merhaba güzel temmuz anneleri ve dadlu bebişleriiii
cumanız mübarek olsun..
kalktım, evi topladım, kızı doyurdum, bıcı bıcı yaptırdım,,
epilasyon yaptım, duş aldım..
çamaşır makinesini boşalttım astım.
yenilerini koydum,
kuruyanları katladım, ütülükleri ayırdım..
kızı uyuttum, tabağa bi şeyler koydum laptobu karşıma aldım..
daha saçlar kurutulacak, banyo temizlenecek, yeni çamaşırlar asılacak, ütüler yapılacak,
yemek yapılacak, namaz kılınacak, ayşecikle ilgilinilecek.. daha çok işim var, çoooooook
kocaman bır masallah dıyorum sen bunları yaparken kuzucukta kendı kendıne oyalandı ne guzel
dus alırken nasıl yapıyosun canım yannda bırı oluyormu aysecıgın? ben esım olmadan hayatta dusa gıremm
bu arada cok merak edıyorum ayseyı ve senı herkese yardımcı olaya cvp vermeye calısıyprsun cok aktıfsın
kac yasındasın bu arada?
ayne bende oyleyım :)Birkaç gündür giremiyordum,aklım burada kaldı.Hani arkadaşlar toplanır da sen gidemezsin acaba ne yaptılar, ne konuştulardiye merak edersin ya öyle bir şey.Buranın müptelası oldum vesselam.Bu sıralar kızım çoooooook memnuniyetsiz.Suratı pek bir asık.Neyse bu da geçer diyoruz.Sağlıklı olsun da...
Aynen cnm meme delisiydi bu cocuk ilk uc ay.mukuslu kaka bizdede oldu bi iki hafta.alerji testimi yapildi.bizde kan yok ama günde bi kere bazen iki kez kaka yapar.
bende dıcektım sut alerjısı olabılır dıye aynı seylerı bende yasıyorum cunku en fazla uykusu 1 saatdoktora goturduk kakada bısey cıkmadı ama sen sut urunlerını yeme bakalım dene dedı laktzm dıye damla verdı bakalım 1hafta oldu dıyetteyım sut urunlerını yememeye calısıyorum sankı kakası duzelır gıbı oldu yada bana oyle gelıyor ıns.kısa zamanda atlatırız bu gunlerı
Selamlarr yazamiyorum ne zamandir. Pazartesi bizimde asimiz ve doktor kontrolumuz var. Dislerimiz iyice cikmaya basladi gulunce falan gozukuyor cok tatli oluyooooor:)))
canım dıs belırtılerı nasıldı cok huysuzluk oldumu tecrubelırınden faydalanalım?
2 yaşından küçük çocuklarda test doğru sonuç vermiyomuş, bizdeki tüm belirtiler alerjiyi işaret ediyodu, teste gerek görmedi. kan çok dikkatli baktığımda görürdüm minicik nokta şeklinde, mukus her zaman var, günde 3 kez yapıyodu, şimdi 1'e düştü. çok sıkı diyetteyim ama bugün yine bişey dokunmuş olacak ki yüzünde kırmızı benekler oluştu. çok zor bu alerji olayı, bi de alerjiye bağlı alerjik egzama oldu, bütün vücüdunu sardı. bazen bakıp bakıp ağlıyorum çaresizlikten
canım bızımde doktor suphelendı kakasında bısey cıkmadı ama.. sut sut urunlerını yeme dedı. sana lıstemı verdı doktor? neler yemıyosn ?bıde bu alerjı gazda yaparmıs sızdede oluyormu ? benımkınnde yanagında cok az bı kızarıklık var acaba ondanmıki ?
bede cok yorgun bıtkın caresızım burda en azından sızler varsınız bı nebze hafıflıyo.
bu da benım ballı boregım
Ee ozaman bizimkinede olmazbende almayı dusunuyorum ama tasıma kapasıtesı 12 kılo yanı benı sıpa 4 kılo daha alsa bınemez .
kocama desem kı uşağa hooppala alalım yıkar ortalığı
direk şu cevabı verir - ne gerek var hoppalaya .. bizim zamanımızda varmıydı ki ???
2 yaşından küçük çocuklarda test doğru sonuç vermiyomuş, bizdeki tüm belirtiler alerjiyi işaret ediyodu, teste gerek görmedi. kan çok dikkatli baktığımda görürdüm minicik nokta şeklinde, mukus her zaman var, günde 3 kez yapıyodu, şimdi 1'e düştü. çok sıkı diyetteyim ama bugün yine bişey dokunmuş olacak ki yüzünde kırmızı benekler oluştu. çok zor bu alerji olayı, bi de alerjiye bağlı alerjik egzama oldu, bütün vücüdunu sardı. bazen bakıp bakıp ağlıyorum çaresizlikten
ebebekten aldım cnm 129 tl ye.
ama şimdi binemiyo kuzum, sünnet ettirdik salı gunu, bilmiyorum ne zaman binmeye baslar tekrar
ayy çok güldüm biraz da su içsin
ben konuşuyorum, bu hala elinde koca çorba kaşığı çocuğun ağzına sokuyor..
gözlerimi pörtlettim anlasın diye..yok!!
''aaaa ne güzel yiyor, ne olurki, bak ne çok sevdi diyor.. ha ha haaa'' diyo.:95:
bi de su bardağını getirdi ağzına,''biraz da su içsin, susuz olur mu?'' diyo:95:
Oyyy maşallahbu da benım ballı boregım
canım dıs belırtılerı nasıldı cok huysuzluk oldumu tecrubelırınden faydalanalım?.
maltepede bir iki markette baktık eşimle bulamadık.nerde bulabırız o roxy deterjanı cena
geçmiş olsun canım yaa... üzülme diyeceğim ama anne yüreği işte..2 yaşından küçük çocuklarda test doğru sonuç vermiyomuş, bizdeki tüm belirtiler alerjiyi işaret ediyodu, teste gerek görmedi. kan çok dikkatli baktığımda görürdüm minicik nokta şeklinde, mukus her zaman var, günde 3 kez yapıyodu, şimdi 1'e düştü. çok sıkı diyetteyim ama bugün yine bişey dokunmuş olacak ki yüzünde kırmızı benekler oluştu. çok zor bu alerji olayı, bi de alerjiye bağlı alerjik egzama oldu, bütün vücüdunu sardı. bazen bakıp bakıp ağlıyorum çaresizlikten
eneeeeem!! uleyn! bu yakışıklıya bu yapılır mı?!:99:bu da benım ballı boregım
kocaman bır masallah dıyorum sen bunları yaparken kuzucukta kendı kendıne oyalandı ne guzel
dus alırken nasıl yapıyosun canım yannda bırı oluyormu aysecıgın? ben esım olmadan hayatta dusa gıremm
bu arada cok merak edıyorum ayseyı ve senı herkese yardımcı olaya cvp vermeye calısıyprsun cok aktıfsın
kac yasındasın bu arada?
merhaba güzel temmuz anneleri ve dadlu bebişleriiii
cumanız mübarek olsun..
kalktım, evi topladım, kızı doyurdum, bıcı bıcı yaptırdım,,
epilasyon yaptım, duş aldım..
çamaşır makinesini boşalttım astım.
yenilerini koydum,
kuruyanları katladım, ütülükleri ayırdım..
kızı uyuttum, tabağa bi şeyler koydum laptobu karşıma aldım..
daha saçlar kurutulacak, banyo temizlenecek, yeni çamaşırlar asılacak, ütüler yapılacak,
yemek yapılacak, namaz kılınacak, ayşecikle ilgilinilecek.. daha çok işim var, çoooooook
kac yasındasın bu arada?
ayne bende oyleyım :)
bende dıcektım sut alerjısı olabılır dıye aynı seylerı bende yasıyorum cunku en fazla uykusu 1 saatdoktora goturduk kakada bısey cıkmadı ama sen sut urunlerını yeme bakalım dene dedı laktzm dıye damla verdı bakalım 1hafta oldu dıyetteyım sut urunlerını yememeye calısıyorum sankı kakası duzelır gıbı oldu yada bana oyle gelıyor ıns.kısa zamanda atlatırız bu gunlerı
canım dıs belırtılerı nasıldı cok huysuzluk oldumu tecrubelırınden faydalanalım?
canım bızımde doktor suphelendı kakasında bısey cıkmadı ama.. sut sut urunlerını yeme dedı. sana lıstemı verdı doktor? neler yemıyosn ?bıde bu alerjı gazda yaparmıs sızdede oluyormu ? benımkınnde yanagında cok az bı kızarıklık var acaba ondanmıki ?
bede cok yorgun bıtkın caresızım burda en azından sızler varsınız bı nebze hafıflıyo.
evet liste verdi, başta süt ve süt ürünleri(sütü yoğurdu geçtim bisküiden tut margarine kadar herşey var içinde), yumurta, dana eti, balık, domates, salça, kahve, çikolata, narenciye ve daha bi sürü şey, şimdi hiçbirini yemiyorum, düzelme olduğunda teker teker yemeye başlayacam ama bi türlü düzelmiyo, hergün yeni bi şey çıkıyo, bizim de yüzünde kızarıklıklar oluyoda başta, sizde de ondan olabilir. aynen ben de çok çaresizim burada teselli buluyorum
fatmazra ve cena çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için, hala daha herkese aynı mesajda cevap yazmayı öğrenemediğim için tek tek yazıyorum :)
Temizlik aşkıyla yanıp tutusuyorum resmen ayşecik uyusa bütün evi bir anda elden cikarcam o derece yani şu an sadece balkonlara yikadim hemen uyandi.dışarda hava çok guzel millet antalya sokaklarında sevgilisini takmış koluna geziyor benimse hayallerim çok küçük minik kizim uyumadan temizliği bitirsem.wayy be nerden nereye haftasonları eskiden baglasan durmazdik.yanlış anlamayın kizim benim herşeyim ama kocamla başbaşa dışarı çıkmayı, bir kahve içmeyi, kahvaltıya gitmeyi kısacası catkapi markete inivermeyide çok özledim
dün kv yemekte bizdeydi.. eşimle kızımla beraber sofrada oturuyorlar..
mutfağa gittim geldim ki, elinde yemek kaşığı, sofradaki cacıktan bebeğe yoğurt veriyor..
ben konuşuyorum, bu hala elinde koca çorba kaşığı çocuğun ağzına sokuyor..
gözlerimi pörtlettim anlasın diye..yok!!
''aaaa ne güzel yiyor, ne olurki, bak ne çok sevdi diyor.. ha ha haaa'' diyo.:95:
bi de su bardağını getirdi ağzına,''biraz da su içsin, susuz olur mu?'' diyo:95:
bu arada inş yarın sabah namazına eyüp sultan hazretlerine gidicez.
ayşecikle tüm temmuz anne ve bebeklerine özellikle hasta bebişlere dua edicez..
Rabbim kuzularımızı korusun..
ayyy bak sana foto atimde gör bu yazdıklarına cevap olsun hemde lokantada
Eki Görüntüle 565944 burada 3,5 aylık 21 kasımda çekilmişnasıl büyüyro ya günden güne kuzumm benimm
masallah kuzucuga yerım ben onu Allahım anasına babasına hayırlı evlat olmayı nasıp etsın ıns.
butun annalerın evlatları hayırlı evlat olsun ıns. amıııııııın
Oyyy maşallah
Amin Rabbim tüm evlatlarımızı korusun evlerimizden huzuru ve mutluluğu eksik etmesin
Hepimizde olan belirtilerdi aslında, salyası çok fazla elleri hep ağzında. Ama bu diş belirtisi tamamen genetikmiş, bende 4 aylık çıkarmışım oğlumda 3,5 aylık çıkardı. Eğer erken diş çıkaran varsa( anne yada babada) hazırlıklı olun derim ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?