Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çok ateşli bi gece geçirdik doktora gittik kan tahlili yaptı cocuk pipim acıyor diyo söylememe ragmen ısrarla pipide bişi yok kana bakalım dedi sinir oldum pipim acıyoo diye aglıyo

slm canlarim. Cumamiz mubarek olsun..
Nenedeyiz. Birazdan da bacimla avm ye gidicez.

çok ateşli bi gece geçirdik doktora gittik kan tahlili yaptı cocuk pipim acıyor diyo söylememe ragmen ısrarla pipide bişi yok kana bakalım dedi sinir oldum pipim acıyoo diye aglıyo

gecmis olsun canim. İdrar yollari enf olabilir. Belki cis yaparken cani aciyordur, yanma ve sizisi olabilir :44:
Tahlil sonuclari bi ciksin bakalim

Cesur soylu yiğit erkek demekmiş Alper
acaba alperler de yaramaz mı?

İlahi:)))ben çocukları çok severim.
Yarın son iş günü. Bu hafta iki gün çalışmış olacağım.

Çok çalıştın canımm :)

:)))

ne değişik poğaçalar yapıyorlar yaa

http://semadanlezzetler.blogspot.com.tr/2014/03/elma-pogaca_8977.html

bir de ayıcıklı ve tavşanlı poğaçalar vardı

Çok güzel görünüyor :)

Herkese günaydınnnn.... Musmutlu haftasonları olsun inşallah. Benimki temizlikle gececeği için çok istekli değilim ama

Kolay gelsin bebeem :)

İkinci çocuğum olursa ve oğlum olursa ben Mete koyacağım inşallah. Mert kesinlikle koymayın. Alper de çok güzel.

Aaa geçmiş olsun. Benim de nfk gibi iye geldi aklıma. Haberdar et bizi.

Bende eve yeni geldim bitirdim haftayi cok sükür...
Born gecmis olsun...
Busmai bencede mert
Nfk sana da iyi gezmeler....

İkinci çocuğum olursa ve oğlum olursa ben Mete koyacağım inşallah. Mert kesinlikle koymayın. Alper de çok güzel.

Aaa geçmiş olsun. Benim de nfk gibi iye geldi aklıma. Haberdar et bizi.

Mertler yaramaz diye diyosun di mi, Ama zeki oluyorlarmış yanlış mıyım?
Alper ler iyi midir?
O kadar bunaldım ki anlatamam!

Mertler yaramaz diye diyosun di mi, Ama zeki oluyorlarmış yanlış mıyım?
Alper ler iyi midir?
O kadar bunaldım ki anlatamam!

Ben hiç çok zeki bir Mertle tanışmadım valla. Sadece yaramaz versiyonları vardı :/ Alperler genelde iyilerdi. Kızımmm Kerem dedin de sanki uslu mu oldu

bir alper taniyorum. Cok beyefendi, akilli ve sakin mizacta biri.
Bir tane de alperen taniyorum. O da akilli ve uslu bi cocuk..

Geçmiş olsun canım. Sonuç ne oldu?

çok geçmiş olsun idrar ve kana bakılsın bence

Alper nasıl peki ? Bir de onu beğendi.

Bence Alper daha güzel9.

Ben hiç çok zeki bir Mertle tanışmadım valla. Sadece yaramaz versiyonları vardı :/ Alperler genelde iyilerdi. Kızımmm Kerem dedin de sanki uslu mu oldu
pöff hiç sorma
bir alper taniyorum. Cok beyefendi, akilli ve sakin mizacta biri.
Bir tane de alperen taniyorum. O da akilli ve uslu bi cocuk..
hımm bak şimdi ısınmaya başladım isme
Geçmiş olsun canım. Sonuç ne oldu?

Bence Alper daha güzel.

alper tunga alper in oyları yükseliyor

çağan isminde ğ olduğu için yurtdışında sorun olacağını söylemişti kocacım çok ileri görüşlüdür vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…