Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pdf değildi canım ya okadar şaşırdımki uzantısınada hiç bakmadım doğrusu. dediğin gibi üye olmaya bile gerek yokta benim colicos olduğumu nerden biliyorlar. sadece colicos ,nfk elifnaz başka varmıydı bilmiyorum hepsini okuyamadım bile kaptıp hemen sildim dosyayı.

Geçmişolsun arkadaşlar hepimize
Araba kullanıuodum depremi hissetmedim ama sitenin önü kalabalık görunce bi şeylerin oldugunu anladım
Telefonlar iptal hamile arkadaşlarım var ulaşamıyorum
Çanakkalede de arkadaslarım var ama ulaşamadım
Radyo dınlıyorum cankaybı yok diyor

Canım, anne babalar çocuklarının bilgisayarına kuruyorlar ya; hangi sitelerde gezdiklerini vs görmek için. Bu da öyle bişi sanırsam. Eğer bahsettiğin yeni iş güvenilirse ve daha fazla maaş, kreş gibi imkanları varsa durma. Hakkında hayırlısı.

amiin! inan ayşecikten sonra daha çok korkmaya başladım.
onun için korkuyorum. yoksa 99 depreminde 9. kattaydım, onda artıçılarında bile bu kadar korkmuyordum.

Aynen hiç de aklımdan çıkmaz cunku ceylinin odasında bi gardrop var yıkılır falan allah korusun dıye dusunup duruyodum hep
Eşyaları duvara sabitlettircem bunu kim yapar acaba

Çok enteresan alllallla
Bence bu virüs işi değil pdf formatındaysa biri kasten kaydetmiş
Yada işyeri bilgisayarı oldugundan herseyı kaydedenbir program kurulmuş olabilir bilgisayara öyle programlar var sanırım

Gecmis olsun hepimize arkadaslar ben evde yalnizdim yasir babasiyla babanneye cikmisti avizeler baya sallandi hemen ciktim yukari esim aramis seslenmis korkmuslar teller kilitlendi saniyorum Allah 'im daha buyuklerinden korusun ins...

evet, 6.5 çok yüksek şiddet olarak. merkez üssü açık deniz değil de
kara olsaydı, binaları yıkabilirdi de

pembişin dediği gibi hangi sitelere girdiğini kontrol amacıyla kurulmuş bi programın kaydı olabilir..
can kaybı yok çok şükür de, 5 kişi telaşla binadan atlamış yaralılar diye okudum.
inş arkadaşların da iyidir..

Aynen hiç de aklımdan çıkmaz cunku ceylinin odasında bi gardrop var yıkılır falan allah korusun dıye dusunup duruyodum hep
Eşyaları duvara sabitlettircem bunu kim yapar acaba
marangoz ya da eşyaları gelip kuran mobilya teknikerleri var ya, onlar yapabilir.

Gecmis olsun hepimize arkadaslar ben evde yalnizdim yasir babasiyla babanneye cikmisti avizeler baya sallandi hemen ciktim yukari esim aramis seslenmis korkmuslar teller kilitlendi saniyorum Allah 'im daha buyuklerinden korusun ins...

Can kaybının olmaması sevındırıcı
Birine ulaştım depremi hissetmemiş dışardaymış
Esyaları nakliyecı tasıcak onlara söylesem yaparlar sanırım

japonyada 9 şiddetindeydi galiba tusunami olmuştu. denizide karasıda tehlikeli. dediğin gibi iyiki karada olmadı.
NFK cım haklısın kesin bir program kaydı bu. colicos ne alaka yazılanlardan benim olduğum anlaşılmış demekki. anlaşılsın sorun değil de aslında şurda kadın kadına iki laf ediyoruz. benim süistimal ettiğim bişeyde yok sadece iş çok olmadığında ve arada bir girdim. sizde biliyorsunuz ya. zaten cahidenin yemek sitesinden başkada takıldığım biryer yok. şirkettekiler akşama kadar faceden çıkmıyorlar. benim kızgınlığım kimsenin özeline kimse karışmamalı. ne gerek var böyle kayıtlara falan. güvensizlik de var galiba. insanda çalışma şevki bırakmıyorlar. hangi sitere girdiğimiz kontrol edilsin hiçbir sakınca yok benim için valla.

evet sanırım öyle. ancak can sıkmaya yetiyor. sinir bozucu.

iş değişikliği yapmayı planlıyorum bana gelen teklifi kesinlikle değerlendireceğim. keşfedilmiş biri değilim fakat burada bazen belden aşağı küfürler edilebiliyor. çok çirkin. ilkkez bir çalıştığım yer bu şekilde rahat küfürler edbiliyor. kaç zamandır eşimede bahsediyordum sanırım orada çalışamıcam diye başka şeylerde var aslında. çok umduğum gibi bir işyeri değil. yani bu tamamamen insanlarla ilgili. iş güzel. para herşey demek değil. abimin çevresi geniş. bir ortamda bahsetmiş iyi bir firma hemen gelsin görüşelim demiş. kreşde ayarlarım falan deyince çok sevindim bende. bakalım nasipse inşallah giderim.

kızlar deprem oldu 6,7:18:

Geçmiş olsun kızlar. Allah milletimizi korusun.

Karıştırdım desene.
Bence bu model daha şık. Normal fon düşünmüyorsun sanırım, japon mu istiyorsun?
Salonu hep japon perde yaptık.
Diğer odalar normal, fon falan var.
Mutfak da zebra.
Ama çok para tuttu 4000
Şimdilik halı işini erteledik biz de..Allah yardımcımız olsun.Halbuki toplamda sadece misafir odasının oturma grubuna ve Keremin mobilyasına para verdik; diğer eşyalarım şimdi kullandığım eşyalar..yine de çok masrafa girdik ya

Darısı başına canım ama taşınma işi zor

Hayırlı olsun, güle güle kullan canım. Biz de geçenlerde perdeciye gittik. Beğendiğim perde bir cam için 750 tl. Benim salonumda iki fransız olmak üzere dört pencere var. Zebraların da çok değişikleri çıkmış. Zebra şstemiyordum ama görünce fikrim değişti.ev değiştirmek masraflı iş. Uymayan bir sürü şey oluyor.

Evet canım haklısın
Zebra ben de sevmiyordum aslında ışığı kesiyor diye ;ama mutfak renkli cam bizim.
gündüz içeriyi göstermiyor. zebram yukarda açık duracak pencerenin üstünü kapatacak sadece. akşamları indiririm.

gunaydiiiiin!.. Herkese 3Gli bi pazar diliyorum hayirli gunler..

Kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun inşallah kızlarrrrr.

Ankara sahillerinde yine kuafördeyim :) evde saç yıkayıp şekil vermekten daha kolay; heleki evde 5 misafir varsa sonrasında akraba gezmesi yapacağız inşallah.

ankara sahillerinde hea?!
gün sizin, inş güzel geçer..

herkesin miraç kandili mübarek olsun. Rabbim hakkımızda hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin..
ben regliyim, böyle günlere rastlayınca üzülüyorum. ibadet edemeyince tam hissedemiyorum.
bugün çoğunlukla evdeyiz, akşama doğru çıkar bi dolaşırız. arya, yine temizlik mi yapıyon kııı?!

Aaaa, Ankara'da mısın? Yarın için izin mi aldın?
Senin de kandilin mübarek olsun canım.

hosgeldiniz.. Erken donmussunuz birkac saat daha kalsaydiniz ya kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…