Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oooo benim eski evime yakınmışş. Ümitköyde oturuyordum bende. Yeni evimede yakın sayılır. arabayla 10 dak. çocuklarda çok şenlik buarada. çok şükür gerçekten çok tatlı büyüyorlar.

aynen katılıyorum bende . hayranlıkla izliyorum bende her hareketini.

Offf sıcaktan bayılacam yawww. iş yapasım gelmiyor walla. giderayak bir program öğrettiler ünite olarak bütün kitabı gircem resmen programa off çok sıkıcıııı.tamı tamına 392 sayfa.
Sizde bayaadır yoksunuz yahuu kaçaklarrr noolcaak.

Geçmişe bakmaya devam edeyim bariii. sizden hayır yok bana.

kandlinz mübarek olsun arkadaslar. Benim kızda kakasını yapacgnda aynen yanıma geliyo anne eee diyo.lazmlık aldm ama ona oturmuyo.

saol tatlım inşallah hayırlı olur. güzel dileklerin için çok saol tatlım. sende herkezlerde güzel şeylerle karşılaşsın inşallah. biraz daha sabır artık. kalmadı aslında ama napimm.

Borncumm neler söylüyorsuuun. off kayboldu kısmından sonrasını okuyamadım dondum kaldımmm. hayatımda tüylerimin bukadar ürperdiğini hatırlamıyorum canım. allahımm nasıl bir üzüntüyle devamını okudum tahmin edemezsin. çok korktum canım yaa ne hissettiğini anlıyorum ama yaşaması çok daha kötü. off yarabbim korumuş kuzumuzu. allah hepimizin yavrusunu korusun. bide deniz kenarı dedinya koptuuum. ayy iyiki gitmedi biryere canım benim çok geçmişler olsun allah bidaha yaşatmasın. neler olmuş yaa. yeni gördüm inan. geçmişe hiç bakamamıştım. çok dikkatli olmak lazım yaa bu bizede bir ders olsun.

kandlinz mübarek olsun arkadaslar. Benim kızda kakasını yapacgnda aynen yanıma geliyo anne eee diyo.lazmlık aldm ama ona oturmuyo.
Bugün kandil değilmi. elim titriyor born'un alıntısından dolayı kendime gelemedim. herkezin kandilini kutluyorum bende. dualarınızın kabul olmasını diliyorum.

Alışır annesi. kakasını söylemesi bile büyük gelişme bence. bizimkide gizleniyor biyerde öyle kaka yapıyor. utanıyor heralde. bu duygu nasıl oluştu bilmiyorum.

Arkadaşlar benden bugünlük bukadar. sanırım giremediğim günlerin acısını çıkardım. birazdaha işime devam edip evimin yolunu tutayım. öpüldünüz...

Herkese selam
Dün ve bugün hep çarşıdaydım eksikler bitmiyo ki:)
Dün kv ye bugün de anneme sattım oğluşu ; yüzsüzlük yaptık biraz napim son haftalarımı değerlendirmem lazım..sonra bi daha NAH gezerim

Öncelikle şok oldum!! Ne çok sayfa ilerlemiş!! :) colicos bi geçmiş yapmışın maşallah iyiki mö ye gitmedin

canlarrr nasilsinizz haftasonuna donmus olucaz ist.a.ins su an kucuk bi kacamakla tatildeyizzzz :))

Küçük kaçamağınız buysa büyük kaçamağınız noluyor???

Büyük araba kullanırsınız nolacak kız?? Sonuçta millet nfknın dediği istanbulda bile kullanıyosa bodrumda hayli hayli kullanılır

Kızımmmmmm davulun sesi uzaktan hoş gelir :) senin kv gibi ne velilerimiz oluyo bizim biliyo musun?? Çılgın yeni nesli saymak istemiyorum bile :) bana altı aylık iki tatil lazım yani okadar

Bayıldım bayıldımmmmmmm :) gerçi ben olsam minik bi prenses yapardım kızımı

Bu söylediklerin hiç hoş değil :) ben netcemmmm bacımmmmmm?? :) ramazan maceralarımızla karşınızda olacağız sanırım

Bu arada kronik faranjit eşimin hastalığı. Allah kolaylık ve sağlık versin canımcımmmm.

Canım burda hiçbişi yokki bakayım küçük yerin zararları işte...

Vaktim olsa ben hiç kuaförden çıkmam dermişim :) ama malesef işte anca kesin, boya, özel günlerde fön ve kaş bıyık :/ eşine de bravo valla

Okul işlerinden dolayı giremedim. Ama bugün başka bi ton işim vardı ondan yoktum. Az sonraaaa

Tuvalet eğitimine hazırlık yapıyo annesiiiiii.

Hahaha son tespit süper :) sefan olsun kız

Sabah erken kuaföre kesime gittim. Sonra eve geldim. Sonra kargo yollamak için dışarı çıktım. Ordan market alışverişi yaptım ve eve geldim. Evde üç usta buldum :) tv ünitesini takmaya geldiler. Ev leş gibi kokuyordu onlar üniteyi takarken okuldan arayıp çağırdılar. Tabiki bi ton laf edip gitmedim. Sonra adamlar gidince ortalığı sil süpür ve havalandır yaptım. Derken teyzemizin oğlu Efeyi görmeye geldi. Tam mutfakta bişiler yerken kapı çaldı yönetici ile bi usta kombi ile ilgili birşeye geldi. Onlarla ilgilendik derken evden çıkma vaktim geldi. Önce hamile bi arkadaşımı ziyaret ettim sonra da yeni doğum yapmış bi arkadaşımı. Sonra eve gelip bakıcıyı yolladım. Ünite ile ilgili bazı sorunlar çıktı. Kocamı boğasım geldi vsvsvs. Yarın için ütü yaptım ama valiz hazırlamadım. Batsın bu dünyaya az kaldı yaniiiii öyle :)

Arkadaslar iyi geceler
Umarım bu gece herkes gunahlarından arınır ibadeti ve duası kabul olur ve herkesin duasına amin dıyorum

Nfk ve pamuk helva çok geçiş olsun ikinizede anmem geçen gunden beri ceyine kaynamış su içiriyor nedenini sorunca bi suru yagmur yağdı sular karıştı çocuk milrop kapmasın dedi eskilerin bi bildiği var. İkinizede acil sifalar diliyorum canlar

Pembiş çılgınlıkmı kaldı kıs bebeden sonra sen beni gençken görecektin
Ben farkında olmdan bi önceki levelı halletmişim demekki sonrada küt iye kestim memeden yada ben öyle zannediyodum:) gece biberona alışmaz inşallah ben de verdımve korkarak verdiydim. Ama ceyin 3. Geceden sonra istememişti

Colicoss kız dlin şişmiş senin:) anlat bacım rahatla

Günaydın kızlar.Dün kızımın hastalık durumundan yazamadım. Şükür daha iyi ama çocuğun huyu değişti. Bana yapıştı. Kucağımdan inmek istemiyor. Neyse ateşi yok. Uyurken resmen horluyor.
Ayyyy, bu arada okulun son günü.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee.

Geceden beri eşim tuvalete taşınıyo. O da mı mikrop kaptı bilmiyorum bugünki durum belirsiz yani...

Herkese güzel bir gün diliyorum. Öğretmen arkadaşlarımın da öğrencilerle olan son gününü kutluyorum :)

Hiç sorma canım, ben de gece karın ağrısı ile uyandım. Aynı durum bende de var.

Günaydıııın. naber tatlişkolar. güzel bir gün diliyorum. dün nfk dan etkilendim galiba. akşam bir hastalandım. bir üşüme aldı bu sıcakta beni anlatamam. wc den de çıkamadım. sanırım mikrobik bişey. zaten başağrısı vardı mide bulantısı derken yatağa zor attım kendimi. eşim hastaneye götürmek istedi ama hiç halim yoktu. gitmedimde. bulantı hapı aldım 2 saat sonra ağrıkesici ateş düşürücü aldım biraz uyudum kendime geldim.allaha şükür iyiyim şimdi. neydi o yaaa.

Ayyy öyle tatlım yaaa. bayaa şişmiş dimii. siz burda çatır çatır konuşurken ben çalışıyordum amaaa nereye şişmesin. ha haah.

Canım iyi olmasına sevindim. havalar işte çok etkiliyor. bende çok korkuyorum dün batuyu denize sokmuşlar nasıl baktılar ne yaptılar bilmiyorum. gözönünde olmayınca insanın aklı kalıyor.
Nfk cım sen nasıl oldun. geçtimi rahatsızlığın.

Merhaba canımcım. salgın var galiba baksana herkezde aynı durum. koca bir tatil sizleri bekliyor hadi birazda dinlenin.

Hiç sorma canım, ben de gece karın ağrısı ile uyandım. Aynı durum bende de var.
Offf canım yaa geçmiş olsun.

bitmezz tatlım. al alabildiğin kadar. sonrası dediğin gibi ha hah çok alemsin.

Pembişcim senin saçların uzunmu. ne kadar meşkul ve hareketli bir kadınsın.

Gunaydın millet
Karneler 11 de verılcek sonra ceylını almaya gıtcem anneme sonra evıme gelcem yasasın
Piknikte usutmus olabılr canım gecmiş olsun
Çingene karısı cocugumun hastalandıgına yanmıyom huy kaptıgına yanıyom dermiş:)
Geçmiş olsun cır cır durumlarımı:)
Geçmiş olsun bu ne ya topik kırılıyor hastalıktan
Ayyy öyle tatlım yaaa. bayaa şişmiş dimii. siz burda çatır çatır konuşurken ben çalışıyordum amaaa nereye şişmesin. ha haah.
Konuş şeker içini dök:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…