Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu güzel bi gün diliyorum.
bugün kuzenlerle yazlığa gidicez. ayşecik için de çok iyi olacak. elifnazın tahinli susamlı kekinden yapıcam inş.

sorma yaaa.. tepesi kelleşince kulak üstündeki saçları uzatıp tepesine doğru tarayarak
kellerini kapatmaya çalışan amcalar gibi, saçımı sağa sola tarayıp duruyorum. ama görüntü çok fenaaa
eşim ilk görünce, ne yaptın saçını mı boyadın dedi şaşkın bi ifadeyle. ben de hiç bozuntuya vermedim.
aaa ne boyası, ben boya için saçımı açtım. birkaç gün saçım dinlensin o zaman boya yapıcam dedim
bandana mı taksam ne yapsam?!

hadi bacım, güzel başladın:13: inş devamı da iyi olacak. böyle sözle, biberonla avunacak, alışacak..

öyle tabi. düşününce, hiçbirinin şükrünü yapmıyorum gibi geliyor.
ama günlük yaşamda defacto dediğim gibi..

Ooooo, maşallah.ben annemi bekliyorum.
ooh! annen bi kere gelecek ama her türlü sana yardımcı olacak.
hem evi toplayacak taşınacaksınız, hem ramazan hazırlıkları. e ramazanda da beraber olacaksınız, daha ne olsun..

canım ayşecik bir kadar önce sürekli öyle uyanıyor, ağlıyordu.
kabus gördüğünü sanıyorum. sonra eşim bazı ayetleri bi kağıda çıkartıp yastığının içine koydu.
inan ilk geceden itibaren etki etti. şimdi çok nadir ağlayarak kalkıyor. bi sorayım eşime, buraya da yazarım.
istersen sen de çıkarttırıp yatağına koyarsın..

sabah namazı mııı? Allahım, ne kadar mızmız oluyorlar o zaman.
bastonunda götürsen, belki orada bi şekilde uyur. yoksa dediğin gibi önce kendini sonra seni harap edecek..

Nfk için yazlık sezonu açıldı demek.Allah'a şükür mızmızlanmadı. Okula 9.30 gibi gittim. Dokuza on kala uyandırdım, hazırladım. Yiyeceklerini de yanıma aldım. Orada yedi, içti, oynadı.zaten okul çocuk kaynıyor. 11 gibi de okuldan ayrıldık. Biraz çarşı da bile gezdik. Şimdi de uyuyor. Ben de uyuyacağım. Akşama da balık yapacağım.

herkese merhaba uzunnn bir aradan sonra

herkes iyidir bi ryaramazlık yoktur inşallah:26:

bizde de babam acil bir ameliyat geçirdi allaha şükür şu an durumu çok iyi dün hastaneden çıkardık hastalıklarının haricinde başka bir oragnında
sıkıntı çıktı acil müdahale edilmesi gerekti falan onunla uğraştık bu ara ama şu an çok iyi allaha şükür

nfk canım saçlarını boyama maceran kötü sonuçlanmış ama senin arkadaşın bir çözüm önerir sana merak etme toparlarsınız
birde yazlığa gidiyormuşsunuz ohhh ne güzel dediğin gibi ayşeciğede çok iyi gelecektir

pempiş kızz hala devam haa diyete maşallah ne kadar verdin şimdiye kadar :44:

busmai doğumuna çok az kalmış heyecan dorukta desene rabbim kolaylık versin inşallah

aryam kocan geldimi kızz neler neler getirmiş size

born sende alışveriş teleşına düşeceksin ne güzel kız kıyafeti almak çok zevkli ama sende şimdi bu durumu abartacaksın süslü bir kızın olacak maşallah

pamuk helva
canım akyaka mı gittiniz nasıl beğendim mi oraları ??

unuttuklarım kusura bakmasın ancak bu kadar okuyabildim
birde üstüne banyonun tavanından su akmaya başladı onu da bu sabah geç gelerek o işlemi yaptırdık eşimle biraz evi toparlamış oldum
bu bahane ile kızımlada beraber vakit geçirdik güzel oldu

Ooo süperr. kafanı dinle canım sende. ayşecikte eğlenir zaten. şişme havuzlardan alıp sokmak lazım aslında şimdi zamanı artık. burası sıcaktan kavruluyor resmen. oralarda havalar nasıl bilmiyorum. saçını kumralmı yapmaya çalıştın. bence birkez daha dene sarı yap saçlarını.

Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi olmasına sevinndim.

Hayırlı akşamlar güzeller nasılsınız ? Yarın minik kuşumun doğum günü, ne çabuk 2 sene geçti de iki yaşını dolduruyor inanamıyor insan kendi deyimiyle ' büyük abi' olmuş ablası sen bebekden deyince kızıyo , büyük abiiii diye bağırıyor
Nfk iyi eğlenceler cnm .. saçı kamufle için, şimdilik evde tülbent tak en iyisi
Şekerportakalım kuzuluk a gittik biz cnm , amcamıza geçmiş olsun , Allah sağlık sıhhat versin
Hepinize Hayırlı huzurlu akşamlar hepinize

canım senden haber bekliyorum gerçekten ihtiyacım var

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu yaşlara...:119::119::119::119::119::119::119::119:

Hiçbişi yapmadan yorulmak; işte benim durumun bu yazamicim sayın seyircilerrrr.

Şeker portakalım babişkonun iyi olmasına sevindim canikom. Allah beterinden korusun.

Cok gerginim. Sinirlerim harap olmus durumda ve cinlerim tepemde.
Ama yazmaya da halim yok. Yarin gorusuruz.
Herkese hayirli geceler..

seker portakalim cok.gecmis olsun..

pembisim iyki de dogdunn iyki de seni tanidik nice guzel yillara ins...

nfk hayirdir canim merak ettim seni..

simdilik sdc bunlari okuyabildm bende
fenalardayim hicbiseye yetisemiyorum cok sistim haftasonu yatili misafirim geliyo hersey karmasik ben bu tuvalet egitimini napicam yav fikir verin bana busmai kuzum sen naptn kestin mi bidahaki yila mi birakcan hepiniz ozellikle.hamisler ses verinn

pamukhelvacım oğlunun doğum günü kutlu olsun

bu akşam bir ara buzdolabının çalışmadığını farkettim aklımı kaçırmak üzereydim.
düşünsenize koyduğum börekler,köfteler,yaprak sarma,etler,bezelyeler,tavuk suyu,et suyu.. herşeyim gidebilirdi,tüm emeklerim!
eşim yaptı ama tekrar gidebilir ne de olsa ev yeni.. yarın eşim istanbula gidiyor 2 günlüğüne evde de yokum; riske atamam ben de kv ye taşıycam buzluktakileri

kerem hadi tuvalete gidelim dediğimde, "hayır hayır olmas" dediği için şimdilik bıraktım ben
üff hayırdır inşallah..sağlık sorunu olmasın da herşey hallolur güzelim canını sıkma

Şeker portakalım babişkonun iyi olmasına sevindim canikom. Allah beterinden korusun.
bugün herkeste bir bezginlik var
ben dahil

ben de seni düşünüyordum bu akşam nerelerde bu diye:)

oh annesi baksana kızın seni üzmemiş:)

melodiyle okursan sevinirim:)

iyi ki doğduuun pembiiiiş
çok sevdiğimiz pembiiiiş,

yaşlanmaktan korkmaaa
sende gençlik iksiri vaarrr

bu zamana kadar pek sıkıntım olmamıştı 2 gündür uyuma güçlüğü çekiyorum, uykusuz gecelerin provası tehlike çanları çalıyor

bazen halime gülüyorum bazen de tepem atıyor,,
annem de dahil kimsenin beni umursamadığını düşünüyorum
şu çocuğu birkaç saat alalım da,son günlerinde biraz kafanı dinle diyen yok

Canımıniçi şimdi daha iyisindir inşallah. Ayrıntı bekliyoruz. Herşey geçici unutmaaaaa.

Canım çok teşekkür ederim :)

Ben tuvalet eğitimini 2,5 yaşadoğru düşünüyorum. Gerçi lazımlığı sevdiği için belki okul kapanınca bişiler denerim.. Ama hiç stres yapma çocukta istek yoksa. Annemin eski komşusu 5 tane büyütmüştü ve hepsine 3 yaşında, kafaları artık herşeye basarken başlamış; hiç zorluk çekmemiş

Ay bozulmasın onca mamaaaaaaa. Çok iyi yapmışın kvye taşımakla canım.

melodiyle okursan sevinirim:)

iyi ki doğduuun pembiiiiş
çok sevdiğimiz pembiiiiş,

yaşlanmaktan korkmaaa
sende gençlik iksiri vaarrr

Ayyyyy çok teşekkür ederim şair busmai ben de hepinizi ayrı ayrı seviyor ve öpüyorum :) hep beraber nice mutlu yıllara inşallah.

Canımcım olaya Keremcikle rahatça geçecek son günler diye bakıp bol bol oğluşu mıncır bence :) sonuçta evin hayırlısı ile gelecek olan son üyesi çok ilgi alacak ayrıca benim bildiğim cadı arkadaşım bunu direkt söyler yahu beklemez karşı taraftan :) bence sana ayrı bi duygusallık çökmüş ana kraliçe çocuğuna isim bul böyle şeyler düşüneceğine!!!!!

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)

Malum bugün doğum günüm (aman sabahlar olmasınnnnn) öğleden sonra oğluşu satıp yemeğe gideceğiz inşallah. Onsuz birşeyler yapmak içimi bi tuhaf yapsa da bu da gerekli ve onunla birşey anlamayız diyerekten avutuyorum kendimi... Pastayı beraber keseriz artık inşallah :)

Bu arada koşu bandında yürüyorum ya üç gündür; resmen pertim çıkıyor. Hepi topu da 40 dakka yani.. Zayıflama eşofmanı ile bolca terliyorum. Günün geri kalanında da elimi kolumu zor kaldırıyorum :) ramazanda napıcam ben yaaaaa (2 yıldır tutmuyordum ya)???? Allah'ım sabrını versin inşallah :)

Tükenmişlik sendromu.
Ne oldu bizim muhtara?
Bizim cadı busmaimize ne oldu? Bebiş bir doğsun her şey çok güzel olacak.

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:İyi ki doğdun pembiş. Seni çok seviyorum.:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…