Oooo benim eski evime yakınmışş. Ümitköyde oturuyordum bende. Yeni evimede yakın sayılır. arabayla 10 dak. çocuklarda çok şenlik buarada. çok şükür gerçekten çok tatlı büyüyorlar.canım kına Etimesgut hava lojmanları sosyal tesislerinde
bugün kuzular ağlattı beni...Allah acılarını göstermesin...kızım camın dışından içindeki oğluma sesleniyor
kızım: "kardeş"
oğlum:"kardeş"
oğlum "anne?"
kızım:"okul"
oğlum :"baba?"
kızım:"poliş"
oğlum:"dayı?"
kızım:"asker"
oğlum "yenge?"
kızım "okul"
oğlum"anane?"
kızım"emekli"
diyor...bizim onlarla oynadığımız şeyleri birbirleriyle yapmaya başladılar...Yaradan rabbime şükür hayat verdiğini nasıl da büyütüyor...
aynen katılıyorum bende . hayranlıkla izliyorum bende her hareketini.Selamkızlar bu hafta sonu ılk kez evimizde kaldık ailecek yarın dönüyoruz
Ceylin evi keşfetti bol bol sonra camdan parkı görunce montunu da alıp pia pia demeye basladı:) meali şu ki parka gitmek istiyorum:)
Saolasın canım allah sanada kolaylıgını versin
Baloncuyu yakalrsak alcez:) havalar yağmurlu ya baloncuda yok piyasada:)
Amin canım allah evlatlarımızla terbiye etmesin bizi
Saol canım inşallah cumlemize
Tatilden ziyade evime dönmek istiyorum artık
Daha nıce mutlu seneleriniz olsun birlikte yaslanıp tonton nıne ve dede olun inşallah:)
Evrt kendınce ceylince anlatıyor da anlayabılene:)
Ev tasımak zor hele bızım gıbı calışan cocuklu ınsanlar ıcın dahada zor. Keyifli de dediğin gibi ama keyfıne varamıyosun işte
Oh ohh dök kurtları:)
Alllam yareppim:) eşleştirmemi yapıyolar akılları sıra:)
Ne guzel dimi her gun yeni bir gelişimini izlemek. Anneliğin guzelliğini daha yeni farkediyorum ben de
saol tatlım inşallah hayırlı olur. güzel dileklerin için çok saol tatlım. sende herkezlerde güzel şeylerle karşılaşsın inşallah. biraz daha sabır artık. kalmadı aslında ama napimm.Sayfa yetmedi sanirim..yada ben yapamadim..neyse devamm...
Colicous..yeni isin hayirli ugurlu olsun insallah..kres iside ustune kaymak olur..bide ev isini halledersenizz senden iyisi olmazz..hadi bakalim hayirlisi..
Sekerportakalim..ilbilge...baharr sizlerde iyisinizdir umarim..ge ce olunca kafa pek calismiyorr..benden bu kadar..herkese opucuklerimi yolluyorum..iyi uykularrrr
Borncumm neler söylüyorsuuun. off kayboldu kısmından sonrasını okuyamadım dondum kaldımmm. hayatımda tüylerimin bukadar ürperdiğini hatırlamıyorum canım. allahımm nasıl bir üzüntüyle devamını okudum tahmin edemezsin. çok korktum canım yaa ne hissettiğini anlıyorum ama yaşaması çok daha kötü. off yarabbim korumuş kuzumuzu. allah hepimizin yavrusunu korusun. bide deniz kenarı dedinya koptuuum. ayy iyiki gitmedi biryere canım benim çok geçmişler olsun allah bidaha yaşatmasın. neler olmuş yaa. yeni gördüm inan. geçmişe hiç bakamamıştım. çok dikkatli olmak lazım yaa bu bizede bir ders olsun.canlarim sizleri cok ozledik...
bu memleket gezimiz.cok kotu geciyor hayatimin en kotu anlarini yasadim cok uzunca anlatamicam ama yasir kayboldu((
hersey saniyeler icinde gelisti bi dugune gitmistik ben yigenim ve yasirin pesinde kosturuyodm hamilr.halimle ortada dolasmiyim diye enistem goz kulak olcakti dugun cok kalabalikti kasla goz arasinda disari kacmis bir anda yasir yok diye bagrinti oldu yemin ediyorum hayatimda daha kotu bi an yasamadm bir iki surmemistr ama yani.kelimelerle anlatamiyorm disari ciktik sag sola bakiniyoruz ve dugun salonu sahilin dibi denize.mi uctu biri mi.kacirdi ya aklimdan neler gecti off.dusundukce bayilcak gb oluyorum sonra karsimda tekrardan gorunce Allah'im ya gercekten cok zor biseymis sukurler olsun bagislayan Allah'ima...gercekten bu yillardir olan kayip olaylari ne aci bisey(
ikinci olay da gece buyuk bir kut sesiyle uyandim inanilmaz aglamaya basladi yataktan dusmus ama basladi ogurmeye feci kusu tabi inanilmaz korktum kaldirdim baktim biyerinde bisey yok ama kusma cok.kotu bi belirti sonucta 1 saatten fazla gozlemledim internneten arastrdm doktora goturmedik oyle kaldi ins bisi olmaz su ana kdr iyi gorunuyor..
ayy kendimi.anlattim.durdum sizlerde ne var ne yok herkesler iyidir ins...
Bugün kandil değilmi. elim titriyor born'un alıntısından dolayı kendime gelemedim. herkezin kandilini kutluyorum bende. dualarınızın kabul olmasını diliyorum.kandlinz mübarek olsun arkadaslar. Benim kızda kakasını yapacgnda aynen yanıma geliyo anne eee diyo.lazmlık aldm ama ona oturmuyo.
canlarrr nasilsinizz haftasonuna donmus olucaz ist.a.ins su an kucuk bi kacamakla tatildeyizzzz :))
hadi bakalım iyisinizz. en iyi tatilide öğretmenler yapıyor. az kaldı bakalım bildiğim kadarıyla bir ay daha devam ediyorsunuz sonrası hep rahat. arabada otomatik fitesi bende seviyorum. eşim jip tarzı bir araba almayı düşünüyor. model araştırıyoruz bakalım.hayvangibi nasıl kullancaksak. alıştık küçük arabaya.
nfk sen ne detaycı kadınsın:) içine beyaz t shirt ve yedek beyaz gömlek
gecenin körü kızın resmi koyuyorum sanmışım oğlan çifte baskı olmuş anlayın durumun vahimliğini yani:)Eki Görüntüle 1154509
Bilmem, normalde olmaması lazım, belki yolda yorulmuştur o da aşını tesiri ile birleşince böyle olmuştur
Oy o kötü olmuş biz 10.30 en geç 11.00 yataklarında nakavt oluyorlar , olmadı koltukta bi yerde sızıyorlar ...
Gerçi Gece yarısı uyursa, sabah da geç uyanır belki. Sen şimdi hiç elleme, Ramazan dan sonra erkene çekersin , Ramazan da sabah. 7 de kalkan çocukla gün bitmiyor çünki
Çok tatlılar.
Pembecim başka bir yerde başka bişey baksaydın. aldıklarını güle güle kullansınlar. ayakkabınıda giy günlerde kullan canım. lcw güzel şeyler var ama çoğu kız çocukları için. Ayrıca senin şu bakımlı haline bayılıyorum. kaş bıyık saçlar v.s. yüz temizliği eşime ait o yapar. boya karışımını ve kuaför araştırmasını eşim yapar. saçımın fönünü ve şeklini hep ben yaparım. son zamanlarda saçımı hep sıkı topuz yapıyorum yoksa bunalıyorum. arada bir serbest bırakıyorum. gecen çarşıdan saç bantları aldım çok güzeller. rengarenk. bandana takmayı seviyorum.
lcw den bende çıkamıyorum. batuşa rahat bişeyler alayım diyorum. şorttan başka bişey giyemiyoruz zaten çok sıcak.
hamarat seniii. bende yapmaya yapmaya unutcam artık pasta börek işini.
Aaaa ne için hava atıyorki. para verip kurs alan sensin. geçmşte kalan bir konu ama sen ona havanı atsaydın. belki seni kıskanmıştır.
açık hava ve piknik ne kadar güzeeel. eğlenmişsinizdir bayaa.
Yok canım daha öncede dediğim gibi çalışmaya devam.
sen yılsonu programından dolayımı giremiyorsun pek. Canıım kolay gelsin. çoğu bitti rahata ereceksin nasılolsa.
farklı uğraşılar her zaman rahatlatır insanı. bende seramik üzeri boyama yada resim çalışması yapardım. çocuk olduğundan beri hiç uğraşamaıyorum artık. ha bide şişle örgü örmek çok rahatlatıyor beni.
bazen katı bazen cıvık oluyor bizimkide. evet haklısın canım mecburen bez tabi yolculukta.
aslında çok mantıklı ama olmaz gibi. çocuklar bu konuda baya sıkıntılı olur olmadık zamanda çişi gelir ve tutamazlarda haklı olarak. şimdilik beze yapabilir ama bezden çıkınca nolcak yoldada durulmazki. ama diyelimki kaka yaptı nasıl yıkanacak o var. eşimde razı olmaz gibii zaten. başka çözümüde yok.
Batuhan kaka yaparken iki koltuğun arasına giriyor. çömelme vaziyetinde oturuyor. oğlum kaka mı yaptın diyorum utanııyor. neden böyle bir tepki gösteriyor anlamadım.
kafayımı yemiş bu kadın yaaa. gelirsem yolarımm o kadını haaa sana cesaret vereceğine söylediği şeye bak dengesizz.. böyle kazalar olabilir çok geçmiş olsun. acemisin henüz sakın üzülme. yeterki cana bişey olmasın.. normaldir kendine güven ve sakın pes etme
Herkese selam
Dün ve bugün hep çarşıdaydım eksikler bitmiyo ki:)
Dün kv ye bugün de anneme sattım oğluşu ; yüzsüzlük yaptık biraz napim son haftalarımı değerlendirmem lazım..sonra bi daha NAH gezerim
Günaydınlar herkeseeeeeeeee.
Geceden beri eşim tuvalete taşınıyo. O da mı mikrop kaptı bilmiyorumbugünki durum belirsiz yani...
Herkese güzel bir gün diliyorum. Öğretmen arkadaşlarımın da öğrencilerle olan son gününü kutluyorum :)
Ayyy öyle tatlım yaaa. bayaa şişmiş dimii. siz burda çatır çatır konuşurken ben çalışıyordum amaaa nereye şişmesin. ha haah.Arkadaslar iyi geceler
Umarım bu gece herkes gunahlarından arınır ibadeti ve duası kabul olur ve herkesin duasına amin dıyorum
Nfk ve pamuk helva çok geçiş olsun ikinizede anmem geçen gunden beri ceyine kaynamış su içiriyor nedenini sorunca bi suru yagmur yağdı sular karıştı çocuk milrop kapmasın dedi eskilerin bi bildiği var. İkinizede acil sifalar diliyorum canlar
Pembiş çılgınlıkmı kaldı kıs bebeden sonra sen beni gençken görecektin
Ben farkında olmdan bi önceki levelı halletmişim demekki sonrada küt iye kestim memeden yada ben öyle zannediyodum:) gece biberona alışmaz inşallah ben de verdımve korkarak verdiydim. Ama ceyin 3. Geceden sonra istememişti
Colicoss kız dlin şişmiş senin:) anlat bacım rahatla
Canım iyi olmasına sevindim. havalar işte çok etkiliyor. bende çok korkuyorum dün batuyu denize sokmuşlar nasıl baktılar ne yaptılar bilmiyorum. gözönünde olmayınca insanın aklı kalıyor.Günaydın kızlar.Dün kızımın hastalık durumundan yazamadım. Şükür daha iyi ama çocuğun huyu değişti. Bana yapıştı. Kucağımdan inmek istemiyor. Neyse ateşi yok. Uyurken resmen horluyor.
Ayyyy, bu arada okulun son günü.
Merhaba canımcım. salgın var galiba baksana herkezde aynı durum. koca bir tatil sizleri bekliyor hadi birazda dinlenin.Günaydınlar herkeseeeeeeeee.
Geceden beri eşim tuvalete taşınıyo. O da mı mikrop kaptı bilmiyorumbugünki durum belirsiz yani...
Herkese güzel bir gün diliyorum. Öğretmen arkadaşlarımın da öğrencilerle olan son gününü kutluyorum :)
Offf canım yaa geçmiş olsun.Hiç sorma canım, ben de gece karın ağrısı ile uyandım. Aynı durum bende de var.
bitmezz tatlım. al alabildiğin kadar. sonrası dediğin gibi ha hah çok alemsin.Herkese selam
Dün ve bugün hep çarşıdaydım eksikler bitmiyo ki:)
Dün kv ye bugün de anneme sattım oğluşu ; yüzsüzlük yaptık biraz napim son haftalarımı değerlendirmem lazım..sonra bi daha NAH gezerim
Pembişcim senin saçların uzunmu. ne kadar meşkul ve hareketli bir kadınsın.Sabah erken kuaföre kesime gittim. Sonra eve geldim. Sonra kargo yollamak için dışarı çıktım. Ordan market alışverişi yaptım ve eve geldim. Evde üç usta buldum :) tv ünitesini takmaya geldiler. Ev leş gibi kokuyorduonlar üniteyi takarken okuldan arayıp çağırdılar. Tabiki bi ton laf edip gitmedim. Sonra adamlar gidince ortalığı sil süpür ve havalandır yaptım. Derken teyzemizin oğlu Efeyi görmeye geldi. Tam mutfakta bişiler yerken kapı çaldı yönetici ile bi usta kombi ile ilgili birşeye geldi. Onlarla ilgilendik derken evden çıkma vaktim geldi. Önce hamile bi arkadaşımı ziyaret ettim sonra da yeni doğum yapmış bi arkadaşımı. Sonra eve gelip bakıcıyı yolladım. Ünite ile ilgili bazı sorunlar çıktı. Kocamı boğasım geldi vsvsvs. Yarın için ütü yaptım ama valiz hazırlamadım. Batsın bu dünyaya az kaldı yaniiiii öyle :)
Piknikte usutmus olabılr canım gecmiş olsunGünaydın kızlar.Dün kızımın hastalık durumundan yazamadım. Şükür daha iyi ama çocuğun huyu değişti. Bana yapıştı. Kucağımdan inmek istemiyor. Neyse ateşi yok. Uyurken resmen horluyor.
Ayyyy, bu arada okulun son günü.
Geçmiş olsun cır cır durumlarımı:)Günaydınlar herkeseeeeeeeee.
Geçmiş olsun bu ne ya topik kırılıyor hastalıktanGünaydıııın. naber tatlişkolar. güzel bir gün diliyorum. dün nfk dan etkilendim galiba. akşam bir hastalandım. bir üşüme aldı bu sıcakta beni anlatamam. wc den de çıkamadım. sanırım mikrobik bişey. zaten başağrısı vardı mide bulantısı derken yatağa zor attım kendimi. eşim hastaneye götürmek istedi ama hiç halim yoktu. gitmedimde. bulantı hapı aldım 2 saat sonra ağrıkesici ateş düşürücü aldım biraz uyudum kendime geldim.allaha şükür iyiyim şimdi. neydi o yaaa.
Konuş şeker içini dök:)Ayyy öyle tatlım yaaa. bayaa şişmiş dimii. siz burda çatır çatır konuşurken ben çalışıyordum amaaa nereye şişmesin. ha haah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?