Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Git gör anacım. benim içinde gez. kınanız da güzel geçmiş. düğünleri oynamayı falan bende çok severdim. ama şimdi gitcek olsam sanki bendende geçmiş gibi hissediyorum yada bugünki duygularım böyle söylüyor.

Colicoscum ya ben sizin aile düzenini hiç anlayamadım. Yani eşin çok manasız davranıyor.. Sonuçta totonuza don alırken de kvye sorun oldu olacak..! Çok kızdım ama gaza getirmek istemiyorum...

Ayşeciğe geçmiş olsun, sana da başarılar canım.

O evden bir an önce kaççççççççç.

Oooo, annemin kollarındayım diyorsun.

Kulaklarım çınladı bak geldim:))

Ankara'ya hoş gelmişsin..

Herkese selamlar Nfk, destiny, aryam, busmai, pamuk helva :)

Kızlar benim testim de 6.27 cıktı poxıtıf dıyemem dedi doktor ıkı gun sonra tekrar istedi sizce hamilemiyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün önce bana doğum günü hediyesi almaya gittik. Yüzük ve kolyeli bi set aldık. Küpeler de sonra artık (çokk tuzlu olcaktı da..). Bizim burda sülalemizin kuyumcusu var da yıllardır ona gideriz. Gelmişken kardeşime kısmetse düğünde takacağım bileziği de aldım.

Öğleden sonra da gelinlik provasına gittik. Kendi gelinliğimle bu kadar uğraşmamıştım valla. Sevgili gelinimiz azıcık kararsız da :)

Eve gelip oğluşu doyurdum. Şimdi de uyuyacak inşallah. Yalnız az önce çok ağlayarak kaka yaptı sanırım dün ve bugün pek yediklerine dikkat edemedim ve katı gıda tüketti; ondan oldu... Allah ım onların yüzünü hep güldürsün..

Kızlar benim testim de 6.27 cıktı poxıtıf dıyemem dedi doktor ıkı gun sonra tekrar istedi sizce hamilemiyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bilmiyorum valla ben öğrendiğimde çooook geçtiği için idrar testinde çıkmıştı zaten... İnşallah gönlüne göre olur...

Topiğimin klasik haftasonu tembelliği :)

Benim için güzel bir gün. Evdekiler bana süpriz doğum günü yaptılar :) çok sevindirik oldum. Oysaki bu doğum gününde bi uyuz hissediyordum :)

Nfk cok gecmiş olsun canım umarım cabucak atlatırsınız ben de az önce ceylini uyuturken ateşi var gibi geldı umarım yanlış anlamısımımdır

Pembiş ve colicos allah cezanızı verecek:) ankara muhabbetleri yapmışsınız yaaa çooooookk özledim çooook
Colicos cocuk ıcın katlanıyosun sanırım bu kadına

biz seninle çok fena karşılaşacağız birgün. bizim kız tarafı optimuma çok yakın hatta geçerken hep girsekmi diyoruz:)

ankara macerası bitti çok şükür...kardeşimin kınasında olmak çok güzeldi ve duygusaldı ama çoooook yorucuydu çok zor bir gidiş yolculuğu nispeten kolay ama uzun bir dönüş yolculuğu oldu. ist. da kuzenin düğününe kayılacaktım ama bu kuzular canımızı okuyor vazgeçip soluğu evimde aldım...iki çocuklu kadın için fazla maceralı

Son düzenleme:

Anammmmmmmm bi an ibo konuşuyo gibi geldi hahaha

Doğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce:)
Kaç yasına girdin pembiş:)

Canım teşekkür ederim :) 34 üm. Ama doğum günüm perşembe günü

Doğum günün kutlu olsun canım.

Canımcım teşekkür ederim :) dediğim gibi ; 5 gün erken kutlanan bir doğum günüydü ve çok şaşırdım :)

Ah canım benim tabiki zordur. Bu veletler zaten giderken düzgün dursalar dönüşte coşarlar yada tam tersini yaparlar :)

Kınanın güzel geçmesine sevindim. Kuzenin düğününe katılsan tam olacakmış ama napıcan işte :) sen şimdi bi hafta dinlen bakalım

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Babamıza sabahın köründen hediyelerini (pijama ve tel kılıfı) verdik. Çok sevindi. Yazdığım nota da çok duygulandı. Görev başarı ile yerine getirilmiştir

Herkese güzel bir pazar diliyorum :)

Günaydın. Biz hediyemizi iki hafta önce vermiştik. Bugün bir öpücük ile yetindik.

İki çocukla bu kadar macera yeter:))))) ben tek çocukla o kadar yolu nasıl giderdim bilmiyorum.

günaydın kızlar salı günü arkadaşlarımı kahvaltıya çağırdım
3 kişi gelecek
bisküvili şarlot tatlısı yaptım buzluğa attım
pide yaptıracağım ,gerisi kahvaltılık salata vs.
yarın da temizlikçi geliyo zaten oldu da bitti:)

sevindim canım istediğin gibi olmasına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…