Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Telefon kapağı yaptırayım diyorum baba oğul veya üçümüz bir arada. Nasıl olur sizce?? Sanakapakolsun.com diye bi site buldum ama kararsızım????

Beninki hicbisi almadi !!! Cok kavga ettik ben de asla bisi almicam yarin dogumgunum emin telafi edici hareketler yapicak ama umrumda bile.degil.cok kirildim hatta dedimki cocuk yaparken hersey muthis ama anneler gununde ben anne degilim 3 5 cocuk yapayim ama annrler gununde.kutlanmayayim bak.gene sinirlendim :))
Feci sifa kaptim tum gun yattim gecmise de bakamadm yazamadm ancak kendime geldim olsun yine de iyki dogmusum dimee :))

Günaydın herkese ceylin ve babamız uyuyor ben ıkı gundur boyle hortluyorum
Guzel gün olsun inşallah
Akşam yağmur dinince aldık başımızı dışarı çıktık. Çok iyi geldi valla 1 saat akşam gezmesi
Gezmek guzelde sonra eve nasıl sokuyorsunuz ya
Bizimki girmek istemıyor feryat figan

Benım koca da telefon almıştı ama ben bişey almayı dusunmuyore😄

Çok nazikim dimi. Telefon kapağı fikri. Gayet hoş canım basla bı fıkır aramana gerek yok

İyiki doğdun canımmmmmmmmmm. Nice mutlu yıllaraaaaaaaa :)

Geçmiş olsun ayrıca ilaç da kullanamıyorsun Allah kolaylık versin

Kocan anneler gününde çok ayıp etmiş valla. Ama doğum gününde telafi etmeye çalışır ve coşarsa çok da şevkini kırma beeeee. Eminim gelecek anneler günü daha farklı olacaktır inşallah hele çocuklarımız büyüsün çok daha farklı olacak eminim :)

Çok naziksinnnnnnnn yazık kız bişi yap yani aaaaaa :)

Telefon kapağı benim de hoşuma gitti. Yakın zamanda bi foto çekinsek de onu koysam diyorum. Yada süperman logolu ve altında baba yazan bi kılıf var onu da alabilirim. Bakıcimmmmm

Eve genelde kucağımda zaptederek sokuyorum tabiki. Evdeyken de sürekli dışarı çıkmak istiyor. Havalar düzelsin hiç sorun değil çıkarıcam inşallah da burda henüz öyle bir durum yok :/

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

nfk okulu son günlerimi yoklama almıyosun bu ara hocam kaçaklar çoooook
günaydııııııın!
yaz gelince, bana da rehavet gelmiş olmalı.
artık ismen çağırıyorum, toptan yoklamayı kestim.

Tam hazırlandık ve dışarı çıktıkki yağmur başladı!! geri döndük tabiki.. Yaz gelsin artık yaaaaaaaa.
neyseki akşam çıkmışsınız. burda sıcaklar başladı.
eşim gece yatakodasında bunalıp salondaki koltuğa gidip yatıyor gece. salona taşınmamız yakındır..

Bizde çıktık parkta oynadık45 dk kadar, sonrasında yağmur bastırdı, kaçtıkkk

Kociş 12.30 da evde olacakmış inşşş

Nfk yemek nasıl olduuuuu?????
ooy gözün aydın.. kısa süreli gitti, ama çoook hissettin kocacığının yokluğunu

malzemeyi ayarlayamadım, çok fazla doğramışım. 2 borcamdan sonra en büyüğüne koydum da sığdı.
yemek güzel oldu, ama patatesler bile güzel piştiği halde bazı patlıcanlar çig kalmıştı
üzerine sarımsaklı domates sos yaptım. hepiciğini yedik bitirdik oruclu diye bi tabak da kv ye gönderdim.
teşekkür ederim cicim, tuttum ben bu yöntemi

Telefon kapağı yaptırayım diyorum baba oğul veya üçümüz bir arada. Nasıl olur sizce?? Sanakapakolsun.com diye bi site buldum ama kararsızım????
vay babalar günü de geldi demek.
geçen sene aryanın hediyesi çok güzeldi.. kapak fikri de güzel. bilmiyordum böyle kapak sipariş edilebildiğini.
her bakımdan züpper bi hediye, adı bile güzel sanakapakolsun.com
belki sadece efenin çok güzel bi fotosunu da koyabilirsin.. erkeklerin mantık biraz farklı.
üçünüzün olduğu bi kapağı kullanmaktan imtina eder mi bilmiyorum, hoş senin adam bu konularda sevecen ve mülayim.
benimki telefonuna duvar kağıdı olarak ayşeciğin fotosunu koymaz. nedeeeen?
insanlara kızım var diye göstermek istemez, kıskanır.. ahahahahahah

a benim hamile asabi güzel küçük annem, yeni yaşın hayırlı olsun.. sağlıkla mutlulukla nice yıllara
sana en güzel hediye bebelerinden gelecek bırak odun kocanı

anneler gününde beklemiyordum ama eşim günümü kutladı, hediye de alacaktım ama zamanım olmadı falan dedi.
ben de doğumgünümde evlilik yıldönümünde almanı tercih ederim dedim. (kendisi bu günleri de unutur hediye zaten olmaz)
o ne dese beğenirsiniz; zaten benim sana değil aslında anneme hediye almam gerekir o yüzden takmaaa!

Günaydınnnn..... Hepinizi öpücüklerimlen kucaklıyorummmm Not:aryacık pek kahvaltı yapmadığı için canım sıkkın beaa:26:
Valla şekerim anneler gününde hediye alanlar düşünsün!! Benim zahmet edip sözlü bir şekilde bile kutlamadığı için, heeeçbişe yapmayacağım:). Şu baba oğul pijama takımları oluyor ya dagi de falan, yada başka hangi markalarda var bilmiyorum. Ama ben bayılıyorum onlara. Dagide 4 yaştan başlıyor ama efe iri bi çocuk olabilir 4 yaşı.
Telefon kapağı da hoş bi fikir Ama benim koca böyle şeyleri kullanmıyor o yüzden bakamıyorum böyle şeylere. Gecen yılki tşörtü bile henüz hiç giymedi Birde güzel bir albüm yapılabilir. Sizin evlenmeden önceki fotolarınızla başlayıp bugüne kadar gelen... Altına küçük notlarla ve güzel bir albüm seçimiyle güzel olur. Ama o kadar uğraşabilir misin yada eşin böyle duygusal hediyeleri sever mi bilemem tabi:44:

milupa aptamil sütlü tahıl karışımında gdo çıkmış, ürün toplatılıyormuş.!!!

http://ekonomi.haberturk.com/ekonomi/haber/951840-unlu-bebek-markasi-toplatiliyor
Anammm!!! Allah belalarını versin ya!!! Ben bunlardan kullanmıştım

Cok saol canim hep birlikte nice yillara ins...tahmin ettigim gibi gece biyerlere pasta saklamis oniki de.iki.pasta cikardi biri kizimdan biri oglumdan falan diye ama yemezler ben.anneler gununde.cok kirildim gectigimiz yil kutlamis hediye de almisti bu yil.ne degisti fazlam bi bebe daha var eksigim yok :)))) hediyr olarak da hamile badisi ve canta almis ailelerinde dogumgunu ozel.gun.kulturu yok hic ama bende var napalim yani dime zaten sevgililer gunu cart curt kutlamiyoruz bari dgunu evlilik yildonumu kutlyalim dime aksam da yemege cikicakmisiz.yemek.yapma dedi.zaten yapmicaktm :))) hiic halim yokk

Cok saol canim nica guzel yillara birlikte ins sozel olaram benimkide kutladi ama bu kdr cocuk yapma heveslisi bi adamin annrler gununde de ayni hevste olmasi gerektigi kanisindayim.haksizmiyim :) bana da anneler gunu diye imada bulundu merak etmw seninki gb

Bornummm doğum günün kutlu olsunnnn!!!!

Gayet haklısın canım arkandayızz:)) ( bu arada hormonlar iş başında sanırım)

nfk cım söylemeyi unuttum, yemeği beğenmene sevindim canım, afiyet olsunn...

canım, sizde doğumgünleri gibi günler fazla fazla ehemmiyetli.
sen organizasyon gibi ayrıntılı bi kutlama bekliyorsun, göremeyince de kırılıyorsun heralde.
ama eşinin de hakkını yemeyelim; iki pasta almış bence bu çok hoş bi ayrıntı.
hediyeler de gayet güzel. anneler gününde eksik davranmış biraz o kadar olsun. bi dahaki sene inş telafi eder..

bizimkisi doğumgünlerimi çoğunlukla hatırlamaz. evlilik yıldönümünü de kuru kuru sözle tebrik eder..

pempiş telefon kapağı fikri güzel eşinde kullanırsa güzel bir hediye olur
biz geçen sene babalık sertifikası gibi birşey hazırlamıştım çerçeve içinde kurdelalı falan
yaptık melisayada babacım seni çok seviyorum gibi resimli bir tişört almıştım
melisanın eline vermiştim kızım götür bunu babaya ver diye hoşuna gitmişti
bu sefer ne yaparız henüz düşünmedim :44:

born kızz hormonların tavan yapmış kocanada haksızlık etme bak hatasını anlamış telafi etmeye çalışıyor
hevesini kırma kızz
bu arada doğum günün kutlu olsun nice yıllara

destiny kızz ne işin var bu saatte uyanıyorsun allasen

nfk türlün güzel olmuş yemeden anladım valla ellerine sağlık
milupayı bende duydum allahtan biz milupa kullanmamıştık ama sonuçta yediğimiz salatalıkda
bile gdo olduğunu söyleyenler oldu yani o yüzden çokda detaya inersek aç kalacağız karışık durum
bu nesil hiç sağlıklı yetişemeyecek köye mi yerleşsek organik hayat

aryam
aaaa çok şaşırdım senin o tasarım tişörtünü giymedimi halbuki siyah ve çokda güzel olmuştu
yazık kınadım şimdi enişteyi

dün akşam annemlere gittik baya oturduk melisa da epeyce oynadı
babamıda iyi gördük allaha şükür

bu arada biz ağustos ayında tatile çıkma gibi bir plan yapıyorduk yaptık hatta kardeşimde gelecekti en azından arada melisa ile ilgilenir ben dinlenirim diye
ama izin işinde aksama oldu onun işyerinde bizimle gelemeyecek

şimdi kara kara düşünmeye başladık acaba tatilimiz nasıl geçecek gittiğimize pişman mı olacağız diye bir yandan melisa içinde çok iyi olacak kum deniz güneş süper olur diyorum ama iki kişi olacağımız için sürekli birimiz melisa ile olacak eşim yüzerken ben melisa ya bakacağım o bakarken ben yüzeceğim
tabi hala emdiği içinde bütün yük bende olacak tekne turu palnlarımız vardı şimdi acaba nasıl olur soru işaretleri
uzun tatil yapan kızlar nasıl geçti tatillerinizi bir fikir verin :44:

Eşim bana saat aldı. Ben ne alırım bilmîyorum ama romantşk bir şey olmayacağı kesin. Kıyafet olabilir.

Geçmiş olsun ve iyi ki doğdunnnnnnn.

Miyavları çok seviyor. Şurada miyav gördüm hadi yakalayalım diyerek.

Eskisi gibi olmaz ama değişiklik olur. Bence gidin.

Eskisi gibi olmaz ama değişiklik olur. Bence gidin.

eskisi gibi kesinlikle olmaz tabiki de biz bazı aksilikler sağlık durumları vefatlar derken tam tatil zamanlarımızı hiç değerlendiremedik 3 yıla yakın
o yüzden şnorkellerimizi ve paletlerimizi takıp beraber yüzmeyi özledik ikimizde çalıştığımız için acayip ihtiyacımız var bu tatile ama tatil olmayacak bu seferki diye içimden bir ses beni korkutup duruyor :18:

ama iyi düşüneyim de iyi olsun yaa iyi olacak inşallah biz bunun da üstesinden geliriz ilk tatilimiz olacak melisa ile ilk uzun yolculuğumuz (12 saat) bakalım
hayırlısı olmadı melisa ile beraber gireriz deniz simit içinde ne yapalım

ben sana hiç ağzımı açıp şevkini kırmayayım:)) öyle ki bu yıl heeeç tatile gitme gb bi düşüncem yok

ben sana hiç ağzımı açıp şevkini kırmayayım:)) öyle ki bu yıl heeeç tatile gitme gb bi düşüncem yok

hadi yaaa işte tam da bunu duymaktan korkuyordum :18:
neyse anlat bacım bari en azından alınacak tedbirleri araştırırım

pempiş sendende fikir bekliyorum çünküm bizim melisada sağolsun senin efe gibi çooookk hareketli öyle durduğumuz yerde duramayız sürekli keşif halinde olmamız lazım

Seker portakalim, belki tatlile kadar kardesin iznini ayarlayabilir.
Olmazsa artik nobetlese yuzeceksiniz. Melisanin uyudugu saatlere denk getirirseniz o pusetinde uyurken beraber de takilabilirsiniz..

Ben zaten oyle iyi yuzme blmyrm. Gecen sene aysecik be ben kadinlar plajinda takildik. Kenarda kum su eylestik. Arada bi bastona sabitkeyip ben de eglendim. Ama kisa sureli ve ve aklim gozlerim hep geride

bu sene ramazan bayraminin ilk gunu 28 temmuz pazartesiye denk geliyor. sonraki hafta icin de esim izin aldi 15 gunden fazla tatlimiz var ins bu sene. arabayla karadenize gitme fikrimiz var ama aysecikle nasil olur daha karar vermis deiliz..

Ama her vesileyle anneye tatli gercekten tatil olmuyooor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…