evet aynı şeye bende dikkat ettim solda daha az süt var nedense ...
arkadaşlar sizde biliyorsunuzdur ama tvde çok fazla renk ve hareket var dolayısıyla bebeğin sadece gözleri yorulmuyo beyni de etkileniyor. yani bakmasa bebeklerimiz tv ye iyi olur. sonuçta işler yapılır bir şekilde ama siz bilirsiniz tabii
emdiğine göre geçecek bence en kısa zamanda inşallah.
nasıl gectı canım ası?bızımde pazartesı sımdıden o gunu dusunuyorumMrb arkadaşlar bizde bugün sabahtan 4.ay aşılarımızı olduk şimdilik ateşimiz yok ama biraz huysuzuz bunada şükür
aynen:78:Birkaç gündür giremiyordum,aklım burada kaldı.Hani arkadaşlar toplanır da sen gidemezsin acaba ne yaptılar, ne konuştulardiye merak edersin ya öyle bir şey.Buranın müptelası oldum vesselam.Bu sıralar kızım çoooooook memnuniyetsiz.Suratı pek bir asık.Neyse bu da geçer diyoruz.Sağlıklı olsun da...
mahmut kerim kaç aylık kahvaltıya geçiyorsunuz?:44:ben oğluma yoğurdu normal sütten yapıyorum.çokda sevdi.
kızıma 1 yaşına kadar inek sütü vermemiştim.sonradan yoğurduda :44:yemedihalada yemez.
bu sefer öyle devam maması ile yoğurt yapmıycam.zaten kahvaltıda önümüzdeki ay pekmez,yumurta sarısına geçeriz.
pekmezlede kansızlık sorunumuz olmaz inşalah.
evet günlük süt de alternatifler arasında..Cenacim inşallah Allah (c.c) isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder bu arada Kvdene de pes dogrusu daha onceden anlatsaydın keske beslenme seklini nasıl oluşturacağını Gerci bilgisizliğinden değil de kendi dogrularını uygulatmak istediğinden oyle davranmış olabilir. Bende yoğurdu zamanı gelince devam şutu veya günlük sütten kendim yapmayı düşünüyorum.kendi sütümden bende düşünmüştüm ama tutmuyormus.gunluk sütten yapıp zamanla kendi mayamızi oluşturabiliriz
Benim oglan gece kuşu oldu ya 20:30-21:00 da uyuyor gece 02:00-03:00 arası uyanıyor emzirdikten sonra yatağının file kısımları ile oynuyor bir yandan da eee-iiii garip seslerle ninni soyluyor sanki yüzümü göstersem gülmeye başlıyor bende oyle bırakıyorum yarım saat falan oynuyor sonra uyursa uyuyor uyumazsa bağırıyor.bagirmasi da beni salla komutu sallıyorum sonra uyuyor.
haklısın canım ya.. ben de tv nin çocuklar özellikle de bebekler için iyi olmadığını biliyorum..arkadaşlar sizde biliyorsunuzdur ama tvde çok fazla renk ve hareket var dolayısıyla bebeğin sadece gözleri yorulmuyo beyni de etkileniyor. yani bakmasa bebeklerimiz tv ye iyi olur. sonuçta işler yapılır bir şekilde ama siz bilirsiniz tabii.
Mrb arkadaşlar bizde bugün sabahtan 4.ay aşılarımızı olduk şimdilik ateşimiz yok ama biraz huysuzuz bunada şükür
ayşecike kvnin bakması çok güzel cnm benımde annem bakıcak.burdada duyuyoruz bakıcılar neler yapıyor genede şükür.ama onu uyarmalısın senın prensıplerın dogrultusund hareket etmelı bu konuda özellikle bebegın çok kuralcı ol uyar onu.yemek suyu vermeye kalkıyo bıde kvler sındırım sıstemı hazır olmayan mınıkler ıcın çok yanlış yağlı yemek suları.dikkatlı olcnm.işe baslamana daha vara galıba canım ek gıdaları sen alıstırırısın buarada bızım paşada aynı gece 24.00 once uyumuyo sadece bızım oğlan bole degılmıs bende sasıyorum yorulmuyomu dıye bızım uykumuz gelıyo.aynen:78:
mahmut kerim kaç aylık kahvaltıya geçiyorsunuz?:44:
kızım 4,5 aylık sadece emziriyorum.. önümüzdeki ay yoğurt mayalayıp tattırıcam..
6. aydan sonra da öğün olarak vermeyi düşünüyorum..
evet günlük süt de alternatifler arasında..
kv, toruna bir şey yedirmenin keyfini yaşamak istiyor.. e şuan da o mümkün değil..
sadece emiyor.. hevesini anlıyorum ama gözümün içine soka soka bunu yapması kötü
ayşeciki ona bıraktığımda hep aklımda bi şüphe olacak malesef.. :100:
saat 9da uyuyan bebek miiii?
bizimki de gece kuşu, saat 12.30dan önce yatmaz..
kazara 11.30de uyuduysa kalkar, 12.30dan sonra tekrar yatar.
haklısın canım ya.. ben de tv nin çocuklar özellikle de bebekler için iyi olmadığını biliyorum..
sanırım biraz kolaya kaçıyorum, iş görücem diye
nasıl gectı canım ası?bızımde pazartesı sımdıden o gunu dusunuyorum
aynen:78:
kızım 4,5 aylık sadece emziriyorum.. önümüzdeki ay yoğurt mayalayıp tattırıcam..
evet günlük süt de alternatifler arasında..
kv, toruna bir şey yedirmenin keyfini yaşamak istiyor.. e şuan da o mümkün değil..
sadece emiyor.. hevesini anlıyorum ama gözümün içine soka soka bunu yapması kötü
ayşeciki ona bıraktığımda hep aklımda bi şüphe olacak malesef.. :100:
saat 9da uyuyan bebek miiii?
bizimki de gece kuşu, saat 12.30dan önce yatmaz..
kazara 11.30de uyuduysa kalkar, 12.30dan sonra tekrar yatar.
haklısın canım ya.. ben de tv nin çocuklar özellikle de bebekler için iyi olmadığını biliyorum..
sanırım biraz kolaya kaçıyorum, iş görücem diye
İyi ki burası var zaten.annelık cok baska bı duygu gercekten aşktanda öte bebeklerımıze duydugumuz.allah onları bızden hcı ayırmasın.
bende ole canım merak edıyorum cok dun kv gıttık eve geldım hemen okudum neler var dıye.eşimde arkadaslarınla görüşmez oldun dıyo burası bana arkadaslarımdan bıle daha yakın cunku benımle aynı ayda doğum yapan anneler var yaşadıklarımız bırbırıne cok benzıyo
Bende almayi dusunuyorum hoppala ama bizim salon ve mutfakta kapimiz yok ee butun günümüzde orda gecio benim baktiklarim hep kapi pervazina asilio.bu oyle degil galiba urunu nerden kaca aldin yazarmisin canim
bende almayı dusunuyorum ama tasıma kapasıtesı 12 kılo yanı benı sıpa 4 kılo daha alsa bınemez .ebebekten aldım cnm 129 tl ye.
ama şimdi binemiyo kuzum, sünnet ettirdik salı gunu, bilmiyorum ne zaman binmeye baslar tekrar
aynen:78:
iki gün önce 5. ayını doldurdu canım.yani altı ayı doldurunca kahvaltıya başlıycaz.
ben kızımda ilk bebeğimdi ya çok kuralcı ve titizdim.kışın bi yere gitmezdim hasta olan vardır
bizde geçmezin yok soğuk almasın.herşeyini kaynat temizle.vs.
doğru dürüst hastalanmadan büyüdü.vee ana sınıfına başalayınca hiç hastalanmayan
çocuk sürekli hasta olmaya başladı.dr.mikroplarla geç tanıştığı için böyle sık hasta olur.normal dedi
ikinci annnelik daha başka .bende annemle tartışırdım onu verme şu nu yapma:44:
annemde sizi kim büyüttü derdi
ben çalışmıyorum. ama önemli bi işim olunca bırakıyorum 1-2 saat.ayşecike kvnin bakması çok güzel cnm benımde annem bakıcak.burdada duyuyoruz bakıcılar neler yapıyor genede şükür.ama onu uyarmalısın senın prensıplerın dogrultusund hareket etmelı bu konuda özellikle bebegın çok kuralcı ol uyar onu.yemek suyu vermeye kalkıyo bıde kvler sındırım sıstemı hazır olmayan mınıkler ıcın çok yanlış yağlı yemek suları.dikkatlı olcnm.işe baslamana daha vara galıba canım ek gıdaları sen alıstırırısın buarada bızım paşada aynı gece 24.00 once uyumuyo sadece bızım oğlan bole degılmıs bende sasıyorum yorulmuyomu dıye bızım uykumuz gelıyo.
hmm, o bir saat uyanık kalıyor demek.. :44:Canım en geç 22:00 de uyuyor o cok iyi nazarım değmesin de sorun 02:00-03:00 gibi uykusunu tamamlamış gibi uyanıyor mesela dün gece 03:00 de uyandı 04:00 de uyudu.
Allah bağışlasın..iki gün önce 5. ayını doldurdu canım.yani altı ayı doldurunca kahvaltıya başlıycaz.
ben kızımda ilk bebeğimdi ya çok kuralcı ve titizdim.kışın bi yere gitmezdim hasta olan vardır
bizde geçmezin yok soğuk almasın.herşeyini kaynat temizle.vs.
doğru dürüst hastalanmadan büyüdü.vee ana sınıfına başalayınca hiç hastalanmayan
çocuk sürekli hasta olmaya başladı.dr.mikroplarla geç tanıştığı için böyle sık hasta olur.normal dedi
ikinci annnelik daha başka .bende annemle tartışırdım onu verme şu nu yapma:44:
annemde sizi kim büyüttü derdi
nerde bulabırız o roxy deterjanı cenadalin sıvı bitince buradan bazı arkadaşlar dalan roxy deterjanı tavsiye etmişti..
beklemiş kaka lekelerini bile çıkarıyor, fiyatı da daline göre çok ekonomik..
memnun kaldım. tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler..
Aynen cnm meme delisiydi bu cocuk ilk uc ay.mukuslu kaka bizdede oldu bi iki hafta.alerji testimi yapildi.bizde kan yok ama günde bi kere bazen iki kez kaka yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?