İlbilgecim nasipse o bebek olur sen yaratmıyorsun ya, bence o yöntemi uygula:)olursa Allahın lütfudur der geçersin zaten her halükarda öyle değil mi?
Kardeşsiz olmaaaaaz
Narağacı şok oldummmmmm. Hayırlı olsun canım. Umarım ayağını sürüyerek gelmemişsindir
Nfkcım senin dediğin lokum daha zahmetli. Bunda irmik şeker sütü muhallebi gibi pişirip soğuyunca toz kremşanti ekliyosun ve top yapıyosun. Hafifmiş :)
Efeyi okul sonrası dışarı çıkarayım ben de yürürüm diyorum ama hem yorgun oluyorum hem burda hava hep yağmurlubakalım şu bi hafta geçsin yürüyüş işine geçerim belki bu şekilde. 40 beden olsam var yaaaaa; züper olur :)
Çarşaflar çok kırışıyo yaaaa. Ben de dayanamıyorum :)
Pamuk helvacım kolaylıkla atlatın ameliyatı inşallah canım.
Pöfff sanki adam bakacak çocuğaİlbilgecim bence sakın öyle birşey yapma. Yani minik kuş 3-4 yaşlarına gelip daha zahmetsiz olunca eşin kendiliğinden olur diyecek belki. Bi de şöyle düşün; senin hiç istemediğin birşeyi eşin sana, seni kandırarak yaptırsaydı.??? Beyin yıkama mode on
İlbilgecim bence sakın öyle birşey yapma. Yani minik kuş 3-4 yaşlarına gelip daha zahmetsiz olunca eşin kendiliğinden olur diyecek belki. Bi de şöyle düşün; senin hiç istemediğin birşeyi eşin sana, seni kandırarak yaptırsaydı.??? Beyin yıkama mode on
Benim eşim her konuda çok kararlıdır, bu konuda da çok kararlı. Kesinlikle istemiyor.benim eşim de çocuk fikrine sıcak değildi.
sözle ikna edemediğim zaman ilbilgenin aklına geleni yapmayı düşünmüştüm. sonra vazgeçtim.
pembişe katılıyorum, bir iki sene daha geçsin, sen güzellikle eşini ikna edersin.. kardeşsiz olmaz..
Hakkını yiyemem, bir erkeğe göre epey bakıyor. Geçen yıl ben hep yarım gün çalışıyordum ya üç gün sabahları eşim bakıyordu. İki gün kv. Bu yıl da benim okula gittiğim bir gün bakıyor. Özellikle çalışma saatlerini ona göre ayarlıyor. İstese her güne yayabilir. Tabi bu bahane değil. Hep tek çocuk istiyordu. Zaten çocukları da pek sevmez.Pöfff sanki adam bakacak çocuğa
Hain tuzak mode on :)
Eşim bunu duysa çok mutlu olur sanırım.Busmaiii!! :) unutmaki onun kocası kahvaltı bilem hazırlıyooooo :)
Eşim bunu duysa çok mutlu olur sanırım.
Benim eşim her konuda çok kararlıdır, bu konuda da çok kararlı. Kesinlikle istemiyor.
Hakkını yiyemem, bir erkeğe göre epey bakıyor. Geçen yıl ben hep yarım gün çalışıyordum ya üç gün sabahları eşim bakıyordu. İki gün kv. Bu yıl da benim okula gittiğim bir gün bakıyor. Özellikle çalışma saatlerini ona göre ayarlıyor. İstese her güne yayabilir. Tabi bu bahane değil. Hep tek çocuk istiyordu. Zaten çocukları da pek sevmez.
Ya çocuk dediğin şeyin nesini sevicez zaten. Yıllarca gözün gibi bak, hiçbir şeyini eksik etme sonra seni beğenmesin, sinir olsun, eleştirsin vsvsvs. Yani normal
kahvaltı hazırlayan born un kocasıBusmaiii!! :) unutmaki onun kocası kahvaltı bilem hazırlıyooooo :)
Ya çocuk dediğin şeyin nesini sevicez zaten. Yıllarca gözün gibi bak, hiçbir şeyini eksik etme sonra seni beğenmesin, sinir olsun, eleştirsin vsvsvs. Yani normal
Günaydınlar herkeseeee :)
Haftanın son günü hayırlı uğurlu olsun
Yaaaa yux taneee sey yazdimmm silindii aglamak istoyorummmmm teli aticam.simdiii son yazdigimi yaziyorum.digerlerini yarin alintilicam((
Ebebekte tuvalet egitimiyle ilgili iki tane kitap gordm biri kizimin tuvalet.kitabi yaziyodu disibda klozet gibi bisi var icinde stickerlar falan var bide ruya tuvaleti ogreniyormu neydi o da muzikli.sarki.falan soyluyo o tarz bisiler alip eglenmesini baya saglayabilirz sizde bi bakin benim.gb daha once gormediysenizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?