Git gör anacım. benim içinde gez. kınanız da güzel geçmiş. düğünleri oynamayı falan bende çok severdim. ama şimdi gitcek olsam sanki bendende geçmiş gibi hissediyorum yada bugünki duygularım böyle söylüyor.Ben pek alışveriş modunda değilim valla uzunnnn zamandır :/ nedendir bilinmez... Optimumda sadece yemek yiyip gözlük aldık valla :) yarın ufak çaplı bir kızılay planımız var bakalım... Ben gordionu da beğenmiştim bu arada ümitköyde
Ayşeciğe geçmiş olsun, sana da başarılar canım.günaydın canlarım..
kaçınılmaz oldu ve ayşecik de şifayı kaptı. şimdilik dere gibi akan bi burun, hapşırık tıksırık ve bolca mızıltısı var
ateş, boğaz enfeksiyonu falan olmasın da bunlar yine çekilir.. gece iyi uyuyamadı, sabah da erken kalktık.
kahvaltı yaptık, şuan vızır vızır evi toparlıyorumöğleden sonra sınavım var.
herkese 3G li bi haftasonu diliyorum..
colicos; canım eşim bırakıp aldığı için anneme erken gidip geç dönüyorum.
dün de pek yazamadım. ayşeciği bahçede eylemek yorucu oluyor.
yeğenle takılınca biraz yük hafifliyor ama yine de sorumluluk stres yapıyor işte..
elifnaz; taşınma bugündü yanlış hatırlamıyorsam, haydi kolay gelsin. inş kolaylıkla taşınır yerleşirsiniz bacım..
pembiş; kına nasıl geçti? gün sizin gününüz, gezin dolaşın alışveriş yapın cancağazımtabi efenin izin verdiği ölçüde
bu arada annenler de iyidir inş.. kaç gün ordasınız? eşinin gözlüğü de hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın.
valla ne şanslı olduğunu bilse; şu topikte babalar gününde en çok hediye ve ihtimam gören kendisi
eaglee; sizin yolculuk ne zaman? ankara'da mısınız yoksam?
dilanaz; karneni veriyorum. devamsızlıktan kaldın kuzum!!!
O evden bir an önce kaççççççççç.Günaydınlar. Çok sinirliyim dünden beri çook. eşim dün 2 tane telefon alacaktı. bizim çok bilmiş kv ikidebir karışıp duruyordu pahalısını almayın aman ne gerek var falan filan. ben hiç tınmıyorum zaten parasını ben vereceğim için. eşimle anlaştık samsung galaxy note 3 alma konusunda. demiştimya geniş ekran tel alcam diye. eve bir gittim eşimin suratından düşen bin parça ev çok gergin. hayırdır noldu dedim hiç dedi bişey yok. beni odaya çağırdı telf aldım dedi. kv içeriden bağırdı sevindirikmi oldunuz gel çocuğa bak diye kendini parçalıyor. işin kötüsü kv eşimle tartışmış eşim kızıp S4mini almış çokta düşüğü olmasın diye kv niye S3 mini almadın bak yeğeninin telf S3 mini şimdi o kendisini çok kötü hissedecek niye aynısını almadın diye kıyameti koparmış. olaya bakın yaa daha lise öğrencisi ben çalışanım ve ayrıca parayı kazananda benim inanamıyorum kv dediği olmadı diye terör estiriyor resmen ve benim dediğimde olmadı ayrıca. şaka gibi . nasıl bir aile nasıl bir düşünce anlamadım yaa. ne demek istiyorlar ne yapmak istiyorlar. her ay abartısız 600 tl lik alışveriş yapıyorum onlara. Ben makina değilimki benimde duygularım düşüncelerim bir gururum var. inanın benim yaptığımı kimseler yapmaz. (bizim ailedeki gelinler için söylüyorum sakın yanlış anlamayın) herhalde arabayı değiştireceğimizi duysa bizi doğduğumuza pişman edecek. bukadar herşeye hakim olması , her dediğinin yapılması beni çileden çıkarıyor. nekadar basit şeyler tartıştığımız konular görüyorsunuz. bunun gibi binlerce örnek. bazen duymazdan geliyorum bazen üzülüp kırılıyorum bazende böyle patlayıp sinirleniyorum. kişiliğim değişti resmen. off yaa sizinde canınızı sıktım kusura bakmayın. ama yeter artık yaa dayanamıyorum bukadarı çok fazla. hiç haketmiyorum bukadar iyilik ve sessizlik karşısında bukadarını hiç haketmiyorum.
Ankaraya geldikkkkk. Şimdi kuafördeyim hahahha. Kına var ya akşam saç baş olayları...
Yolda optimuma uğradık. Neyneysenin kulakları çınlasın.. Kocama babalar günü hediyesi gözlük aldık. Gönlüm rahat pijama ve tel kılıfını verebilirim artık
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
Kulaklarım çınladı bak geldim:))Ankaraya geldikkkkk. Şimdi kuafördeyim hahahha. Kına var ya akşam saç baş olayları...
Yolda optimuma uğradık. Neyneysenin kulakları çınlasın.. Kocama babalar günü hediyesi gözlük aldık. Gönlüm rahat pijama ve tel kılıfını verebilirim artık
Oooo, annemin kollarındayım diyorsun.
Kulaklarım çınladı bak geldim:))
Ankara'ya hoş gelmişsin..
Herkese selamlar Nfk, destiny, aryam, busmai, pamuk helva :)
Kızlar benim testim de 6.27 cıktı poxıtıf dıyemem dedi doktor ıkı gun sonra tekrar istedi sizce hamilemiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Topiğimin klasik haftasonu tembelliği :)
Benim için güzel bir gün. Evdekiler bana süpriz doğum günü yaptılar :) çok sevindirik oldum. Oysaki bu doğum gününde bi uyuz hissediyordum :)
Topiğimin klasik haftasonu tembelliği :)
Benim için güzel bir gün. Evdekiler bana süpriz doğum günü yaptılar :) çok sevindirik oldum. Oysaki bu doğum gününde bi uyuz hissediyordum :)
Ankaraya geldikkkkk. Şimdi kuafördeyim hahahha. Kına var ya akşam saç baş olayları...
Nfk cok gecmiş olsun canım umarım cabucak atlatırsınız ben de az önce ceylini uyuturken ateşi var gibi geldı umarım yanlış anlamısımımdır
Pembiş ve colicos allah cezanızı verecek:) ankara muhabbetleri yapmışsınız yaaa çooooookk özledim çooook
Colicos cocuk ıcın katlanıyosun sanırım bu kadına
Doğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce:)
Kaç yasına girdin pembiş:)
Doğum günün kutlu olsun canım.
biz seninle çok fena karşılaşacağız birgün. bizim kız tarafı optimuma çok yakın hatta geçerken hep girsekmi diyoruz:)
ankara macerası bitti çok şükür...kardeşimin kınasında olmak çok güzeldi ve duygusaldı ama çoooook yorucuydu çok zor bir gidiş yolculuğu nispeten kolay ama uzun bir dönüş yolculuğu oldu. ist. da kuzenin düğününe kayılacaktım ama bu kuzular canımızı okuyor vazgeçip soluğu evimde aldım...iki çocuklu kadın için fazla maceralı
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Babamıza sabahın köründen hediyelerini (pijama ve tel kılıfı) verdik. Çok sevindi. Yazdığım nota da çok duygulandı. Görev başarı ile yerine getirilmiştir
Herkese güzel bir pazar diliyorum :)
biz seninle çok fena karşılaşacağız birgün. bizim kız tarafı optimuma çok yakın hatta geçerken hep girsekmi diyoruz:)
ankara macerası bitti çok şükür...kardeşimin kınasında olmak çok güzeldi ve duygusaldı ama çoooook yorucuydu çok zor bir gidiş yolculuğu nispeten kolay ama uzun bir dönüş yolculuğu oldu. ist. da kuzenin düğününe kayılacaktım ama bu kuzular canımızı okuyor vazgeçip soluğu evimde aldım...iki çocuklu kadın için fazla maceralı
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Babamıza sabahın köründen hediyelerini (pijama ve tel kılıfı) verdik. Çok sevindi. Yazdığım nota da çok duygulandı. Görev başarı ile yerine getirilmiştir
Herkese güzel bir pazar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?