Efe ile mi gideceksiniz? Kızmayız, kızmayız.
Cincon doğum yapmış, iyilermiş..
Cesur soylu yiğit erkek demekmiş Alper
acaba alperler de yaramaz mı?
geniş vizyon ve ileri görüşlülükçağan isminde ğ olduğu için yurtdışında sorun olacağını söylemişti kocacım çok ileri görüşlüdür vesselam
avm fatihi miii? ama ben avm leri hiiiç sevmiiim:111:Avm fatihi, neler yaptın?
gözü aydın. darısı size inşCincon doğum yapmış, iyilermiş..
Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah. Bugünkü planımız Efecik ile pazara ve parka gitmek :)
herkese günaydın hayırlı hafta sonları
busmai bende alper diyorum
nfk canım hava biraz kapalı zaten bugün dersler nasıl gidiyor kitaba değilde daha çok önceden
sorulara çalışsan yeter sana ilk yardıma çalışmana bile gerek yok ben öyle yapmıştım 98 almıştım
çok kolay sorular soruyorlar:
melisada dün gece iki kere ateşlendi calpol verdim düştü sonra tekrar çıktı sabah ben çıkarken ateşi düştü uyuya kaldı yavrum
yanımdaki arkadaş da hasta raporlu mecbur işe geldim aklım evde kaldı :26:
bir daha çıkarsa bugün doktora götüreceğiz burnu akmıyor öksürükde yok neden ateşi var dişten diyeceğim ama sürekli çıkarmı ateşi :26:
günaydın canımcımm..
ilk kez bir isimde oy birliği derecesinde hemfikiriz
çıkmış sorular üstünden çalışıyorum bacım.. dediğin gibi çoğu bildiğimiz şeyler zaten..
melisaya geçmiş olsun.. eşlik eden başka bi şikayet yoksa, fazla da yükselmiyorsa ateşi belki bizimki gibi diş çıkarıyordur.
2,5-3 gün boyunca ateşlendi ayşecik. ama dediğim gibi çok yükselmiyor zaten. en fazla 38.2yi gördüm.
genelde üstündekileri çıkardım. 4 kez de calpol verdim.
inşallah diştendir yaa hasta olmasın dediğin gibi dokunuyorsun yanıyor gibi ölçüyorsun ama o kadar ateşi yok sanki ben genede 2 kez calpol verdim onu içince düşüyor akşama doğru gene çıkıyor diş damağıda en arkası baya şiş inşallah geçer:26:
şekerportakalı ve elifnaz da alper diyoooor:) ama bizim bey hala mert te saplandı kaldıbence alperciyim:13:
Alper erenalp alperen beğenirim...mert konusunda yaramazlar gerçekten hatta taze örneği var dersine girdiğim ama iyi düşünelim iyi olur...
herkesi öpüyorum...
ohooo sen ne diyosun, okulda ismiyle dalga geçerler mi sınıfta kaç tane aynı isimden olur vs hepsini değerlendiriyoruzgeniş vizyon ve ileri görüşlülük
fazla ince düşünmeyin..
Ne bileyim gidiyorsun sanki.geniş vizyon ve ileri görüşlülük
fazla ince düşünmeyin..
avm fatihi miii? ama ben avm leri hiiiç sevmiiim:111:
bacım bir iki şey bakacakmış beraber gittik. ayşeciğin de bastonu yoktu, zor zaptettik
eşofman altı ve şapka aldım ayşeciğe.. inş takar
gözü aydın. darısı size inş
günaydın canım.. gayet güzel bi plan.. bol hareketli
benim eşim de mesaide bugün. rutin yemek yapma- ev toparlama işleri, ders çalışma, spor, ayşecik yedir içir yatır kaldır mode on
herkese 3g li huzurlu bi haftasonu diliyorum..
Efe'ye de değişiklik olmuştur.Tabiki onunla gittik ve çoook(!) eğlendikşimdi uyku seansındayız
Aaa hadi bakalım. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
günaydın kızlar bugün perde siparişi vermeye gideceğiz inşallahbirkaç model belirledik mesela bu
Eki Görüntüle 1127753
şekerportakalı ve elifnaz da alper diyoooor:) ama bizim bey hala mert te saplandı kaldı
şekerportakalım geçmiş olsun muhtemelen fazla sürmez ateşi
iyi düşünmek zorundayız çok haklısın, çünkü eşim mert te ısrarcı
ohooo sen ne diyosun, okulda ismiyle dalga geçerler mi sınıfta kaç tane aynı isimden olur vs hepsini değerlendiriyoruz
Ne bileyim gidiyorsun sanki.
Efe'ye de değişiklik olmuştur.
Herkese selam.
melisada dün gece iki kere ateşlendi calpol verdim düştü sonra tekrar çıktı sabah ben çıkarken ateşi düştü uyuya kaldı yavrum
yanımdaki arkadaş da hasta raporlu mecbur işe geldim aklım evde kaldı :26:
bir daha çıkarsa bugün doktora götüreceğiz burnu akmıyor öksürükde yok neden ateşi var dişten diyeceğim ama sürekli çıkarmı ateşi :26:
Çoook değişiklik oldu :) arkadaşın kızı ile bolca kudurdu. Bi ara sahnede herkes oynarken duran adam eylemi yaptı vs :) herkes abarttığımı düşünüyordu ama gördüler
oo valiz hazırlama! kolay gelsinŞeker portakalım diştir sanıyorum. İnşallah uzun sürmez.
Kızım olsa Betül koyarım diye düşünüyordum. Ama sonra anlamı çok hoşuma gitmedi. Zeynep adını da seviyorum :)
Oğluşum normal yürürken sandalyeye ayağını çarptı. Acıyo diye tutturdu. Geçmezse pazar ve park yalan olur. Ama sanırım bizim de bazen küçük parmağımızı köşeye çarpmamız tarzı bi acı.
Bu arada kardeşim de ankaraya geçti akraba ziyaretine. Bize de yarın değil de bugün akşam gelin diyo. Belki öyle yapıciz. Oğluş uyusun valiz hazırlamalı
avm fatihi benim kız ,yani önceden öyleydim keşke şimdi de sık sık gidebilsemNe bileyim gidiyorsun sanki.
Efe'ye de değişiklik olmuştur.
Herkese selam.
sağol canım bi de bu model var bakalım hangisi olur Eki Görüntüle 1127771Perde çok şık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?