ben bu perdeye bayıldım yan fonlar japon perde degilmi? bende şimdi büyük ihtimal yaptiramayacagim ama yaptirdigimda büyük ihtimal buncan yaptırırim çok şıkgünaydın kızlar bugün perde siparişi vermeye gideceğiz inşallahbirkaç model belirledik mesela bu
Eki Görüntüle 1127753
şekerportakalı ve elifnaz da alper diyoooor:) ama bizim bey hala mert te saplandı kaldı
şekerportakalım geçmiş olsun muhtemelen fazla sürmez ateşi
iyi düşünmek zorundayız çok haklısın, çünkü eşim mert te ısrarcı
ohooo sen ne diyosun, okulda ismiyle dalga geçerler mi sınıfta kaç tane aynı isimden olur vs hepsini değerlendiriyoruz
Ayyy en sinir olduğum durum ya. Ben çok yaşıyordum idrar yolları sıkıntısında. Kesin hasta diye götürüyordum, bişeyi olmuyordu, sonrasında diştir şudur budur diye götürmüyordum, bi hastalık çıkıyordu.
Neyse canım ya inşallah ilaçla çabucak toparlar da yavrucak.
Pembişim klasik ptesi gerginliğindesin mi acaba??? Gün bitsin, kocanı da seversin, milleti de sallarsın. Temel sebep: nöbeeettt!!!
günaydıııııın!!! hayırlı huzurlu güzel bi hafta olur inş
misafirlikte kalabalıkta coşuyor bu veletler.. neyseki uyumamasını lehinize çevirmişsiniz
sık gitmeniz ne güzel olur. zaten bolu ankara arası ne kadarki?
sağolasın bacım..nice mübarek günlere erişelim inş..
Allah kabul etsin orucunu. ben regl olduğum için hiiçbişey yapamadım
haftasonu miskinliği; hiçbirşey yapmadım diyorsun ama, oruçlu oruçlu temizliğe girişmişsin yine
aaa? geçmiş olsun canım..
ateşi o kadar yükseliyor muydu? :26: ilaçlarla bir iki güne toparlar inş..
dil çıkar onlara, totonu dön git
zamana takılma bacım. ha önce ha sonra.
önemli olan istediğin gibi hazırlandığın ve insanların geldiği güzel bi parti.
sonra da olsa olur yanii
bu arada, şu fırında yaptığın türlüyü nasıl yapıyorsun bacım?
eşim oruçlu, akşama ne yapıcam diye düşünüyorum.. :44:
Canım ben bütün sebzeleri küp küp doğrayıp tuz ve zeytinyağ ile harmanlayıp, yağlı kağıdın üstüne serip fırına veriyorum. Pişince üzerine sarmsaklı kekikli yada sade bi domates sos yapabilirsin. Ve sarmsaklı yoğurt. Sebze olarak ta kabak, patates, biber, patlıcan koyuyorum. Oktay usta fırında şakşuka yazarsan da çıkıyor.günaydıııııın!!! hayırlı huzurlu güzel bi hafta olur inş
misafirlikte kalabalıkta coşuyor bu veletler.. neyseki uyumamasını lehinize çevirmişsiniz
sık gitmeniz ne güzel olur. zaten bolu ankara arası ne kadarki?
sağolasın bacım..nice mübarek günlere erişelim inş..
Allah kabul etsin orucunu. ben regl olduğum için hiiçbişey yapamadım
haftasonu miskinliği; hiçbirşey yapmadım diyorsun ama, oruçlu oruçlu temizliğe girişmişsin yine
aaa? geçmiş olsun canım..
ateşi o kadar yükseliyor muydu? :26: ilaçlarla bir iki güne toparlar inş..
dil çıkar onlara, totonu dön git
zamana takılma bacım. ha önce ha sonra.
önemli olan istediğin gibi hazırlandığın ve insanların geldiği güzel bi parti.
sonra da olsa olur yanii
bu arada, şu fırında yaptığın türlüyü nasıl yapıyorsun bacım?
eşim oruçlu, akşama ne yapıcam diye düşünüyorum.. :44:
aman aman!Gecen yıl annemın orda 2 çocuk kendışerını kömürlüğe kitleyip kömürlukte ates yakıp oynamak için yani sonrada kömürlükten cıkamayıp öldülerdi
Dun ceylinle sokakta dolaşırken 5-6 yaş civarı bir çocuk gördüm coğugun kolları bılekten omuza kadar yanıl ama görmeniz lazım ürperirsiniz
Sana noldu yavrum dıye sordum hemen arkadası atladı kömürlükte yandı bi de yasin vardı oda öldü cennete gitti.
Allahım dedım şu mubarek gınde butun evlatlarımızı kazadan beladan şerden koru benımkını de içlerinden ayırma dedim
Benım de en korktugum şeydır yanık
Fırından çok korkuyorum mesela ocak barıyerı dıye bır sey varmış almal istıyorum aranızda kullanan varmı
mutfak banyo temiz yeni olsun da diğer gerekli eşya yenilemeleri zamanla olur..Busmai gule gule kullan canım
Borcuda kafana takma ödenir allah sağlık verdikçe
Sonuçta kendi evıne yaptırdın içine sinmeli
Ben eşya perde halı yapmadım ama tadilat yaptırdım mutfakve banyo yenılendı içime sinmeyen birşeyi yaptırmadım gucumun yetmediğini sonraya bıraktım
evet, çook lezzetli oluyor.Nfk benim fırında yaptığım kıymalı bi tarif vardı.
Kıymayı soğan domates biber sarımsak ve salçayla pişiriyosun.
Sonra patlıcan kabak ve patatesi kızartıp, fırın kabına bir sıra kıymalı harç bir sıra da kızartma diziyosun. En üste domates dilimleri ve kaşar.
Yoruyo biraz ama çok lezzetli
sağol bacım. bugün denicem inş..Canım ben bütün sebzeleri küp küp doğrayıp tuz ve zeytinyağ ile harmanlayıp, yağlı kağıdın üstüne serip fırına veriyorum. Pişince üzerine sarmsaklı kekikli yada sade bi domates sos yapabilirsin. Ve sarmsaklı yoğurt. Sebze olarak ta kabak, patates, biber, patlıcan koyuyorum. Oktay usta fırında şakşuka yazarsan da çıkıyor.
Bi tabak ta bana plisssssayşecikle parka gittik geldik.
banyo yaptırdım, yedirip yatırıcam inş..
aman aman!
çocuk düşer kalkar, ayağı kanar ne bileyim en kötü düşer ayağı falan kırılır.. hepsinin çaresi var..
ama yanmak, en korktuğum o.yemek yaparken, özellikle çay falan varsa ocakta ayşeciği mutfağa sokmuyorum.
çünkü hemen ocağın altındaki dolapla oynamaya bayılıyor. piştikten sonra da ocakta tencere çaydanlık bırakmıyorum.
yine Allah korusun.. bahar böyle bi aparattan bahsetmişti..
mutfak banyo temiz yeni olsun da diğer gerekli eşya yenilemeleri zamanla olur..
iyi yapmışsın bacım.. sizin taşınma ne zaman?
evet, çook lezzetli oluyor.ben de bunu yaparım.
ama hem çok yağlı hem zahmetli. lezzeti aynı olmaycak ama fırında bi denicem.
sarımsaklı domates ya da yoğurt sos yapıcam yanina. inş eşim beğenir..
sağol bacım. bugün denicem inş..
Ben bi kere yaktım ceylinin elini yanık baska bir şey yaayşecikle parka gittik geldik.
banyo yaptırdım, yedirip yatırıcam inş..
aman aman!
çocuk düşer kalkar, ayağı kanar ne bileyim en kötü düşer ayağı falan kırılır.. hepsinin çaresi var..
ama yanmak, en korktuğum o.yemek yaparken, özellikle çay falan varsa ocakta ayşeciği mutfağa sokmuyorum.
çünkü hemen ocağın altındaki dolapla oynamaya bayılıyor. piştikten sonra da ocakta tencere çaydanlık bırakmıyorum.
yine Allah korusun.. bahar böyle bi aparattan bahsetmişti..
mutfak banyo temiz yeni olsun da diğer gerekli eşya yenilemeleri zamanla olur..
iyi yapmışsın bacım.. sizin taşınma ne zaman?
evet, çook lezzetli oluyor.ben de bunu yaparım.
ama hem çok yağlı hem zahmetli. lezzeti aynı olmaycak ama fırında bi denicem.
sarımsaklı domates ya da yoğurt sos yapıcam yanina. inş eşim beğenir..
sağol bacım. bugün denicem inş..
Bi tabak ta bana plisssss( evde koca yok ya bugün, o yüzden yemeği geçiştirmece var )
Tam hazırlandık ve dışarı çıktıkki yağmur başladı!!geri döndük tabiki.. Yaz gelsin artık yaaaaaaaa.
Tam hazırlandık ve dışarı çıktıkki yağmur başladı!!geri döndük tabiki.. Yaz gelsin artık yaaaaaaaa.
bir daha akıllanmış olduk artık birinci ateşinden sonra tekrar çıkarsa direk doktor yapacağız artık
zaten doktora girer girmez melisa ağlamaya başlıyor daha dokunmadan zor bir muayene geçiriyoruz tam anlayamadım bile kadını bir ara eşim çıkardı dışarı tekrar geri geldiler kulak iltihabı var boğazları biraz şişmiş dedi ama dün boğazı daha kötüydü sanırım anne ağzım acıyor diyip ağladı durdu yavrum
ıhlamur süt çorba falan yaptım hiçbirini ağzına koymadı acıyacak diye herhalde sadece emdi neyseki biraz iyi şimdi
hastalıkta böyle oluyor demek.
ayşecik son hastalandığında da, ateşi sürekli çıkıyordu. 38leri geçiyordu. ilaçla düşürüyorduk.
4 saat sonra bi daha fırlıyordu, yine düşürüyorduk yine çıkıyordu. böyle iki gün geçti 3. gün dr a gittik işte..
dediğin gibi inş bu son olur.. kulaktaki iltihap ateşten mi olmuş?:26:
Pembiş, konuşmadığına ne takılıyorsun benimki de 30 kelime ancak söylüyor.kuzenimin iki ay küçük oğlu çatır çatır konuşuyor. Bana da onu söylüyorlar.
çok geçmiş olsun canım valla bu kuzular çözülmez denklem ömrümüzden 2 yılda 20 yıl çalıyolar...öyle yapsak hata böyle yapsak hata
yok canım yaw ateş kulaktaki enfeksiyondan olmuştur
nfk okulu son günlerimi yoklama almıyosun bu ara hocam kaçaklar çoooook
Bizde çıktık parkta oynadık45 dk kadar, sonrasında yağmur bastırdı, kaçtıkkk
Kociş 12.30 da evde olacakmış inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?