Bebegin tam erkek oldu yani maaşallah kuzuma.bende 6 ayi bitirsin istiyorum.rahattir insaallah huzursuz değildir
[/B][/FONT]
eneeeeem!! uleyn! bu yakışıklıya bu yapılır mı?!:99:
masmavi gözler, kalın dudaklar.. oğlum, bu kızlar seni yerler
Evet canım biraz çizdimmonalisa kasları biraz ortaya çıkarırken bide bıyık ekledim
teşekkür ederimmm:78:
15 aralıkta 28 olcam.. :83:
ama herkese 27 demeye devam edicem
bu arada bu perşembe de evlilik yıldönümüm..
aralık ayı benim ayım yanii
gündüzleri keyifli benim kuzum, ama akşamdan sonra öyle mızmız öyle huysuz ki.. :100:
normalde ayşecik uyurken giriyorum duşa.. ama dün epilasyon da yapmıştım.
baktım keyfi yerinde 10 dk girdim çıktım hemen..
evet liste verdi, başta süt ve süt ürünleri(sütü yoğurdu geçtim bisküiden tut margarine kadar herşey var içinde), yumurta, dana eti, balık, domates, salça, kahve, çikolata, narenciye ve daha bi sürü şey, şimdi hiçbirini yemiyorum, düzelme olduğunda teker teker yemeye başlayacam ama bi türlü düzelmiyo, hergün yeni bi şey çıkıyo, bizim de yüzünde kızarıklıklar oluyoda başta, sizde de ondan olabilir. aynen ben de çok çaresizim burada teselli buluyorum
Canım cok gecmis olsun abimde de aynı belirtiler olmuş zamanla düzelmiş
allah kabul etsinn cnmm.
bu arada aralıkta bizim evilik yıl dönümümüz.eşime yanından hiç ayırmayacagıı biii hediye almak istiyorumm ama ne alsamm? .en son saat aldım. cena sen bir şey yapmayı düşünüyomusunn
Sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım telefonunu yenile yanından hiç ayırmaz:)
evet yaa.. markette aheste aheste raflara bakmak,sepete birşeyler atmak ne lüksmüş meğer:) ee geçti artık arkadaşım boşver geçmişe dertlenmeyelim.. önümüzdeki hayatla nasıl başa çıkarız onu düşünelim..
( şu an kerem kucağımda ben tuşlara bastıkça elimi takip ediyo kafası ordan oraya hahha çok komik)
hayır bi de şu eşlerimizin kaprisi olmasa..
töbe yarabbim saçlara bakkkk tü tü tü maşallah
bu da benim kel oğlum:) dikkatle babasının elindeki kağıdı inceliyo
Eki Görüntüle 565972
canım nasılsın alıntıyla yazmana gerek yok :))) naısl gıdıyorBenim alıntılar çorba olmuş yine tele kaldım maalesef pc yı yirmi gün göremeyecem
Masallah canım pek tatli benimkininde sacı az kızların daha bir gür oluyor
canım nasılsın alıntıyla yazmana gerek yok :))) naısl gıdıyor
paşamın bana bakışa bak yaaa
hoppp anne ne ediyorsun sen öleee ! otur bakim kızıyorum dermiş gibi
Canım haklısın kime ne icin ne yazdığım belli olsun diye şey ettiydim:))bende iyiyim tatlım biz gece sehir değiştirdik annemlere geldik ankaradayiz su anda emir alp dedesinde bende rahat rahat takiliyorum kk ya
sende biraz dinlen kuzum benım gene misafırım var hiç de yemegım yok kalkıp yemek yapacagım emır alpinde cok ballı senın ya ... ahh ankara ahhh .. cok sverım ankarayıı ...Zeynep ben yine göremiyorumpc yok yanimda evde internette yok zaten
Eki Görüntüle 565972
bu da benım ballı boregım
maşallah canım çok tatlı kızlar yer bunu sahıden.bu da benım ballı boregım
sahiden öle canım bebıslerımız uyusada işlerımız yapsak dıyoruz.millet gezıyo ama gun gelıcek önümüzdekı yaz mesela bızde bebıslerımızle gezıcez gıydırıcez terlıklerını pıtpıt 1 yaşını doldurmus bal olucaklarTemizlik aşkıyla yanıp tutusuyorum resmen ayşecik uyusa bütün evi bir anda elden cikarcam o derece yani şu an sadece balkonlara yikadim hemen uyandi.dışarda hava çok guzel millet antalya sokaklarında sevgilisini takmış koluna geziyor benimse hayallerim çok küçük minik kizim uyumadan temizliği bitirsem.wayy be nerden nereye haftasonları eskiden baglasan durmazdik.yanlış anlamayın kizim benim herşeyim ama kocamla başbaşa dışarı çıkmayı, bir kahve içmeyi, kahvaltıya gitmeyi kısacası catkapi markete inivermeyide çok özledim
maşallah subanallah çok şekerrrrrrrayyy bak sana foto atimde gör bu yazdıklarına cevap olsun hemde lokantada
çok tatlısınız karakızzz
Eki Görüntüle 565944 burada 3,5 aylık 21 kasımda çekilmişnasıl büyüyro ya günden güne kuzumm benimm
canım kol düğmeleri alabılırsın bır cıft.gömlek gııyermı eşin.harıka kutularında satıyolar.gomlektete çok hoş duruyor sen denızlılısın denızlıde çınarda var fıyatıda uygunnallah kabul etsinn cnmm.
bu arada aralıkta bizim evilik yıl dönümümüz.eşime yanından hiç ayırmayacagıı biii hediye almak istiyorumm ama ne alsamm? .en son saat aldım. cena sen bir şey yapmayı düşünüyomusunn
yerım bunu maşallahh yaaa hepsı çok şeker
Eki Görüntüle 565972
canım bendede aynı benım paşa çok sıkılıyo yemek yapıcam ama kucak ıstıyo soğanları koyuyorum sararıyo sonra hopp kapa oğlan mızmız kucaklaaher gun evı topluyorum yemek yapacagım mis dıyorum kettle de suyu kaynatıyorum şakkk kapı calıyor
neden diyorum kendı kendıme neden ??
eşimin abısı ist. da askerlık yapıyor ve haftasonları bızde kalıyor . ay basıyım her dakıka wc ye gıdıyorum vuracak arkama dıyeeee
tamm mıncıklanmalıkkk maşallahhhpaşamın bana bakışa bak yaaa
hoppp anne ne ediyorsun sen öleee ! otur bakim kızıyorum dermiş gibi
Eki Görüntüle 566022 hadi bende koyayEki Görüntüle 566021 Eki Görüntüle 566021 ım kızlar buda benım paşammmmmmmm
Eki Görüntüle 566022 hadi bende koyayEki Görüntüle 566021 Eki Görüntüle 566021 ım kızlar buda benım paşammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?