- 8 Ağustos 2011
- 12.712
- 15.175
- 498
örgü örmeyi ben de çok severim ama havalar ısınınca iyi olmuyor ofarklı uğraşılar her zaman rahatlatır insanı. bende seramik üzeri boyama yada resim çalışması yapardım. çocuk olduğundan beri hiç uğraşamaıyorum artık. ha bide şişle örgü örmek çok rahatlatıyor beni.
aslında çok mantıklı ama olmaz gibi. çocuklar bu konuda baya sıkıntılı olur olmadık zamanda çişi gelir ve tutamazlarda haklı olarak. şimdilik beze yapabilir ama bezden çıkınca nolcak yoldada durulmazki. ama diyelimki kaka yaptı nasıl yıkanacak o var. eşimde razı olmaz gibii zaten. başka çözümüde yok
Ellerine sağlık eşinin, ay bana çok enteresan geldi, benim gördüğüm erkeklerde yok böyle işler becerebilen, o yüzdenYok hayatım kuaför değil ama elinden geliyor böyle işler. çok güzel kaş alır. maske yapar. bazen beraber maske yaparız evde. oda bakımına düşkündür. hatta benden daha bakımlı diyebilirim. özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapıyor. daha doğrusu yapıyordu. şuan çalışmıyor kendi işini kuruyor. benim ankaraya yerleşme hayallerimde böylelikle suya düşüyor. gideriz arada diyor ama yerleşmedikten sonra neyapayım ki. tam birşeye karar veriyoruz olumsuzluklar olunca öyyyle kalıyoruz. bidaha hiç heveslenmicem zaten olana kadar. hayırlısı yaa zaten. şu işini bir kursun bi ayrılalım şu evden gerisi çorap söküğü zaten. çocuğuda kreşe vercem tüm gün. kendi işyerime yakın biryerde varmış patronun çocuğuda oradaymış. akşam işyerime getirirler ben batuşla eve dönerim artık.zaten akşam 18:00 da paydos. cmt yarım gün iş.
Ananene babane bugünler için varlar değil miHerkese selam
Dün ve bugün hep çarşıdaydım eksikler bitmiyo ki:)
Dün kv ye bugün de anneme sattım oğluşu ; yüzsüzlük yaptık biraz napim son haftalarımı değerlendirmem lazım..sonra bi daha NAH gezerim
şimdi nasılsın? ayşeciğin yanında bir arkadaşının olması negüzel. çocukların yanında arkadaş olunca anneye çok iş düşmüyor. daha az yorucu dimi.gunaydin canlarim..
Ne oldu, benden size mi bulasti bu hastalik yaaa?!mikrobik bi salgin var. İns bebelere bulasmaz:18:
Bugun nenedeyiz. Aysecik yegenle birlikte bahcede kudur kudur modda
eşim bana çok düşkün ve çok ilgilidir. kafasına göre gider kıyafette alır çok ilgisini çeken çok güzel birşey gördüğünde. dışarı alışkanlığı pek yoktur evini çok sever. herşeyi birlikte paylaşırız böyle seviyor. gezerse benimle gezer,alışverişse benimle yani aklınıza gelebilecek herşey. biraradaysak gidecek gezecek yer mutlaka buluruz. bana bakım yapmayı çok sever. bıkmadan sıkılmadan kaşlarımı alır.örgü örmeyi ben de çok severim ama havalar ısınınca iyi olmuyor o
Bi meşgale iyi geliyo insana , yoksa evdeyken ya tv ya pc, vakti ölüyo insanın
arabadaki wc konusuna gelirsek , eğer büyük tuvaleti gelirse sağlamca bi poşete döküp sıkıca bağlıyorum hop çöpe..Kabın içini de ıslak mendille bi güzel silince koku kir kalmıyor..
Ellerine sağlık eşinin, ay bana çok enteresan geldi, benim gördüğüm erkeklerde yok böyle işler becerebilen, o yüzden
Yeni işin hayırlı olsun, eşin de insallah işini kurar hayırlısıyla, kendi evinize geçersiniz insallah..
Ananene babane bugünler için varlar değil mi
Şaka bir yana. Doğum sonrası da minnoşu emzirip uyutup onlara bırakıp , kerem le birebir vakit geçirmen iyi olacakAllah sağlık sıhhat versin annelerimize kayınvalidelerimize
hayırlı cumalar canımSelam kızlar, biz de karnemizi, ana sınıfı diplomamızı aldık geldik, çok duygusal geçti,
dile kolay , koskoca 2 sene aynı arkadaşlarla aynı öğretmenleydiler kuzucuklar ... Öğretmenimizin hakkı ödenmez, kol kanat gerdi kuzucuklarımıza, okulun ilk günü boynumuza sarılıp sınıfa girmek istemeyen bebeleri zorla koparıp o kucaklardan içeriye aldı, şimdi bizlere koca koca çocuklar verdi ... Sağolsun ... Bu vesileyle , bütün öğretmen arkadaşlara hayırlı tatiller diliyorum , biz annelere de özellikle iki üç yavrusla uğraşanlara çook kolaylıklar
Nfk iyi neneler...
Ilbilge, sevindim kuzunun iyi olmasına , hastalık rehavetini atlatınca eski hâline kavuşur insallah
Pembehipopotam , sıhhatler olsun (;
Hayırlı cumalar, hepimiz için güzel bir gün olsun
istanbulda 6 ilcede cocuk felci asisi gerekli gorulmus. Ayrintilar yukaridaki linkte
elifnaz, canim sen de saglik ocagini bi ara istersen...
Sabah erken kuaföre kesime gittim. Sonra eve geldim. Sonra kargo yollamak için dışarı çıktım. Ordan market alışverişi yaptım ve eve geldim. Evde üç usta buldum :) tv ünitesini takmaya geldiler. Ev leş gibi kokuyorduonlar üniteyi takarken okuldan arayıp çağırdılar. Tabiki bi ton laf edip gitmedim. Sonra adamlar gidince ortalığı sil süpür ve havalandır yaptım. Derken teyzemizin oğlu Efeyi görmeye geldi. Tam mutfakta bişiler yerken kapı çaldı yönetici ile bi usta kombi ile ilgili birşeye geldi. Onlarla ilgilendik derken evden çıkma vaktim geldi. Önce hamile bi arkadaşımı ziyaret ettim sonra da yeni doğum yapmış bi arkadaşımı. Sonra eve gelip bakıcıyı yolladım. Ünite ile ilgili bazı sorunlar çıktı. Kocamı boğasım geldi vsvsvs. Yarın için ütü yaptım ama valiz hazırlamadım. Batsın bu dünyaya az kaldı yaniiiii öyle :)
O ne kızz sigaramı içiyon.anam okurken yoruldum
bitmezz tatlım. al alabildiğin kadar. sonrası dediğin gibi ha hah çok alemsin.
Pembişcim senin saçların uzunmu. ne kadar meşkul ve hareketli bir kadınsın.
Günaydıııın. naber tatlişkolar. güzel bir gün diliyorum. dün nfk dan etkilendim galiba. akşam bir hastalandım. bir üşüme aldı bu sıcakta beni anlatamam. wc den de çıkamadım. sanırım mikrobik bişey. zaten başağrısı vardı mide bulantısı derken yatağa zor attım kendimi. eşim hastaneye götürmek istedi ama hiç halim yoktu. gitmedimde. bulantı hapı aldım 2 saat sonra ağrıkesici ateş düşürücü aldım biraz uyudum kendime geldim.allaha şükür iyiyim şimdi. neydi o yaaa.
Merhaba canımcım. salgın var galiba baksana herkezde aynı durum. koca bir tatil sizleri bekliyor hadi birazda dinlenin.
Offf canım yaa geçmiş olsun.
Gunaydın millet
Karneler 11 de verılcek sonra ceylını almaya gıtcem anneme sonra evıme gelcem yasasın
Piknikte usutmus olabılr canım gecmiş olsun
Çingene karısı cocugumun hastalandıgına yanmıyom huy kaptıgına yanıyom dermiş:)
Geçmiş olsun cır cır durumlarımı:)
Geçmiş olsun bu ne ya topik kırılıyor hastalıktan
Konuş şeker içini dök:)
Selam kızlar, biz de karnemizi, ana sınıfı diplomamızı aldık geldik, çok duygusal geçti,
dile kolay , koskoca 2 sene aynı arkadaşlarla aynı öğretmenleydiler kuzucuklar ... Öğretmenimizin hakkı ödenmez, kol kanat gerdi kuzucuklarımıza, okulun ilk günü boynumuza sarılıp sınıfa girmek istemeyen bebeleri zorla koparıp o kucaklardan içeriye aldı, şimdi bizlere koca koca çocuklar verdi ... Sağolsun ... Bu vesileyle , bütün öğretmen arkadaşlara hayırlı tatiller diliyorum , biz annelere de özellikle iki üç yavrusla uğraşanlara çook kolaylıklar
Nfk iyi neneler...
Ilbilge, sevindim kuzunun iyi olmasına , hastalık rehavetini atlatınca eski hâline kavuşur insallah
Pembehipopotam , sıhhatler olsun (;
Hayırlı cumalar, hepimiz için güzel bir gün olsun
hoş geldin sefa geldiiin. optimuma gittin demek. benim en uğrak yerim. evime en yakın avm budur.ankarada heryer avm gez gezebildiğin kadar. alacağın birşey varsa ankamall da da bulabilirsin. offf ankara dedin içimi bir hoş ettin. hadi sana iyi eğlenceler.Ankaraya geldikkkkk. Şimdi kuafördeyim hahahha. Kına var ya akşam saç baş olayları...
Yolda optimuma uğradık. Neyneysenin kulakları çınlasın.. Kocama babalar günü hediyesi gözlük aldık. Gönlüm rahat pijama ve tel kılıfını verebilirim artık
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
hoş geldin sefa geldiiin. optimuma gittin demek. benim en uğrak yerim. evime en yakın avm budur.ankarada heryer avm gez gezebildiğin kadar. alacağın birşey varsa ankamall da da bulabilirsin. offf ankara dedin içimi bir hoş ettin. hadi sana iyi eğlenceler.
NFK nezaman geliyorsun neneden.
günaydın canlarım..
kaçınılmaz oldu ve ayşecik de şifayı kaptı. şimdilik dere gibi akan bi burun, hapşırık tıksırık ve bolca mızıltısı var
ateş, boğaz enfeksiyonu falan olmasın da bunlar yine çekilir.. gece iyi uyuyamadı, sabah da erken kalktık.
kahvaltı yaptık, şuan vızır vızır evi toparlıyorumöğleden sonra sınavım var.
herkese 3G li bi haftasonu diliyorum..
colicos; canım eşim bırakıp aldığı için anneme erken gidip geç dönüyorum.
dün de pek yazamadım. ayşeciği bahçede eylemek yorucu oluyor.
yeğenle takılınca biraz yük hafifliyor ama yine de sorumluluk stres yapıyor işte..
elifnaz; taşınma bugündü yanlış hatırlamıyorsam, haydi kolay gelsin. inş kolaylıkla taşınır yerleşirsiniz bacım..
pembiş; kına nasıl geçti? gün sizin gününüz, gezin dolaşın alışveriş yapın cancağazımtabi efenin izin verdiği ölçüde
bu arada annenler de iyidir inş.. kaç gün ordasınız? eşinin gözlüğü de hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın.
valla ne şanslı olduğunu bilse; şu topikte babalar gününde en çok hediye ve ihtimam gören kendisi
eaglee; sizin yolculuk ne zaman? ankara'da mısınız yoksam?
dilanaz; karneni veriyorum. devamsızlıktan kaldın kuzum!!!
Geçmiş olsun canım hemencik atlatır inşallah. evden biri hasta oldumu hemencik alıyor çocuklarda. sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah. Sınavında başarılar canım.günaydın canlarım..
kaçınılmaz oldu ve ayşecik de şifayı kaptı. şimdilik dere gibi akan bi burun, hapşırık tıksırık ve bolca mızıltısı var
ateş, boğaz enfeksiyonu falan olmasın da bunlar yine çekilir.. gece iyi uyuyamadı, sabah da erken kalktık.
kahvaltı yaptık, şuan vızır vızır evi toparlıyorumöğleden sonra sınavım var.
herkese 3G li bi haftasonu diliyorum..
colicos; canım eşim bırakıp aldığı için anneme erken gidip geç dönüyorum.
dün de pek yazamadım. ayşeciği bahçede eylemek yorucu oluyor.
yeğenle takılınca biraz yük hafifliyor ama yine de sorumluluk stres yapıyor işte..
elifnaz; taşınma bugündü yanlış hatırlamıyorsam, haydi kolay gelsin. inş kolaylıkla taşınır yerleşirsiniz bacım..
pembiş; kına nasıl geçti? gün sizin gününüz, gezin dolaşın alışveriş yapın cancağazımtabi efenin izin verdiği ölçüde
bu arada annenler de iyidir inş.. kaç gün ordasınız? eşinin gözlüğü de hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın.
valla ne şanslı olduğunu bilse; şu topikte babalar gününde en çok hediye ve ihtimam gören kendisi
eaglee; sizin yolculuk ne zaman? ankara'da mısınız yoksam?
dilanaz; karneni veriyorum. devamsızlıktan kaldın kuzum!!!
Hımm anladımm. Benim eski evim ümitköydeydi hatta gordiona çok yakın. önünden bile geçmşsinizdir muhtemelen. Carrfour var hatta yakınında dikkat ettinmi bilmem. şimdiki evim optimuma yakın batıkentte. o nedenle önceden hep gordiondu uğrak yerimiz sonrası optimum oldu. e şimdi artık hiçbiri yok tabi. buradada avm çok yok 2-3 tane var bildiğim oda büyük çaplı değil. genelde çarşı pazar şeklinde bodrum merkeze inersen.Ben pek alışveriş modunda değilim valla uzunnnn zamandır :/ nedendir bilinmez... Optimumda sadece yemek yiyip gözlük aldık valla :) yarın ufak çaplı bir kızılay planımız var bakalım... Ben gordionu da beğenmiştim bu arada ümitköyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?