Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gunaydin canlarim..
Ne oldu, benden size mi bulasti bu hastalik yaaa?! mikrobik bi salgin var. İns bebelere bulasmaz:18:

Bugun nenedeyiz. Aysecik yegenle birlikte bahcede kudur kudur modda

örgü örmeyi ben de çok severim ama havalar ısınınca iyi olmuyor o
Bi meşgale iyi geliyo insana , yoksa evdeyken ya tv ya pc, vakti ölüyo insanın
arabadaki wc konusuna gelirsek , eğer büyük tuvaleti gelirse sağlamca bi poşete döküp sıkıca bağlıyorum hop çöpe..Kabın içini de ıslak mendille bi güzel silince koku kir kalmıyor..

Ellerine sağlık eşinin, ay bana çok enteresan geldi, benim gördüğüm erkeklerde yok böyle işler becerebilen, o yüzden

Yeni işin hayırlı olsun, eşin de insallah işini kurar hayırlısıyla, kendi evinize geçersiniz insallah..
Ananene babane bugünler için varlar değil mi
Şaka bir yana. Doğum sonrası da minnoşu emzirip uyutup onlara bırakıp , kerem le birebir vakit geçirmen iyi olacak Allah sağlık sıhhat versin annelerimize kayınvalidelerimize

Selam kızlar, biz de karnemizi, ana sınıfı diplomamızı aldık geldik, çok duygusal geçti,
dile kolay , koskoca 2 sene aynı arkadaşlarla aynı öğretmenleydiler kuzucuklar ... Öğretmenimizin hakkı ödenmez, kol kanat gerdi kuzucuklarımıza, okulun ilk günü boynumuza sarılıp sınıfa girmek istemeyen bebeleri zorla koparıp o kucaklardan içeriye aldı, şimdi bizlere koca koca çocuklar verdi ... Sağolsun ... Bu vesileyle , bütün öğretmen arkadaşlara hayırlı tatiller diliyorum , biz annelere de özellikle iki üç yavrusla uğraşanlara çook kolaylıklar
Nfk iyi neneler...
Ilbilge, sevindim kuzunun iyi olmasına , hastalık rehavetini atlatınca eski hâline kavuşur insallah
Pembehipopotam , sıhhatler olsun (;
Hayırlı cumalar, hepimiz için güzel bir gün olsun

gunaydin canlarim..
Ne oldu, benden size mi bulasti bu hastalik yaaa?! mikrobik bi salgin var. İns bebelere bulasmaz:18:

Bugun nenedeyiz. Aysecik yegenle birlikte bahcede kudur kudur modda
şimdi nasılsın? ayşeciğin yanında bir arkadaşının olması negüzel. çocukların yanında arkadaş olunca anneye çok iş düşmüyor. daha az yorucu dimi.

eşim bana çok düşkün ve çok ilgilidir. kafasına göre gider kıyafette alır çok ilgisini çeken çok güzel birşey gördüğünde. dışarı alışkanlığı pek yoktur evini çok sever. herşeyi birlikte paylaşırız böyle seviyor. gezerse benimle gezer,alışverişse benimle yani aklınıza gelebilecek herşey. biraradaysak gidecek gezecek yer mutlaka buluruz. bana bakım yapmayı çok sever. bıkmadan sıkılmadan kaşlarımı alır.

hayırlı cumalar canım

Kimsecikler yok. bende arada yalnız takılayım bari. yaa aklıma geldide birzamanlar karakız vardı, cincon vardı doğum yaptı artık onun hiç vakti olmaz, zeynep ,leylek havada gibi bi ismi vardı hatırlayamadım tam nerdeler nfk sen bilirsin. daha ismini unuttuklarım var tabi bayaa...

istanbulda 6 ilcede cocuk felci asisi gerekli gorulmus. Ayrintilar yukaridaki linkte

elifnaz, canim sen de saglik ocagini bi ara istersen...

bizim ordada mi varmış. hemşire şimdiye arardi çok ısrarcıdir kendisi arayacağım ama sarzim yok annemlerdeyim. Yarın evi düzenlemeye gideceğiz.

anam okurken yoruldum

Aaaa!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa kızıyorum amaaaaa yaklaşık 3 den beri kimsecikler yok. ayda yılda bir müsait oluyorum ondada siz yoksunuz kara vijdanlılar nolcakk.. hiçmi beni düşünmüyorsunuz.

Biraz bişeyler yazayımda şu sayfa ilerlesin artık hep aynı sayfaya bakmaktan gınaa geldii.

bitmezz tatlım. al alabildiğin kadar. sonrası dediğin gibi ha hah çok alemsin.

Pembişcim senin saçların uzunmu. ne kadar meşkul ve hareketli bir kadınsın.

Orta boydan biraz uzun bence :)

Geçmiş olsun canım sana da.

Merhaba canımcım. salgın var galiba baksana herkezde aynı durum. koca bir tatil sizleri bekliyor hadi birazda dinlenin.

Offf canım yaa geçmiş olsun.

Evet ya; öğrencisiz günler hoş gelsinnnn :)

İlaç aldı çok şükür bi süredir iyi

Canım ne güzel yazmışsın.. Tüm veliler bu kadar iyi olsa...

Ankaraya geldikkkkk. Şimdi kuafördeyim hahahha. Kına var ya akşam saç baş olayları...

Yolda optimuma uğradık. Neyneysenin kulakları çınlasın.. Kocama babalar günü hediyesi gözlük aldık. Gönlüm rahat pijama ve tel kılıfını verebilirim artık

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)

hoş geldin sefa geldiiin. optimuma gittin demek. benim en uğrak yerim. evime en yakın avm budur.ankarada heryer avm gez gezebildiğin kadar. alacağın birşey varsa ankamall da da bulabilirsin. offf ankara dedin içimi bir hoş ettin. hadi sana iyi eğlenceler.

Ben pek alışveriş modunda değilim valla uzunnnn zamandır :/ nedendir bilinmez... Optimumda sadece yemek yiyip gözlük aldık valla :) yarın ufak çaplı bir kızılay planımız var bakalım... Ben gordionu da beğenmiştim bu arada ümitköyde

NFK nezaman geliyorsun neneden.

günaydın canlarım..
kaçınılmaz oldu ve ayşecik de şifayı kaptı. şimdilik dere gibi akan bi burun, hapşırık tıksırık ve bolca mızıltısı var
ateş, boğaz enfeksiyonu falan olmasın da bunlar yine çekilir.. gece iyi uyuyamadı, sabah da erken kalktık.
kahvaltı yaptık, şuan vızır vızır evi toparlıyorum öğleden sonra sınavım var.
herkese 3G li bi haftasonu diliyorum..

colicos; canım eşim bırakıp aldığı için anneme erken gidip geç dönüyorum.
dün de pek yazamadım. ayşeciği bahçede eylemek yorucu oluyor.
yeğenle takılınca biraz yük hafifliyor ama yine de sorumluluk stres yapıyor işte..

elifnaz; taşınma bugündü yanlış hatırlamıyorsam, haydi kolay gelsin. inş kolaylıkla taşınır yerleşirsiniz bacım..

pembiş; kına nasıl geçti? gün sizin gününüz, gezin dolaşın alışveriş yapın cancağazım tabi efenin izin verdiği ölçüde
bu arada annenler de iyidir inş.. kaç gün ordasınız? eşinin gözlüğü de hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın.
valla ne şanslı olduğunu bilse; şu topikte babalar gününde en çok hediye ve ihtimam gören kendisi

eaglee; sizin yolculuk ne zaman? ankara'da mısınız yoksam?

dilanaz; karneni veriyorum. devamsızlıktan kaldın kuzum!!!

Canımmmmm sınavda başarılarrrrrr. Vur vur parçala bu maçı kazan

Ayşeme geçmişler olsunnnnnn inşallah çok ilerlemeden atlatır canımcım.

Kocam ve kıymet bilmek....???!!!! :)

Kınada az biraz oynadım ama benden geçmiş gibi hissettim... Neyse bu mesele derin mesele... :)

Herkese günaydınlarrrrr. Güzel bir haftasonu olsun :)

Günaydınlar. Çok sinirliyim dünden beri çook. eşim dün 2 tane telefon alacaktı. bizim çok bilmiş kv ikidebir karışıp duruyordu pahalısını almayın aman ne gerek var falan filan. ben hiç tınmıyorum zaten parasını ben vereceğim için. eşimle anlaştık samsung galaxy note 3 alma konusunda. demiştimya geniş ekran tel alcam diye. eve bir gittim eşimin suratından düşen bin parça ev çok gergin. hayırdır noldu dedim hiç dedi bişey yok. beni odaya çağırdı telf aldım dedi. kv içeriden bağırdı sevindirikmi oldunuz gel çocuğa bak diye kendini parçalıyor. işin kötüsü kv eşimle tartışmış eşim kızıp S4mini almış çokta düşüğü olmasın diye kv niye S3 mini almadın bak yeğeninin telf S3 mini şimdi o kendisini çok kötü hissedecek niye aynısını almadın diye kıyameti koparmış. olaya bakın yaa daha lise öğrencisi ben çalışanım ve ayrıca parayı kazananda benim inanamıyorum kv dediği olmadı diye terör estiriyor resmen ve benim dediğimde olmadı ayrıca. şaka gibi . nasıl bir aile nasıl bir düşünce anlamadım yaa. ne demek istiyorlar ne yapmak istiyorlar. her ay abartısız 600 tl lik alışveriş yapıyorum onlara. Ben makina değilimki benimde duygularım düşüncelerim bir gururum var. inanın benim yaptığımı kimseler yapmaz. (bizim ailedeki gelinler için söylüyorum sakın yanlış anlamayın) herhalde arabayı değiştireceğimizi duysa bizi doğduğumuza pişman edecek. bukadar herşeye hakim olması , her dediğinin yapılması beni çileden çıkarıyor. nekadar basit şeyler tartıştığımız konular görüyorsunuz. bunun gibi binlerce örnek. bazen duymazdan geliyorum bazen üzülüp kırılıyorum bazende böyle patlayıp sinirleniyorum. kişiliğim değişti resmen. off yaa sizinde canınızı sıktım kusura bakmayın. ama yeter artık yaa dayanamıyorum bukadarı çok fazla. hiç haketmiyorum bukadar iyilik ve sessizlik karşısında bukadarını hiç haketmiyorum.

Geçmiş olsun canım hemencik atlatır inşallah. evden biri hasta oldumu hemencik alıyor çocuklarda. sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah. Sınavında başarılar canım.

Hımm anladımm. Benim eski evim ümitköydeydi hatta gordiona çok yakın. önünden bile geçmşsinizdir muhtemelen. Carrfour var hatta yakınında dikkat ettinmi bilmem. şimdiki evim optimuma yakın batıkentte. o nedenle önceden hep gordiondu uğrak yerimiz sonrası optimum oldu. e şimdi artık hiçbiri yok tabi. buradada avm çok yok 2-3 tane var bildiğim oda büyük çaplı değil. genelde çarşı pazar şeklinde bodrum merkeze inersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…