busmai , en zor kısmı halletmişsiniz mutfak ve kırılacak eşyaların kolilenmesi .. 1 kez taşındım ben , ama acayip zorlandım Allah kolaylık versin ..
Bezi direkt çıkarmak yerine kalitesiz kötü bir bez takabilirsin gündüzleri ki çocuk ıslanıp rahatsız olsun, ben kızımda ilk birkaç bu taktiği uyguladım
Ilgilge Hoşgeldiniz (;
Pembişcim Allah kavuştursun yeniden sağlıkla..
Nfk Maşukiye pazarını ben de çok sevmitşim gecen yaz birkaç kez gitmiştik sonrasında Avrupa dan oraya trafik sorunu sıktı gitmedik ama mahmudiye yi bilmiyordum , gidip görmek lazım (;
Eagle, hayırlı olsun kardeşinin evliliği insallah , kuzular küçük gelin ve damat mı olacaklar (;
En sevimli hayalim benim de, ama bizde evlenen yok maalesef , bir Abi'm bir de eşimin abisi bekar bekliyoruz dört gözle (;
Elifnaz Mayıs sonu tatile çıkacaktı, onun telaşesinde mi acaba
Bahar görünmemiş yine ortalıkta
Born minik kuzun ismi ile sağlıklı uzun bir ömrü yaşasın.. Sare de Zümra da çok güzel..
Aryam doğum günü startı vermişsin , cupcake çok güzel görünüyor , arya nın fotografı hepsinden güzel (;
Unuttuğum birşey oldu mu bilmiyorum
Hepinize hayırlı huzurlu günler diliyorum
Senin yoğun olmayan bi günün var mı allah aşkınaa????:44:Vay vay vay nfk sultan direksiyon derslerine başlamışşşşş. Hayırlı olsun canımcım :)
Sabahtan evdeki sütleri değerlendirmek amacı ile prenses lokumu denen irmikle yapılan tatlıdan yaptım. Efe bi tanesini yapım aşamasında hüpletti zaten. Dışını hindistancevizine buluyoruz ya; fındık ve fıstığa da bulanıp üç renk oluşturulabilir
Sonra çarşaf marşaf ütüledim. Şimdi de ortalık toplayıp duşa gireceğim. Öğleden sonra arabamı yıllık servisine götüreceğiz inşallahhhhhh. Burdan haberler bunlar
oh ooh, sefan olsun. ben de salıdaydım bu hafta.evetttt herkese merhaba
dün tatil olmamın fırsatı ile salı pazarına gitmemek olmazdı bende aynen öyle yaptım
melisayı uyutup bakıcısına bıraktım 2 saatliğine salı pazarına gittim giderken kendime söz
verdim melisaya birşey almayacağım diye ama genede 5 tl ye bir şortlu takım ve çok şık bir elbise
aldım çok ucuzdu ne yapayım
kendimede şu yazlık tiril tiril pantolanlardan birde mayo aldım eşimede bir tişört birde hep ıvır zıvır
neyseki çok para harcamadım dönüştede çok yorulunca eşimi aradım sağolsun eve bıraktı
tatil günüm pazara gitmek melisa ile oynamak ve yemek yapmakla geçti olsun bunada şükür
pazartesi günüde arkadaşlarla pikniğe gittik sezonu açtık sonunda mangal yaptık çok iyi oldu artık her zaman
gideriz inşallah
ayarlayın gidin valla, arada yakın yerlere kaçmak çok güzel oluyornfk canım trafik haricinde ne güzel geçmiş sizinde geziniz hımm o zaman bir ara organize edelimde bizimde yolumuz düşsün oralara
bizde tadalım nefis lezzetleri
bizimkide hiç tınlamıyor bizi aynen yaa ne yapcaz bunlarla çok şımarık oldu halbuki böyle olmalarını istemiyoruz
nerde yanlış yapıyoruz acaba
ayşecik azı dişlerini çıkartamıyormuş yaaa bizimkide hala patlatamadı en arka dişleri:26:
hoşgeldiiiinMerhaba kızlar. Biz eve geldik, 10-15 dakika oldu.
sen buralara gelir miydin kaçak?!Selam kizlar nasilsiniz... Neler yapiyosunuz gôrüsmeyeli...
kaçta randevun? hadi inş bol bol yüzünü gösterir minik kızçetelim iyice kafayı yedi sanıyoryum iyice doldu bi fırsat bulup boşaltmazsam perte cıkıcak bir türlü doğru duzgün girilmiyo bi yere yasir paşa babasıyla dışarda ben de evde keyif yapmaktayım kızımla
kızıma isim falan bakıyorum ama baktıkca kafam daha cok karısıyo yarın detaylı ultrasonda yüzünü görünce daha bi karar veririz sanıyorum
kızıma netten bi şpka bi de eldiven aldım ilk alışverişimzii yapmıs olduk haziran ayı içinde de sırf gezmek olsın dıye havuzlu hana gitmek istiyorum daha ilerleyen haftalarda ben bi yere gitmek istemiyorum yasirden biliyorum o yüzden hazır rahatken gideyim gezeyim bi bakayım aslında cok da alacak bişey yok ama biri yaz biri kış bebgi oldugu için illa bişiler alıncak hem ben süslü gördüğüm hiçbişeye dayanamam sanıyorumm..
siz dogumgunlerinden bahsettikçe benimde içim kıpırdanıyo yapsammı kı acabaaa :44: bizim yukarda teras var şimdi aklıma geldi orda olmadı bu yılda burdakilerle bişiler kutlarız yaz gunu evde çok bunalıyorum hem ıftar bu halde yapıp hem dogum gunu biraz yorucu olabilir ama işte o zaman ola hayrola...
senin sofran hala gözümün önünde.. valla ziyafet sofrası gibiydi..Mini cheesecakeler yapmıştım bi de. Salata da mercimek köftesi, çin pilavı ve patates salatası yapmıştım. Bi arkadaşım da sarma yapmıştı sağolsun. Tuzlu olarak da kıymalı börek, vejeteryan pizza vardı. Patatesli renkli toplar bana çok lezzetli gelmemişti :/
Kız deli misin?? Ben kilo verdim de sanki 36 beden mi oldum?? 44 bedenle birinci benimmmm
di mi yaa?Evet anasını satıyım o uygulamanın şimdi siteden girdim oh bee dunya varmış
Busmai benımkı de oturmuyor lazımlığa bende normal wc ye terlik giydirip oturtuyorum orda çiş yapınca çişine bakıyor tuvalet kağıdıyla sılıyoruz değişik geliyor sonra ellerimizi yıkıyoruz falan hoşuna gidiyor sırf bunların sevdasına wc ye gidiyor ama hala çiş var demiyor 3 gündür bez bağlamıyoruz sık sık çiş yapalım elimizi yukayalım deyince gidiyor wc ye
Kıs nfk okuyunca bı kahkaha patlattım hakkını helal et
Allah arsız terbıyesız söz dinlemeyen çocuk vermesin yoksa zorr imtihan
ehliyet canım.Ne sınavı nfk
sanıyorum mutfak en zoru. çünkü ıvır zıvır küçücük onlarca parçayı tek tek paketlemek çok zor.ufff kızlar çok yoruldum bugün görümcemler geldi mutfak eşyalarını ve vitrindekileri kolilere doldurduk, küçük oda hep kolilerle doldu.. Allahım ne kadar zormuş bu iş, bir de bunun yerleştirmesi var
oh yaa ne güzel pikniğe gitmişsiniz
biz de yarın kızlarla kahvaltı planladık inşallahoğlumu da babasına satabilirsem buna gerçekten ihtiyacım varrr
tarif linkini tekrar yazın kıııııı!Pembişimmmm cupcake çok güzel olduuuuuİyiki varsın benim gurme arkadasımmm Yalnız şeker kıvamı sana tam gelse de bana azcık fazla, onu kısarım biraz:)
Bende öle bişi düşünüyorum, fotoshopla telden bişiler yapmaya çalışıyorum, kürdanlık için şu fotoyu böyle düşündüm, değiştirmezsem fikrimi tabi:)
Eki Görüntüle 1124136
Destny cim alıntılamamışım, kartopu tatlısı da hoş görünüyor, aklımda olsun canım sağol:)
cupcake ki de mutlaka dene bayılacaksınEki Görüntüle 1124148
Gündüzleri annemle ufak tefek kazalar oluyor elbet. Sana da tavsiyem bezi en azından gunduzleri çıkar
Bir de bugun bi arkadaş şöyle bir şey söyledi
Eğerki çocuk sabah uykudan uyandığında bezi kuru oluyorsa çiş alıştırmaya hazırdır kasları gelişmiş çişini tıtabiliyor demektir dedi. Bu arkadaşım hem çocuk gelişimi öğretmeni hem de 2 çocuk annesi
ah bu özel sağlık sigortalarııııGünaydın kızlar , geçmişi ancak bitirebildim yaramazlık yokmuş çok şükür.
Kızımın ameliyatı sağlık sigortası pürüzleri nedeni ile ertelenmişti, hastaneden bugün gelecek cevaba göre; yarın ya da önümüzdeki hafta içi bir gün olacak hayırlısıyla insallah ...
Nfk Maşukiye pazarını ben de çok sevmitşim gecen yaz birkaç kez gitmiştik sonrasında Avrupa dan oraya trafik sorunu sıktı gitmedik ama mahmudiye yi bilmiyordum , gidip görmek lazım (;
Vay vay vay nfk sultan direksiyon derslerine başlamışşşşş. Hayırlı olsun canımcım :)
Sabahtan evdeki sütleri değerlendirmek amacı ile prenses lokumu denen irmikle yapılan tatlıdan yaptım. Efe bi tanesini yapım aşamasında hüpletti zaten. Dışını hindistancevizine buluyoruz ya; fındık ve fıstığa da bulanıp üç renk oluşturulabilir
Sonra çarşaf marşaf ütüledim. Şimdi de ortalık toplayıp duşa gireceğim. Öğleden sonra arabamı yıllık servisine götüreceğiz inşallahhhhhh. Burdan haberler bunlar
Meyve.net diye bi site. Googleye en güzel cupcake hamuru yazarsan çıkıyoroooo, ben gittim geldim. spor yapmadan bi bakayım dedim, kimsecikler yok.
hala yatıyonuz mu kıııı?! :76:
oh ooh, sefan olsun. ben de salıdaydım bu hafta.
pek bi şey almadım ama epey zaman kaldım, bol bol tezgah kurcaladım.
aldıkların da hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inş.
ayarlayın gidin valla, arada yakın yerlere kaçmak çok güzel oluyor
aman geç olsun güç olmasın derler ya, öyle yani.. iki gündür bizimki iyi, ateşi çıkmıyor.
üstteki azıların ucu görünüyor, alttakilerden ses yok.
hoşgeldiiiin
sen buralara gelir miydin kaçak?!
kaçta randevun? hadi inş bol bol yüzünü gösterir minik kızçe
alışverişler de başlamış.. bence de ağırlaşmadan gidip birkaç takım alsan iyi olur. sonra hava iyice sıcaklayacak zaten.
ne halin ne isteğin kalır..
terasınız varsa ne güzel. bence yemeği de takma. mangal yaparsınız. ardından da pasta kesersiniz..
senin sofran hala gözümün önünde.. valla ziyafet sofrası gibiydi..
bakalım bu sene neler yapacaksın?
bana kalırsa düğüne kadar 40 bedene inersin sen. az da sporla desteklesen var ya iyice toparlar vücudun.
ben kendime bi spor takvimi yaptım, artık haftanın en az üç günü eliptikle çalışıcam, hergün de mekik ve pilates bandı ile kol çalışıcam.
kilo vermesine verdim de, spor olmayınca yine vücut salık gibi duruyor. kasların toparlanması lazım..
di mi yaa?
yok kız, ben de şimdi anlatırken gülüyorum. ama yaşayınca sinir bozucu :111:
ehliyet canım.
sanıyorum mutfak en zoru. çünkü ıvır zıvır küçücük onlarca parçayı tek tek paketlemek çok zor.
inş keremi bırakıp gidebilirsin kahvaltıya, şöyle gönlün bi açılıp ferahlasın..
tarif linkini tekrar yazın kıııııı!
ellerine sağlık çok güzel görünüyor. ben de hiç muffin yapmadım. bugün çilekli pasta istedi eşim.
belki haftaya denerim.
fotoğraf da çok güzel.. hadi bakalım, bu sene doğumgünü kutlamaları pek renkli olacak galiba
ayşecik de akşam bağladığım bezle uyanıyor, kupkuru. uyandıktan 5 dk sonra bezini kontrol et, yarım kilo çiş yapmış oluyor, gülle gibi
ama ben bir ay daha bekliciiim
ah bu özel sağlık sigortalarıııı
misafirin var demek, kolay gelsin. ne zaman gidiyorlar. yoksa ameliyata kadar duracaklar mı?
maşukiye çok güzel, mahmudiye de hemen ondan sonra zaten. aynı onun gibi uzunca akan bi deresi var.
ve yukarı doğru küçük büyük çay bahçeleri ve alabalık tesisleri falan.
elifnaz haftasonu annesinde kalmış. eve gelince de işlere dalmış.
bahara da mail attım ama ses yok hala, merak ediyorum. .
oooo, ben gittim geldim. spor yapmadan bi bakayım dedim, kimsecikler yok.
aman geç olsun güç olmasın derler ya, öyle yani.. iki gündür bizimki iyi, ateşi çıkmıyor.
hoşgeldiiiin
alışverişler de başlamış.. bence de ağırlaşmadan gidip birkaç takım alsan iyi olur. sonra hava iyice sıcaklayacak zaten.
terasınız varsa ne güzel. bence yemeği de takma. mangal yaparsınız. ardından da pasta kesersiniz..
bana kalırsa düğüne kadar 40 bedene inersin sen. az da sporla desteklesen var ya iyice toparlar vücudun.
ben kendime bi spor takvimi yaptım, artık haftanın en az üç günü eliptikle çalışıcam, hergün de mekik ve pilates bandı ile kol çalışıcam.
kilo vermesine verdim de, spor olmayınca yine vücut salık gibi duruyor. kasların toparlanması lazım..
di mi yaa?
ehliyet canım.
sanıyorum mutfak en zoru. çünkü ıvır zıvır küçücük onlarca parçayı tek tek paketlemek çok zor.
ellerine sağlık çok güzel görünüyor. ben de hiç muffin yapmadım. bugün çilekli pasta istedi eşim.
belki haftaya denerim.
fotoğraf da çok güzel.. hadi bakalım, bu sene doğumgünü kutlamaları pek renkli olacak galiba
ayşecik de akşam bağladığım bezle uyanıyor, kupkuru. uyandıktan 5 dk sonra bezini kontrol et, yarım kilo çiş yapmış oluyor, gülle gibi
misafirin var demek, kolay gelsin. ne zaman gidiyorlar. yoksa ameliyata kadar duracaklar mı?
maşukiye çok güzel, mahmudiye de hemen ondan sonra zaten. aynı onun gibi uzunca akan bi deresi var.
kızlar, doğum kontrol hapı kullanananız var mı?
ben bi ilk evlendiğimde iki ay kullanmıştım, yasmin di adı. 4 kilo almıştım. bi daha da cesaret edemedim.
sizin bi fikriniz var mı? korumanın aktif hale gelmesi için 1 ay kullanmak gerekiyor diye duymuştum.
hoş her gün hap almak angarya ve sinir bozucu olabilir ama aile hekimine gidip danışmayı düşünüyorum.
Ben 2 buçuk yıl kullandım. Bi yan etki görmedim, dr um kilo aldırabilir emişti ama öle olmadı. Hapımı unuttuğum ilk gün olan kazayla da aryacık hayata geldikızlar, doğum kontrol hapı kullanananız var mı?
ben bi ilk evlendiğimde iki ay kullanmıştım, yasmin di adı. 4 kilo almıştım. bi daha da cesaret edemedim.
sizin bi fikriniz var mı? korumanın aktif hale gelmesi için 1 ay kullanmak gerekiyor diye duymuştum.
hoş her gün hap almak angarya ve sinir bozucu olabilir ama aile hekimine gidip danışmayı düşünüyorum.
Ben ilk evlendiğim bir yıl boyunca kullanmıştım herhangi bi yan etkisini görmedim fakat bıraktıktan sonra 1 sene bebeğim olmadı , bu ilacı da yine aynı sebeple benim kadın doğum Dr um , iki doğum arasında geçen süreçte kesinlikle önermemişti..
şimdi aile hekimiyle konuştum. yasmin kullanabilirsin dedi.Ben 2 buçuk yıl kullandım. Bi yan etki görmedim, dr um kilo aldırabilir emişti ama öle olmadı. Hapımı unuttuğum ilk gün olan kazayla da aryacık hayata geldiMigronayn dı ilacımın adı. ( yazımında hata yoktur umarım)
ama geçen haberlerde bu hapların bazı yanetkilerinin ağır olduyla ilgili bi haber vardı, kalp krizi olasılığını %50 artırıyormuş mesela. Haberi dinleyince benim de gözüm korktu.
kızlar, doğum kontrol hapı kullanananız var mı?
sağol tatlımmO zaman biraz daha bekle canım zorlama
On ıkıncı meleği okumadım ama duygusallığını anlıyorum canım. Ana olmak ne zor iş
Oğluş odasını hep guzel gunlerde kullansın canım
Ne güzel ya bi kız bi erkek maşallah
Cakepops ne olaki
r
kötü bez önerin aklımda evetGünaydın kızlar , geçmişi ancak bitirebildim yaramazlık yokmuş çok şükür.
Şekerportakalım , gözünüz Aydın babacığın için , insallah sağlklı güzel uzun ömürler yaşasın
Destiny yeni eviniz hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla oturmak nasib etsin
Busmai , en zor kısmı halletmişsiniz mutfak ve kırılacak eşyaların kolilenmesi .. 1 kez taşındım ben , ama acayip zorlandım Allah kolaylık versin ..
Bezi direkt çıkarmak yerine kalitesiz kötü bir bez takabilirsin gündüzleri ki çocuk ıslanıp rahatsız olsun, ben kızımda ilk birkaç bu taktiği uyguladım
Ilgilge Hoşgeldiniz (;
Pembişcim Allah kavuştursun yeniden sağlıkla..
Eagle, hayırlı olsun kardeşinin evliliği insallah , kuzular küçük gelin ve damat mı olacaklar (;
En sevimli hayalim benim de, ama bizde evlenen yok maalesef , bir Abi'm bir de eşimin abisi bekar bekliyoruz dört gözle (;
Born minik kuzun ismi ile sağlıklı uzun bir ömrü yaşasın.. Sare de Zümra da çok güzel..
Aryam doğum günü startı vermişsin , cupcake çok güzel görünüyor , arya nın fotografı hepsinden güzel (;
Unuttuğum birşey oldu mu bilmiyorum
Hepinize hayırlı huzurlu günler diliyorum
bebeklik zamanlarını özlüyorum deyince aklıma geldi sen bir ay korunmadan bebek deneyecektin ne oldu o iş:)Dimi ya, büyüdü sıpalar:) benimde içim bi tuhaf oldu sen öyle diyince. Lakin şu agresif ve inatçı ağlamalarını düşündükçe bebeklik zamanlarını özlüyorum. Allah okula gittikleri zamanı görmeyi de nasip etsin inşallah
Heee baktımm, sağol şekerim, bi kısmını da böyle yapayımm.
Günaydınnn....hayret ya biz burda donuyoruz, bende sıcak hava istiyommmm
Aminnn... Sana da günaydınnn
İnşallah kızın da sağlıkla, hayırla kurtulur canım ya.
Senin yoğun olmayan bi günün var mı allah aşkınaa????:44:
Bu arada lokum fikri de yaratıcıaklımda ))
kahvaltıya gittim canım çok iyi geldi çocuksuz ve deniz kenarında ohh missoooo, ben gittim geldim. spor yapmadan bi bakayım dedim, kimsecikler yok.
hoşgeldiiiin
di mi yaa?
ehliyet canım.
belki haftaya denerim.
ayneeeen çarşaf ütülemek de neymiş beaaa serdin mi ütülenmiş gibi oluyor işteşu paşa lokumu denen şey mi?
bi kere yemiştim, çook lezzetliydi.
anam, senin de sanki hiiiç işin yok, kendine iş icat ediyorsun. çarşaf ütülemek neymiş
asarken iyice silkeleyip açıyorum kumaşı, kuruyunca da elimle düzeltip katlıyorum. ütülü gibi oliiiy işte
şimdiki haplardaki hormon miktarları çok düşük, eskisi gibi ağır ilaçlar değil. en çok önerilen Yasmin ve Yazz markalı doğum kontrol hapları. Ben de 1 yıl yasmin kullanmıştım, bıraktığımın ertesi ayında hamile kaldım. ama boş gebelikmiş, 1 yıl sonra hamile kalabildim tekrar.kızlar, doğum kontrol hapı kullanananız var mı?
hemen kucağına alma kız bekle biraz tadını çıkar tek çocuklu son ayların:)Bizzz geldikkk kizim cok komik pozlar verdiii yasir hic gostermek istememisti kendini bu eller havada resmen gulerek kopma pozlari verdi tam.citlembik.oyle.gorunce hemen kucagima almak istedim.cok.sukur.saglikli hersey de.yolunda elhamdulillah...
kulahlilarda evet o link.nfkcim.cok saol.cakepops da su cubuklu yuvarlaklar varya resim.ekleyebilsem super olcak da bugun teli verelim.bi servise.diyorum surekli.atiyo.netten
dogum.kontrol hapi bana da lazimmm :)))
inşallah gönlünüze göre huzurlu bir ev olurSelam kızlar. geçen hafta malum soma faciasından çok etkilendim. hafta sonuda annemlere gittik ondan giremedim. Şu sıralar ev işleriyle uğraşıyoruz. hayırlısıyla bizim evin satılmasıni bekliyoruz dua edin lutfen. istediğimiz daireyide alalım inşallah.
bu hafta sonu düğün var kuzenimin, bugunde kızın yıl sonu gosterisi, haftayada tatil bu yoğunluğu hastaliksiz atlatiriz inşallah. pek ümidim yok ama.
yazlık aldım cocuklara hafta sonu eşime de dedim bu yil gelecek yılın kıyafetlerini alıp koyacağım. bir tişört 12 lira altla birlikte 25×3sandalet, ic camasiri girince kredi karti ekstresini görmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?