canım çok geçmiş olsun. şimdi nasıl? iyidir umarım.Günaydın. Dün gece bebişim ateşlendi. Şu an 37.7 evden çıkmadan yine calpol bereceğim. Neyseki dersim 11.00'de bitiyor.eşim de 10.30'a kadar evde. Üşüttü mü ne oldu bilmiyorum.
Canım şimdi nasılsın geçtimi rahatsızlığın. yediğin bişey dokunmuş olabilir. bende bu sabah yağda yumurta kırdım pişman oldum hava çok sıcak midemde bulanıyor gibi biraz başım ağrıyor zaten. azönce ağrıkesici aldım iyi gibiyim. bulantım az var. ben havadan diye düşündüm. sıcak havada yumurta iyi olmaz çünki.günaydın canlarım..
dün akşamdan beri çok kötüyüm. önce bi karın ağrısı başladı, sonra üzerinize afiyet şiddetli bi ishal
ve en kötüsü bulantı ve kusma.. akşamdan beri banyoya taşınıyorum. kusma ne illet bi şey ya..
hamilelik günlerim geldi aklıma..bu sabah daha iyiceyim ama bulantı devam. halsizlik ve boğazda bi gıcık his var.
olmazsa doktora gidicem. anlamadım, üşüttüm mü, mikrop mu kaptım:26:
Rabbim cümle hasta kullara acil şifalar versin..
kolay gelsin canım. az daha sık dişini..
sanırım bu son haftan di mi? direkt diğer tarafta mı başlayacaksın yoksa birkaç gün ara var mı?
.
Sağolasın cnm âmin insallah...
evet faranjiti özellikle ikinci sezeryandan sonra çok sık geçirdim , vücut direnci iyice kırıldı sanırım. E nezle grip falan olunca , burundan nefes alamayınca mikroplar ağızdan hoop aşağıya , oluyo sanırım :2:
Yeğeninde geniz eti var mı bilmiyorum da , bunların sebebi yani sık enfeksiyon geçirme ve enfeksiyonlara bağlı kulakta sıvı birikmesi , o büyük geniz eti sebepliymiş Dr ların dediğine göre, ameliyatı yaptıranlar çocuklarının rahatladığını söylüyor hep. Mesela Selim hava azıcık bozsun hemen öksürmeye ve burnu akmaya başlar, geniz eti kaynaklı hep... O yüzden alınsa kurtulacak da, insan kendisine ameliyat kararı verse 1 kere düşünür, iş çocuğa farklı bir can için karar vermeye gelince 10 kere düşünüyorsun :44: Allah hayırlısı neyse onu nasib etsin , kararlarımızdan pişman etmesin insallah
sağol bacım, şimdi çok daha iyiyim.canım çok geçmiş olsun. şimdi nasıl? iyidir umarım.
Canım şimdi nasılsın geçtimi rahatsızlığın. yediğin bişey dokunmuş olabilir. bende bu sabah yağda yumurta kırdım pişman oldum hava çok sıcak midemde bulanıyor gibi biraz başım ağrıyor zaten. azönce ağrıkesici aldım iyi gibiyim. bulantım az var. ben havadan diye düşündüm. sıcak havada yumurta iyi olmaz çünki.
Çocuk iki damla aşı oldu, 2,5 saattir uyuyo gözünü açamıyo , arada bi kıpırdıyo dönüp tekrar uyuyor.
öyle bi etkisi var mıydı yaa?..
uzun bi öğleden sonra yaşayacaksınız belliki
bizimki 22.30 gibi uyurdu, bir süredir gece yarısı hatta daha geç yatıyor..
NFK cım boğaz pastilinin çok iyi geleceğinden eminim. mutlaka kullanmalısın. ılık bişeylerde iç. keşke yanında olsamda bi çorba yapsam sana limonluca. yarım çay bardağı sek limon iç. içine bişey atma. antibiyotik kullanıyorsundur zaten yat dinlen. başka türlü geçmez zaten dr girsen antibiyotik ağrı kesici bide isal için ilaç verir vitamin yazar gönderir. yemeğini düzenli ye zorda olsa. ayşeciğide babannesi biraz idare eder sanırım.ayşecikle sağlık ocağına gittik. dr mikrobik bi durum atlatmışsın.
şuanki boğaz şişliğin ve diğer şikayetler ilaç kullanmayı gerektirmez, bol sıvı tüket ve ağrın olursa ağrı kesici al dedi.
beni savdıoysaki, boğazım adam akıllı şiş ve yattığımda beni uyutmuyor. acep boğaz pastili iyi gelir mi?
geniş araba büyük nimet bacım. bizimki de büyükçe, içine doldur doldurabildiğin kadar.
çocuk olunca ıvır zıvır da çok oluyor malum. gerçekten büyük rahatlık. asıl büyüğün rahatlığına alışınca küçükte nasıl idare etmişim diyeceksin.
istanbulda yollar dar, sağa sola park ediliyor. trafik malum. jip şehir için uygun değil ama orada böyle sıkıntılar yoktur.
biliyom biliyom saçların platin ama hala foto atmadın, lafta biliyom
(fırsat bu fırsat, biraz çıkışayım da belkim foto gönderir)
aslında dediğin yağlar bakımlar yapılsa eminim saça çok iyi gelecek. benimkiler ince telli, sayısı da az.
parlaklık canlılık desenama açık kumral yada sarı gibi denicem, aklıma koydum..
NFK cım boğaz pastilinin çok iyi geleceğinden eminim. mutlaka kullanmalısın. ılık bişeylerde iç. keşke yanında olsamda bi çorba yapsam sana limonluca. yarım çay bardağı sek limon iç. içine bişey atma. antibiyotik kullanıyorsundur zaten yat dinlen. başka türlü geçmez zaten dr girsen antibiyotik ağrı kesici bide isal için ilaç verir vitamin yazar gönderir. yemeğini düzenli ye zorda olsa. ayşeciğide babannesi biraz idare eder sanırım.ayşecikle sağlık ocağına gittik. dr mikrobik bi durum atlatmışsın.
şuanki boğaz şişliğin ve diğer şikayetler ilaç kullanmayı gerektirmez, bol sıvı tüket ve ağrın olursa ağrı kesici al dedi.
beni savdıoysaki, boğazım adam akıllı şiş ve yattığımda beni uyutmuyor. acep boğaz pastili iyi gelir mi?
geniş araba büyük nimet bacım. bizimki de büyükçe, içine doldur doldurabildiğin kadar.
çocuk olunca ıvır zıvır da çok oluyor malum. gerçekten büyük rahatlık. asıl büyüğün rahatlığına alışınca küçükte nasıl idare etmişim diyeceksin.
istanbulda yollar dar, sağa sola park ediliyor. trafik malum. jip şehir için uygun değil ama orada böyle sıkıntılar yoktur.
biliyom biliyom saçların platin ama hala foto atmadın, lafta biliyom
(fırsat bu fırsat, biraz çıkışayım da belkim foto gönderir)
aslında dediğin yağlar bakımlar yapılsa eminim saça çok iyi gelecek. benimkiler ince telli, sayısı da az.
parlaklık canlılık desenama açık kumral yada sarı gibi denicem, aklıma koydum..
ayy canımm yaaa. şartmıymış ameliyat acabaa.Nfk, pembiş, şekerportakalım , Elifnaz, colicos sağolun kızlarfaranjit olmuşum , burnumda kıkırdak eğriliği olduğu için sık hastalanmaya başladım yaş da ilerliyor tabii , bana da ameliyat ol dediler yine, ailede burun ve kulak ameliyatı olmayan kalmasın istiyorlar sanırım
Elifnaz , kolaylıkla taşınıp yerleşirsiniz inşaallah , Allah yardımcın olsun ...
Colicos yeni işin hayırlı olur , daha rahat edersin aramıza daha çok katılabilirsin insallah (;
Sabahları bir çay fincanı içiyo kesin, bazen yeniden istiyo veya gün içinde aklına gelince yeniden istiyo .. Yatmadan evvel bazen yoğurt yediriyorum ben, hem rahat uyutuyor
Iyi tatiller cnm
off inşallah ya. bizim son aşımızda ağustosta.bodrum gibi bi yerde salgın olacağını sanmam.
istanbulda suriyeliler yoğun. hatta ben oturduğum semtin merkezinde de çok görüyorum.
ama burada aşılamaya gerek görmemişler. yine de sağlık ocağını bi ara sor istersen..
2 doz hepatit aşısı için bizim bir ayımız daha var. temmuz ortasına gün vermiş hemşire.
Bir sorayım ama buradakiler okadar alakasızlarki. hiç bişey bilmiyorlar. ankaradaki sağlık ocağı dr bile bizi görünce muayene etmeden göndermezdi batuşu çok sıkı takip ederdi. burdakiler aklı beş karış havada. koca derdinde.Canım sağlık ocağını arayıp bi sor istersen, Suriye vatandaşlarının arasında çocuk felci salgını varmış , bizim çocuklar aşılı olmasına rağmen tedbir amaçlı yeniden aşılama kararı çıkartılmış, sizin bulunduğunuz ilçe için gereklilik var mı sağlık ocağı hemşirenizi arayıp sorabilirsin istersen
yok bacım. dün gece 12.30da yattı. sabah 7.30da kalktı. bazen 8, 8 buçukta kalkıyor.Bilmem, normalde olmaması lazım, belki yolda yorulmuştur o da aşını tesiri ile birleşince böyle olmuştur
Oy o kötü olmuş biz 10.30 en geç 11.00 yataklarında nakavt oluyorlar , olmadı koltukta bi yerde sızıyorlar ...
Gerçi Gece yarısı uyursa, sabah da geç uyanır belki. Sen şimdi hiç elleme, Ramazan dan sonra erkene çekersin , Ramazan da sabah. 7 de kalkan çocukla gün bitmiyor çünki
ah canım benimm, düşünmen yeter..NFK cım boğaz pastilinin çok iyi geleceğinden eminim. mutlaka kullanmalısın. ılık bişeylerde iç. keşke yanında olsamda bi çorba yapsam sana limonluca. yarım çay bardağı sek limon iç. içine bişey atma. antibiyotik kullanıyorsundur zaten yat dinlen. başka türlü geçmez zaten dr girsen antibiyotik ağrı kesici bide isal için ilaç verir vitamin yazar gönderir. yemeğini düzenli ye zorda olsa. ayşeciğide babannesi biraz idare eder sanırım.
Geniş araba evet mutlaka iyidir. şuanki arabamız küçük ve hiçbişey sığmıyor. Canım foto konusunda çoook haklısın ama inan okadar herşey kısıtlıki. telefonumu bir alayım ilk işim sana foto göndermek olacak. evdeki bilgisayar kafayı yemiş durumda. eşimin telf kayıtlıydı fotolar bilgisayara aktarmış. ordanda mailime girip atamadım birtürlü. benim telf ankarada kaldı. o yüzden uzadıda uzadı yani. zaten çok foto çektiren biri değilim elimdekileri göndercem. şu telefonu bir alaydım.
Çok tatlılar.şunu izlediniz mi ya?? ben koptum.
ikisi bir olmuş, anneye niye dövdün diye çıkışıyorlar
http://www.samanyoluhaber.com/web-t...kisi-herkesi-kirip-gecirdi-9314-video-haberi/
Pembecim başka bir yerde başka bişey baksaydın. aldıklarını güle güle kullansınlar. ayakkabınıda giy günlerde kullan canım. lcw güzel şeyler var ama çoğu kız çocukları için. Ayrıca senin şu bakımlı haline bayılıyorum. kaş bıyık saçlar v.s. yüz temizliği eşime ait o yapar. boya karışımını ve kuaför araştırmasını eşim yapar. saçımın fönünü ve şeklini hep ben yaparım. son zamanlarda saçımı hep sıkı topuz yapıyorum yoksa bunalıyorum. arada bir serbest bırakıyorum. gecen çarşıdan saç bantları aldım çok güzeller. rengarenk. bandana takmayı seviyorum.Salak memleketin lcwsinde bir tek model babalar günü tshirtü var!! Sinir oldum. Dedelerle ilgili yok zaten dememe gerek yok... Neyse kvye de bi üst aldım; kargo bi tek kpe gitmesin diye. Sonra oğluşuma yeşil ve mavi pantolon, kırmızı eşofman altı, mavi kısa kollu gömlek, uzun kollu sweatshirt ve babalar günü tshirtü aldım. Elimde olsa daha neler alacaktım da kendimi durdurdumrenkler okadar güzelki sapıtmamak mümkün değil :) yaz gelmiş yahuuuuuuu :)
Kendime uzun zamandır aradığım rahat, düz, şık siyah ayakkabıyı bulup aldım.
Kuaförüm çok dolu olduğu için yarım sabah 9a randevu aldım kesim için.
Öğleden sonra okula gidip iş yapıcam inşallah. Sabahtan hep laklak yaptım :/
lcw den bende çıkamıyorum. batuşa rahat bişeyler alayım diyorum. şorttan başka bişey giyemiyoruz zaten çok sıcak.oh oh, hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın..
bende lcw ye girince çıkamıyom :111:
dün ayşeciğe iki elbise aldım, önümüzdeki sene için. %20 indirimler başlamış.
bi istediğim etekte indirim yok, etek de ortada yok. kalmamış, hiçbir yerde yok
hamarat seniii. bende yapmaya yapmaya unutcam artık pasta börek işini.Kızım iyi olursa cuma günü arkadaşlarla toplanacağız. Benim de şerbetli tatlı yapmam gerek.daha önceden yaptığım kalburabastı aklıma geldi. Sonra da kıbrıs tatlısı. Ama kıbrıs tatlısı hiç yapmadım. Tarifi nasıldı?
Aaaa ne için hava atıyorki. para verip kurs alan sensin. geçmşte kalan bir konu ama sen ona havanı atsaydın. belki seni kıskanmıştır.benim ona gıcık olmam lazım..
ilk görüşte bana çok soğuk davranmıştı. ben espri iltifat falan ısıttım.
buna rağmen bi havalar bi cazlar. tipini görseniz var yaaa, hatta çok benzeyen biri var
türk fimlerinde bi karakter. hak geçmesin diye söylemiyorum. bu anlattıklarımda da eksik var, fazla yok.
yolda karşılaştığı bir başka sürücü eğitmenine diyorki; 'dersten sonra sana künefe ısmarlayayım'
o da sen aptal mısın, insülin kullandığımı bile bile soruyorsun dedi.. aaa, haklısın, o zaman rakı içelim dedi.
ve ayrıldılar. ben de hava çok sıcak, güzel dondurma yenir şimdi dedim, diyet dondurmalar var şeker hastaları için.
döndü abes abes baktı ve kadın insülin kullanıyor dedi. daha da bi şey demem!
açık hava ve piknik ne kadar güzeeel. eğlenmişsinizdir bayaa.Miniğimi kuzeni pikniğe davet etti. Kvlerinin bahçesine. Babası götürdü ben de yemek işim bitince gideceğim.
Yok canım daha öncede dediğim gibi çalışmaya devam.Kızlarrrrrrrrr. Sene sonu işlerini gerçekten sene sonuna bırakırsan böyle oluyo :) okuyorum ama yazamıyorum :/
İki gündür deneme yapıyorum emzirmeme konusunda. Sabah çıkarken emziriyorum; öğlen emzirmiyorum geldiğimde (yada gelmiyorum), akşam da yatmadan önce biberon veriyorum. Gece kalktığında mecbur emziriyorum henüz onu kesmeye cesaretim yok :/ belki böyle böyle gündüz emzirmelerini bitirerekten geceye bağlarız??? Dua edin
Nfkcım kazanı ilk okuduğumda aklıma iki şey geldi. Birincisi niye akan trafiğe ehliyet almadan çıktığınız ikincisi de kocanın neden el frenini çekmediğibenim pimpirikli kocamın eli hep el frenine yakın dururdu da akan trafiğe sürücü adayı arabası ile çıktığında millet daha bi farklı davranıyo; kendi arabanda farklı malesef. Ama sen hocayı değiştirmekte çok iyi etmişsin. İnsanlar her zaman karşı cinse daha dikkatli davranıyo bu bi gerçek.
Aryammmm bekarlık sultanlıktır bacımmmmm :) Allah kavuştursun :)
Elifnaz umarım kolayladın eşya toparlamayı üç veletle!! :)
Şeker portakalım dolap temizliği candırrrrrrr
Busmai nerdesin kızzzzzzz??? Yada ben mü görmedim yada okudum unuttum??? :)
Destiny picasso ceylin ile başarılar diliyorum :)
Colicos diğer işten önce sen dinlenmeyecek miydin???
sen yılsonu programından dolayımı giremiyorsun pek. Canıım kolay gelsin. çoğu bitti rahata ereceksin nasılolsa.Bizi ne arayan oldu ne de mesaj atan...
Benim ilk trafiğe çıkışım çok kötüydü. Ehliyetim var ama acemiyim. kardeşimle çıkmıştım trafiğe. yol çok kalabalıkta değildi. karşıdan kamyon geliyordu acemi olduğumu anladı heralde üzerime doğru gelir gibi yaptı hızla silme geçti yanımdan ben direksiyonu bırakmıştım giderken hemen kardeşim toparlamıştı. elim ayağım zangır zangır titremişti. panik oldum. acemilik zamanları baya zordur.yazıyorum kız ara sıra
gene internetim bitti:) ama birkaç güne kadar sınırsız kablosuz internet bağlayacaklarmış bize yupppiiii:)
eve alışmaya çalışıyorum çamaşırlar ütüler oluyor
az kaldı buzluğu da doldurursam doğuma hazırım
bu arada cumartesi doktora gittik bebeğin gelişimi beklenen doğum tarihiyle uyumlu gitmiyor. normalde 2 hafta sonra sezaryene alınacaktım 38de. şimdi 3-4 haftayı bulur diyor. inşallah bir sorun yoktur da ,gerisi önemli değil..
pembişin dediği gibi ,benim eşim de tam arabayı vuracağım sırada el frenini çekmiş ve beni kurtarmıştı:)
işin kötüsü benim ehliyetim vardı ama otomatik vites kullanmaktan normal vitesi unutmuşum :)
ayy canımm yaaa. şartmıymış ameliyat acabaa.
off inşallah ya. bizim son aşımızda ağustosta.
Bir sorayım ama buradakiler okadar alakasızlarki. hiç bişey bilmiyorlar. ankaradaki sağlık ocağı dr bile bizi görünce muayene etmeden göndermezdi batuşu çok sıkı takip ederdi. burdakiler aklı beş karış havada. koca derdinde.
farklı uğraşılar her zaman rahatlatır insanı. bende seramik üzeri boyama yada resim çalışması yapardım. çocuk olduğundan beri hiç uğraşamaıyorum artık. ha bide şişle örgü örmek çok rahatlatıyor beni.Taa ne zaman bi etamin kutusu almıştım motifi, ipleri, iğnesi , makası içinde, şimdiki moda deyimle çarpı işi, dün akşam başladım çok eğlenceliymiş bu iş ya, birine mi kızdın al eline işlemotif ortaya çıktıkça insan bi Mesut oluyor ki , annem çok sevinecek bi seccade işlemedin deyip duruyordu bu bitsin seccadeye başliyim insallah
bazen katı bazen cıvık oluyor bizimkide. evet haklısın canım mecburen bez tabi yolculukta.Busmaicim bizim değişiyor, çok katı olduğu da oluyor. Çok akışkan olduğu da.
Bi de ben hiç tuvalet eğitimi için uğraşmıyorum. Arada kendi canı isteyince söylüyor. Ve bizimki sabah uyandığında bezi baya dolu oluyor, kuru kalkmıyor ki:44: Bide bizim kayseriye gidiş geliş olayları işi bozuyor. Geçen yolda gelirken çişim var dedi. Yolun ortasında nerden bulayım tuvalet. Kaldı ki başka wc lere gidince de korkup bir süre yapmıyor. Yap bezine dedim, bütün olay bitti.
aslında çok mantıklı ama olmaz gibi. çocuklar bu konuda baya sıkıntılı olur olmadık zamanda çişi gelir ve tutamazlarda haklı olarak. şimdilik beze yapabilir ama bezden çıkınca nolcak yoldada durulmazki. ama diyelimki kaka yaptı nasıl yıkanacak o var. eşimde razı olmaz gibii zaten. başka çözümüde yok.Küçük wc lerden arabada bir tane oluyordu bizim , alarm gelince hemen koyardım onaeğer babalar arabaları hususunda çok titiz değilse tabii..
Kızım şimdi 6 yaşında, hala o küçük tuvaleti arabada gider gelir, her yerde temiz tuvalet olmuyo, bazen uzun yolda durulmayacak yerde geliveriyo falanbi de ilk söylerken çişleri her an gelebildiği için, gittiğimiz evlere bile çıkarıyorduk biz onu
Batuhan kaka yaparken iki koltuğun arasına giriyor. çömelme vaziyetinde oturuyor. oğlum kaka mı yaptın diyorum utanııyor. neden böyle bir tepki gösteriyor anlamadım.slm arkadşlrrr.geçmişe baktım biraz da biz hiç tuvalet konusuna başlamadık daaha. kızım kakasını söylüyo .şu ara hevesliyken başlasam iyi olacak. sınavlarım da bitti şükür. bu seene mevzunum inşallah. şimdi sıra da küçük paşanın gelmesi var. onun için hiç bir hazırlık yapmadım daha. önceden tecrübeli oldugumdanmıdır hiç acele edesim yok
kafayımı yemiş bu kadın yaaa. gelirsem yolarımm o kadını haaa sana cesaret vereceğine söylediği şeye bak dengesizz.. böyle kazalar olabilir çok geçmiş olsun. acemisin henüz sakın üzülme. yeterki cana bişey olmasın.. normaldir kendine güven ve sakın pes etmeyok arkadaş, bu böyle devam etmez!
kadın diye direksiyon dersini o hocadan alıyorum... kadın lay lay lom!..
kadına diyorumki, kırmızıda duramadım önümdeki arabaya çarptım.
niye kendi arabanla yalnız çıktın diyor. yalnız değildim, eşim yanımdaydı.
hem ben size haftaonu çalışıcam dedim. bana hiçbir uyarıda bulunmadınız dedim.
peki neden yola çıktın diyor. orası sürücü adayları çalışma güzergahı, yol boştu dedim.
heralde size güveniyorum, pedallarınızla müdahale edeceğinizi bildiğinim için sizle rahat kullanıyorum dedim
eşin bilgisizmiş, iyi şöfor değilmiş diyo
ne alakası var dedim. 11 yaşındayken öğrenmiş, son 10 senedir de her gün full araba kullanıyor. günde 300 km yapıyor.
tek kaza yapmamıştır, arabayı sürtmemiştir dedim. kime sorsan kocası usta şöfor. ben 30 senedir araba kullanıyorum.
amerikada eğitim aldım (! artık ne eğitimiyse ve başka bi ülkede sürüş öğrenmenin nasıl bi ayrıcalığı olduğunu sanıyorsaa...)
o sırada el frenini çekmeliydi diyip çamuru eşime atıyor.. töbe!! valla cinlerim tepeme çıktı.:95:
arabaya da bindik, hadi beni bugün güzel bi gezdir diyor.
dedimki, vites değiştirmekle, direksiyon hakimiyetiyle, dönüşlerle alakalı bi sorunum yok.
ben güvenli ve rahat kalkış ve durma çalışmak istiyorum. hmm olur diyo..
ay daha bi ton abuk sabuk muhabbet etti. benim direksiyonda olduğum sürenin neredeyse tamamında elinde telefon,
internette geziniyor kadın. arada bi hmm.. güzell diyor. ben kendi kendime duruyorum kalkıyorum.
hiç şunu şöyle yap, bak şurda hatalı yapıyorsun, böyle yapman lazım yok.
inerken de sınavdan geçene kadar kendi arabanla çalışma diyor. sanki bu çalışmayla sınavdan geçilir de!!
aradım kursu, onunla olan randevularımı iptal ettim. simülatörde çalıştığım erkek hoca için randevu yazdırdım.
inş onunla pekiştirebilirim.
pamuk helvacım; sana da küpe olsun bu yaşadıklarım. mümkünse daha önce ben falanca hocayla çalıştım.
iyi öğretiyor diye duyduğun bi hoca ve sürücü kursu bul. direksiyon ders saati de az olmasın.
bende eşimin yanında araba kullanmayı hiç sevmiyorum. herşeye karışıyor. özelliklede çok süratli araba kullanıyor olmama kızıyor haklı ama seviyorum yaa.. yalnızken çok daha iyi. kaza yapcam diye korkuyor guyaaa aslında vermek te istemiyor. oda bahanesi olabilir tabi:) .Geçmiş olsun canım yaa. Mala gelmiş , hiç canını sıkma.bende hala eşimin yanında kullanmam. Birde kursun arabasının pedalları var, trafiğe girme bi nebze olabilir de, sizin arabadayken bence de biraz daha ertele trafiğe girmeyi. Önce sizin arabanın pedallarına, kullanımına alış, sonrasında çıkarsın trafiğe. Rabbim beterlerinden korusun, hiiiiiç şevkini kırmaaa.
geç oldu ama allah kavuştursun canım. geriye yönelik yazdığım için. geçmişe bakarak ilerliyorum.henüz yeni gördüm. arada bir sakinlik güzel olur. özleyin birbirinizi.Haftasonu evi toparlama, temizlik, eşimin valiz hazırlıkları vs derken hiç giremedim. Eşim bugün itibarıyla evden gitti, yarın sabah ta ispanya ya gitmiş olacak hayırlısıyla. Bir hafta bekarımmmm
Yok hayatım kuaför değil ama elinden geliyor böyle işler. çok güzel kaş alır. maske yapar. bazen beraber maske yaparız evde. oda bakımına düşkündür. hatta benden daha bakımlı diyebilirim. özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapıyor. daha doğrusu yapıyordu. şuan çalışmıyor kendi işini kuruyor. benim ankaraya yerleşme hayallerimde böylelikle suya düşüyor. gideriz arada diyor ama yerleşmedikten sonra neyapayım ki. tam birşeye karar veriyoruz olumsuzluklar olunca öyyyle kalıyoruz. bidaha hiç heveslenmicem zaten olana kadar. hayırlısı yaa zaten. şu işini bir kursun bi ayrılalım şu evden gerisi çorap söküğü zaten. çocuğuda kreşe vercem tüm gün. kendi işyerime yakın biryerde varmış patronun çocuğuda oradaymış. akşam işyerime getirirler ben batuşla eve dönerim artık.zaten akşam 18:00 da paydos. cmt yarım gün iş.âlemsin Ilâhi bizim Melike hemşire sağolsun , çok ilgilidir, sabah Dr dan çıkınca mesaj atmıştım hatta, iki doz mu ikinci dozu ne zaman yaptıralım diye, az evvel aradı cevap verdi hemen
Kaş bıyık yüz bakımını eşin mi yapıyo anlayamadım nasıl yani , enişte kuaför mü yoksa
evet bencede güzel olacak. masaları denizin dibine kurmuşlar yani ayaklar suyun içinde. ortamı çok tatlı yaa. 22 temmuz evlilik yıldönümümüz. 3 ağustosta batuşun doğumgünü.Ayy çok romantik olacağına eminim:)
Bizimki de 20haziranda;Ne yaparız bakalım
oyyy ankara dedinmi akan sular dururr.evet canım tektim otobiste...bi arada mavi münübüs denicez...bizim kına var 13 haziranda ankarada bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?