Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben bu perdeye bayıldım yan fonlar japon perde degilmi? bende şimdi büyük ihtimal yaptiramayacagim ama yaptirdigimda büyük ihtimal buncan yaptırırim çok şık

Gecen yıl annemın orda 2 çocuk kendışerını kömürlüğe kitleyip kömürlukte ates yakıp oynamak için yani sonrada kömürlükten cıkamayıp öldülerdi
Dun ceylinle sokakta dolaşırken 5-6 yaş civarı bir çocuk gördüm coğugun kolları bılekten omuza kadar yanıl ama görmeniz lazım ürperirsiniz
Sana noldu yavrum dıye sordum hemen arkadası atladı kömürlükte yandı bi de yasin vardı oda öldü cennete gitti.
Allahım dedım şu mubarek gınde butun evlatlarımızı kazadan beladan şerden koru benımkını de içlerinden ayırma dedim
Benım de en korktugum şeydır yanık
Fırından çok korkuyorum mesela ocak barıyerı dıye bır sey varmış almal istıyorum aranızda kullanan varmı

Busmai gule gule kullan canım
Borcuda kafana takma ödenir allah sağlık verdikçe
Sonuçta kendi evıne yaptırdın içine sinmeli
Ben eşya perde halı yapmadım ama tadilat yaptırdım mutfakve banyo yenılendı içime sinmeyen birşeyi yaptırmadım gucumun yetmediğini sonraya bıraktım

Gene sendromlu bi pazartesi galiba:)
Günaydın herkese

Pembiş hoşgeldin ; amin bu devirde geçim sıkıntısı zor ne çaresiz borç içinde insanlar var.. Allah yardımcıları olsun herkesin

Şekerportakalım geçmiş olsun ama kendini suçlama, sonuçta ufak tefek şeylerde götürmemek lazım hemen ilaç dayıyorlar çünkü. Biraz hastalıkla savaşsın direnci artsın. Şimdi de ilacını verirsiniz 2-3 güne hiçbirşeyi kalmaz inşallah.

Elifnaz, evet resimdeki yan fonlar japon perde. Ortası zebra. Ama biz hepsini japon istedik. Zebrayı sadece mutfağa koydum, dolapların rengi bambu ve beyaz. Ona uyumlu seçtik. Perşembe günü takılacaklar.

Aryam bence de ramazandan sonra yap çünkü gün içindeki oruç süresi baya uzun. Akşama yorgun olursun eğlenemezsin.

Nfk benim fırında yaptığım kıymalı bi tarif vardı.
Kıymayı soğan domates biber sarımsak ve salçayla pişiriyosun.
Sonra patlıcan kabak ve patatesi kızartıp, fırın kabına bir sıra kıymalı harç bir sıra da kızartma diziyosun. En üste domates dilimleri ve kaşar.
Yoruyo biraz ama çok lezzetli

Yok kız; nöbet tuttuğum yok. 12 lerin katı boş ya kocamın ikinci çocuk olmasından bıktımmmm :)

Döndüm geldim

Canım ben bütün sebzeleri küp küp doğrayıp tuz ve zeytinyağ ile harmanlayıp, yağlı kağıdın üstüne serip fırına veriyorum. Pişince üzerine sarmsaklı kekikli yada sade bi domates sos yapabilirsin. Ve sarmsaklı yoğurt. Sebze olarak ta kabak, patates, biber, patlıcan koyuyorum. Oktay usta fırında şakşuka yazarsan da çıkıyor.

Doğru söylüyorsunuz kızlar sanırım ramazandan sonraya bırakmak daha mantıklı. Hem koştur koştur olmaz, hemde daha az yorulurum galiba.

ayşecikle parka gittik geldik.
banyo yaptırdım, yedirip yatırıcam inş..

aman aman!
çocuk düşer kalkar, ayağı kanar ne bileyim en kötü düşer ayağı falan kırılır.. hepsinin çaresi var..
ama yanmak, en korktuğum o. yemek yaparken, özellikle çay falan varsa ocakta ayşeciği mutfağa sokmuyorum.
çünkü hemen ocağın altındaki dolapla oynamaya bayılıyor. piştikten sonra da ocakta tencere çaydanlık bırakmıyorum.
yine Allah korusun.. bahar böyle bi aparattan bahsetmişti..

mutfak banyo temiz yeni olsun da diğer gerekli eşya yenilemeleri zamanla olur..
iyi yapmışsın bacım.. sizin taşınma ne zaman?

evet, çook lezzetli oluyor. ben de bunu yaparım.
ama hem çok yağlı hem zahmetli. lezzeti aynı olmaycak ama fırında bi denicem.
sarımsaklı domates ya da yoğurt sos yapıcam yanina. inş eşim beğenir..

sağol bacım. bugün denicem inş..

Bi tabak ta bana plisssss ( evde koca yok ya bugün, o yüzden yemeği geçiştirmece var)

Ben bi kere yaktım ceylinin elini yanık baska bir şey ya
Ocak bariyeri alıcambak böyle bir şey
http://m.gittigidiyor.com/urun/115520558
Fakat benım fırın anlastre değil bı nasıl olacak çözmeye çalışıyorum
Bi tabak ta bana plisssss ( evde koca yok ya bugün, o yüzden yemeği geçiştirmece var)

Ben hep geciştiriyorum yahu

Tam hazırlandık ve dışarı çıktıkki yağmur başladı!! geri döndük tabiki.. Yaz gelsin artık yaaaaaaaa.

Pembiş, konuşmadığına ne takılıyorsun benimki de 30 kelime ancak söylüyor.kuzenimin iki ay küçük oğlu çatır çatır konuşuyor. Bana da onu söylüyorlar.

çok geçmiş olsun canım valla bu kuzular çözülmez denklem ömrümüzden 2 yılda 20 yıl çalıyolar...öyle yapsak hata böyle yapsak hata

yok canım yaw ateş kulaktaki enfeksiyondan olmuştur

nfk okulu son günlerimi yoklama almıyosun bu ara hocam kaçaklar çoooook

Bizde çıktık parkta oynadık45 dk kadar, sonrasında yağmur bastırdı, kaçtıkkk

Kociş 12.30 da evde olacakmış inşşş

Pembiş, konuşmadığına ne takılıyorsun benimki de 30 kelime ancak söylüyor.kuzenimin iki ay küçük oğlu çatır çatır konuşuyor. Bana da onu söylüyorlar.

Kızım 30 kelime söylüyomuş daha neeee :)?!?! Bizimkinde yok okadar. Hatta 10 bile olmayabilir. Ama sonuçta herkesin gelişimi farklı diye düşünüyorum. Anlıyor olması yeter bence. Fakat işte çok laf edilince de insan bi tuhaf oluyo :/

Bu hatun da sınıfa zamanında gelmediğinde erken yoklamaya kızan, zamanında geldiğinde erken yoklama aldırmaya çalışan cadı öğrenci modunda

Bizde çıktık parkta oynadık45 dk kadar, sonrasında yağmur bastırdı, kaçtıkkk

Kociş 12.30 da evde olacakmış inşşş

Hadi gözün aydın şimdiden :)

15 haziran babalar günüymüş ya napcaz kocalaraaaaa?? Aryam senden fikir bekliyorum çalmak için o bana telefon aldı ama ben tabiki öyle bişi yapmıcam ayrıca ben daha duygusal hediyeleri seviyorum. Hadi beyin fırtınası başlasınnnnnnn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…