Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bebegin tam erkek oldu yani maaşallah kuzuma.bende 6 ayi bitirsin istiyorum.rahattir insaallah huzursuz değildir

Yaptir canım sende erken yaptirmak daha iyi ben 10 günlükten yaptırmıştım

Şimdiden dogum gunün ve yıldönümünüz kutlu olsun

her gun evı topluyorum yemek yapacagım mis dıyorum kettle de suyu kaynatıyorum şakkk kapı calıyor
neden diyorum kendı kendıme neden ??
eşimin abısı ist. da askerlık yapıyor ve haftasonları bızde kalıyor . ay basıyım her dakıka wc ye gıdıyorum vuracak arkama dıyeeee

Allah acıdı halime bir anda hava bulutlandi, güneşten eser kalmadıinşallah yağ.ur yağmaz çünkü dışarıda çamaşırlar var.Bu arada kerem inanılmaz tatlı

paşamın bana bakışa bak yaaa
hoppp anne ne ediyorsun sen öleee ! otur bakim kızıyorum dermiş gibi

Eklentiler

• $SAM_2909 - Kopya.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 52
canım nasılsın alıntıyla yazmana gerek yok :))) naısl gıdıyor

Canım haklısın kime ne icin ne yazdığım belli olsun diye şey ettiydim:))bende iyiyim tatlım biz gece sehir değiştirdik annemlere geldik ankaradayiz su anda emir alp dedesinde bende rahat rahat takiliyorum kk ya

Canım haklısın kime ne icin ne yazdığım belli olsun diye şey ettiydim:))bende iyiyim tatlım biz gece sehir değiştirdik annemlere geldik ankaradayiz su anda emir alp dedesinde bende rahat rahat takiliyorum kk ya

Zeynep ben yine göremiyorum pc yok yanimda evde internette yok zaten
sende biraz dinlen kuzum benım gene misafırım var hiç de yemegım yok kalkıp yemek yapacagım emır alpinde cok ballı senın ya ... ahh ankara ahhh .. cok sverım ankarayıı ...

bu da benım ballı boregım
maşallah canım çok tatlı kızlar yer bunu sahıden.

sahiden öle canım bebıslerımız uyusada işlerımız yapsak dıyoruz.millet gezıyo ama gun gelıcek önümüzdekı yaz mesela bızde bebıslerımızle gezıcez gıydırıcez terlıklerını pıtpıt 1 yaşını doldurmus bal olucaklar

maşallah subanallah çok şekerrrrrrr

canım kol düğmeleri alabılırsın bır cıft.gömlek gııyermı eşin.harıka kutularında satıyolar.gomlektete çok hoş duruyor sen denızlılısın denızlıde çınarda var fıyatıda uygunn

töbe yarabbim saçlara bakkkk tü tü tü maşallah

bu da benim kel oğlum:) dikkatle babasının elindeki kağıdı inceliyo
yerım bunu maşallahh yaaa hepsı çok şeker

Eki Görüntüle 565972

canım bendede aynı benım paşa çok sıkılıyo yemek yapıcam ama kucak ıstıyo soğanları koyuyorum sararıyo sonra hopp kapa oğlan mızmız kucaklaa
paşamın bana bakışa bak yaaa
hoppp anne ne ediyorsun sen öleee ! otur bakim kızıyorum dermiş gibi
tamm mıncıklanmalıkkk maşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…