Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

o da kaçamakta
ama bugün yazar sanıyorum.

hadi bakalımm.. annenlere gidecek misiniz?

Ramazanda annemler bizde olacak. Gelecek hafta gelirler inş. Taşınmaya da yardım edecekler. Ramazandan sonra da kardeşimin yanına gitme planımız var. Tabi evi ramazandan önce ve ramazanda taşıyabilirsek yoksa planlar değişir.

slm dostlar ....
nfk aslında bir gece kaldım sabah yola çıktık aslında. ama yaşlandık bacım onlar da çok yoruluyor aslında bir düğün 4 kişilik yorgunluk...neyse kardeş candır her türlü davetine her bedelle katılırım:)
kuzular büyüyor . pikniğe gittik ilk defa ve çok güzel geçti. çok güzel vakit geçirdiler ve yediler...haftada bir farz oldu:)

Kız nfk allah seni kahretmesin! Gecikmeli olarak ta olsa okuyorum yazdıklarınızı da yazmaya fırsatım olmadı:) ilk günler uykuya verdim kendimi, sonlara doğru da aryadan fırsat bulup yazamadım çünkü iyice bana yapıştı. Yarım saatten de babamız gelecek inş. Kayseriye geldik bizde. Hem ananneyi bırakmak için hemde babamızı alıp döneceğiz. İlk uzun yol şoförlüğümü de yapmış bulundum bu arada. Özetle bunlar oldu görüşmeyeli. Bu arada kocam ne kadar yardımsever bir koca olmasa da eksikliğini hissettim baya.

Bu arada hastalananlar olmuş, bebişler de hastalanmış çok geçmiş olsun.

Pembişim doğumgünün şimdiden kutlu olsun.

Colilos valla kv konusunda bende artık diyecek bişi bulamıyorum. Allah sabır versin.

Eagle canım valla seni de takdir ediyorum, ben bi taneyle zor başediyorum. Bunca yol, düğün... Helal sana!

Selam güzeller , biz de birazcık rötarla öğleden sonra döndük kürkçü dükkânına
Yağmurlu hava karşıladı bizi.. yağmurun serinliğine rağmen ; kuzuluğun kuru ve tertemiz havasından sonra, nemli istanbul havası tokat gibi sarstı maalesef ); orada sokağa alışıp , sürekli park park diyen çocuklar da cabası
Napıcaz bütün yaz bi kurtlularla bilmem
Elifnaz yerleştiniz mi canım ses ver
Hepinize iyi akşamlar

Son düzenleme:
Ayıp ayıp valla şunca saattir kimse bişi yazmamış!! :)
Millet geziyor tatlım.

Ne yapacaksın, benim gibi her gün kendini parka atacaksın.

Sonunda aryamdan ses geldi.neyseki yanında annen vardı, tek değildin.

Bu arada bu sıralar çevremdeki herkes hamile. Cuma iki bugün de bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Yine anneler gününde de yakın arkadaşlarımdan birinin hamile olduğunu öğrendik. Yakınımdan dört kişi hamile. İtiraf ediyorum imrendim. biri de yasin okuduğumuz arkadaşım. Okuyanlara sonsuz teşekkür.

bir turlu yazamiyorum.gorende napiyorum dicek ama seminerler bizde de basladi oturdugum yerde yoruluyorum aksam.eve pertim.cikmis halde geldm ayni gune bide kurul toplantisi koymuslar hepten bayildim ayrica kvler ramazan umresine gidiyolar evleri badana temizlik islerine kalkistilar giderayak yasir surekli.ortada kaliyo ona ayri daraliyorum ramazan gelmeden artik kiza alisveris yapsam diyorum cunku ben anca yikar paklar eksik tamamlarim.yasirde hic boyle degildm.bunda hemen yorulmya basladim.bide inanilmaz uykumm geliyooo simdi firsat bulmusken yaziyim dedim :/

Borncum kıyamam sanaaaaaa. Çok gezdin, yolculuk ettin ya onun yorgunluğu çıkıyordur bence. Bikaç güne kendine gelirsin Yasiri de en kötü ihtimal kocan okuluna götürsün. Zaten seminerde bişi yapılmıyo..

İlbilgecim sen yoldan çıkacan sanırım yolun açık olsun :)

Aryammm gözün aydın şekerim. Kocacına kavuştun. Birley yapmasalar da dediğin gibi varlıklarını özlüyor insan...

Eaglecım ben piknikten nefret ederim çok iş düşüyor bana çünkü. Ama dediğin gibi çocuklar için süper birşey sanıyorum..

Pamuk helvacım siz de yuvaya dönmüşsünüz. Daha nice gezmelere diyelim haftaya dimi kızının ameliyatı??

Herkese günaydınnnnnnnnnn. Güzel bir gün diliyorum :)

Nerdesiniz tembel tenekelerrrrr?? :) biz zümre yapıyoruz :/

karmaşık işler peşindeyim ben. saç açma-boyama işlerine giriştim
deneysel bi çalışma olacak :111:
bi de kıyma çıkardım, mantı yapıcam ramazana hazırlık.
ayşeciği babaanneye gönderdim, o varken mümkünatı yoooook!

Amanınnnnnnnnn. İnşallah sonuç istediğin gibi olur canikom. Haberdar et gelişmelerden

imdaaaaaat!!!

yoğun renk açıcı beni mahvetti. önce saç uçlarından başlayıp, 20 dk sonra saç diplerine sürdüğüm halde
kızıllar sadece bir ton açılırken, 5-6 dk da saç diplerim sapsarı oldu:18:
şoklardayım. hemen küllü kumral boya sürdüm. ne kadar etki eder bilmiyorum ama :26:
ben yandıııım, kendim ettim kendim buldumm!

Ayy çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepsini
Parka gitmek en zor iş
Bu arada yaz tatlılarından konuşulmuş. Ben kremşanti tadından pek hoşlanmıyorum :/ benim için yaz tatlısı=irmikli jöleli tatlı :)
Kremşanti ben de sevmem ama dondurma gibi oluyor bugün yiyen arkadaşlarım da bayıldı kızımm
İçine nektari de doğradım
Serseri kaldırım kim oluyo pembiş mi
Hahahaha

Saç işi en riskli iş hiç bir zaman istediğim gibi olmaz zaten artık bıraktım

Çalışma hayatına geri döndün yani. Okula götürebilirsiniz. Mesela ben yarın götüreceğim. Kv ve kp dr'a gidecek biz de beraber okula.

Amannnnn, nasıl olmuş!!!!!inş. Küllü kumral işe yarar. Benim evde saç boyama deneyimim hiç yok.

Ben yoldan kesinnnnnnn çıkarım da eşinm çıkmaz. 2015 mart-2016 ocak tarihleri arasında eşime psikolojik baskı yapacağım. Yazdan da yavaş yavaş girişler, yağmalar, ballamalar. Yok hala ikna olmuyorsa pes edeceğim. Bana dua edin ne olur da eşim ikna olsun olmdı kazara olsun da ben zorla ikna etmeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…