Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İlbilgecim nasipse o bebek olur sen yaratmıyorsun ya, bence o yöntemi uygula:)olursa Allahın lütfudur der geçersin zaten her halükarda öyle değil mi?
Kardeşsiz olmaaaaaz

İlbilgecim nasipse o bebek olur sen yaratmıyorsun ya, bence o yöntemi uygula:)olursa Allahın lütfudur der geçersin zaten her halükarda öyle değil mi?
Kardeşsiz olmaaaaaz

Yaza eşime hapa geçmeyi teklif edeceğim. Başka türlü eşim ikna olmaz.olunca da mecburen kabullenir diye düşünüyorum. Yine de cesaretim yok. Allah korusun bir şey olursa hep kendimi suçlarım.kızıma kardeş istiyorum tabi ki.

:) o şoktan bana da oldu uzun bir süre... Atlattim ama simdi kizim gelmek istemis bizde sefalar getirdin diyecegiz insallah...
Allah herkesin gönlüne göre versin bende düşünmüyordum ama hayirlisi böyleymiş...
Bu arada herkesin bebekleri nasil iyi mi konusmaya basladiniz mi ?

İlbilgecim bence sakın öyle birşey yapma. Yani minik kuş 3-4 yaşlarına gelip daha zahmetsiz olunca eşin kendiliğinden olur diyecek belki. Bi de şöyle düşün; senin hiç istemediğin birşeyi eşin sana, seni kandırarak yaptırsaydı.??? Beyin yıkama mode on

benim eşim de çocuk fikrine sıcak değildi.
sözle ikna edemediğim zaman ilbilgenin aklına geleni yapmayı düşünmüştüm. sonra vazgeçtim.
pembişe katılıyorum, bir iki sene daha geçsin, sen güzellikle eşini ikna edersin.. kardeşsiz olmaz..

Pöfff sanki adam bakacak çocuğa
Hain tuzak mode on :)

Ben üç yaşını geçmeden ikinciyi düşünmüyorum. Bana kalsa gelecek yıl ramazandan sonra olabilir.

Benim eşim her konuda çok kararlıdır, bu konuda da çok kararlı. Kesinlikle istemiyor.
Pöfff sanki adam bakacak çocuğa
Hain tuzak mode on :)
Hakkını yiyemem, bir erkeğe göre epey bakıyor. Geçen yıl ben hep yarım gün çalışıyordum ya üç gün sabahları eşim bakıyordu. İki gün kv. Bu yıl da benim okula gittiğim bir gün bakıyor. Özellikle çalışma saatlerini ona göre ayarlıyor. İstese her güne yayabilir. Tabi bu bahane değil. Hep tek çocuk istiyordu. Zaten çocukları da pek sevmez.

Ya çocuk dediğin şeyin nesini sevicez zaten. Yıllarca gözün gibi bak, hiçbir şeyini eksik etme sonra seni beğenmesin, sinir olsun, eleştirsin vsvsvs. Yani normal

Busmaiii!! :) unutmaki onun kocası kahvaltı bilem hazırlıyooooo :)
kahvaltı hazırlayan born un kocası
ilbilgenin kocası öğle ve akşam yemeği hazırlıyo bi kereeee :)
bu şartlarda ikinci çocuğu tabi ki ilbilge ister, kocası istemez
Ya çocuk dediğin şeyin nesini sevicez zaten. Yıllarca gözün gibi bak, hiçbir şeyini eksik etme sonra seni beğenmesin, sinir olsun, eleştirsin vsvsvs. Yani normal

o konuyu hiç açma düşündükçe içim kararıyo

Yaaaa yux taneee sey yazdimmm silindii aglamak istoyorummmmm teli aticam.simdiii son yazdigimi yaziyorum.digerlerini yarin alintilicam((
Ebebekte tuvalet egitimiyle ilgili iki tane kitap gordm biri kizimin tuvalet.kitabi yaziyodu disibda klozet gibi bisi var icinde stickerlar falan var bide ruya tuvaleti ogreniyormu neydi o da muzikli.sarki.falan soyluyo o tarz bisiler alip eglenmesini baya saglayabilirz sizde bi bakin benim.gb daha once gormediysenizz

Herkese günaydınnnn.... Musmutlu haftasonları olsun inşallah. Benimki temizlikle gececeği için çok istekli değilim ama

Ben gördüm ama bizimkilerin kitaba odaklanacağına hiç ihtimal vermedim. Almadım o yüzden.

Kızlar isim konusunda yardım edin eşim hiçbir ismi beğenmiyor hala Mert üzerinde yoğunlaşmış durumda
Bir de Mete var beğendiği.
Mete bana daha hoş geliyor ama Mete'nin de anlamı belli değil.. Mertin anlamı belli, özü sözü doğru demek.

Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…