Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar kocama tlfon olmaz kol düğmeli gömlek pek giymez eşimm. başka fikri olan var mı

arkadaşlar nolur tv yle böyle erken tanıştırmayın otizm tehlikesi var arkadaşımın çoçuğuna bu teşhisi koydular aman dikkat diyim bide şimdiki tvler bizim dönemimizdeki gibi değil lcd led o ışıklar daha da mahvediyor işleriniz kusur kalsın benm eşimde kızı verdiğimde izliyorlardı ben kızıyordum bak Allah muhafaza diyodum arkadaşlardan haberi alınca şimdi kesinlikle izletmiyor

teşekkür ederim canım, iyi oldu bunu öğrendiğim

yaa ne çook kişinin evlilik yıldönümü aralıktaymış bizimde evlilik yıldönümümüz aralıkta 4.yılımıza girecez ALLAHın izniyle...eşimin dogum günü ocakta peşpeşe ne hediye alıcam bilmiyorum:44:

paşan da sende harikasın nazarlardan uzak olunnn
canım maşallah ömüre kocaman olmuş.
evet yakında yağmuru istemeye gelecegiz haberin olsun

selamunaleyküm kızlar geçmişi okuyamadan hızlıca yazıyorum 4. ay aşımızı olduk yazmıştım olmaz olaydım sağlık ocağındaki doktor gayet iyi artık vurabiliriz demişti ( 1 hafta ertelemiştim aşıyı hasta diye ) ben de güvenerek vurdurdum cuma günü) amaaaan çocuk dün de huysuzdu ama bu sabah bir uyandıki hoca herifler gibi öksür öksür hem de bir hırıltı bir inleme burunda sümükler yani gördüğüm tabloyu anlatamam ve tüm gece kaç kez kıyafetini değiştirdim saymadım o derece ter attı kendi doktorumuz yurt dışında olduğu için bir başka doktora gitttik hemen dediki böyle hasta çocuğa aşı mı vurdulur bu ne falan dedim doktor iyi dedi ne yapayım aşı zamanı geçiyo falan dedim o da güçsüz bir yere bomba atılmış gibi hastayken asla aşı vurulmaz diyo ben de vurmayalım diye 1 hafta ileri attım ama doktor çok iyi dedi zaten 40 derece ateş de olsa ben vuruyorum falan aman diyim arkadaşlar çocuğum şu an öyle bir halde ki sizler dikkat edin ben kendi doktorumuz yurtdışında diye sağlık ocağındaki de iyi deyince vurdurdum ama hee bi de kongest vermişti onu kesinlikle 6 aydan önce kullanma dedi augmentin verdi hava verdiler ve iğne vurdular yavrucuğum harap oldu tabi ben de sürekli sulugöz modunda dolaştım bi doktorun dediği de bi diğerinni tutumuyo zaten nolur dua edin kızlar Rabbim herkesin yavrusuna şifa versin inşallah...

Aleykumselam canim rabbim şifa versin yavruna ben hiç kiyamiyom o küçük vücutların hastalığına..sen diranetli olcanki annesi hemencik atlatsin yavrun

borntobemother geçmiş olsun canım artık büyüdüler kolaylıkla atlatacak inşallah annesi
bizim de salı günü aşımız,cuma şehir dışına çıkacağız inşallah bir sorun olmaz dönünce mi vurdursak ki

her aklı başında anne uykuya daldı ,ben neden burda oyalanıyorum acaba:)yatmak dinlenmek lazım yarın aynı maraton bizi bekler
size günaydın, bana iyi geceler

Aleykum selam canim.cok uzuldum ya
bebegine cok gecmis olsun . Allahim drdaki ahmakliga bak sen . Ben gidip o doktorun yakasina yapisirim . Sabah sabah canim skldi simdi .. Off

aleyküm selam çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah. ne kadar basit geliyor böyle doktorlara yaa yazık değil mi küçücük bebeklerimize

Kizlar ailece görüştugumuz arkadaşlara geldik bugün.oglumu iki haftadır görmüyorlardi.bize geldiklerinde bizimki uyuyo oluyodu.neysr eve gelene kadar gayet neşeliydi.eve girdik bunlar kari koca kucakllarina alip sevmeye başladılar bizimki dudagini sallandirdi ağladı yabancıladi.sipa ya hergün bi huyu çıkıyor

canım benım çoookkk geçmişler olsun.aşıyı vuran doktoru sıkayet etmek lazım bakanlıga.nedemek 40 derce ateşle vuruyorum ole bısey yok.canım yavrum mınıcık bedenıyle nasıl zorlanmıstır dualarım sızınle...

canım aşı gununden1 hafta sonraya erteleyebılıyosun ıstersen donunce yaptırt aşı bazı bebeklerı yoruyo ve huysuzlastırıyo şehir dısında sızı zorlayabılır evde gecırmek o haftayı daha uygun olabılır bence.

aynı benım paşada ole canım.yaabancı bırınde aynı tepkıyı gosterıyo bende tedırgın oluyodum nıye bole yapıyo dıye.yavrucaklar daha dunyaya yenı yenı adapte oluyo tabı yabancı yüze zor alısıyolar

ben olsam bu huyuna sevinirim valla
benden başka kımsenın kucagına gıtmesın . hele ömürü biri öpünce terminatöre dönüşüyorummm

zeynep gene sadece bız varız haftasonu mıllet gezıyor dedıgın gıbı.bız gene aynı :)

ahh kuzum ben hep evde tvde trt cocuk ömür anne kucagında yemekler ocakta evimi miss yaptım ömürü doyurddum sen ne edıyon
canımm aynı çağan kucakta.bu cocuk kucaga nasıl alıstı anlamadım yatırıyorum basıyı çığlığı 2 aylıkken falan kucak ıstemıoyodu sonra kendı kendıne alıstı kucaga.aynı bende yemek yapıyorum mutfaktayım arada çağanı mutfakta anakucagına yatırıyorum bana bakıyo ordan.tv ızlıyourm mutfakta bı yandan buraları okuyorum yemegede bakıyorum arada ole işte eşim pazar çalışıyo benım oyuzden pazar hep evdeyım(gerçi haftaiçide genelde evdeyız :)

Aleykumselam canim rabbim şifa versin yavruna ben hiç kiyamiyom o küçük vücutların hastalığına..sen diranetli olcanki annesi hemencik atlatsin yavrun

Aleykum selam canim.cok uzuldum ya
bebegine cok gecmis olsun . Allahim drdaki ahmakliga bak sen . Ben gidip o doktorun yakasina yapisirim . Sabah sabah canim skldi simdi .. Off

aleyküm selam çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah. ne kadar basit geliyor böyle doktorlara yaa yazık değil mi küçücük bebeklerimize

Herbirinizden Allah razı olsun çok saolun kızlar gerçekten yarın gidip doktora hesap soracam yani yavrucak ne hallerde normalde sürekli kucak isteyen çocuk sürekli uyumak istiyo böyle büyükler gibi o kdr içten öksürüyo ki içim parçalanıyo tabi Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin ama insan evladının tırnağı kopsa üzülüyo işte elde değil Allah'ım sizin evlatlarınızı da korusun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…