15 haziran babalar günüymüş ya napcaz kocalaraaaaa?? Aryam senden fikir bekliyorum çalmak içino bana telefon aldı ama ben tabiki öyle bişi yapmıcam ayrıca ben daha duygusal hediyeleri seviyorum. Hadi beyin fırtınası başlasınnnnnnn :)))
Gezmek guzelde sonra eve nasıl sokuyorsunuz yaAkşam yağmur dinince aldık başımızı dışarı çıktık. Çok iyi geldi valla 1 saat akşam gezmesi
15 haziran babalar günüymüş ya napcaz kocalaraaaaa?? Aryam senden fikir bekliyorum çalmak içino bana telefon aldı ama ben tabiki öyle bişi yapmıcam ayrıca ben daha duygusal hediyeleri seviyorum. Hadi beyin fırtınası başlasınnnnnnn :)))
Beninki hicbisi almadi !!! Cok kavga ettik ben de asla bisi almicam yarin dogumgunum emin telafi edici hareketler yapicak ama umrumda bile.degil.cok kirildim hatta dedimki cocuk yaparken hersey muthis ama anneler gununde ben anne degilim 3 5 cocuk yapayim ama annrler gununde.kutlanmayayim bak.gene sinirlendim :))
Feci sifa kaptim tum gun yattim gecmise de bakamadm yazamadm ancak kendime geldim olsun yine de iyki dogmusum dimee :))
Günaydın herkese ceylin ve babamız uyuyor ben ıkı gundur boyle hortluyorum
Guzel gün olsun inşallah
Gezmek guzelde sonra eve nasıl sokuyorsunuz ya
Bizimki girmek istemıyor feryat figan
Benım koca da telefon almıştı ama ben bişey almayı dusunmuyore😄
Çok nazikim dimi. Telefon kapağı fikri. Gayet hoş canım basla bı fıkır aramana gerek yok
günaydııııııın!nfk okulu son günlerimi yoklama almıyosun bu ara hocam kaçaklar çoooook
neyseki akşam çıkmışsınız. burda sıcaklar başladı.Tam hazırlandık ve dışarı çıktıkki yağmur başladı!!geri döndük tabiki.. Yaz gelsin artık yaaaaaaaa.
Bizde çıktık parkta oynadık45 dk kadar, sonrasında yağmur bastırdı, kaçtıkkk
Kociş 12.30 da evde olacakmış inşşş
ooy gözün aydın.. kısa süreli gitti, ama çoook hissettin kocacığının yokluğunuNfk yemek nasıl olduuuuu?????
vay babalar günü de geldi demek.Telefon kapağı yaptırayım diyorum baba oğul veya üçümüz bir arada. Nasıl olur sizce?? Sanakapakolsun.com diye bi site buldum ama kararsızım????
a benim hamile asabi güzel küçük annem, yeni yaşın hayırlı olsun.. sağlıkla mutlulukla nice yıllaraBeninki hicbisi almadi !!! Cok kavga ettik ben de asla bisi almicam yarin dogumgunum emin telafi edici hareketler yapicak ama umrumda bile.degil.cok kirildim hatta dedimki cocuk yaparken hersey muthis ama anneler gununde ben anne degilim 3 5 cocuk yapayim ama annrler gununde.kutlanmayayim bak.gene sinirlendim :))
Feci sifa kaptim tum gun yattim gecmise de bakamadm yazamadm ancak kendime geldim olsun yine de iyki dogmusum dimee :))
Valla şekerim anneler gününde hediye alanlar düşünsün!! Benim zahmet edip sözlü bir şekilde bile kutlamadığı için, heeeçbişe yapmayacağım:). Şu baba oğul pijama takımları oluyor ya dagi de falan, yada başka hangi markalarda var bilmiyorum. Ama ben bayılıyorum onlara. Dagide 4 yaştan başlıyor ama efe iri bi çocuk olabilir 4 yaşı.15 haziran babalar günüymüş ya napcaz kocalaraaaaa?? Aryam senden fikir bekliyorum çalmak içino bana telefon aldı ama ben tabiki öyle bişi yapmıcam ayrıca ben daha duygusal hediyeleri seviyorum. Hadi beyin fırtınası başlasınnnnnnn :)))
Telefon kapağı da hoş bi fikirTelefon kapağı yaptırayım diyorum baba oğul veya üçümüz bir arada. Nasıl olur sizce?? Sanakapakolsun.com diye bi site buldum ama kararsızım????
Anammm!!! Allah belalarını versin ya!!! Ben bunlardan kullanmıştımmilupa aptamil sütlü tahıl karışımında gdo çıkmış, ürün toplatılıyormuş.!!!
http://ekonomi.haberturk.com/ekonomi/haber/951840-unlu-bebek-markasi-toplatiliyor
Cok saol canim hep birlikte nice yillara ins...tahmin ettigim gibi gece biyerlere pasta saklamis oniki de.iki.pasta cikardi biri kizimdan biri oglumdan falan diye ama yemezler ben.anneler gununde.cok kirildim gectigimiz yil kutlamis hediye de almisti bu yil.ne degisti fazlam bi bebe daha var eksigim yok :)))) hediyr olarak da hamile badisi ve canta almis ailelerinde dogumgunu ozel.gun.kulturu yok hic ama bende var napalim yani dime zaten sevgililer gunu cart curt kutlamiyoruz bari dgunu evlilik yildonumu kutlyalim dime aksam da yemege cikicakmisiz.yemek.yapma dedi.zaten yapmicaktm :))) hiic halim yokkİyiki doğdun canımmmmmmmmmm. Nice mutlu yıllaraaaaaaaa :)
Geçmiş olsun ayrıcailaç da kullanamıyorsun Allah kolaylık versin
Kocan anneler gününde çok ayıp etmiş valla. Ama doğum gününde telafi etmeye çalışır ve coşarsa çok da şevkini kırma beeeee. Eminim gelecek anneler günü daha farklı olacaktır inşallahhele çocuklarımız büyüsün çok daha farklı olacak eminim :)
Çok naziksinnnnnnnnyazık kız bişi yap yani aaaaaa :)
Telefon kapağı benim de hoşuma gitti. Yakın zamanda bi foto çekinsek de onu koysam diyorum. Yada süperman logolu ve altında baba yazan bi kılıf var onu da alabilirim. Bakıcimmmmm
Eve genelde kucağımda zaptederek sokuyorum tabiki. Evdeyken de sürekli dışarı çıkmak istiyor. Havalar düzelsin hiç sorun değil çıkarıcam inşallah da burda henüz öyle bir durum yok :/
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
günaydııııııın!
yaz gelince, bana da rehavet gelmiş olmalı.
artık ismen çağırıyorum, toptan yoklamayı kestim.
neyseki akşam çıkmışsınız. burda sıcaklar başladı.
eşim gece yatakodasında bunalıp salondaki koltuğa gidip yatıyor gece. salona taşınmamız yakındır..
ooy gözün aydın.. kısa süreli gitti, ama çoook hissettin kocacığının yokluğunu
malzemeyi ayarlayamadım, çok fazla doğramışım. 2 borcamdan sonra en büyüğüne koydum da sığdı.
yemek güzel oldu, ama patatesler bile güzel piştiği halde bazı patlıcanlar çig kalmıştı
üzerine sarımsaklı domates sos yaptım. hepiciğini yedik bitirdikoruclu diye bi tabak da kv ye gönderdim.
teşekkür ederim cicim, tuttum ben bu yöntemi
vay babalar günü de geldi demek.
geçen sene aryanın hediyesi çok güzeldi.. kapak fikri de güzel. bilmiyordum böyle kapak sipariş edilebildiğini.
her bakımdan züpper bi hediye, adı bile güzel sanakapakolsun.com
belki sadece efenin çok güzel bi fotosunu da koyabilirsin.. erkeklerin mantık biraz farklı.
üçünüzün olduğu bi kapağı kullanmaktan imtina eder mi bilmiyorum, hoş senin adam bu konularda sevecen ve mülayim.
benimki telefonuna duvar kağıdı olarak ayşeciğin fotosunu koymaz. nedeeeen?
insanlara kızım var diye göstermek istemez, kıskanır..ahahahahahah
a benim hamile asabi güzel küçük annem, yeni yaşın hayırlı olsun.. sağlıkla mutlulukla nice yıllara
sana en güzel hediye bebelerinden gelecek bırak odun kocanı
anneler gününde beklemiyordum ama eşim günümü kutladı, hediye de alacaktım ama zamanım olmadı falan dedi.
ben de doğumgünümde evlilik yıldönümünde almanı tercih ederim dedim. (kendisi bu günleri de unutur hediye zaten olmaz)
o ne dese beğenirsiniz; zaten benim sana değil aslında anneme hediye almam gerekiro yüzden takmaaa!
Cok saol canim hep birlikte nice yillara ins...tahmin ettigim gibi gece biyerlere pasta saklamis oniki de.iki.pasta cikardi biri kizimdan biri oglumdan falan diye ama yemezler ben.anneler gununde.cok kirildim gectigimiz yil kutlamis hediye de almisti bu yil.ne degisti fazlam bi bebe daha var eksigim yok :)))) hediyr olarak da hamile badisi ve canta almis ailelerinde dogumgunu ozel.gun.kulturu yok hic ama bende var napalim yani dime zaten sevgililer gunu cart curt kutlamiyoruz bari dgunu evlilik yildonumu kutlyalim dime aksam da yemege cikicakmisiz.yemek.yapma dedi.zaten yapmicaktm :))) hiic halim yokk
Cok saol canim nica guzel yillara birlikte ins sozel olaram benimkide kutladi ama bu kdr cocuk yapma heveslisi bi adamin annrler gununde de ayni hevste olmasi gerektigi kanisindayim.haksizmiyim :) bana da anneler gunu diye imada bulundu merak etmw seninki gb
Eşim bana saat aldı. Ben ne alırım bilmîyorum ama romantşk bir şey olmayacağı kesin. Kıyafet olabilir.15 haziran babalar günüymüş ya napcaz kocalaraaaaa?? Aryam senden fikir bekliyorum çalmak içino bana telefon aldı ama ben tabiki öyle bişi yapmıcam ayrıca ben daha duygusal hediyeleri seviyorum. Hadi beyin fırtınası başlasınnnnnnn :)))
Geçmiş olsun ve iyi ki doğdunnnnnnn.Beninki hicbisi almadi !!! Cok kavga ettik ben de asla bisi almicam yarin dogumgunum emin telafi edici hareketler yapicak ama umrumda bile.degil.cok kirildim hatta dedimki cocuk yaparken hersey muthis ama anneler gununde ben anne degilim 3 5 cocuk yapayim ama annrler gununde.kutlanmayayim bak.gene sinirlendim :))
Miyavları çok seviyor. Şurada miyav gördüm hadi yakalayalım diyerek.Günaydın herkese ceylin ve babamız uyuyor ben ıkı gundur boyle hortluyorum
Guzel gün olsun inşallah
Gezmek guzelde sonra eve nasıl sokuyorsunuz ya
Bizimki girmek istemıyor feryat figan
Benım koca da telefon almıştı ama ben bişey almayı dusunmuyore😄
Çok nazikim dimi. Telefon kapağı fikri. Gayet hoş canım basla bı fıkır aramana gerek yok
Eskisi gibi olmaz ama değişiklik olur. Bence gidin.dün akşam annemlere gittik baya oturduk melisa da epeyce oynadı
babamıda iyi gördük allaha şükür
bu arada biz ağustos ayında tatile çıkma gibi bir plan yapıyorduk yaptık hatta kardeşimde gelecekti en azından arada melisa ile ilgilenir ben dinlenirim diye
ama izin işinde aksama oldu onun işyerinde bizimle gelemeyecek
şimdi kara kara düşünmeye başladık acaba tatilimiz nasıl geçecek gittiğimize pişman mı olacağız diye bir yandan melisa içinde çok iyi olacak kum deniz güneş süper olur diyorum ama iki kişi olacağımız için sürekli birimiz melisa ile olacak eşim yüzerken ben melisa ya bakacağım o bakarken ben yüzeceğim
tabi hala emdiği içinde bütün yük bende olacak tekne turu palnlarımız vardı şimdi acaba nasıl olur soru işaretleri
uzun tatil yapan kızlar nasıl geçti tatillerinizi bir fikir verin :44:
Eskisi gibi olmaz ama değişiklik olur. Bence gidin.
ben sana hiç ağzımı açıp şevkini kırmayayım:)) öyle ki bu yıl heeeç tatile gitme gb bi düşüncem yokdün akşam annemlere gittik baya oturduk melisa da epeyce oynadı
babamıda iyi gördük allaha şükür
bu arada biz ağustos ayında tatile çıkma gibi bir plan yapıyorduk yaptık hatta kardeşimde gelecekti en azından arada melisa ile ilgilenir ben dinlenirim diye
ama izin işinde aksama oldu onun işyerinde bizimle gelemeyecek
şimdi kara kara düşünmeye başladık acaba tatilimiz nasıl geçecek gittiğimize pişman mı olacağız diye bir yandan melisa içinde çok iyi olacak kum deniz güneş süper olur diyorum ama iki kişi olacağımız için sürekli birimiz melisa ile olacak eşim yüzerken ben melisa ya bakacağım o bakarken ben yüzeceğim
tabi hala emdiği içinde bütün yük bende olacak tekne turu palnlarımız vardı şimdi acaba nasıl olur soru işaretleri
uzun tatil yapan kızlar nasıl geçti tatillerinizi bir fikir verin :44:
ben sana hiç ağzımı açıp şevkini kırmayayım:)) öyle ki bu yıl heeeç tatile gitme gb bi düşüncem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?