Cok saolun kizlar yasit bugun sdaha iyi kan tahlilo.sonuclari da pazartesi cikicak sizde de ateslenenleri gorunce acep bizimki de dismi diye dusundum bi an ama gorunurde hicbisi yok su anda 16 tane disi var zaten daha cikicak dis varmiki bu zamanlarda...
Sabah cok erken kalkinca bu saate kdr esimle sil supur yaptik ev mis oldu su an bitek yasirin odasi kaldi onu da yaptim mi bitiii bitek yemek derdi var ama onu da hic sallamasam mi.diyoru hava da gelgitli bakalim gunun geri kalan kisminda ne yapsak ne yapsaak
busmai bende cok begendim modellero gule gule.kullanirsin ins.canim
Karıştırdım desene.oo valiz hazırlama! kolay gelsin
avm fatihi benim kız ,yani önceden öyleydim keşke şimdi de sık sık gidebilsem
sağol canım bi de bu model var bakalım hangisi olur Eki Görüntüle 1127771
Bizim daha 13 dişimiz var. Bitsin artık şu dişler.Cok saolun kizlar yasit bugun sdaha iyi kan tahlilo.sonuclari da pazartesi cikicak sizde de ateslenenleri gorunce acep bizimki de dismi diye dusundum bi an ama gorunurde hicbisi yok su anda 16 tane disi var zaten daha cikicak dis varmiki bu zamanlarda...
Sabah cok erken kalkinca bu saate kdr esimle sil supur yaptik ev mis oldu su an bitek yasirin odasi kaldi onu da yaptim mi bitiii bitek yemek derdi var ama onu da hic sallamasam mi.diyoru hava da gelgitli bakalim gunun geri kalan kisminda ne yapsak ne yapsaak
busmai bende cok begendim modellero gule gule.kullanirsin ins.canim
o kadar hissetmedim. en fazla 6 gibiydi. belki merkez üssü uzaktır. Allahtan uzun sürmedi..kızlar deprem oldu 6,7:18:
o kadar hissetmedim. en fazla 6 gibiydi. belki merkez üssü uzaktır. Allahtan uzun sürmedi..
bazen rüyamda deprem olduğunu görüyorum. ayşecik kucağımda evde sağa sola koşuyorum.
hangi kolonun altında duracağımı hatırlayamadığım oluyor, kabus işte!Rabbim korusun!
başım dönüyor sandım. ama resmen sallandık ya..
bi de gürültü geldi. hala ellerim titriyor.. aptal bina sakinlerinden sebep hala şu sakat binada oturuyoruz..
bin tane mütahit gezdiler, hala daha çok teklif eden çıkar mı diye bekliyorlar. gözlerini toprak doyurur ancak.
çoook sinirleniyorum gerizekalılar yaa!!!
allahım sen koru yarebbim bende işteyim çok kotü sallandık hemen eşimi aradım telefonu ulaşamadım sağolsun sabit telden arayıp haberder etti biz duymadık problem yok burda diye üst kattaki komşular dışarı çıkınca haberleri olmuş
gökçeadada olmuş deprem ama ne kadar yakında gibi oldu allahım 99 depremindeki gibi kötü günler yaşatmasın yarabbim:26:
Allah beterinden korusun. Geçmiş olsunbelki bu deprem biraz etkiler açgözlü bina sakinlerinin
amiin! inan ayşecikten sonra daha çok korkmaya başladım.
onun için korkuyorum. yoksa 99 depreminde 9. kattaydım, onda artıçılarında bile bu kadar korkmuyordum.
İstanbulda depremmi olduuu. Aaaa. canım burdada çok sallanıyorduk. hatta geçenlerde yani 15 gün olmuştur öyle bir sallandıkki ayaklarımın ucuna kadar irkildim resmen. saatlerce kendime gelemedim. hiç bukadarını yaşamamıştım. ilk aklıma gelen şey oğlum oldu. ve tabii eşimde. çok korkunç. allah korusun daha kötüsünden. geçmiş olsun canım.Allah korusun canım benim. Annelik böyle birşey işte.. Şükürler olsun onları verene.
Herkeze kocaman selaaam. naber nasılsınız hanımlar bakalım. bolca kaynatmışsınız walla. herşey yolundadır ve iyisinizdir umarım. bende işlerimi toparladım bayaa. ancak çok canımı sıkan bir durum oldu. işteki bilgisayarımda bir belge ararken tesadüfen benim burda size yazdığım mesajları gördüm ve anlam veremedim. bu nasıl olur. ve nekadar ayıp bir şey. şifre açmadan nasıl indirilip okunabilir bilginiz varmı. sanırım artık buradanda yazmıcam. önümüzdeki ay iyi bir cep telefonu alıyorum bakalım kendi internet paketimi alır öyle yazarım neyapayım. hoşlanmadım çünki buradaki durumdan. off ya hayatımı kısıtlayan neçok şey var.
Biryerden iş teklifi geldi. kabul etmekte kararsızdım fakat bunları görünce bu işyerinden ayrılmam gerektiğini düşündüm. bukadarı çok fazla. bu benim özelim ne münasebet yaa. kabuledilir gibi değil. görüşeceğim yer daha fazla maaş verecek ayrıca ve oğluma kreş de ayarlayacak. gidip görşcem bakalım.
Hadi yaaa okadar şiddetlimi oldu. ben egedeyim ya hiç hissetmedim. 6.5 çok yüksek. biz 4.3 civarı gibi sallandık ona çok kötü diyordum. 6.5 de binalar yıkılır yaaa öyle bişey yoktur dimi. bizim yapılar allaha emanet yanii.evet, 6.5 muş şiddeti. ege denizi gökçeada açıkları merkezi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?