ah canım beniiim
kimsecikler yok. biz de ayşecikle parka gidiyoruz. ikindiden sonra çok kalabalık oluyor, fıttırıyorum.
o da kaçamakta
ama bugün yazar sanıyorum.
hadi bakalımm.. annenlere gidecek misiniz?
Millet geziyor tatlım.Ayıp ayıp valla şunca saattir kimse bişi yazmamış!! :)
Ne yapacaksın, benim gibi her gün kendini parka atacaksın.Selam güzeller , biz de birazcık rötarla öğleden sonra döndük kürkçü dükkânına
Yağmurlu hava karşıladı bizi.. yağmurun serinliğine rağmen ; kuzuluğun kuru ve tertemiz havasından sonra, nemli istanbul havası tokat gibi sarstı maalesef ); orada sokağa alışıp , sürekli park park diyen çocuklar da cabası
Napıcaz bütün yaz bi kurtlularla bilmem
Elifnaz yerleştiniz mi canım ses ver
Hepinize iyi akşamlar
Sonunda aryamdan ses geldi.Kız nfk allah seni kahretmesin! Gecikmeli olarak ta olsa okuyorum yazdıklarınızı da yazmaya fırsatım olmadı:) ilk günler uykuya verdim kendimi, sonlara doğru da aryadan fırsat bulup yazamadım çünkü iyice bana yapıştı. Yarım saatten de babamız gelecek inş. Kayseriye geldik bizde. Hem ananneyi bırakmak için hemde babamızı alıp döneceğiz. İlk uzun yol şoförlüğümü de yapmış bulundum bu arada. Özetle bunlar oldu görüşmeyeli. Bu arada kocam ne kadar yardımsever bir koca olmasa da eksikliğini hissettim baya.
Bu arada hastalananlar olmuş, bebişler de hastalanmış çok geçmiş olsun.
Pembişim doğumgünün şimdiden kutlu olsun.
Colilos valla kv konusunda bende artık diyecek bişi bulamıyorum. Allah sabır versin.
Eagle canım valla seni de takdir ediyorum, ben bi taneyle zor başediyorum. Bunca yol, düğün... Helal sana!
Nerdesiniz tembel tenekelerrrrr?? :) biz zümre yapıyoruz :/
karmaşık işler peşindeyim ben. saç açma-boyama işlerine giriştim
deneysel bi çalışma olacak :111:
bi de kıyma çıkardım, mantı yapıcam ramazana hazırlık.
ayşeciği babaanneye gönderdim, o varken mümkünatı yoooook!
Ayy çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepsiniBu arada bu sıralar çevremdeki herkes hamile. Cuma iki bugün de bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Yine anneler gününde de yakın arkadaşlarımdan birinin hamile olduğunu öğrendik. Yakınımdan dört kişi hamile. İtiraf ediyorum imrendim.biri de yasin okuduğumuz arkadaşım. Okuyanlara sonsuz teşekkür.
Parka gitmek en zor işSelam güzeller , biz de birazcık rötarla öğleden sonra döndük kürkçü dükkânına
Yağmurlu hava karşıladı bizi.. yağmurun serinliğine rağmen ; kuzuluğun kuru ve tertemiz havasından sonra, nemli istanbul havası tokat gibi sarstı maalesef ); orada sokağa alışıp , sürekli park park diyen çocuklar da cabası
Napıcaz bütün yaz bi kurtlularla bilmem
Elifnaz yerleştiniz mi canım ses ver
Hepinize iyi akşamlar
Kremşanti ben de sevmem ama dondurma gibi oluyor bugün yiyen arkadaşlarım da bayıldı kızımmBu arada yaz tatlılarından konuşulmuş. Ben kremşanti tadından pek hoşlanmıyorum :/ benim için yaz tatlısı=irmikli jöleli tatlı :)
Serseri kaldırım kim oluyo pembiş miüstad diyor ya;
''in cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık;
biri benim, biri de serseri kaldırımlar..'''
aynı o misal...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
nfk, PembeHipopotam:103:
herkeslere günaydın. hayırlı, huzurlu güzel bi hafta olsun inş..
sağol canımcım..
benden geçmiş gibi diyorsun ama kardeşinin kınasında görürüm ben seni
valla diyecek laf bulamıyorum. ne yanından tutsak elimizde kalır.
telefonun hayırlı olsun canım. sanırım başladın kullanmaya. artık 7/24 bizlesin..
bırak o aciz çemkirsin..
sağol canım.. ben atlattım sayılır, sadece sesimin ayarları biraz bozuk
ayşecik de korktuğum gibi olmadı, bi burnu akıyor bir de hapşırıyor..
vuhuu!!! yüzükler kolyeler.. güzel günlerde kullan bacım, yakışıııır!!!
bak ne güzel tevafuk oldu. okulların kapanması, sizin oraya gitmeniz, doğumgünün hepsi çakıştı.
ve sanırım uyuzluğun da buharlaşıp uçmuştur doğumgünü kızııı
geçmiş olsun. ateşi yok di mi?
valla çok büyük bi olayın altından kalktın bacım.
her türlü hazırlan, git gel. gece orada kalmadınız sanırım, bi otelde dinlenip ertesi sabah yola çıksaydınız belki daha az yorucu olurdu
ve belki daha bile gezerdiniz..
oo, çok sevindim yaa.. kısacık da olsa ne iyi gelmiştir.
kaç zamandır, hastane dr, sınavlar falan bunalmıştın.. tatil kaçamağı, candır
seminerler ne kadar sürüyor, bir ay mı?
dinlenin bacım.. her türlü hakettiniz yani..
ben de kremşantinin tadından pek hoşlanmıyorum. hele pastada hiç sevmem. :100:
Çalışma hayatına geri döndün yani. Okula götürebilirsiniz. Mesela ben yarın götüreceğim. Kv ve kp dr'a gidecek biz de beraber okula.bir turlu yazamiyorum.gorende napiyorum dicek ama seminerler bizde de basladi oturdugum yerde yoruluyorum aksam.eve pertim.cikmis halde geldm ayni gune bide kurul toplantisi koymuslar hepten bayildim ayrica kvler ramazan umresine gidiyolar evleri badana temizlik islerine kalkistilar giderayak yasir surekli.ortada kaliyo ona ayri daraliyorum ramazan gelmeden artik kiza alisveris yapsam diyorum cunku ben anca yikar paklar eksik tamamlarim.yasirde hic boyle degildm.bunda hemen yorulmya basladim.bide inanilmaz uykumm geliyooo simdi firsat bulmusken yaziyim dedim :/
Amannnnn, nasıl olmuş!!!!!inş. Küllü kumral işe yarar. Benim evde saç boyama deneyimim hiç yok.imdaaaaaat!!!
yoğun renk açıcı beni mahvetti. önce saç uçlarından başlayıp, 20 dk sonra saç diplerine sürdüğüm halde
kızıllar sadece bir ton açılırken, 5-6 dk da saç diplerim sapsarı oldu:18:
şoklardayım. hemen küllü kumral boya sürdüm. ne kadar etki eder bilmiyorum ama :26:
ben yandıııım, kendim ettim kendim buldumm!
Borncum kıyamam sanaaaaaa. Çok gezdin, yolculuk ettin ya onun yorgunluğu çıkıyordur bence. Bikaç güne kendine gelirsinYasiri de en kötü ihtimal kocan okuluna götürsün. Zaten seminerde bişi yapılmıyo..
İlbilgecim sen yoldan çıkacan sanırımyolun açık olsun :)
Aryammm gözün aydın şekerim. Kocacına kavuştun. Birley yapmasalar da dediğin gibi varlıklarını özlüyor insan...
Eaglecım ben piknikten nefret ederim çok iş düşüyor bana çünkü. Ama dediğin gibi çocuklar için süper birşey sanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?