Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Alper erenalp alperen beğenirim...mert konusunda yaramazlar gerçekten hatta taze örneği var dersine girdiğim ama iyi düşünelim iyi olur...
herkesi öpüyorum...

Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah. Bugünkü planımız Efecik ile pazara ve parka gitmek :)

çağan isminde ğ olduğu için yurtdışında sorun olacağını söylemişti kocacım çok ileri görüşlüdür vesselam
geniş vizyon ve ileri görüşlülük
fazla ince düşünmeyin..

Avm fatihi, neler yaptın?
avm fatihi miii? ama ben avm leri hiiiç sevmiiim:111:

bacım bir iki şey bakacakmış beraber gittik. ayşeciğin de bastonu yoktu, zor zaptettik
eşofman altı ve şapka aldım ayşeciğe.. inş takar

Cincon doğum yapmış, iyilermiş..
gözü aydın. darısı size inş
Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah. Bugünkü planımız Efecik ile pazara ve parka gitmek :)

günaydın canım.. gayet güzel bi plan.. bol hareketli
benim eşim de mesaide bugün. rutin yemek yapma- ev toparlama işleri, ders çalışma, spor, ayşecik yedir içir yatır kaldır mode on

herkese 3g li huzurlu bi haftasonu diliyorum..

born, yasir nasıl oldu canım? çıktı mı tahlil sonuçları?

bu arada zümra ismi kulağa çok hoş geliyor.
ama nette karşılık verilen manası doğru değil. isim araştırırken ben de bakmıştım.
bi arapça sözlüğün varsa, açıp bakabilirsinki;
zümra topluluk cemaat anlamında bi kelime.

sare ismi güzel. sonuçta validelerimizden birinin ismi. ama pembişin dediği de doğru,
sara ile ile karıştırılabilir. diğer yandan busmaininin eşinin mantığıyla, yurtdışında kullanımı da kolaydır.
onların sarah ismine benziyo

herkese günaydın hayırlı hafta sonları

busmai bende alper diyorum

pempiş kolay gelsin sana canım iyi pazar ve park gezmesi

nfk canım hava biraz kapalı zaten bugün dersler nasıl gidiyor kitaba değilde daha çok önceden
sorulara çalışsan yeter sana ilk yardıma çalışmana bile gerek yok ben öyle yapmıştım 98 almıştım
çok kolay sorular soruyorlar

cincon allah analı babalı büyütsün darısı diğer hamile arkadaşların başına inşallah

born geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız :26:

naragacı hoşgeldin

melisada dün gece iki kere ateşlendi calpol verdim düştü sonra tekrar çıktı sabah ben çıkarken ateşi düştü uyuya kaldı yavrum
yanımdaki arkadaş da hasta raporlu mecbur işe geldim aklım evde kaldı :26:

bir daha çıkarsa bugün doktora götüreceğiz burnu akmıyor öksürükde yok neden ateşi var dişten diyeceğim ama sürekli çıkarmı ateşi :26:

günaydın canımcımm..
ilk kez bir isimde oy birliği derecesinde hemfikiriz

çıkmış sorular üstünden çalışıyorum bacım.. dediğin gibi çoğu bildiğimiz şeyler zaten..

melisaya geçmiş olsun.. eşlik eden başka bi şikayet yoksa, fazla da yükselmiyorsa ateşi belki bizimki gibi diş çıkarıyordur.
2,5-3 gün boyunca ateşlendi ayşecik. ama dediğim gibi çok yükselmiyor zaten. en fazla 38.2yi gördüm.
genelde üstündekileri çıkardım. 4 kez de calpol verdim.

Son düzenleme:

inşallah diştendir yaa hasta olmasın dediğin gibi dokunuyorsun yanıyor gibi ölçüyorsun ama o kadar ateşi yok sanki ben genede 2 kez calpol verdim onu içince düşüyor akşama doğru gene çıkıyor diş damağıda en arkası baya şiş inşallah geçer:26:

inş diştir ve çabucak geçer..
dediğin gibi dereceye çok yansmıyor ama biz normalde ten sıcaklığını bildiğimiz gibi
yarım dereceyi bile dokununca anlıyoruz.. eşime diyorum ayşeciğin ateşi az yükselmiş diye
o kontrol ediyor anlamıyor, ama ben çok net hissediyorum.

günaydın kızlar bugün perde siparişi vermeye gideceğiz inşallah birkaç model belirledik mesela bu

bence alperciyim:13:
şekerportakalı ve elifnaz da alper diyoooor:) ama bizim bey hala mert te saplandı kaldı

şekerportakalım geçmiş olsun muhtemelen fazla sürmez ateşi

Alper erenalp alperen beğenirim...mert konusunda yaramazlar gerçekten hatta taze örneği var dersine girdiğim ama iyi düşünelim iyi olur...
herkesi öpüyorum...
iyi düşünmek zorundayız çok haklısın, çünkü eşim mert te ısrarcı

geniş vizyon ve ileri görüşlülük
fazla ince düşünmeyin..
ohooo sen ne diyosun, okulda ismiyle dalga geçerler mi sınıfta kaç tane aynı isimden olur vs hepsini değerlendiriyoruz

Şeker portakalım diştir sanıyorum. İnşallah uzun sürmez.

Kızım olsa Betül koyarım diye düşünüyordum. Ama sonra anlamı çok hoşuma gitmedi. Zeynep adını da seviyorum :)

Oğluşum normal yürürken sandalyeye ayağını çarptı. Acıyo diye tutturdu. Geçmezse pazar ve park yalan olur. Ama sanırım bizim de bazen küçük parmağımızı köşeye çarpmamız tarzı bi acı.

Bu arada kardeşim de ankaraya geçti akraba ziyaretine. Bize de yarın değil de bugün akşam gelin diyo. Belki öyle yapıciz. Oğluş uyusun valiz hazırlamalı

Ne bileyim gidiyorsun sanki.

Tabiki onunla gittik ve çoook(!) eğlendik şimdi uyku seansındayız

Aaa hadi bakalım. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
Efe'ye de değişiklik olmuştur.
Herkese selam.

Perde çok şık

Biz de birkaç gündür hafif ateş var. Yatarken calpol veriyorum. Yoksa çok huzursuz oluyor, ağlayarak uyanıyor. Dişi de kabarmış ama gelen giden yok.

oo valiz hazırlama! kolay gelsin
Ne bileyim gidiyorsun sanki.

Efe'ye de değişiklik olmuştur.
Herkese selam.
avm fatihi benim kız ,yani önceden öyleydim keşke şimdi de sık sık gidebilsem
Perde çok şık
sağol canım bi de bu model var bakalım hangisi olur Eki Görüntüle 1127771

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…