Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Busmaicim bir evin en pahalı şeyleri perde ve halı maalesef. Hele biraz şık olsun dersen eyvah eyvah işte. Olsun bir şekilde ödenip bitiyor Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin gerisi boş.

Herkese selamlarr...
hepinizin miraç kandili mübarek olsun...
bu gece eşim ankaraya gitti, yarın sabaha karşı gelecek, bi burukluk var o yüzden.
dün temizlik yaptım, baya da sürdü. Bugün markete gitme dışındapek bişi yapamadım, oruçtum zaten.
bizde başka bişi yok hatunlar, klasik hafta sonu miskinliği.

pembişim yine dur durak bilmemişsin, ankaraya gidip dönmüşsün bile.

busmai, perdeler güzel olmuş, ama fiyatlara şaşırdım, bu kadar pahalı mıydı yahu?

Bir de "uygun perdelerden gösterin, bütçemiz kısıtlı" dedim, düşün..
Busmaicim bir evin en pahalı şeyleri perde ve halı maalesef. Hele biraz şık olsun dersen eyvah eyvah işte. Olsun bir şekilde ödenip bitiyor Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin gerisi boş.

Amin inşallah canım..

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

biz kötü bir hafta sonu geçirdik melisayı doktora götürdük keşke daha önce götürseymişim diş diye avutmuştum kendimi
meğerse kulak iltihabı varmış boğazlarıda biraz şişmiş dedi:26: ilaç verdi cumarteside akşam ateşi 39 oldu yine hemen banyo yaptırdık offf
pazar günüde boğazları çok acıyor diye su bile içmedi yavrum ağladı durdu
allahtan bu akşam biraz daha iyiydi ateşide yok inşallah ilaçları iyi gelirde bir an evvel iyileşir yavrum :26:

busmai kızz ne kadar pahalıymış tabi biz uzun zaman önce yaptırdığımız için fiyatlardan haberimiz yok allah kocana sağlık sıhhat versinde ödersiniz
canım lazım şeyler bunlar sonuçta

pempiş ohhh gidip gelmişsiniz bile maşallah sende bir pozitiflik görüyorum sen hep ankaraya git valla böyle olacaksa

Ah yavrummm geçmiş olsun inşallah ilaçlar bir an önce işe yarar canım.

Yok kız aslında hiç pozitifliğim yok dünden beri. Kocamı boğasım var örneğin. Sonracıma herkes yine tutturdu bu çocuk konuşmuyo diye sinir oldum vsvsvs. Ama sallamamaya çalışıyorum

Ayyy en sinir olduğum durum ya. Ben çok yaşıyordum idrar yolları sıkıntısında. Kesin hasta diye götürüyordum, bişeyi olmuyordu, sonrasında diştir şudur budur diye götürmüyordum, bi hastalık çıkıyordu.
Neyse canım ya inşallah ilaçla çabucak toparlar da yavrucak.
Pembişim klasik ptesi gerginliğindesin mi acaba??? Gün bitsin, kocanı da seversin, milleti de sallarsın. Temel sebep: nöbeeettt!!!

Ay bu arada sinir oldum yaaa. Doğumgününü ramazandan önce yapacaktım ama öyle olmayacak galiba. Arkadaşların dersaneleri falan oluyo haftasonu müsait olmuyorlarmış. Bende haftaiçi kayseride değilim. Ramazanda iftar yemeği mi yapsam ki diyorum yeniden? Yada ramazandan sonraya mı atsammm??? Uf yaaaa.....

Günaydınlar herkeseeeeeee :) yeni haftamız hayırlı uğurlu olsunnnnn. Yaşasın sendromsuz pazartesiler
günaydıııııın!!! hayırlı huzurlu güzel bi hafta olur inş
Efe saat 3 olmasına rağmen kudurmaktan uyumadı. Dedikki çıkalım ki yolda bayılsın. Çok şükür öyle oldu birkaç hafta sonra yine gideceğiz inşallah
misafirlikte kalabalıkta coşuyor bu veletler.. neyseki uyumamasını lehinize çevirmişsiniz
sık gitmeniz ne güzel olur. zaten bolu ankara arası ne kadarki?

sağolasın bacım..nice mübarek günlere erişelim inş..
Allah kabul etsin orucunu. ben regl olduğum için hiiçbişey yapamadım
haftasonu miskinliği; hiçbirşey yapmadım diyorsun ama, oruçlu oruçlu temizliğe girişmişsin yine

aaa? geçmiş olsun canım..
ateşi o kadar yükseliyor muydu? :26: ilaçlarla bir iki güne toparlar inş..

Yok kız aslında hiç pozitifliğim yok dünden beri. Kocamı boğasım var örneğin. Sonracıma herkes yine tutturdu bu çocuk konuşmuyo diye sinir oldum vsvsvs. Ama sallamamaya çalışıyorum
dil çıkar onlara, totonu dön git
zamana takılma bacım. ha önce ha sonra.
önemli olan istediğin gibi hazırlandığın ve insanların geldiği güzel bi parti.
sonra da olsa olur yanii

bu arada, şu fırında yaptığın türlüyü nasıl yapıyorsun bacım?
eşim oruçlu, akşama ne yapıcam diye düşünüyorum.. :44:

inşallah canım :26:
amannn sen boşvermeyi bilirsin salla gtisin yani

hiç sorma yaa keşke daha önce götürseydim diye hayıflandım durdum hoş eşimde ne gerek var diştendir diye söyleniyordu ama o da gördü :26:

ramazanda iftar eğer dışarda verirsen senin için baya maliyetli olur ama evde vereceksen çok kişi çağıramazsın sonuçta herkes aynı anda oturacak falan
sonrasında yaparsan kaç gün geçmiş oluyor :44:

günaydın canım
ateşi dediğim gibi 38 lere gelmeden ben calpol veriyordum iniyordu ama 4-5 saat sonra yine çıkıyordu cumartesi günü tekrar çıkarsa doktora götürürz diye calpol vermedik çok çıktı inşallah ilaçlar iyi gelirde atlatırız inşallah bu mevsimin son hastalığı olur yaz gelsinde hastalıklarımız sona ersin yaa :26:

hastalıkta böyle oluyor demek.
ayşecik son hastalandığında da, ateşi sürekli çıkıyordu. 38leri geçiyordu. ilaçla düşürüyorduk.
4 saat sonra bi daha fırlıyordu, yine düşürüyorduk yine çıkıyordu. böyle iki gün geçti 3. gün dr a gittik işte..
dediğin gibi inş bu son olur.. kulaktaki iltihap ateşten mi olmuş?:26:

bir daha akıllanmış olduk artık birinci ateşinden sonra tekrar çıkarsa direk doktor yapacağız artık

zaten doktora girer girmez melisa ağlamaya başlıyor daha dokunmadan zor bir muayene geçiriyoruz tam anlayamadım bile kadını bir ara eşim çıkardı dışarı tekrar geri geldiler kulak iltihabı var boğazları biraz şişmiş dedi ama dün boğazı daha kötüydü sanırım anne ağzım acıyor diyip ağladı durdu yavrum
ıhlamur süt çorba falan yaptım hiçbirini ağzına koymadı acıyacak diye herhalde sadece emdi neyseki biraz iyi şimdi

bennde iftar diye düşünmüştüm ama malum geç açıyoruz bide üstüne pasta kesme merasimi benimkide ya once ya sonra olacak

Ankara sahilleri guzeldir:)
A ankaraya mı gittin dicektim dönmüşsün bile
Günaydınlar herkeseeeeeee :) yeni haftamız hayırlı uğurlu olsunnnnn. Yaşasın sendromsuz pazartesiler
Gunaydın canım
Kocaman bi günaydıııııınnnn sevgi pıtırcıklarımmmmm
Guaydın şeker
Çok geçmiş olsun cok uzuldum
Kuzular hastayken nasılda karsrıyor dunyamız
Allalla ya benımkı de konuşmuyor bu bir problemmiydi bilmiyodum
Salla gitsin milleti

Ramazanda oruç oruç nasıl uğraşcan günler uzun bi de. Telef olursun
Tamazandan sonra rahat rahat yaparsın canım

gecmis olsun. bizdede durum ayni dun ablası dondurma yerken oda istedi sonuc aksam ateslendi.

japon perdeni merak ettim. takıldı mi. fotograf eklersen süper olur. gule gule eskit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…