- 8 Ağustos 2011
- 12.711
- 15.175
- 498
Nfk, gelişmeleri yazzzzz.
Sağolasın Âmin insallah (;.Pamuk helvacım siz de yuvaya dönmüşsünüz. Daha nice gezmelere diyelimhaftaya dimi kızının ameliyatı??
Herkese günaydınnnnnnnnnn. Güzel bir gün diliyorum :)
diplerdeki sarılara küllü kumral neredeyse hiç etki etmedi.
görsen, hem güler hem ağlarsın. sarı, pembe, kızıl tonları o derece manyak renkler var şuan tepemde
güldüğüme bakmayın, fenalardayım. arkadaşıma bi sorayım bakalım ne yapcam..
Amannn! İşe bak ya!diplerdeki sarılara küllü kumral neredeyse hiç etki etmedi.
görsen, hem güler hem ağlarsın. sarı, pembe, kızıl tonları o derece manyak renkler var şuan tepemde
İnşallah, ameliyat çok kolay olur.Sağolasın Âmin insallah (;.
Evet bu Cumartesi ameliyat Allah'ın izniyle );
Ayyyy cnm insallah arkadaşın geri dönüşü olan bir çözüm biliyodur,
Bilmiyorum işe yarar mı da, en kötü ihtimal kına yakarsın o rengarenklik kaybolur belki bi nebze de olsa ...
Busmai, tarif için teşekkür ederim , Ramazan için guzel ve pratik olur
Ilbilge , Allah hayırlısını nasib eylesin , eşin de belki kuzucuk biraz büyüyünce bebiş ister de kendisi sana yalvarır belli mi olur
imdaaaaaat!!!
yoğun renk açıcı beni mahvetti. önce saç uçlarından başlayıp, 20 dk sonra saç diplerine sürdüğüm halde
kızıllar sadece bir ton açılırken, 5-6 dk da saç diplerim sapsarı oldu:18:
şoklardayım. hemen küllü kumral boya sürdüm. ne kadar etki eder bilmiyorum ama :26:
ben yandıııım, kendim ettim kendim buldumm!
Ayy çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepsini
Parka gitmek en zor iş
Kremşanti ben de sevmem ama dondurma gibi oluyor bugün yiyen arkadaşlarım da bayıldı kızımm
İçine nektari de doğradım
Serseri kaldırım kim oluyo pembiş mi
Hahahaha
Saç işi en riskli iş hiç bir zaman istediğim gibi olmaz zaten artık bıraktım
Ben yoldan kesinnnnnnn çıkarım da eşinm çıkmaz. 2015 mart-2016 ocak tarihleri arasında eşime psikolojik baskı yapacağım. Yazdan da yavaş yavaş girişler, yağmalar, ballamalar. Yok hala ikna olmuyorsa pes edeceğim. Bana dua edin ne olur da eşim ikna olsun olmdı kazara olsun da ben zorla ikna etmeyeyim.
diplerdeki sarılara küllü kumral neredeyse hiç etki etmedi.
Yoğun bir kış dönemi oldu canım, nete fazla vakit ayıramadım..inanmiyorum. neyneyseeee sen nerelerdesin yaaaa?!
Ben de uzun bir zaman sonra bakayım diye uğramıştım, denk geldi..Aynen
Aaaa şok oldum!! Valla seni andım dün optimumda gezerken :) umarım herşey yolundadır.
Âmin canım.Bugün önce bana doğum günü hediyesi almaya gittik. Yüzük ve kolyeli bi set aldık. Küpeler de sonra artık (çokk tuzlu olcaktı da..). Bizim burda sülalemizin kuyumcusu var da yıllardır ona gideriz. Gelmişken kardeşime kısmetse düğünde takacağım bileziği de aldım.
Öğleden sonra da gelinlik provasına gittik. Kendi gelinliğimle bu kadar uğraşmamıştım valla. Sevgili gelinimiz azıcık kararsız da :)
Eve gelip oğluşu doyurdum. Şimdi de uyuyacak inşallah. Yalnız az önce çok ağlayarak kaka yaptısanırım dün ve bugün pek yediklerine dikkat edemedim ve katı gıda tüketti; ondan oldu... Allah ım onların yüzünü hep güldürsün..
Iyimiz hamdolsun canım. Oğlum uğraştırıyor ve kardeş bunalımları vs. Rutin ama yorucu..Selam kızlar, sizlere kuş cıvıltıları eşliğinde ormana bakarken yazdığım bu satırlar bir akyazı öğleden sonrasından
Babamız salı günü iş için istanbul dışına çıkacakmış ki o çıkmadan iki güncük bizim garibanlara oksijen aldıralım diye kaçtık buraya , ama yarın sabah dönmesi olmasa gayet iyiydi böyle );
Pembiş yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla geçireceğin nice güzel yılların olsun, bizim oğlan da aynı gün doğmuş seninle (;
Busmai , Ooo ellerine sağlık menü çok güzelmiş o tatlıyı da hiç duymadım daha evvel
Biz de hediyesini evde unuttuğumuz babamızı kutladık kuru kuru, duygulandı o da bayağı ..
O neyneyse hanımlar gelmiş, Hoşgeldin cnm (; nasılsınız kuzucuklarınla
Eagle, hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun atlattınız , insallah çok mutlu olurlar kardeşin ve eşi ..
Hepinize hayırlı huzurlu günler diliyorum öpüldünüz
Buradayım busmai:)Bu arada neyneyse nereye gittin çabuk geri dönnn
çok kolay ve her yiyenin bayıldığı bi pastadır,
krem şanti paketinin arkasında görmüştük ;o gün bugündür yaparız
buzluğa atıldığı için de çok pratik.
2 paket krem şantiyi sütle çırp
1 paket pötibör bisküviyi çukur bi kaseye kır
içine muz doğra ,istersen küp küp elma, damla çikolata, ceviz koy
krem şantiyi ve malzemelerin hepsini karıştır.
kasenin üstünü streçle kapat; hooop buzluğa.
servisten yarım saat önce çıkar ters çevir üstüne çikolata sosu dök. servise hazır
hafif ve nefis
yaz bekarı arya, adamı yolladın sen nerelere gittin bakim? ortalarda yoksun.
bu gece seni rüyamda gördüm ama net hatırlamıyorum. dün uzun zamandır izlemeyi ertelediğim bi film izledim. çok beğendim.
başroldeki cillop japon hatunun yerinde seni gördüm rüyamda
neyneyse, okuduğunu anladık. peki neden yazmıyorsun?
dilanaz; tekrar söylüyorum bacım, devamsızlıktan kaldın!:104:
elifnaz, yerleştiniz mi canım. yeni evinden bi ses ver bakalımm
şeker portakalımm, sizin tatil planları belli oldu mu cicim?
Canım evde 2 çocukla ancak oluyor:) takip etmeye çalışıyorum..diplerdeki sarılara küllü kumral neredeyse hiç etki etmedi.
tek denemede olmaz canım bahsettigim işlemden sonra yine denerim tutar üüzülme buarada telden yaziyAyy çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepsini
Parka gitmek en zor iş
Kremşanti ben de sevmem ama dondurma gibi oluyor bugün yiyen arkadaşlarım da bayıldı kızımm
İçine nektari de doğradım
Serseri kaldırım kim oluyo pembiş mi
Hahahaha
Saç işi en riskli iş hiç bir zaman istediğim gibi olmaz zaten artık bıraktım
Sağolasın Âmin insallah (;.
Evet bu Cumartesi ameliyat Allah'ın izniyle );
Ayyyy cnm insallah arkadaşın geri dönüşü olan bir çözüm biliyodur,
Bilmiyorum işe yarar mı da, en kötü ihtimal kına yakarsın o rengarenklik kaybolur belki bi nebze de olsa ...
Busmai, tarif için teşekkür ederim , Ramazan için guzel ve pratik olur
Ilbilge , Allah hayırlısını nasib eylesin , eşin de belki kuzucuk biraz büyüyünce bebiş ister de kendisi sana yalvarır belli mi olur
Dipler kendi saçın ya o yüzden öyle olduumarım halletmişsindir canikom...
Selamm herkezee. dün yeni işyerine başladım. harika bir patronum var. rahat ve relax biryer şimdilik çok memnunum. telf mesaj göndermeye çalışmıştım ama pek becerememişim yarım yamalak olmuş. bu arada kv dün benden özür diledi. haksızlık yaptığını anladı ama neye yarar. neyse alıştım onun saçmalıklarına zaten.
NFK cım üzülme tatlım. saçların düzelir ama önemliolan yıpratmadan istediğin rengi tutturmak. tek boyamada zaten istediğin rengi tutturamazsın. ama ikinci denemede tutar. sen saçı nasıl neyle açtın acaba.
sağolun canlar ya.. pembişim, özellikle diplere en son sürdümNfk cım bu bana yıllar yıllar önce saç boyamayı bıraktığım günü hatırlattı:) evde 3 kez kendim boyama çabasına girdim. 4. De soluğu kuaförde aldım:) ayda 4 kez saç boyadım. En son turuncu bi saçım olmuştu, kuaför toparladı şükür. Olmadı sende kuaförde alırsın soluğu
Mantııııııı <3 <3 :) ben ramazanda da diyeti bozmamaya çalışmalıyım. Yoksa çok kötü olur düğündeama nasıl dayanırım tatlısızlığa bilmem ((
şimdiden salma kendini kızıııım!!!
cillop olcan sen düğünde
eşim yüzmeye gitti. ben de ayşeciği parka götürdüm. şimdi geldik.
giderken çok keyifli gidiyorum da, dönüşümde çok agresif oluyorum.
ayşeciği zaptetmek açık alanda o kadar stresli ve yorucuki..
şimdiden salma kendini kızıııım!!!
cillop olcan sen düğünde
eşim yüzmeye gitti. ben de ayşeciği parka götürdüm. şimdi geldik.
giderken çok keyifli gidiyorum da, dönüşümde çok agresif oluyorum.
ayşeciği zaptetmek açık alanda o kadar stresli ve yorucuki..
bu arada epeyce mantı yaptım ramazan için..
bi de köfte yapsam iyi olacak..
Selamm herkezee. dün yeni işyerine başladım. harika bir patronum var. rahat ve relax biryer şimdilik çok memnunum. telf mesaj göndermeye çalışmıştım ama pek becerememişim yarım yamalak olmuş. bu arada kv dün benden özür diledi. haksızlık yaptığını anladı ama neye yarar. neyse alıştım onun saçmalıklarına zaten.
NFK cım üzülme tatlım. saçların düzelir ama önemliolan yıpratmadan istediğin rengi tutturmak. tek boyamada zaten istediğin rengi tutturamazsın. ama ikinci denemede tutar. sen saçı nasıl neyle açtın acaba.
Ben bu durumda şunu düşünüyorum: çok şükürki sağlığı yerinde ve ayakları tutuyorki bu kadar kuduruyor, koşuyor. Sonuçta parktaki kudurukluklar birgün bitecek ama bedensel bir sorunu olsaydı ömür boyu sürecekti. Allah ım yardım etsin o durumdakilere...
bardağın dolu tarafından bakmak lazım...benim kızda da bir huzursuzluk var geceleri...bebekliğindeki gibi sık uyanır ve ağlar oldu...gece terörü yaşıyor yine ve bize de yaşatıyorbu bardağın dolu tarafını gece o saatlerde hiç farkedemiyorum ama sağlıklarına şükür
Herkese günaydın. Gece uyanınca gerçekten zor oluyor. Mesela bugün sabah namazında minik kuşumuz uyandı. Saçımla oynayayarak uykuya dalıyor. 1.5-2 saatte oynayınca ve hala uyumayınca tabi benim sinirler zıpladı. Bir de bugün okula götürmek zorundayım. Uykusunu alamayacak, okulda canıma okuyacak.Haklısın canım benim. Biz de insanız sonuçta... Elimizden geldiğince dolu tarafını görsek yeter
Gece 1-1:30da ve sabah 6:15 gibi iki kere emziriyorum bi süredir oğluşumu. Tabi 30-40dk sürüyor ama olsun. Dün 3 te de kalktı ve mızır mızır ağlıyo vs. Biberon verdim almadı. Ben de konuşmaya başladım. İşte bak ben de uyuyacağım burda, apartmandaki tüm çocuklar uyudu, çocukların isimlerini tek tek saydım... Neyseki uyudu çok şükür. Gece çok zor bişi yahu meme isteyen çocuk avutmak :/ sabah uyanınca yarım saat emerdi keyfine; şimdi de istiyor ama ben dikkatini dağıtım sürekli de sarılıyorum... Allah ım sen kazasız belasız bugünleri atlatmamızı sağla...
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah... :)
Nfkcım eşin saçına ne yorum yaptı?? Umarım bi tatsızlık çıkmamıştır :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?