Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu da benım ballı boregım

Eklentiler

• $IMG_0820.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_0858.webp
    28 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:

Ee ozaman bizimkinede olmaz

Yavrum yaa kiyamam acil sifalar diliyorum.

Off internet kotamız dolmuş giremedim birkaç gündür ..nasılsınız güzel anneler özledik siziii
Dün ben de pasaklı halime isyan edip üstüme başıma birşeyler alayım diye çıktım, Keremi kayınvalideme bıraktım. mama takviyeli besleniyor oğlum,mamasını da bıraktım.
2 saat dolaşmıştım ki ,aradılar durmuyor çok ağlıyor çabuk gel diye. arkadan ağlama sesleri geliyordu hemen dolmuşa atlayıp gittim
mama yedirmişler ,uyutmaya çalışmışlar nafile..perişan olmuşlar
ben kucağıma alınca sustu, biraz göğsümü emdi keyfi yerine geldi.
sadece 1 gömlek alabildim ama olsun oğlumun benimle sakinleşmesi bana inanılmaz bir mutluluk verdi
benim oğlum da 3 yıl üzerine doğdu, uzun bir bekleyişin ardından geldi

ayy çok güldüm biraz da su içsin ekmeksiz de olmaz..
amma ve lakin eşini tebrik ettim

tv izletmek ;bebekleri ilerde sabırsız ,agresif, hiperaktif yapabiliyormuş
onun yerine oyuncaklarla oynamasını sağla

Oyyy maşallah
canım dıs belırtılerı nasıldı cok huysuzluk oldumu tecrubelırınden faydalanalım?.

Hepimizde olan belirtilerdi aslında, salyası çok fazla elleri hep ağzında. Ama bu diş belirtisi tamamen genetikmiş, bende 4 aylık çıkarmışım oğlumda 3,5 aylık çıkardı. Eğer erken diş çıkaran varsa( anne yada babada) hazırlıklı olun derim ben:))

nerde bulabırız o roxy deterjanı cena
maltepede bir iki markette baktık eşimle bulamadık.
annemlere gitmiştim göztepeye, kardeşim aldı marketten. orada vardı..
carrefour, migros gibi büyük marketlerde de olacağını sanıyorum. çıktığında bakarsın..
2 kg 10 tl. etkisi kuvvetli, parfümü de güzel.
ben hep az deterjanla yıkıyorum çamışırlarımı..
az koyduğum halde hem lekeleri çıkarmış, hem de mis kokuyordu..

geçmiş olsun canım yaa... üzülme diyeceğim ama anne yüreği işte..
inş kısa sürede düzelir.. Rabbim şafii ismiyle şifa versin küçük kuzuna..

eneeeeem!! uleyn! bu yakışıklıya bu yapılır mı?!:99:
masmavi gözler, kalın dudaklar.. oğlum, bu kızlar seni yerler

teşekkür ederimmm:78:

15 aralıkta 28 olcam.. :83:
ama herkese 27 demeye devam edicem
bu arada bu perşembe de evlilik yıldönümüm..
aralık ayı benim ayım yanii

gündüzleri keyifli benim kuzum, ama akşamdan sonra öyle mızmız öyle huysuz ki.. :100:

normalde ayşecik uyurken giriyorum duşa.. ama dün epilasyon da yapmıştım.
baktım keyfi yerinde 10 dk girdim çıktım hemen..

fatmazra ve cena çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için, hala daha herkese aynı mesajda cevap yazmayı öğrenemediğim için tek tek yazıyorum :)

fatmazra ve cena çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için, hala daha herkese aynı mesajda cevap yazmayı öğrenemediğim için tek tek yazıyorum :)

canım mesajın sağ alt köşesinde pembe beğen butonunun altında
alıntı ile cevaplanın yanında tırnak işareti var '' ona tıklayınca, bir tik çıkıyor zaten..
en sonunda da konuya cevap vere tıklayınca.. sayfanda tik koyduğun tüm mesajlar çıkıyor..

bu arada inş yarın sabah namazına eyüp sultan hazretlerine gidicez.
ayşecikle tüm temmuz anne ve bebeklerine özellikle hasta bebişlere dua edicez..
Rabbim kuzularımızı korusun..

Temizlik aşkıyla yanıp tutusuyorum resmen ayşecik uyusa bütün evi bir anda elden cikarcam o derece yani şu an sadece balkonlara yikadim hemen uyandi.dışarda hava çok guzel millet antalya sokaklarında sevgilisini takmış koluna geziyor benimse hayallerim çok küçük minik kizim uyumadan temizliği bitirsem.wayy be nerden nereye haftasonları eskiden baglasan durmazdik.yanlış anlamayın kizim benim herşeyim ama kocamla başbaşa dışarı çıkmayı, bir kahve içmeyi, kahvaltıya gitmeyi kısacası catkapi markete inivermeyide çok özledim

evet yaa.. markette aheste aheste raflara bakmak,sepete birşeyler atmak ne lüksmüş meğer:) ee geçti artık arkadaşım boşver geçmişe dertlenmeyelim.. önümüzdeki hayatla nasıl başa çıkarız onu düşünelim..
( şu an kerem kucağımda ben tuşlara bastıkça elimi takip ediyo kafası ordan oraya hahha çok komik )
hayır bi de şu eşlerimizin kaprisi olmasa..

ayyy bak sana foto atimde gör bu yazdıklarına cevap olsun hemde lokantada

burada 3,5 aylık 21 kasımda çekilmiş nasıl büyüyro ya günden güne kuzumm benimm

bu arada inş yarın sabah namazına eyüp sultan hazretlerine gidicez.
ayşecikle tüm temmuz anne ve bebeklerine özellikle hasta bebişlere dua edicez..
Rabbim kuzularımızı korusun..

allah kabul etsinn cnmm.

bu arada aralıkta bizim evilik yıl dönümümüz.eşime yanından hiç ayırmayacagıı biii hediye almak istiyorumm ama ne alsamm? .en son saat aldım. cena sen bir şey yapmayı düşünüyomusunn

masallah kuzucuga yerım ben onu Allahım anasına babasına hayırlı evlat olmayı nasıp etsın ıns.
butun annalerın evlatları hayırlı evlat olsun ıns. amıııııııın

Aslında erken çıksa sanki daha iyi olur benim 7. Ayda çıkmış sanirim annem net hatırlamıyor esimin de 6. Ay o arada çıkar belki

kaç gündür giremiyodum doğru düzgün. perşembe bebek yasinimi yaptım hayırlısıyla prensesim çok tatlı olduu..barbarino sana cvp atamıyorum özeldeenn. 100 tane yazmış olmam gerekiyomuş.

kılzar kusura bakmayın msj kotamı ölesine yazarak doldurayım balii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…