- 8 Ağustos 2011
- 12.711
- 15.175
- 498
sorma yaaa.. tepesi kelleşince kulak üstündeki saçları uzatıp tepesine doğru tarayarakHaklısın canım benim. Biz de insanız sonuçta... Elimizden geldiğince dolu tarafını görsek yeter
Gece 1-1:30da ve sabah 6:15 gibi iki kere emziriyorum bi süredir oğluşumu. Tabi 30-40dk sürüyor ama olsun. Dün 3 te de kalktı ve mızır mızır ağlıyo vs. Biberon verdim almadı. Ben de konuşmaya başladım. İşte bak ben de uyuyacağım burda, apartmandaki tüm çocuklar uyudu, çocukların isimlerini tek tek saydım... Neyseki uyudu çok şükür. Gece çok zor bişi yahu meme isteyen çocuk avutmak :/ sabah uyanınca yarım saat emerdi keyfine; şimdi de istiyor ama ben dikkatini dağıtım sürekli de sarılıyorum... Allah ım sen kazasız belasız bugünleri atlatmamızı sağla...
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah... :)
Nfkcım eşin saçına ne yorum yaptı?? Umarım bi tatsızlık çıkmamıştır :/
öyle tabi. düşününce, hiçbirinin şükrünü yapmıyorum gibi geliyor.Ben bu durumda şunu düşünüyorum: çok şükürki sağlığı yerinde ve ayakları tutuyorki bu kadar kuduruyor, koşuyor. Sonuçta parktaki kudurukluklar birgün bitecek ama bedensel bir sorunu olsaydı ömür boyu sürecekti. Allah ım yardım etsin o durumdakilere...
ooh! annen bi kere gelecek ama her türlü sana yardımcı olacak.Ooooo, maşallah.ben annemi bekliyorum.
bardağın dolu tarafından bakmak lazım...benim kızda da bir huzursuzluk var geceleri...bebekliğindeki gibi sık uyanır ve ağlar oldu...gece terörü yaşıyor yine ve bize de yaşatıyorbu bardağın dolu tarafını gece o saatlerde hiç farkedemiyorum ama sağlıklarına şükür
sabah namazı mııı?Herkese günaydın. Gece uyanınca gerçekten zor oluyor. Mesela bugün sabah namazında minik kuşumuz uyandı. Saçımla oynayayarak uykuya dalıyor. 1.5-2 saatte oynayınca ve hala uyumayınca tabi benim sinirler zıpladı. Bir de bugün okula götürmek zorundayım. Uykusunu alamayacak, okulda canıma okuyacak.
Nfk için yazlık sezonu açıldı demek.günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu güzel bi gün diliyorum.
bugün kuzenlerle yazlığa gidicez.ayşecik için de çok iyi olacak. elifnazın tahinli susamlı kekinden yapıcam inş.
sorma yaaa.. tepesi kelleşince kulak üstündeki saçları uzatıp tepesine doğru tarayarak
kellerini kapatmaya çalışan amcalar gibi, saçımı sağa sola tarayıp duruyorum.ama görüntü çok fenaaa
eşim ilk görünce, ne yaptın saçını mı boyadın dedi şaşkın bi ifadeyle. ben de hiç bozuntuya vermedim.
aaa ne boyası, ben boya için saçımı açtım. birkaç gün saçım dinlensin o zaman boya yapıcam dedim
bandana mı taksam ne yapsam?!
hadi bacım, güzel başladın:13: inş devamı da iyi olacak. böyle sözle, biberonla avunacak, alışacak..
öyle tabi. düşününce, hiçbirinin şükrünü yapmıyorum gibi geliyor.
ama günlük yaşamda defacto dediğim gibi..
ooh! annen bi kere gelecek ama her türlü sana yardımcı olacak.
hem evi toplayacak taşınacaksınız, hem ramazan hazırlıkları. e ramazanda da beraber olacaksınız, daha ne olsun..
canım ayşecik bir kadar önce sürekli öyle uyanıyor, ağlıyordu.
kabus gördüğünü sanıyorum. sonra eşim bazı ayetleri bi kağıda çıkartıp yastığının içine koydu.
inan ilk geceden itibaren etki etti. şimdi çok nadir ağlayarak kalkıyor. bi sorayım eşime, buraya da yazarım.
istersen sen de çıkarttırıp yatağına koyarsın..
sabah namazı mııı?Allahım, ne kadar mızmız oluyorlar o zaman.
bastonunda götürsen, belki orada bi şekilde uyur. yoksa dediğin gibi önce kendini sonra seni harap edecek..
Ooo süperr. kafanı dinle canım sende. ayşecikte eğlenir zaten. şişme havuzlardan alıp sokmak lazım aslında şimdi zamanı artık. burası sıcaktan kavruluyor resmen. oralarda havalar nasıl bilmiyorum. saçını kumralmı yapmaya çalıştın. bence birkez daha dene sarı yap saçlarını.günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu güzel bi gün diliyorum.
bugün kuzenlerle yazlığa gidicez.ayşecik için de çok iyi olacak. elifnazın tahinli susamlı kekinden yapıcam inş.
sorma yaaa.. tepesi kelleşince kulak üstündeki saçları uzatıp tepesine doğru tarayarak
kellerini kapatmaya çalışan amcalar gibi, saçımı sağa sola tarayıp duruyorum.ama görüntü çok fenaaa
eşim ilk görünce, ne yaptın saçını mı boyadın dedi şaşkın bi ifadeyle. ben de hiç bozuntuya vermedim.
aaa ne boyası, ben boya için saçımı açtım. birkaç gün saçım dinlensin o zaman boya yapıcam dedim
Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi olmasına sevinndim.herkese merhaba uzunnn bir aradan sonra
herkes iyidir bi ryaramazlık yoktur inşallah:26:
bizde de babam acil bir ameliyat geçirdi allaha şükür şu an durumu çok iyi dün hastaneden çıkardık hastalıklarının haricinde başka bir oragnında
sıkıntı çıktı acil müdahale edilmesi gerekti falan onunla uğraştık bu ara ama şu an çok iyi allaha şükür
nfk canım saçlarını boyama maceran kötü sonuçlanmış ama senin arkadaşın bir çözüm önerir sana merak etme toparlarsınız
birde yazlığa gidiyormuşsunuz ohhh ne güzel dediğin gibi ayşeciğede çok iyi gelecektir
pempiş kızz hala devam haa diyete maşallah ne kadar verdin şimdiye kadar :44:
busmai doğumuna çok az kalmış heyecan dorukta desene rabbim kolaylık versin inşallah
aryam kocan geldimi kızz neler neler getirmiş size
born sende alışveriş teleşına düşeceksin ne güzel kız kıyafeti almak çok zevkli ama sende şimdi bu durumu abartacaksın süslü bir kızın olacak maşallah
pamuk helva canım akyaka mı gittiniz nasıl beğendim mi oraları ??
unuttuklarım kusura bakmasın ancak bu kadar okuyabildim
birde üstüne banyonun tavanından su akmaya başladı onu da bu sabah geç gelerek o işlemi yaptırdık eşimle biraz evi toparlamış oldum
bu bahane ile kızımlada beraber vakit geçirdik güzel oldu
günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu güzel bi gün diliyorum.
hadi bacım, güzel başladın:13: inş devamı da iyi olacak. böyle sözle, biberonla avunacak, alışacak..
öyle tabi. düşününce, hiçbirinin şükrünü yapmıyorum gibi geliyor.
ama günlük yaşamda defacto dediğim gibi..
ooh! annen bi kere gelecek ama her türlü sana yardımcı olacak.
hem evi toplayacak taşınacaksınız, hem ramazan hazırlıkları. e ramazanda da beraber olacaksınız, daha ne olsun..
canım ayşecik bir kadar önce sürekli öyle uyanıyor, ağlıyordu.
kabus gördüğünü sanıyorum. sonra eşim bazı ayetleri bi kağıda çıkartıp yastığının içine koydu.
inan ilk geceden itibaren etki etti. şimdi çok nadir ağlayarak kalkıyor. bi sorayım eşime, buraya da yazarım.
istersen sen de çıkarttırıp yatağına koyarsın..
sabah namazı mııı?Allahım, ne kadar mızmız oluyorlar o zaman.
bastonunda götürsen, belki orada bi şekilde uyur. yoksa dediğin gibi önce kendini sonra seni harap edecek..
Hayırlı akşamlar güzeller nasılsınız ? Yarın minik kuşumun doğum günü, ne çabuk 2 sene geçti de iki yaşını dolduruyor inanamıyor insankendi deyimiyle ' büyük abi' olmuş ablası sen bebekden deyince kızıyo , büyük abiiii diye bağırıyor
Nfk iyi eğlenceler cnm .. saçı kamufle için, şimdilik evde tülbent tak en iyisi
Şekerportakalım kuzuluk a gittik biz cnm , amcamıza geçmiş olsun , Allah sağlık sıhhat versin
Hepinize Hayırlı huzurlu akşamlar hepinize
Cok gerginim. Sinirlerim harap olmus durumda ve cinlerim tepemde.
Ama yazmaya da halim yok. Yarin gorusuruz.
Herkese hayirli geceler..
kerem hadi tuvalete gidelim dediğimde, "hayır hayır olmas" dediği için şimdilik bıraktım benseker portakalim cok.gecmis olsun..
pembisim iyki de dogdunn iyki de seni tanidik nice guzel yillara ins...
nfk hayirdir canim merak ettim seni..
simdilik sdc bunlari okuyabildm bende
fenalardayim hicbiseye yetisemiyorum cok sistim haftasonu yatili misafirim geliyo hersey karmasik ben bu tuvalet egitimini napicam yav fikir verin bana busmai kuzum sen naptn kestin mi bidahaki yila mi birakcan hepiniz ozellikle.hamisler ses verinn
üff hayırdır inşallah..sağlık sorunu olmasın da herşey hallolur güzelim canını sıkmaCok gerginim. Sinirlerim harap olmus durumda ve cinlerim tepemde.
bugün herkeste bir bezginlik varHiçbişi yapmadan yorulmak; işte benim durumun buyazamicim sayın seyircilerrrr.
Şeker portakalım babişkonun iyi olmasına sevindim canikom. Allah beterinden korusun.
ben de seni düşünüyordum bu akşam nerelerde bu diye:)herkese merhaba uzunnn bir aradan sonra
herkes iyidir bi ryaramazlık yoktur inşallah:26:
bizde de babam acil bir ameliyat geçirdi allaha şükür şu an durumu çok iyi dün hastaneden çıkardık hastalıklarının haricinde başka bir oragnında
sıkıntı çıktı acil müdahale edilmesi gerekti falan onunla uğraştık bu ara ama şu an çok iyi allaha şükür
nfk canım saçlarını boyama maceran kötü sonuçlanmış ama senin arkadaşın bir çözüm önerir sana merak etme toparlarsınız
birde yazlığa gidiyormuşsunuz ohhh ne güzel dediğin gibi ayşeciğede çok iyi gelecektir
pempiş kızz hala devam haa diyete maşallah ne kadar verdin şimdiye kadar :44:
busmai doğumuna çok az kalmış heyecan dorukta desene rabbim kolaylık versin inşallah
aryam kocan geldimi kızz neler neler getirmiş size
born sende alışveriş teleşına düşeceksin ne güzel kız kıyafeti almak çok zevkli ama sende şimdi bu durumu abartacaksın süslü bir kızın olacak maşallah
pamuk helva canım akyaka mı gittiniz nasıl beğendim mi oraları ??
unuttuklarım kusura bakmasın ancak bu kadar okuyabildim
birde üstüne banyonun tavanından su akmaya başladı onu da bu sabah geç gelerek o işlemi yaptırdık eşimle biraz evi toparlamış oldum
bu bahane ile kızımlada beraber vakit geçirdik güzel oldu
Nfk için yazlık sezonu açıldı demek.Allah'a şükür mızmızlanmadı. Okula 9.30 gibi gittim. Dokuza on kala uyandırdım, hazırladım. Yiyeceklerini de yanıma aldım. Orada yedi, içti, oynadı.zaten okul çocuk kaynıyor. 11 gibi de okuldan ayrıldık. Biraz çarşı da bile gezdik. Şimdi de uyuyor. Ben de uyuyacağım. Akşama da balık yapacağım.
Cok gerginim. Sinirlerim harap olmus durumda ve cinlerim tepemde.
seker portakalim cok.gecmis olsun..
pembisim iyki de dogdunn iyki de seni tanidik nice guzel yillara ins...
nfk hayirdir canim merak ettim seni..
simdilik sdc bunlari okuyabildm bende
fenalardayim hicbiseye yetisemiyorum cok sistim haftasonu yatili misafirim geliyo hersey karmasik ben bu tuvalet egitimini napicam yav fikir verin bana busmai kuzum sen naptn kestin mi bidahaki yila mi birakcan hepiniz ozellikle.hamisler ses verinn
pamukhelvacım oğlunun doğum günü kutlu olsun
bu akşam bir ara buzdolabının çalışmadığını farkettim aklımı kaçırmak üzereydim.
düşünsenize koyduğum börekler,köfteler,yaprak sarma,etler,bezelyeler,tavuk suyu,et suyu.. herşeyim gidebilirdi,tüm emeklerim!
eşim yaptı ama tekrar gidebilir ne de olsa ev yeni.. yarın eşim istanbula gidiyor 2 günlüğüne evde de yokum; riske atamam ben de kv ye taşıycam buzluktakileri
kerem hadi tuvalete gidelim dediğimde, "hayır hayır olmas" dediği için şimdilik bıraktım ben
üff hayırdır inşallah..sağlık sorunu olmasın da herşey hallolur güzelim canını sıkma
bugün herkeste bir bezginlik var
ben dahil
ben de seni düşünüyordum bu akşam nerelerde bu diye:)
oh annesi baksana kızın seni üzmemiş:)
melodiyle okursan sevinirim:)
iyi ki doğduuun pembiiiiş
çok sevdiğimiz pembiiiiş,
yaşlanmaktan korkmaaa
sende gençlik iksiri vaarrr
bu zamana kadar pek sıkıntım olmamıştı 2 gündür uyuma güçlüğü çekiyorum, uykusuz gecelerin provası tehlike çanları çalıyor
bazen halime gülüyorum bazen de tepem atıyor,,
annem de dahil kimsenin beni umursamadığını düşünüyorum
şu çocuğu birkaç saat alalım da,son günlerinde biraz kafanı dinle diyen yok
Tükenmişlik sendromu.Hiçbişi yapmadan yorulmak; işte benim durumun buyazamicim sayın seyircilerrrr.
Şeker portakalım babişkonun iyi olmasına sevindim canikom. Allah beterinden korusun.
Ne oldu bizim muhtara?Cok gerginim. Sinirlerim harap olmus durumda ve cinlerim tepemde.
Bizim cadı busmaimize ne oldu? Bebiş bir doğsun her şey çok güzel olacak.bu zamana kadar pek sıkıntım olmamıştı 2 gündür uyuma güçlüğü çekiyorum, uykusuz gecelerin provası tehlike çanları çalıyor
bazen halime gülüyorum bazen de tepem atıyor,,
annem de dahil kimsenin beni umursamadığını düşünüyorum
şu çocuğu birkaç saat alalım da,son günlerinde biraz kafanı dinle diyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?