çok ateşli bi gece geçirdik doktora gittik kan tahlili yaptı cocuk pipim acıyor diyo söylememe ragmen ısrarla pipide bişi yok kana bakalım dedi sinir oldum pipim acıyoo diye aglıyo
çok geçmiş olsun idrar ve kana bakılsın benceçok ateşli bi gece geçirdik doktora gittik kan tahlili yaptı cocuk pipim acıyor diyo söylememe ragmen ısrarla pipide bişi yok kana bakalım dedi sinir oldum pipim acıyoo diye aglıyo
busmai, bence mert
İlahi:)))ben çocukları çok severim.
Yarın son iş günü. Bu hafta iki gün çalışmış olacağım.
kahvaltı hazırlayan born un kocası
ilbilgenin kocası öğle ve akşam yemeği hazırlıyo bi kereeee :)
bu şartlarda ikinci çocuğu tabi ki ilbilge ister, kocası istemez
o konuyu hiç açma düşündükçe içim kararıyo
ne değişik poğaçalar yapıyorlar yaa
http://semadanlezzetler.blogspot.com.tr/2014/03/elma-pogaca_8977.html
bir de ayıcıklı ve tavşanlı poğaçalar vardı
Herkese günaydınnnn.... Musmutlu haftasonları olsun inşallah. Benimki temizlikle gececeği için çok istekli değilim ama
Ben gördüm ama bizimkilerin kitaba odaklanacağına hiç ihtimal vermedim. Almadım o yüzden.
Kızlar isim konusunda yardım edin eşim hiçbir ismi beğenmiyor hala Mert üzerinde yoğunlaşmış durumda
Bir de Mete var beğendiği.
Mete bana daha hoş geliyor ama Mete'nin de anlamı belli değil.. Mertin anlamı belli, özü sözü doğru demek.
Sizce?
çok ateşli bi gece geçirdik doktora gittik kan tahlili yaptı cocuk pipim acıyor diyo söylememe ragmen ısrarla pipide bişi yok kana bakalım dedi sinir oldum pipim acıyoo diye aglıyo
İkinci çocuğum olursa ve oğlum olursa ben Mete koyacağım inşallah. Mert kesinlikle koymayın. Alper de çok güzel.
Aaa geçmiş olsun. Benim de nfk gibi iye geldi aklıma. Haberdar et bizi.
Mertler yaramaz diye diyosun di mi, Ama zeki oluyorlarmış yanlış mıyım?
Alper ler iyi midir?
O kadar bunaldım ki anlatamam!
ben de kac tane mert gorduysem hepsi yaramaz hepsi zipirBen hiç çok zeki bir Mertle tanışmadım valla. Sadece yaramaz versiyonları vardı :/ Alperler genelde iyilerdi. Kızımmm Kerem dedin de sanki uslu mu oldu
Geçmiş olsun canım. Sonuç ne oldu?çok ateşli bi gece geçirdik doktora gittik kan tahlili yaptı cocuk pipim acıyor diyo söylememe ragmen ısrarla pipide bişi yok kana bakalım dedi sinir oldum pipim acıyoo diye aglıyo
çok geçmiş olsun idrar ve kana bakılsın bence
Alper nasıl peki ? Bir de onu beğendi.
Akşama tayin olan öğretmenimize yemek var. Şuan kuafördeyim. Sonra kızmayın nerde bu hatun diye :)
pöff hiç sormaBen hiç çok zeki bir Mertle tanışmadım valla. Sadece yaramaz versiyonları vardı :/ Alperler genelde iyilerdi. Kızımmm Kerem dedin de sanki uslu mu oldu
hımm bak şimdi ısınmaya başladım ismebir alper taniyorum. Cok beyefendi, akilli ve sakin mizacta biri.
Bir tane de alperen taniyorum. O da akilli ve uslu bi cocuk..
Geçmiş olsun canım. Sonuç ne oldu?
Bence Alper daha güzel.
Neleri düşünmüş.pöff hiç sorma
hımm bak şimdi ısınmaya başladım isme
alper tungaalper in oyları yükseliyor
çağan isminde ğ olduğu için yurtdışında sorun olacağını söylemişti kocacım çok ileri görüşlüdür vesselam
Avm fatihi, neler yaptın?ben de kac tane mert gorduysem hepsi yaramaz hepsi zipir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?