hosgeldiniz.. Erken donmussunuz birkac saat daha kalsaydiniz ya kuzum?
Bir de "uygun perdelerden gösterin, bütçemiz kısıtlı" dedim, düşün..Herkese selamlarr...
hepinizin miraç kandili mübarek olsun...
bu gece eşim ankaraya gitti, yarın sabaha karşı gelecek, bi burukluk var o yüzden.
dün temizlik yaptım, baya da sürdü. Bugün markete gitme dışındapek bişi yapamadım, oruçtum zaten.
bizde başka bişi yok hatunlar, klasik hafta sonu miskinliği.
pembişim yine dur durak bilmemişsin, ankaraya gidip dönmüşsün bile.
busmai, perdeler güzel olmuş, ama fiyatlara şaşırdım, bu kadar pahalı mıydı yahu?
Busmaicim bir evin en pahalı şeyleri perde ve halı maalesef. Hele biraz şık olsun dersen eyvah eyvah işte. Olsun bir şekilde ödenip bitiyorAllah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin gerisi boş.
Enemmmm!!! Bizde seneye eşya yenileme ve taşınma telaşına düşeceğiz. Ayvayı yedik deseneBir de "uygun perdelerden gösterin, bütçemiz kısıtlı" dedim, düşün..
Amin inşallah canım..
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
biz kötü bir hafta sonu geçirdik melisayı doktora götürdük keşke daha önce götürseymişim diş diye avutmuştum kendimi
meğerse kulak iltihabı varmış boğazlarıda biraz şişmiş dedi:26: ilaç verdi cumarteside akşam ateşi 39 oldu yine hemen banyo yaptırdık offf
pazar günüde boğazları çok acıyor diye su bile içmedi yavrum ağladı durdu
allahtan bu akşam biraz daha iyiydi ateşide yok inşallah ilaçları iyi gelirde bir an evvel iyileşir yavrum :26:
busmai kızz ne kadar pahalıymış tabi biz uzun zaman önce yaptırdığımız için fiyatlardan haberimiz yok allah kocana sağlık sıhhat versinde ödersiniz
canım lazım şeyler bunlar sonuçta
pempiş ohhh gidip gelmişsiniz bile maşallah sende bir pozitiflik görüyorum sen hep ankaraya git valla böyle olacaksa
Ayyy en sinir olduğum durum ya. Ben çok yaşıyordum idrar yolları sıkıntısında. Kesin hasta diye götürüyordum, bişeyi olmuyordu, sonrasında diştir şudur budur diye götürmüyordum, bi hastalık çıkıyordu.herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
biz kötü bir hafta sonu geçirdik melisayı doktora götürdük keşke daha önce götürseymişim diş diye avutmuştum kendimi
meğerse kulak iltihabı varmış boğazlarıda biraz şişmiş dedi:26: ilaç verdi cumarteside akşam ateşi 39 oldu yine hemen banyo yaptırdık offf
allahtan bu akşam biraz daha iyiydi ateşide yok inşallah ilaçları iyi gelirde bir an evvel iyileşir yavrum :26:
Pembişim klasik ptesi gerginliğindesin mi acaba??? Gün bitsin, kocanı da seversin, milleti de sallarsın. Temel sebep: nöbeeettt!!!Ah yavrummm geçmiş olsuninşallah ilaçlar bir an önce işe yarar canım.
Yok kız aslında hiç pozitifliğim yok dünden beri. Kocamı boğasım var örneğin. Sonracıma herkes yine tutturdu bu çocuk konuşmuyo diye sinir oldum vsvsvs. Ama sallamamaya çalışıyorum
günaydıııııın!!! hayırlı huzurlu güzel bi hafta olur inşGünaydınlar herkeseeeeeee :) yeni haftamız hayırlı uğurlu olsunnnnn. Yaşasın sendromsuz pazartesiler
misafirlikte kalabalıkta coşuyor bu veletler.. neyseki uyumamasını lehinize çevirmişsinizEfe saat 3 olmasına rağmen kudurmaktan uyumadı. Dedikki çıkalım ki yolda bayılsın. Çok şükür öyle oldubirkaç hafta sonra yine gideceğiz inşallah
Herkese selamlarr...
hepinizin miraç kandili mübarek olsun...
bu gece eşim ankaraya gitti, yarın sabaha karşı gelecek, bi burukluk var o yüzden.
dün temizlik yaptım, baya da sürdü. Bugün markete gitme dışındapek bişi yapamadım, oruçtum zaten.
bizde başka bişi yok hatunlar, klasik hafta sonu miskinliği.
aaa? geçmiş olsun canım..herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
dil çıkar onlara, totonu dön gitYok kız aslında hiç pozitifliğim yok dünden beri. Kocamı boğasım var örneğin. Sonracıma herkes yine tutturdu bu çocuk konuşmuyo diye sinir oldum vsvsvs. Ama sallamamaya çalışıyorum
zamana takılma bacım. ha önce ha sonra.Ay bu arada sinir oldum yaaa. Doğumgününü ramazandan önce yapacaktım ama öyle olmayacak galiba. Arkadaşların dersaneleri falan oluyo haftasonu müsait olmuyorlarmış. Bende haftaiçi kayseride değilim. Ramazanda iftar yemeği mi yapsam ki diyorum yeniden? Yada ramazandan sonraya mı atsammm??? Uf yaaaa.....
Ah yavrummm geçmiş olsuninşallah ilaçlar bir an önce işe yarar canım.
Yok kız aslında hiç pozitifliğim yok dünden beri. Kocamı boğasım var örneğin. Sonracıma herkes yine tutturdu bu çocuk konuşmuyo diye sinir oldum vsvsvs. Ama sallamamaya çalışıyorum
Ayyy en sinir olduğum durum ya. Ben çok yaşıyordum idrar yolları sıkıntısında. Kesin hasta diye götürüyordum, bişeyi olmuyordu, sonrasında diştir şudur budur diye götürmüyordum, bi hastalık çıkıyordu.
Neyse canım ya inşallah ilaçla çabucak toparlar da yavrucak.
Pembişim klasik ptesi gerginliğindesin mi acaba??? Gün bitsin, kocanı da seversin, milleti de sallarsın. Temel sebep: nöbeeettt!!!
Ay bu arada sinir oldum yaaa. Doğumgününü ramazandan önce yapacaktım ama öyle olmayacak galiba. Arkadaşların dersaneleri falan oluyo haftasonu müsait olmuyorlarmış. Bende haftaiçi kayseride değilim. Ramazanda iftar yemeği mi yapsam ki diyorum yeniden? Yada ramazandan sonraya mı atsammm??? Uf yaaaa.....
günaydıııııın!!! hayırlı huzurlu güzel bi hafta olur inş
misafirlikte kalabalıkta coşuyor bu veletler.. neyseki uyumamasını lehinize çevirmişsiniz
sık gitmeniz ne güzel olur. zaten bolu ankara arası ne kadarki?
sağolasın bacım..nice mübarek günlere erişelim inş..
Allah kabul etsin orucunu. ben regl olduğum için hiiçbişey yapamadım
haftasonu miskinliği; hiçbirşey yapmadım diyorsun ama, oruçlu oruçlu temizliğe girişmişsin yine
aaa? geçmiş olsun canım..
ateşi o kadar yükseliyor muydu? :26: ilaçlarla bir iki güne toparlar inş..
dil çıkar onlara, totonu dön git
zamana takılma bacım. ha önce ha sonra.
önemli olan istediğin gibi hazırlandığın ve insanların geldiği güzel bi parti.
sonra da olsa olur yanii
bu arada, şu fırında yaptığın türlüyü nasıl yapıyorsun bacım?
eşim oruçlu, akşama ne yapıcam diye düşünüyorum.. :44:
günaydın canım
ateşi dediğim gibi 38 lere gelmeden ben calpol veriyordum iniyordu ama 4-5 saat sonra yine çıkıyordu cumartesi günü tekrar çıkarsa doktora götürürz diye calpol vermedik çok çıktı inşallah ilaçlar iyi gelirde atlatırız inşallah bu mevsimin son hastalığı olur yaz gelsinde hastalıklarımız sona ersin yaa :26:
hastalıkta böyle oluyor demek.
ayşecik son hastalandığında da, ateşi sürekli çıkıyordu. 38leri geçiyordu. ilaçla düşürüyorduk.
4 saat sonra bi daha fırlıyordu, yine düşürüyorduk yine çıkıyordu. böyle iki gün geçti 3. gün dr a gittik işte..
dediğin gibi inş bu son olur.. kulaktaki iltihap ateşten mi olmuş?:26:
Ay bu arada sinir oldum yaaa. Doğumgününü ramazandan önce yapacaktım ama öyle olmayacak galiba. Arkadaşların dersaneleri falan oluyo haftasonu müsait olmuyorlarmış. Bende haftaiçi kayseride değilim. Ramazanda iftar yemeği mi yapsam ki diyorum yeniden? Yada ramazandan sonraya mı atsammm??? Uf yaaaa.....
Ankara sahilleri guzeldir:)Kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun inşallah kızlarrrrr.
Ankara sahillerinde yine kuafördeyim :) evde saç yıkayıp şekil vermekten daha kolay; heleki evde 5 misafir varsasonrasında akraba gezmesi yapacağız inşallah.
Gunaydın canımGünaydınlar herkeseeeeeee :) yeni haftamız hayırlı uğurlu olsunnnnn. Yaşasın sendromsuz pazartesiler
Guaydın şekerKocaman bi günaydıııııınnnn sevgi pıtırcıklarımmmmm
Çok geçmiş olsun cok uzuldumherkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
Allalla ya benımkı de konuşmuyor bu bir problemmiydi bilmiyodumAh yavrummm geçmiş olsuninşallah ilaçlar bir an önce işe yarar canım.
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
Salonu hep japon perde yaptık.
Diğer odalar normal, fon falan var.
Mutfak da zebra.
Ama çok para tuttu 4000
Şimdilik halı işini erteledik biz de..Allah yardımcımız olsun.Halbuki toplamda sadece misafir odasının oturma grubuna ve Keremin mobilyasına para verdik; diğer eşyalarım şimdi kullandığım eşyalar..yine de çok masrafa girdik ya
Darısı başına canım ama taşınma işi zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?