Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın. Dün gece bebişim ateşlendi. Şu an 37.7 evden çıkmadan yine calpol bereceğim. Neyseki dersim 11.00'de bitiyor.eşim de 10.30'a kadar evde. Üşüttü mü ne oldu bilmiyorum.
canım çok geçmiş olsun. şimdi nasıl? iyidir umarım.

Canım şimdi nasılsın geçtimi rahatsızlığın. yediğin bişey dokunmuş olabilir. bende bu sabah yağda yumurta kırdım pişman oldum hava çok sıcak midemde bulanıyor gibi biraz başım ağrıyor zaten. azönce ağrıkesici aldım iyi gibiyim. bulantım az var. ben havadan diye düşündüm. sıcak havada yumurta iyi olmaz çünki.

yeğende geniz eti yok. sen bana söyleyince yengeme demiştim.
kbb a gitmişler, öyle bi sıkıntısı yok. ama dediğin gibi azcık sağa sola koşsun evde daha olsa, o saniye başlıyor öksürmeye.
hiç terlememesi lazım. nasıl iş anlamadım. hastalık zor ama dediğin gibi biraz daha büyüsünler düşüncesi var; her geçen ay kar gibi geliyor.
Rabbim şifa versin tüm hasta çocuklara..

Çocuk iki damla aşı oldu, 2,5 saattir uyuyo gözünü açamıyo , arada bi kıpırdıyo dönüp tekrar uyuyor.

sağol bacım, şimdi çok daha iyiyim.
mikrobik olduğu kesin. eşim 3 gündür bi garip hastaydı. ondan bana geçti.
ilk saatler çok fenaydı. hem ishal hem kusma. mide öz suyuna kadar çıkarınca, rahatladım.
patates pirinç lapası falan, o da ishale iyi geldi. şimdi bi boğaz ağrısı ve öksürme var inş o da geçer gider.

dediğin gibi sıcakta yumurta yenmiyor. kokuyor resmen.

Çocuk iki damla aşı oldu, 2,5 saattir uyuyo gözünü açamıyo , arada bi kıpırdıyo dönüp tekrar uyuyor.

öyle bi etkisi var mıydı yaa?..
uzun bi öğleden sonra yaşayacaksınız belliki

bizimki 22.30 gibi uyurdu, bir süredir gece yarısı hatta daha geç yatıyor..

öyle bi etkisi var mıydı yaa?..
uzun bi öğleden sonra yaşayacaksınız belliki

bizimki 22.30 gibi uyurdu, bir süredir gece yarısı hatta daha geç yatıyor..

Bilmem, normalde olmaması lazım, belki yolda yorulmuştur o da aşını tesiri ile birleşince böyle olmuştur
Oy o kötü olmuş biz 10.30 en geç 11.00 yataklarında nakavt oluyorlar , olmadı koltukta bi yerde sızıyorlar ...
Gerçi Gece yarısı uyursa, sabah da geç uyanır belki. Sen şimdi hiç elleme, Ramazan dan sonra erkene çekersin , Ramazan da sabah. 7 de kalkan çocukla gün bitmiyor çünki

NFK cım boğaz pastilinin çok iyi geleceğinden eminim. mutlaka kullanmalısın. ılık bişeylerde iç. keşke yanında olsamda bi çorba yapsam sana limonluca. yarım çay bardağı sek limon iç. içine bişey atma. antibiyotik kullanıyorsundur zaten yat dinlen. başka türlü geçmez zaten dr girsen antibiyotik ağrı kesici bide isal için ilaç verir vitamin yazar gönderir. yemeğini düzenli ye zorda olsa. ayşeciğide babannesi biraz idare eder sanırım.
Geniş araba evet mutlaka iyidir. şuanki arabamız küçük ve hiçbişey sığmıyor. Canım foto konusunda çoook haklısın ama inan okadar herşey kısıtlıki. telefonumu bir alayım ilk işim sana foto göndermek olacak. evdeki bilgisayar kafayı yemiş durumda. eşimin telf kayıtlıydı fotolar bilgisayara aktarmış. ordanda mailime girip atamadım birtürlü. benim telf ankarada kaldı. o yüzden uzadıda uzadı yani. zaten çok foto çektiren biri değilim elimdekileri göndercem. şu telefonu bir alaydım.

NFK cım boğaz pastilinin çok iyi geleceğinden eminim. mutlaka kullanmalısın. ılık bişeylerde iç. keşke yanında olsamda bi çorba yapsam sana limonluca. yarım çay bardağı sek limon iç. içine bişey atma. antibiyotik kullanıyorsundur zaten yat dinlen. başka türlü geçmez zaten dr girsen antibiyotik ağrı kesici bide isal için ilaç verir vitamin yazar gönderir. yemeğini düzenli ye zorda olsa. ayşeciğide babannesi biraz idare eder sanırım.
Geniş araba evet mutlaka iyidir. şuanki arabamız küçük ve hiçbişey sığmıyor. Canım foto konusunda çoook haklısın ama inan okadar herşey kısıtlıki. telefonumu bir alayım ilk işim sana foto göndermek olacak. evdeki bilgisayar kafayı yemiş durumda. eşimin telf kayıtlıydı fotolar bilgisayara aktarmış. ordanda mailime girip atamadım birtürlü. benim telf ankarada kaldı. o yüzden uzadıda uzadı yani. zaten çok foto çektiren biri değilim elimdekileri göndercem. şu telefonu bir alaydım.

ayy canımm yaaa. şartmıymış ameliyat acabaa.

off inşallah ya. bizim son aşımızda ağustosta.

Bir sorayım ama buradakiler okadar alakasızlarki. hiç bişey bilmiyorlar. ankaradaki sağlık ocağı dr bile bizi görünce muayene etmeden göndermezdi batuşu çok sıkı takip ederdi. burdakiler aklı beş karış havada. koca derdinde.

yok bacım. dün gece 12.30da yattı. sabah 7.30da kalktı. bazen 8, 8 buçukta kalkıyor.
uyku saatine müdahale etmek gibi bi niyetim yok. ne zaman uykusu gelirse o zaman yatıyor zaten başarabileceğimi de sanmiiiim :111:

ah canım benimm, düşünmen yeter..
pastili eşime söyleyeyim de alsın. bi daha çıkamam. oruca niyetlendim, pek halim yok. dr hiçbir ilaç vermedi.
ayşecikle idare ediyoruz. öğle uykusunda bi beraber yatalım inş daha iyi olucam. Allah razı olsun canımm

Son düzenleme:
şunu izlediniz mi ya?? ben koptum.
ikisi bir olmuş, anneye niye dövdün diye çıkışıyorlar

http://www.samanyoluhaber.com/web-t...kisi-herkesi-kirip-gecirdi-9314-video-haberi/
Çok tatlılar.

Pembecim başka bir yerde başka bişey baksaydın. aldıklarını güle güle kullansınlar. ayakkabınıda giy günlerde kullan canım. lcw güzel şeyler var ama çoğu kız çocukları için. Ayrıca senin şu bakımlı haline bayılıyorum. kaş bıyık saçlar v.s. yüz temizliği eşime ait o yapar. boya karışımını ve kuaför araştırmasını eşim yapar. saçımın fönünü ve şeklini hep ben yaparım. son zamanlarda saçımı hep sıkı topuz yapıyorum yoksa bunalıyorum. arada bir serbest bırakıyorum. gecen çarşıdan saç bantları aldım çok güzeller. rengarenk. bandana takmayı seviyorum.

lcw den bende çıkamıyorum. batuşa rahat bişeyler alayım diyorum. şorttan başka bişey giyemiyoruz zaten çok sıcak.

hamarat seniii. bende yapmaya yapmaya unutcam artık pasta börek işini.

Aaaa ne için hava atıyorki. para verip kurs alan sensin. geçmşte kalan bir konu ama sen ona havanı atsaydın. belki seni kıskanmıştır.

Miniğimi kuzeni pikniğe davet etti. Kvlerinin bahçesine. Babası götürdü ben de yemek işim bitince gideceğim.
açık hava ve piknik ne kadar güzeeel. eğlenmişsinizdir bayaa.

Yok canım daha öncede dediğim gibi çalışmaya devam.

Bizi ne arayan oldu ne de mesaj atan...
sen yılsonu programından dolayımı giremiyorsun pek. Canıım kolay gelsin. çoğu bitti rahata ereceksin nasılolsa.

Benim ilk trafiğe çıkışım çok kötüydü. Ehliyetim var ama acemiyim. kardeşimle çıkmıştım trafiğe. yol çok kalabalıkta değildi. karşıdan kamyon geliyordu acemi olduğumu anladı heralde üzerime doğru gelir gibi yaptı hızla silme geçti yanımdan ben direksiyonu bırakmıştım giderken hemen kardeşim toparlamıştı. elim ayağım zangır zangır titremişti. panik oldum. acemilik zamanları baya zordur.

âlemsin Ilâhi bizim Melike hemşire sağolsun , çok ilgilidir, sabah Dr dan çıkınca mesaj atmıştım hatta, iki doz mu ikinci dozu ne zaman yaptıralım diye, az evvel aradı cevap verdi hemen

Kaş bıyık yüz bakımını eşin mi yapıyo anlayamadım nasıl yani , enişte kuaför mü yoksa

farklı uğraşılar her zaman rahatlatır insanı. bende seramik üzeri boyama yada resim çalışması yapardım. çocuk olduğundan beri hiç uğraşamaıyorum artık. ha bide şişle örgü örmek çok rahatlatıyor beni.

bazen katı bazen cıvık oluyor bizimkide. evet haklısın canım mecburen bez tabi yolculukta.

aslında çok mantıklı ama olmaz gibi. çocuklar bu konuda baya sıkıntılı olur olmadık zamanda çişi gelir ve tutamazlarda haklı olarak. şimdilik beze yapabilir ama bezden çıkınca nolcak yoldada durulmazki. ama diyelimki kaka yaptı nasıl yıkanacak o var. eşimde razı olmaz gibii zaten. başka çözümüde yok.

Batuhan kaka yaparken iki koltuğun arasına giriyor. çömelme vaziyetinde oturuyor. oğlum kaka mı yaptın diyorum utanııyor. neden böyle bir tepki gösteriyor anlamadım.

kafayımı yemiş bu kadın yaaa. gelirsem yolarımm o kadını haaa sana cesaret vereceğine söylediği şeye bak dengesizz.. böyle kazalar olabilir çok geçmiş olsun. acemisin henüz sakın üzülme. yeterki cana bişey olmasın.. normaldir kendine güven ve sakın pes etme

istanbulda 6 ilcede cocuk felci asisi gerekli gorulmus. Ayrintilar yukaridaki linkte

elifnaz, canim sen de saglik ocagini bi ara istersen...

Son düzenleme:
bende eşimin yanında araba kullanmayı hiç sevmiyorum. herşeye karışıyor. özelliklede çok süratli araba kullanıyor olmama kızıyor haklı ama seviyorum yaa.. yalnızken çok daha iyi. kaza yapcam diye korkuyor guyaaa aslında vermek te istemiyor. oda bahanesi olabilir tabi:) .

Haftasonu evi toparlama, temizlik, eşimin valiz hazırlıkları vs derken hiç giremedim. Eşim bugün itibarıyla evden gitti, yarın sabah ta ispanya ya gitmiş olacak hayırlısıyla. Bir hafta bekarımmmm
geç oldu ama allah kavuştursun canım. geriye yönelik yazdığım için. geçmişe bakarak ilerliyorum.henüz yeni gördüm. arada bir sakinlik güzel olur. özleyin birbirinizi.

Yok hayatım kuaför değil ama elinden geliyor böyle işler. çok güzel kaş alır. maske yapar. bazen beraber maske yaparız evde. oda bakımına düşkündür. hatta benden daha bakımlı diyebilirim. özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapıyor. daha doğrusu yapıyordu. şuan çalışmıyor kendi işini kuruyor. benim ankaraya yerleşme hayallerimde böylelikle suya düşüyor. gideriz arada diyor ama yerleşmedikten sonra neyapayım ki. tam birşeye karar veriyoruz olumsuzluklar olunca öyyyle kalıyoruz. bidaha hiç heveslenmicem zaten olana kadar. hayırlısı yaa zaten. şu işini bir kursun bi ayrılalım şu evden gerisi çorap söküğü zaten. çocuğuda kreşe vercem tüm gün. kendi işyerime yakın biryerde varmış patronun çocuğuda oradaymış. akşam işyerime getirirler ben batuşla eve dönerim artık.zaten akşam 18:00 da paydos. cmt yarım gün iş.

Ayy çok romantik olacağına eminim:)
Bizimki de 20haziranda;Ne yaparız bakalım
evet bencede güzel olacak. masaları denizin dibine kurmuşlar yani ayaklar suyun içinde. ortamı çok tatlı yaa. 22 temmuz evlilik yıldönümümüz. 3 ağustosta batuşun doğumgünü.
evet canım tektim otobiste...bi arada mavi münübüs denicez...bizim kına var 13 haziranda ankarada bekleriz
oyyy ankara dedinmi akan sular dururr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…